|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
17.8.2009 13:32:55   
MIHAILO
Pozdravljene punce moje...jaz sem imela tako grozno jutro in dopoldne...dobila sem user posted image in od 4h zjutraj naprej nisem spala,sem hodila po stanovanju ,ker sem imela taksne bolecine ,kot so bili popadki-grozno nobena tableta mi ni pomagala----si lahko mislite kok me je bolelo...tok da sem vzela tablet ,ceprav ne bom mogla dojiti...no potem mi je ena le nekak ublazila bolecine ,da zdaj lahko lezim in samo za Mihaila poskrbim...septembra bom vzela kontracepcijske tablete ,ker zdaj jih se nimam ,ko sem se dojila,ker takrat ,ko jih pijem imam malo manj bolece,ce imam pa svojo naravno je pa obuppppp...bruhala sem,vrtelo se mi je...sam da je mimo in da se ne ponovi...

MAJCHY -hvala za odgovor glede zelenjaveuser posted image
AJVY a tvoja pa sadje ne mara ...no saj zdaj mii je malo lazje ,ko pac vidim ,da to ni nic hudega ina da nekateri ne marajo drugi drugo ali pa ga pozneje sprejemejo...hvala tudi tebi za odg...user posted image
Vec nisem uspela se prebrat bom zdaj...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
17.8.2009 13:38:28   
MIHAILO
Barbara upam da zacnete kmalu spati zvecer in da se vam te neprespane noci takoj nehajouser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
17.8.2009 13:46:14   
tanci29
br dan

majchy katjuša-pazta da ne bosta otrok doma pozable k bosta tok pakiraleuser posted image

kolumbo-kaj si naumila

barbara-upam da boste kmalu spali

mihailo-revčkica...upam da bolečine hitro minejo...a to je bla prva po porodu...

ajvy-super za fino taščico...moja je tud kul sam je mal predeleč...sej ne vem a je to bolš al slabš

jest sem tud zalimana...spet je mel erik neke more ponoč in se je dru k jesihar....zjutri smo bli že uzun pa u štacun in na pošti, sem spotoma še srečala patronažno...zdele pa spita u bistvu čakam da se začneta prebujat...kosilo kuhano...rižota...me prav zanima kako bomo jedli, pomoje ne bo nč k se ne da na vilco napičtuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
17.8.2009 13:48:28   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

br dan

majchy katjuša-pazta da ne bosta otrok doma pozable k bosta tok pakiraleuser posted image

kolumbo-kaj si naumila

barbara-upam da boste kmalu spali

mihailo-revčkica...upam da bolečine hitro minejo...a to je bla prva po porodu...

ajvy-super za fino taščico...moja je tud kul sam je mal predeleč...sej ne vem a je to bolš al slabš

jest sem tud zalimana...spet je mel erik neke more ponoč in se je dru k jesihar....zjutri smo bli že uzun pa u štacun in na pošti, sem spotoma še srečala patronažno...zdele pa spita u bistvu čakam da se začneta prebujat...kosilo kuhano...rižota...me prav zanima kako bomo jedli, pomoje ne bo nč k se ne da na vilco napičtuser posted image

ne to je 5. po porodu...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.8.2009 13:52:37   
tanci29
mihailo-ajoj upam da nisi vsakič taka revčka?...jest sem jo ta mesec dobla prvič in sem bla k izvir, je sam lil ven z mene, sam ni blo boleče.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
17.8.2009 13:55:28   
birdy
NUJNO, NUJNO, claud, pa še katera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ČE MA KERA CERAZET TABLETE (claud, ti si jih nehala jemat če se prov spomnm) IN JIH MA VIŠKA BI JIH NUJNO RABILLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, sem bukselj, včer mi je zmanjkal tablet, pa sem rekla, sej je kul, bom dons G poklicala pa jih šla iskat... Ja, malo morgen, je na dopustu do petkauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
17.8.2009 14:02:34   
kayica24
Halo punce!!

Mi imamo pa že dva dni letanjeuser posted image

Včeraj se miškica zbudi iz dopoldanskega spanja (našla sem jo spat, da je mela desno rokico zvito pod sabo) in naenkrat več ni uporabljala in premikala desne rokice..Ji je samo obvisela..Pa če smo jo prijeli za rokico je jokala krokodilje solze..Tako smo pristali na kirurgiji, kjer so ji najprej mislili slikati rokico, pa smo naleteli na fajn dr., ki se je malo bolj potrudil in ji rokico "samo" naravnal...Oh, sva jokale, obe..user posted image .Ati pa je bil podpora...Imela je izpahnjen komolčekuser posted image Kako si je to nardila...Nimamo pojma...user posted image

No, po tem ko je dr. rokico naravnal, jeda ji je v komolčku nekaj preskočilo, je po 2 minutah začela migat in bila čisto super!"!!
Ko smo že bli vseseli, da je vse ok, pa ima danes punčka naša vročinouser posted image user posted image user posted image
Najvišja izmerjena je bila 38...(V ritki 38,5) Drugače je nasmejana, igriva, dobro razpoložena, ima apetit, lepo pije, vse ok....Nobenih drugig znakov, samo vroče čelo....

Zdaj še ji nisem dala nič za zbijanje vročine, najbolje da počakam če bi še naraščala, do kakih 38,5, ne?

Počakala bom 3 dni, če bi se mogoče pojavili kaki izpuščaji, če bi šlo za kako 6. bolezen ali kaj podobnega, če pa po 3 dneh ne bo vročina padla, pa bomo šli k P...Čeprav mi najbolj to ne diši, ker je naša P na dopustu ta teden in jo nadomešča en user posted image od ženskeuser posted image

Najbolj me skrbi, ker je prišlo iznenad, pa nobenih drugih znakovuser posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
17.8.2009 14:02:58   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

ČE MA KERA CERAZET TABLETE (claud, ti si jih nehala jemat če se prov spomnm) IN JIH MA VIŠKA BI JIH NUJNO RABILLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, sem bukselj, včer mi je zmanjkal tablet, pa sem rekla, sej je kul, bom dons G poklicala pa jih šla iskat... Ja, malo morgen, je na dopustu do petkauser posted image

Jest jih mam eno škatlo viška če jih rabiš! Tel maš na ZS!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
17.8.2009 14:05:19   
črticaa
vsem najnaj tud od mene in DOminika

majči pr dominiku je čist odvisn, 1x spi 15 minut, drugič pa 3ure,..sam če svečko dobi je tko k jz po lekadolu čist zaspan,...drgačp je mel pa 39,1C

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
17.8.2009 14:06:50   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Nimam ZS-ja. Spet RR neki štekauser posted image
Kdaj maš cajt da kr pridemo do tebe, če ti je kul? Sej si iz Most a ne?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
17.8.2009 14:09:07   
črticaa
user posted image user posted image user posted image kayica evo za marinelo,....za vročino mogoče so samo zobki, tako kot pri Dominiku,...on jo je mel 39,1 u ritki,...pa sm mu dala svečko,..pa je blo kr ok,.... upam da ne bo spet kej preveč akrobacij delalauser posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
17.8.2009 14:12:06   
simonakr

kolk poznaš Komendo pa Moste? A veš kje so prenočišča kralj pa un sadjar nasprot? No jest sm doma zraven prenočišč, nasledni uvoz na desni - če se pelješ v smeri proti kamniku; Pred visokimi cipresami - teško fališ ker so res največje tam user posted image
Glede časa mi je vseen, prov deleč ne mislm it več dons. Ti povej pa prlet

RDEČI NOSKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
17.8.2009 14:15:04   
Onasiss
birdy-vklop gsm!!user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
17.8.2009 14:16:04   
Onasiss
Aja DOBER DAN, DANES JE VROČE KOT user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
17.8.2009 14:18:22   
birdy
Mlea, ne morm ga vklopt. Šel kaputuser posted image
Piši na zs, al pa poklič 051604592.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
17.8.2009 14:20:21   
birdy

kolk poznaš Komendo pa Moste? A veš kje so prenočišča kralj pa un sadjar nasprot? No jest sm doma zraven prenočišč, nasledni uvoz na desni - če se pelješ v smeri proti kamniku; Pred visokimi cipresami - teško fališ ker so res največje tam user posted image

A okol štirih bi blo kul? Letiva po Neli in gremo prot teb...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
17.8.2009 14:20:37   
Onasiss
HANI VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČJE

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
17.8.2009 14:20:41   
tanci29
mlea kako je šlo na izpitu

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
17.8.2009 14:23:49   
Onasiss

mlea kako je šlo na izpitu

HVALA VSEM, KI STE STISKALE PESTI ZAME IN MISLILE NAME.

Je, kar šlo..... rezultate zvem čez 1 teden.

So what....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
17.8.2009 14:26:10   
MIHAILO

mihailo-ajoj upam da nisi vsakič taka revčka?...jest sem jo ta mesec dobla prvič in sem bla k izvir, je sam lil ven z mene, sam ni blo boleče.

tako ne,ampak malo manj pa sem...vedno oblezim...ko imam tabletke je lazje ...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
17.8.2009 14:26:19   
Onasiss
joj kok ste načvekale.....ČVEKE....user posted image  user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
17.8.2009 14:28:18   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Halo punce!!

Mi imamo pa že dva dni letanjeuser posted image

Včeraj se miškica zbudi iz dopoldanskega spanja (našla sem jo spat, da je mela desno rokico zvito pod sabo) in naenkrat več ni uporabljala in premikala desne rokice..Ji je samo obvisela..Pa če smo jo prijeli za rokico je jokala krokodilje solze..Tako smo pristali na kirurgiji, kjer so ji najprej mislili slikati rokico, pa smo naleteli na fajn dr., ki se je malo bolj potrudil in ji rokico "samo" naravnal...Oh, sva jokale, obe..user posted image .Ati pa je bil podpora...Imela je izpahnjen komolčekuser posted image Kako si je to nardila...Nimamo pojma...user posted image

No, po tem ko je dr. rokico naravnal, jeda ji je v komolčku nekaj preskočilo, je po 2 minutah začela migat in bila čisto super!"!!
Ko smo že bli vseseli, da je vse ok, pa ima danes punčka naša vročinouser posted image user posted image user posted image
Najvišja izmerjena je bila 38...(V ritki 38,5) Drugače je nasmejana, igriva, dobro razpoložena, ima apetit, lepo pije, vse ok....Nobenih drugig znakov, samo vroče čelo....

Zdaj še ji nisem dala nič za zbijanje vročine, najbolje da počakam če bi še naraščala, do kakih 38,5, ne?

Počakala bom 3 dni, če bi se mogoče pojavili kaki izpuščaji, če bi šlo za kako 6. bolezen ali kaj podobnega, če pa po 3 dneh ne bo vročina padla, pa bomo šli k P...Čeprav mi najbolj to ne diši, ker je naša P na dopustu ta teden in jo nadomešča en user posted image od ženskeuser posted image

Najbolj me skrbi, ker je prišlo iznenad, pa nobenih drugih znakovuser posted image user posted image

o boga Marinela in mami zraven,si kar mislim kak ti je bilo hudo...Mihailo tudi skoz tako spi na busiju in mu rokica ostane pod njim in mu jo popravljam vedno...upam,da vrocina zgine in da nic hudega...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
17.8.2009 14:29:07   
Onasiss
HVALA VSEM ZA LEPE ŽELJE IN ČESTITKE.... VITO VAS VABI NA PIVO....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
17.8.2009 14:42:05   
simonakr

A okol štirih bi blo kul? Letiva po Neli in gremo prot teb...

Tud lahko

RDEČI NOSKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
17.8.2009 14:47:46   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SportBilly jeeeeee zakon
http://www.youtube.com/watch?v=huJlDsfXf5U

user posted image user posted image user posted image risnke naše mladosti, k je bla Majcy še u plenicahuser posted image

Jst morm pogruntat kva naj kuham pa kva nej dons počnemo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?