|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
17.8.2009 19:30:49   
Onasiss
user posted image

IN POPIHU VSE V ENI SAPI.....user posted image user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
17.8.2009 19:32:53   
mlea lepe slikce...tortica je pa sigurno boljša če je doma narejena....joj joj starši kake pripombe...

Vito pa vse najlepše in najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
17.8.2009 19:33:30   

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image

IN POPIHU VSE V ENI SAPI.....user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.8.2009 19:34:39   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: cita

jhv z ui hn7nm ,m., f _6t nhjio>vfgbg f xb t 7nm vc cn bn m ,m <

To vam pošilja Liauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da kaj razumeteuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa vse vemo............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.8.2009 19:35:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: cita

mlea lepe slikce...tortica je pa sigurno boljša če je doma narejena....joj joj starši kake pripombe...

Vito pa vse najlepše in najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke... user posted image
Ma se sploh ne sekiram, sam me pogrejejo take ker ne vid smisu praznovanja RD...Namest da bi pohvalila otroško nadarjenost...

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.8.2009 19:40:11   
Čebel@
katjuša.......okn(strešnih) še nismo dali notri,zadnjič so zalili plato.....a bi jo nazaj grede obiskali? 
mlea.....po čem se mi vidi?sem podobna smrketi?user posted image .......kar povejte katera faza naj bo naslednja.......full dobre slikiceuser posted image user posted image user posted image ......torta zleda LEPA in OKUSNA pa naj tvoja mami reče kar hočeuser posted image user posted image user posted image
cita......Hana pravi da vse zastopiuser posted image user posted image user posted image user posted image

je bila birdy pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona je imela že otvoritev oz. voden ogled po naši graščiniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
17.8.2009 19:57:48   
piskot
cer.

evo, sem preklopila na simobil trizame paket, tako da mocno upam da me ne bo vsak mesec spet na rit vrglo ko bom racun dobila.

barbara kot tolazbo, naj ti povem da sem zadnjic prespala celo noc enkrat septembra 2006. se prezivi, upam pa da se vama cim prej vse uredi in boste spet lahko polni energije cez dan. aja, no pa s casom se pol nehas sekirat zaradi tega in je ful lazje.

kayica ojej, revica, ja kako ji je pa to uspelo. no samo da bo vse okej. pa prepodite se vrocino!

mlea a mi lahko razlozis, kdaj se tebi uspe se ucit zraven 2 otrok?

mihailo upam da si ze okej, pa da bo naslednjic manj boleca.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
17.8.2009 21:01:40   
NO da vam še jaz pokažem malo slikic...

Počitek v hudi vročini...

user posted image

Tle pa je imela hudo debato ko je bilo potrebno rit previt...

user posted image

Na morju moreš bit na tekočem kaj se dogaja...user posted image user posted image

user posted image

Takole se je namakal ker v morje ni šans da bi šla...

user posted image

Prst v ustih to pa more bit...

user posted image

Mala afnica...

user posted image

Takole pa je ko je huda žeja...

user posted image

Nekaj malega od naše Lie...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
17.8.2009 21:12:44   
črticaa
živjo in lahko noč

dominik je spet sitn,..od 7uh naperj je k da bi ga čbela pičla,..sam jok pa pr men okol vreatuuser posted image user posted image

ja od mlea mala itak že skor sama stoji,..tko da nasledn teden bomo že brale da hodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 21:20:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2560
   [Brisano sporočilo]
17.8.2009 21:20:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.8.2009 21:21:44   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

tamika.... hvalauser posted image .......bom dala tristanu črvička na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še sedečega pingvinčka prosim user posted image
a lahko 4 mesece spremeniš v 4,5 meseca user posted image hvalauser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.8.2009 21:23:41   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tamika....bravo Tristan user posted image user posted image

hvala ajvy. zgleda da ga kg ne ovirajouser posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.8.2009 21:28:21   
Onasiss
Piskot-kdaj se učim? Ko imam čas. stvari v življenju si moraš pač organizirat... ravno zato sem si izbrala tudi tak faks, da bo moj v.d. moža pol reku, da imam doma poklicno deformacijo....user posted image user posted image user posted image

Joj, da se spomnim kdaj je bila moja popolnoma prespana noč....user posted image  ne vem.... Vito se še danes zbuja, ker je žejen ali pa noče sam v postelji spat, ali se boji odseva, al pa kar joka brezveze.
Je pa res tako kot je piskot rekla ko se nehaš sekirat je full lažje.

Barbara-probavaj, daj ji za pit, mogoče ji je vroče.....

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.8.2009 21:31:01   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tamika....bravo Tristan user posted image user posted image

hvala ajvy. zgleda da ga kg ne ovirajouser posted image user posted image user posted image

Zdaj ko je začel mobat jih bo itak zgubu, tako da bo potem od črtice najbolj "okrogu"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.8.2009 21:38:32   
brkn83
mlea - super za praznovanje in torto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa vitu vse najboljše za rd.

No Nik in ati pa bereta knjigico - pujeve želje in niku je res ful všeč.

Js pa sem prej še zunaj mal rožice uredila, moj pa mal pokosil okoli hiše, tk da je zdej zopet lepo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.8.2009 21:44:10   
TAMIKA3
tristan spi, zdaj gredo pa še trije kralji user posted image user posted image user posted image
noč user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.8.2009 21:52:27   
piskot
ana je pa po mojem prehlajena, al pa bo mutirala.

crtica
naj vam bo kmalu bolje!

kolumbo, majchi smrkci so pred časom praznovali 50 letnico obstoja user posted image .

kolumbo zakaj imam jaz vedno filing da tebe ze od prej od nekje poznam?

mlea ja saj, no, ne bi smela sprasevat. ali pa se narobe vprasala. cas se ze najde, volja je problem ponavadi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.8.2009 21:58:23   
Katjusa

nekaj slikic iz RD....
VITO SEDI ZA PRAZNO MIZO IN ČAKA, DA GOSTJE PRIDEJO.....

user posted image

....ŠE VEDNO ČAKA.....

user posted image

....NO ZDAJ JE PA ŽE MALCE SLABE VOLJE, KER ŠE VEDNO NI NIKOGAR....

user posted image

kdor čaka dočakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.8.2009 21:59:16   
Katjusa

EVO KOLUMBINA TORTA..... Jo je Vito sam okrasiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  aja še komentar moje mame... BI BILO CENEJŠA IN VERJETNO BOLJŠA ČE BI JO ŠLA U LECLERC KUPT....user posted image

user posted image

pa kje sta našle take mame s takimi komentarji..... zakaj ste sploh postregli torto počakal bi da gostje grejo pridemo me iz RR in pojemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no veš za drugičuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
17.8.2009 22:00:02   
Katjusa
majchy.... sunny bi obiskal med dopustom ker bo blizu poreča sama dopustovalauser posted image user posted image user posted image user posted image gre isto 24.8 na morje

Cita lia je pa tak naglček in taka uživačicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo, dej se še mal na moj račun hecaj, da se boš men tud s torto odolžila, al pa majchi tak čas povab da nima prevoza pa jo jst prpelemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PROSIM

zdej grem pa pod tuš pa ajat.... (se stiskat pred tv)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
17.8.2009 22:02:08   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ana je pa po mojem prehlajena, al pa bo mutirala.

mlea ja saj, no, ne bi smela sprasevat. ali pa se narobe vprasala. cas se ze najde, volja je problem ponavadi.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, saj glih ta volja mene vleče naprej.... KARAKTER PAČ poleg tega naj ma vsaj en diplomo....user posted image

So what....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
17.8.2009 22:04:23   
Onasiss

tristan spi, zdaj gredo pa še trije kralji user posted image user posted image user posted image
noč user posted image

TAMIKA ŠTIRJE KRALJI!!!!!!!!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
17.8.2009 22:17:11   
sunny24
Čer!
Evo, Gaja spi, moj dela, jst pa mam malo cajta just for me & you! user posted image

Učeri smo šli na Lokve malo na svež zrakec (to je ene pol urce vn iz Gorice bol na visokem), pol smo šli pa še v Ajdovščino sodelavca in njegovo obiskat in se je zavleklo tam do skori 22h...Danes smo pa šle z Gajo zjutri kofetkat, popoldne sm šla v fitnes, zvečer še malo ven z madam in je šou dan okoli...

kayica, ajoj, boga Marinela! Kako ji je pa to uspelo??? Ma sam da ni nič hujšega pa je OK! user posted image user posted image user posted image

majchy, sm misnla da bi me pršle s katjuso obiskat k bom takrat lih na morju s "taščo" in sestro od mojga. Bom pa v Červarju, par kilometrov pred Porečom...Sam ne bom mela avta dol, ker drugače bi tudi jst pršla do vas...
Hani vse naj naj za pol leta!!! user posted image
mlea, Vitu vse najboljše za rojstni dan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa torta že zgleda full dobra, tako da ne posluši smotanih komentarjev! Full lepe fotke...Bogi Vito se je načakal, a? user posted image
Upam, da boš nardila izpit!!! user posted image
Sam ta žlahta ej...Žlahta po tatovi strani je tudi pr nas user posted image user posted image user posted image ...Manj jih vidim, bujše je oz ko jih vidim, pa jim kake sladke spuščam...user posted image

Še kdo tuki?

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 17.8.2009 22:18:06 >

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
17.8.2009 22:21:26   
TAMIKA3

noč user posted image

TAMIKA ŠTIRJE KRALJI!!!!!!!!!!!!!!!!

en že spi, torej so ostali trije user posted image . ata kralj še ni doma, se bo rihtal sam user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?