|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
13.8.2009 16:46:16   
brigita23
user posted image aja imam pa še eno vprašanje...mi imamo v četrtek 2. posvetovalnico in bo vrjetno naš pikec cepljen, tako pač predvidevam, mi pa mislimo potem po posvetovalnici kr na morje, tukaj na slovensko obalo. Zanima me a se bo lahko kopal v bazenu s slano vodo? Kako so vaši otroci reagirali na cepljenje?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 476
13.8.2009 17:11:30   
Cveta28
matcar vi pa imate dobesedno veliko in viskoko familijo user posted image
detelja user posted image za Majino pokušanje hrane, naša Laura za enkrat samo gleda kako jemo in si tlači rokice v usta. Drugače pa ni navdušena nad ničimer kar ni moja ziza user posted image tudi moje mleko po flaški ji ne paše. Bi morala videti njene face, ko med igro vse znosi v usta in ji po okusu ni nič všeč ampak ko vse skupaj dobro naslini je pa zakon user posted image
kimmii tudi jaz samo dojim in me je kar strah, če bom morala zaradi polivanja začeti uvajati GH ala zgostitev mojega mleka z riževimi kosmiči. Prvič ni ravno navdušena nad flaško, drugič AM sploh ne mara, tretjič za hrano še ne kaže kakšnega interesa. Bomo videli kako nam bo šlo.
jernejav BRAVO za Anžeta in njegove akrobacije
kakanje očitno še vedno zelo priljubljena tema user posted image pri nas kakamo enkrat na tri dni ampak tako, da enkrat ji jaz podražim ritko, drugič pa se ona lepo sama pokaka. Ker sem imela tega dovolj sem jo sedaj pustila 6 dni na miru in se je danes sama pokakala čeprav to še ni tista porcija kot bi morala biti. Poleg tega sem ji dala mir tudi zato, ker se ponoči ni tako napenjala kot prej kljub uvajanju svežega sadja in zelenjave za mamico. Sladnih kamilic ne mara, donat pa sem ji vsako jutro na tešče dala kar po šprici. Mislim, da je ena spraševala glede donata - lahko daš par žličk, če je postan in brez mehurčkov.
nalini boljše, da je Aleksej tak firbec med hranjenje kot pa da ga moraš animirati da mu vsaj nekaj spraviš v usta user posted image Kar pa se tiče govorjenja s polnimi usti ti zaupam recept, ko bo to uspelo dopovedati tudi naši muci Lori...muca ima po dojenju še vedno brčice mleka okoli ust, rokice so mokre, glavico pri tem obrača, da ji šprica mleko in namesto da bi mleko pogoltnila se na vse glas zasmeji, da ji vse steče ven user posted image user posted image user posted image
In iskreno sožalje.
nenči ti bi pa lahko že napisala knjigo o tehnikah uspavanja user posted image user posted image user posted image ti dam še mojo muco za poskusnega zajčka pa da vidimo kako bo user posted image Glede našega polivanja pa žal niso krivi kupčki. Laura je med dojenjem sposobna kar bruniti mleko ven, če jo pravočasno ne odstavim. Po dojenju in med igro pa že sama 'grrrrr' opozarja, kdaj ji gre na bruhanje. Tako da ostajamo pri pokončni drži po hranjenju, preoblačenju in upanju, da bo z GH vse minilo. SEj res, kako pa kaj tvoja telovadba po programu, ki ti ga je sestavil tvoj dragi? Jaz se tudi počasi spravljam k temu ampak ne vem kje naj začnem - teki ali trebušnjaki user posted image
klavdyk user posted image za zobke! in HB da ste domov vsi prišli zdravi!
jagodka, krofek št.2 kako že pravi pregovor 'ob sv. nikoli'. Ne sej se hecam ampak mi smo ta teden prišli še le čez prvo bazo, prvo user posted image po porodu in vam moram priznati, da nisem čisto nič uživala user posted image Še dva dni po tem sem čutila vse notranje raztrganine, ki sem jih dobila pri porodu. Kot drugo bi bilo fajn, da gremo najprej na svoje in kot tretje sem sicer bolj v šali kot zares omenila poroko user posted image . To se bomo načakali....
sonček meni so kolegice povedale, da njihovim user posted image se vsakič ko so bolani poruši 'ura' in da potem dva tedna rabijo da ulovijo stari ritem user posted image
veronikab thx za linke, to je pa nekaj ful novega tudi zame
matcar user posted image user posted image user posted image za mere iz posvetovalnice in pikico
brigitka WELCOME BACK, za grlo p avzemi kakšen granobil ali kaj takega. Načeloma imajo tovrstna zdravila zelo kratek čas razkroja v telesu, tako da ga otroci pri dojenju skoraj ne dobijo v mleku.
nmagk ti si res SUPER MAMA! Čestitke za kašico, obletnico in vse tvoje zakladke user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 477
13.8.2009 17:12:50   
Cveta28
user posted image Katero AM uporabljate: Aptamil, Novolac, Bebe, Hipp in zakaj?
user posted image Tiste, ki dojite: ali je katera že dobila M?
user posted image Plavalni tečaji za dojenčke v LJ, KR: a ima katera kakšen link, ke rmeni se ne da več brskati po netU?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 478
13.8.2009 17:20:00   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

matcar vi pa imate dobesedno veliko in viskoko familijo 

Kak to misliš? Ni mi jasno nič zdaj.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 479
13.8.2009 17:21:47   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

veliko - 3 prekrasni zakladki
visoki - saj si sama rekla,da imate dvometraše v familiji

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 480
13.8.2009 17:23:29   
matcar

Jaz uporabljam Novalac NF,ker našemu gospodu vse odstalo ni odgovarjalo oz. bolje rečeno,vse ostalo mu je bilo premalo kalorično in mi je jedel na 1,5 ure po 120 ml.Pa še zaprt je bil.Ta pa mu ful odgovarja,pa še ponoči celo noč prespi od 20.30 do 7-h zjutraj,prej pa se je 2x na noč zbujal.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 481
13.8.2009 17:24:53   
matcar

veliko - 3 prekrasni zakladki
visoki - saj si sama rekla,da imate dvometraše v familiji

Sem si mislila,da si tak mislila,ja.user posted image user posted image user posted image Sem se vstrašla,da si kako mojo žlahto spoznalauser posted image .Aja,pa upam,da še bo četrti padel čez par let.user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 13.8.2009 17:25:44 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 482
13.8.2009 17:27:10   
Cveta28
Sem si mislila,da si tak mislila,ja.user posted image user posted image user posted image Sem se vstrašla,da si kako mojo žlahto spoznalauser posted image .Aja,pa upam,da še bo četrti padel čez par let.user posted image

Joj ne user posted image user posted image user posted image in držim pesti za št.4

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 483
13.8.2009 17:30:25   
matcar

Joj ne user posted image user posted image user posted image in držim pesti za št.4

Hvala! Ja,upam da bo ratalo še enkrat.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 484
13.8.2009 17:58:28   
detelja

novalac 1

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 485
13.8.2009 20:18:37   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: kimmii
Ali ste že kaj razmišljale kater avtosedež 9 do 18 kg boste kupile?
brevi.Sem ga že gledala.Sedaj je v tušu akcija,drugame je pa okoli 150€

sonček: a je to mogoče ta,ki je sedaj v akciji za 99eur??? do kdaj pa je ta akcija oz.kdaj se začne? hvala

ja ta je ta mislim da velja nekje do konca avgusta če se ne motim je pa od 9m-10let,se uporablja pol naprej kot jahač

Midva sva kupila tega...
bebe confort - axiss

user posted image

user posted image

Avtosedež Axiss Car Seat - Oxygen Cream - Bebe Confort (196267)

Cena:
269,99 € / 64.700,40 SIT

user posted image

V košarico >

user posted image user posted image

skupina 1 (od 9 do 18 kg - od 9 mesecev do pribljižno 4 let),
enoten vrtljivi sistem,
nastavljiv naslon za glavo.

Podroben opis izdelka

Otroški varnostni avtosedež Axiss sodi v skupino 1 in je namenjen otrokom, težkim od 9 do 18 kg (starim približno od 9 mesecev do 4 let). Vašemu otroku nudi maksimalno udobje in visoko varnost. Ima edinstven rotacijski sistem. Ko je sedež že nameščen v avtomobil, ga lahko obrnete za 90 stopinj v levo ali desno (odvisno na kateri strani avtomobila imate avtosedež), kar vam omogoča udobno polaganje otroka v avtosedež in zapenjanje pasov. Ko je otrok varno nameščen, avtosedež z enostavnim premikom obrnete naprej, v smer vožnje. Prevleka avtosedeža je snemljiva in pralna v pralnem stroju.

Avtosedež Axiss je bil v letu 2008 izglasovan za njabolj inovativen, privlačen in praktičen avtosedež v Franciji.
Ima vrtljivi sistem ki olajša polaganje otroka v sedež, pa še zelo visoke ocene varnosti ima.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jernejav -- 13.8.2009 20:20:21 >

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 486
13.8.2009 20:41:51   
jernejav
Pa še najnovejša slikica mojega srčka
user posted image

Se ne pusti motiti niti v vozičku...

< Sporočilo je popravil jernejav -- 13.8.2009 20:42:50 >

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 487
13.8.2009 20:50:54   
sonček85
cveta:uuuuu vi imate pa pestro ,tako je treba in res pohvale da si tako pridna in greš v hribček,meni tudi pašejo dolge ture.Super da ti bo mami naštrikala ,meni so doma narejeni najlepši pa še unikat souser posted image in pa najbolj da pohvalim Lori ker je tako pridna,pa sej drugače ne more bit ko je pa mami tko super,pa ati tudi verjetno samo da njega ne poznamuser posted image
A vam so pa že napovedal februarjauser posted image user posted image
brigita.mogoče  ga mi tud kdaj nabavimo ,samo zdaj sem pa rekla da ne ker bi spet tašča kupovala.Tega pa ne maram.Super za nohtek.Jaz imam tudi s tem probleme in imam ravno sedaj ,tako da si lepo mažem s sivko,upam  da Aleks tega ne pobeere po men,no pa saj najbolj je važno da mu jih strižem ravno
spanje podnevi:ma danes vsi spijo kot nori,naš je tudi spal 2h skupaj,od Junone tudi tu nekje ,Nik 3h -bravo naši Krofki in Jagodeuser posted image
cepljenje:naš ni imel vročin imel je samo malo rdečico in to je to.Rekla špa je veliko hladit.Tisto otrdlino pa še ima sedajuser posted image
Srečno in brez joka nik potem pa lepo na morjeuser posted image
jernejav:hvala za tisto o sedežu.
Joj kako lepa slikca,a tle nekaj tuhta ,a ne?
Pa kako lepe okrogle ličke ima.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 488
13.8.2009 20:50:56   
sonček85

Jaz mu dajem od DM unga ko je zelena škatla s kravico in mu ugaja.Ima ga smao za pred spanjem
hm na to temo bi se pa lahko govorilo.1m nazaj sem imela 1 dan samo rjavo potem pa do tega torka nič.No pa še to smao malo rjavo 2 dni da sem imela dnevni vložek zdaj pa spet n.Meni ni nič jasno, a je kateri ?user posted image
user posted image Plavalni tečaji za dojenčke v LJ, KR: a ima katera kakšen link, ke rmeni se ne da več brskati po netU?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 489
13.8.2009 20:52:51   
sonček85
cveta28: evo o plavalnem tečaju.Srečno

http://www.freewebs.com/plavanje-dojenckov/plavalnitecaji.htm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 490
13.8.2009 21:04:43   
jernejav

cveta:uuuuu vi imate pa pestro ,tako je treba in res pohvale da si tako pridna in greš v hribček,meni tudi pašejo dolge ture.Super da ti bo mami naštrikala ,meni so doma narejeni najlepši pa še unikat souser posted image in pa najbolj da pohvalim Lori ker je tako pridna,pa sej drugače ne more bit ko je pa mami tko super,pa ati tudi verjetno samo da njega ne poznamuser posted image
A vam so pa že napovedal februarjauser posted image user posted image
brigita.mogoče  ga mi tud kdaj nabavimo ,samo zdaj sem pa rekla da ne ker bi spet tašča kupovala.Tega pa ne maram.Super za nohtek.Jaz imam tudi s tem probleme in imam ravno sedaj ,tako da si lepo mažem s sivko,upam  da Aleks tega ne pobeere po men,no pa saj najbolj je važno da mu jih strižem ravno
spanje podnevi:ma danes vsi spijo kot nori,naš je tudi spal 2h skupaj,od Junone tudi tu nekje ,Nik 3h -bravo naši Krofki in Jagodeuser posted image
cepljenje:naš ni imel vročin imel je samo malo rdečico in to je to.Rekla špa je veliko hladit.Tisto otrdlino pa še ima sedajuser posted image
Srečno in brez joka nik potem pa lepo na morjeuser posted image
jernejav:hvala za tisto o sedežu. Midva sva ga kupila ko je bil pred 2 mescoma v akciji in je bil 80 eur ceneje, malo merkaj BC, zna še bit.
Za Brevi pa so mi dejali to, da je eden slabših kar se varnosti tiče.
No ne vem, odvisno koliko se bo user posted image  vozil v njem, naš veliko, tako da mi ni žal dati malo več pa vem da bo varen user posted image
Dobri sedeži pa so tudi od Maxi cosi, in v BC ali Pikapolonici so velikokrat v akciji, jaz sem prvo mislila kupiti Maxi cosi Tobi, pa tudi cena ni tako grozna
Joj kako lepa slikca,a tle nekaj tuhta ,a ne? Ja tuhta in dremuckauser posted image user posted image
Pa kako lepe okrogle ličke ima.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 491
13.8.2009 21:16:46   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image aja imam pa še eno vprašanje...mi imamo v četrtek 2. posvetovalnico in bo vrjetno naš pikec cepljen, tako pač predvidevam, mi pa mislimo potem po posvetovalnici kr na morje, tukaj na slovensko obalo. Zanima me a se bo lahko kopal v bazenu s slano vodo? Kako so vaši otroci reagirali na cepljenje?

Midva ko sva prišla domov sem mu dala polovico svečke, in kolobar sveže rdeče pese na mesto vboda.
Sem mu do večera kolobar parkrat zamenjala in se ni nič videlo da bi sploh bil cepljen. Rdeča pesa naj bi in mesta vboda potegnila bolečina in mesto naj ne bi zateklo.
Pri nas je delovalo user posted image . Poskusi

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 492
13.8.2009 21:20:43   
jernejav

Jaz mu dajem od DM unga ko je zelena škatla s kravico in mu ugaja.Ima ga smao za pred spanjem

APTAMIL Comford, mi priporočala v posvetovalnici,ker uravnava prebavo in zmanjšuje kolike, dodajam samo zvečer po podoju
hm na to temo bi se pa lahko govorilo.1m nazaj sem imela 1 dan samo rjavo potem pa do tega torka nič.No pa še to smao malo rjavo 2 dni da sem imela dnevni vložek zdaj pa spet n.Meni ni nič jasno, a je kateri ?user posted image Jaz sem sedaj jemala tablete cerazzete 3 mesece, prvi mesec sem krvavela 3 tedne in to orngi, potem pa 2 mesca nič, sedaj pa grem v torek po mireno. Tako da sem mela čist vse zmešano, kar naj bi bilo normalno po porodu, še posebej za tiste ki dojimo.
Se pa veliko kateri zgodi da ima po porodu zelo kratko in nežno menstruacijo, pri nekaterih pa ravno obratno.

< Sporočilo je popravil jernejav -- 13.8.2009 21:23:29 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 493
13.8.2009 22:16:25   
sonček85
Ja saj prej se bom itak malo pozanila o sedežu,ker bo kar dosrti v avtu,hvala user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 494
13.8.2009 22:39:17   
jernejav
Sonček- kaj pa praviš na tega user posted image
user posted image

Opis izdelka

Najvarnejši sedež, kjer dojenček leži na ravni podlagi. Sedež se lahko obrača za 360 stopinj, tako otroka lažje namestite v avto. Primeren od rojstva do 4.leta starosti oz od 2.5kg do 18kg. Model Hidx ima dodatno ventilacijo na vzglavnem delu in tri varnostne gobice, dve za glavo in eno za noge. barve: modra, olivno zelena. Na željo vam ga v avto pritrdimo mi.

Cena 850 eur - trenutno v akciji

To pa je že malo too much...za nas navadne smrtnike

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 495
13.8.2009 23:14:22   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

user posted image

Opis izdelka

Najvarnejši sedež, kjer dojenček leži na ravni podlagi. Sedež se lahko obrača za 360 stopinj, tako otroka lažje namestite v avto. Primeren od rojstva do 4.leta starosti oz od 2.5kg do 18kg. Model Hidx ima dodatno ventilacijo na vzglavnem delu in tri varnostne gobice, dve za glavo in eno za noge. barve: modra, olivno zelena. Na željo vam ga v avto pritrdimo mi.

Cena 850 eur - trenutno v akciji

To pa je že malo too much...za nas navadne smrtnike

tole je pa res hudo !!! no,kakšna saška lendero si ga bo pa verjetno lahko privoščila user posted image user posted image user posted image

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=292&Itemid=220 in oddaj glas za mojega krofka 09 :)

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 496
14.8.2009 6:41:09   
Cveta28

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 14.8.2009 6:43:44 >

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 497
14.8.2009 7:15:49   
Cveta28
Jutro mamicce!
Danes pa jaz častim zajtrk, ker sem prehitro vstala. Lori je kot ponavadi začelo črvičiti v bušiju okoli 5h, koder pa jo je namesto, da bi jo uspaval, dokončno zbudil user posted image Dobra stran tega je, da je potem mala po hranjenju hitro zaspala, jaz pa že kakšne pol urice skačem po netu user posted image Ko sem to delala včeraj je pa začelo deževati zato danes ne bom preveč dolga user posted image
cepljenje - cepljenje prestali brez jokca oz. Laura še vedela ni, da je bila cepljena, zvečer pa otečena nogica in kar nekaj jokca, ker sva jo kopala in še dodatno dražila mesto vboda user posted image Grda staršauser posted image Jaz sem ji oteklino hladila s fiziološko ter ji mazala s Finstil gelom. Drugo jutro je bilo vse kul samo otrdlinico od cepljenja smo pa imeli še dober teden. Dobra stran cepljenja pa je bila pri nas ta, da se je dvakrat hudo dobro pokakala user posted image
AM - punce hvala. Meni je samo škoda denarja, ker mi Laura potem noče jesti teh mlekov. Upam, da nam po pregledu še ne bo potrebno uživati GH ter da se bomo še lepo dojili.
avtosedeži - mi smo že lupinico dobili izposojeno tako, da se te teme še dotaknila nisem. Mi bomo začeli razmišljati o sedežku verjetno na jesen. Za enkrat s epoigravamo celo z idejo, da bi kupili kar tistega za starostno skupino0+/1 ter da bi šli ven iz lupinice. Laura se namreč ne počuti udobno v lupinici in po pravici povedano tudi meni je grozna (ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe).
sonček moj koder je sicer res fant od fare ampak zadnji teden ga malce sračka. Ker je imel ful dela je bil doma vključno s spanjem manj kot 24h user posted image user posted image user posted image Sej jaz še zdržim ampak bolj hudo mi je zaradi Laure pa še ker zamuja tako lepe trenutke v življenju. Jezime tudi to, da ne pozna njenih navad (kot danes zjutraj recimo) ter da bom morala kmalu še za tisto kar on počne, z njo početi jaz (kopanje je pri nam izključno očkova naloga).
In pa hvala za link user posted image ravno tega sem iskala!!! Ful raje bi hodila na kopanje ob sobotah, da gre še koder poleg ampak bomo videli.
jernejav, sonček - upam, da M še nekaj čase ne bo. Jaz se po porodu nisem odločila za nobeno kontracepcijo (bomo pa aspirin držali med koleni user posted image ) in malce me skrbi kako bo. Pred porodom in kontracepcijo sem imela ful dolge, boleče in krvave M, s kontracepcijo se je vse skupaj malce umirilo in sedaj upam, da bo tako tudi ostalo.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 498
14.8.2009 10:19:39   
Blueeyes

jz bom M zdej že 4 dobila... user posted image

plavanje http://www.atlantis-vodnomesto.si/novica.php?id=4498

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 14.8.2009 10:20:05 >

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 499
14.8.2009 11:01:03   
detelja
tako sva danes jedli mlečni zdrob...edino kar maji šmeka...

user posted image

sem prava mala pujsauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?