MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 Halo punce!! Mi imamo pa že dva dni letanje Včeraj se miškica zbudi iz dopoldanskega spanja (našla sem jo spat, da je mela desno rokico zvito pod sabo) in naenkrat več ni uporabljala in premikala desne rokice..Ji je samo obvisela..Pa če smo jo prijeli za rokico je jokala krokodilje solze..Tako smo pristali na kirurgiji, kjer so ji najprej mislili slikati rokico, pa smo naleteli na fajn dr., ki se je malo bolj potrudil in ji rokico "samo" naravnal...Oh, sva jokale, obe.. .Ati pa je bil podpora...Imela je izpahnjen komolček Kako si je to nardila...Nimamo pojma... No, po tem ko je dr. rokico naravnal, jeda ji je v komolčku nekaj preskočilo, je po 2 minutah začela migat in bila čisto super!"!! Ko smo že bli vseseli, da je vse ok, pa ima danes punčka naša vročino Najvišja izmerjena je bila 38...(V ritki 38,5) Drugače je nasmejana, igriva, dobro razpoložena, ima apetit, lepo pije, vse ok....Nobenih drugig znakov, samo vroče čelo.... Zdaj še ji nisem dala nič za zbijanje vročine, najbolje da počakam če bi še naraščala, do kakih 38,5, ne? Počakala bom 3 dni, če bi se mogoče pojavili kaki izpuščaji, če bi šlo za kako 6. bolezen ali kaj podobnega, če pa po 3 dneh ne bo vročina padla, pa bomo šli k P...Čeprav mi najbolj to ne diši, ker je naša P na dopustu ta teden in jo nadomešča en od ženske Najbolj me skrbi, ker je prišlo iznenad, pa nobenih drugih znakov o boga Marinela in mami zraven,si kar mislim kak ti je bilo hudo...Mihailo tudi skoz tako spi na busiju in mu rokica ostane pod njim in mu jo popravljam vedno...upam,da vrocina zgine in da nic hudega...
|