Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 22:52:34
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Včeraj so svoj 5.mesec praznovali ZOJA OD HELIMAŠE, TAJ GABRIEL OD STEFFI, TIJAN OD MONIKE1 IN LARA OD MAMICE00. Danes pa svoj 5.mesec praznuje MAKS OD ČEBEICE MAJE IN LEA OD MAME_MILCHY. Č E S T I T K E V S E M!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 22:52:37
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi OJ CIMRA A SI TLE? Kako kaj? oj, zdaj sem čisto utruja, drugače pa OK; in vi kako ste?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 22:54:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ma sej smo mislili, da bo packanje končano že včeraj, pa je mož naredil očitno preveliko luknjo v zidu, katero je potem zadelal z malto, čez malto pa napackal izravnalno maso. In danes kar naenkrat izravnalna masa pade dol... in potem smo iskali ustrezno rešitev, mož si je zmislil, da bo to zadelal s tisto maso, ki jo uporabljajo za omete, potem je celo pri enih kolegih dobil to maso in smo spet packali. Zdaj se to suši in upamo, da ne odpade še ta ja, če bi pa vi prišli, bi si pa že vzeli cajt in bi počvekali na vrtu Ne, če bi mi prišli, bi moj lepo tvojemu pomagal, midve pa bi počvekale. Nekaj malega zna tudi moj. joj, zakaj niste prišli
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 22:57:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 ma sej smo mislili, da bo packanje končano že včeraj, pa je mož naredil očitno preveliko luknjo v zidu, katero je potem zadelal z malto, čez malto pa napackal izravnalno maso. In danes kar naenkrat izravnalna masa pade dol... in potem smo iskali ustrezno rešitev, mož si je zmislil, da bo to zadelal s tisto maso, ki jo uporabljajo za omete, potem je celo pri enih kolegih dobil to maso in smo spet packali. Zdaj se to suši in upamo, da ne odpade še ta ja, če bi pa vi prišli, bi si pa že vzeli cajt in bi počvekali na vrtu Ne, če bi mi prišli, bi moj lepo tvojemu pomagal, midve pa bi počvekale. Nekaj malega zna tudi moj. joj, zakaj niste prišli Mogoče pa boste imeli drugič tud kaj za poštimat okol bajte.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 16.8.2009 23:01:48
|
|
|
|
trinity22
|
dober večer ... samo da na hitro pozdravim, ker sem že ornk utrujena od letanja okoli čez cel vikend vsem, ki ste včeraj in danes praznovali iskrene čestitke no zdaj pa grem spat ... nočka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 7:09:50
|
|
|
|
trezika
|
Dobro jutro! Dajte mislit malo na mene...grem k zobozdravniku...joooooooooj kako mi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 7:53:59
|
|
|
|
tasa_m
|
dobro jutro, noč je bila spet katastrofa. Zdaj sem pa je že tak navajena, tak da,nebom jamrala,samo povem vam kakšna je bla trezika najaa.. glede masiranja dlesni z vinom, ja tud meni je oma to delala, pa se mi zdi da mi nič ne manjka (no,nekateri bi bili drugačnega mnenja ). Je pa res,da ji daš alkohol v usta, sicer pa ko prst v vino namočiš, tud ne daš gor deci vina ampak sam mal. Nekaj tak takoj steče dol, tak da... ampak nebomo zdaj o tem. Mi smo probali, pa ni nekega haska, sem mislila da bomo vsaj boljše spali, ker je bila cel dan zunaj, pa tud ne.. nič, se odrenka mala že dere,..letim. Se greva nahranit pol pa na srečanje z Kokico, Persido in Mediuhcem,če bo utegnila prit. čaooo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 8:28:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro....Mi smo mže tudi auf...moj pikec se je kar naenkrat začel ob 7h zbujati, prej pa je lepo spal do 8.30 ure...tak da sva se že najedla, mama je že tudi posesala, potem pa tudi midva šibava v MB na srečanje!!! Se še kaj pišemo danes!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 8:28:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dobro jutro! Dajte mislit malo na mene...grem k zobozdravniku...joooooooooj kako mi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Bom mislila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 8:36:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dobro jutro! Dajte mislit malo na mene...grem k zobozdravniku...joooooooooj kako mi niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Drži se. Boš imela pol lepe zobke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 8:48:31
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dobro jutro, no mi smo pa vsi spali ko dojenčki do 8ih, mal težav je blo za zaspat, ker sta bla oba full utrujena ampak je šlo... Danes pa bo kr pralni dan, en stroj cunj se že suši, drugi pere, dva še čakata tak da bo kej za likat.... Kosilo??? kakšna ideja? uživajte
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 8:51:58
|
|
|
|
Najaa
|
Kosilo - še ne vem. Kot prvo greva z Niko v trgovino po plenice itd. pol pa bomo vidli, če bomo danes sploh kaj jedli. Hecam se. Ne rabim kuhat za mojega, sam za sebe pa tudi ne bom nekaj veliko packala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 11:40:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojla, midva sva nazaj iz srečanja. Sem bila s Persido in Taso. Sem videla bavca in Lijo. Super smo se imeli. Slikice pa bom po mailu dobila...tralalatralala... Kosilo- kuhane hrenovke in zelenjava....na easy bo danes, ker se mami ne da kuhati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 12:28:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, midva sva nazaj iz srečanja. Sem bila s Persido in Taso. Sem videla bavca in Lijo. Super smo se imeli. Slikice pa bom po mailu dobila...tralalatralala... Kosilo- kuhane hrenovke in zelenjava....na easy bo danes, ker se mami ne da kuhati. Taša bo pa zihr dala slikce tudi na FB
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 12:43:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ojla, midva sva nazaj iz srečanja. Sem bila s Persido in Taso. Sem videla bavca in Lijo. Super smo se imeli. Slikice pa bom po mailu dobila...tralalatralala... Kosilo- kuhane hrenovke in zelenjava....na easy bo danes, ker se mami ne da kuhati. Taša bo pa zihr dala slikce tudi na FB Sem prepričana ja!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 12:46:39
|
|
|
|
dana
|
Našemu Nejcu je pa že prvi zobek ven prilezu. Mal kmalu, ampak kaj čmo. A ste že slišale to, da če so kmalu zobki, da znajo biti slabi? Upam, da ne drži to. Felix, sem brala da ste zidali. No moj mož za hobi beli in tako sem pa tja kako rečeva o tem, tako da je mogoče bilo to narobe, ker sta takoj na malto, ko je bila še mokra, dala še poravnalno maso. Mogoče bi se morala malta posušiti. No saj zdaj sta sigurno že uredila. Mama_m za kosilo bomo mi imeli filane paprike. Je velik dela z njimi, sam se mi jih je zaluštalo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 12:47:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Tudi midve se že skrivava noter, joj kak ga spet danes žge. Kokica, lepo vaju je bilo spoznat. Slikice pa že pošiljam, samo mi nekaj šteka. Do večera bodo ziher . za kosilo pa bo kar mesni sir, pire in solata. Druga mi ni za packat, čeprav se mi tak luštajo palačinke, mi jih v tej vročini res ni za pečt. Kokica z Valentinom, Persida z Anžetom Valentin in Lija Tomaž pa je vso srečanje prespal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 12:48:40
|
|
|
|
tasa_m
|
dana.. čestitam za zobek Lija pa tuli že eno uro kr v eno. Ne morem več, sploh je ne gre potolažit..sem ji dlesni masirala pa nič ne pomaga
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 12:53:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Felix, sem brala da ste zidali. No moj mož za hobi beli in tako sem pa tja kako rečeva o tem, tako da je mogoče bilo to narobe, ker sta takoj na malto, ko je bila še mokra, dala še poravnalno maso. Mogoče bi se morala malta posušiti. No saj zdaj sta sigurno že uredila. ja, itak, tudi to je bilo narobe. poleg tega je izravnalna masa res samo za pogladit, tu pa je je bilo ponekod tudi 1 cm... k sreči omet še drži (zaenkrat ) in upam, da bo zdaj vse ok
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 12:55:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dana.. čestitam za zobek Lija pa tuli že eno uro kr v eno. Ne morem več, sploh je ne gre potolažit..sem ji dlesni masirala pa nič ne pomaga aja, čestitke za zobek, ja taši, zate pa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 12:55:39
|
|
|
|
felix7
|
slikce so pa prav luštne
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 13:12:01
|
|
|
|
dana
|
tasa_m za tolažbo, tudi našega je zdajle že 3 noči metalo in se je zbujal na eno uro . Zdaj bomo po mojem še kak dan počakali, pa zna biti še druga enka zunaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 13:28:17
|
|
|
|
tasa_m
|
felix hvala za objemčke, dana tebi pa za tolažbo . Končno je zaspala, da sem se lahko vsaj v miru najedla. Zdaj pa grem kr k njej na kavč da se malo spočijem, ker ko joče v 3 dni za brez veze (no, saj vem da ni in da jo verjetno dlesni ful bolijo) se men lahko zmeša. Ko več ne vem kak še jo naj primem, animiram in podobno, da bo vsaj malo tiho .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 13:34:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m dana.. čestitam za zobek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 17.8.2009 13:36:27
|
|
|
|
Najaa
|
tasa, objemček za vaju z Lijo. Na srečanju ste se imele lepo, je videt s slik. Bavca sta tako velika. Valentin in Lija pa sta se tudi lepo ujela, je videt. Lija ima tako srečo, da je vedno v moški družbi. Kaj Persida fanta enako oblači? No, midve pa zdej šibava na FT. Držte pesti, da ne bo jooooooook!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poletni dopustlola85 RRKo greste na poletni dopust, kje najraje bivate?apartma (
67%)
hotel (
16%)
kamp (
17%)
Število vseh glasov: 64Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!