Cveta28
|
matcar vi pa imate dobesedno veliko in viskoko familijo detelja za Majino pokušanje hrane, naša Laura za enkrat samo gleda kako jemo in si tlači rokice v usta. Drugače pa ni navdušena nad ničimer kar ni moja ziza tudi moje mleko po flaški ji ne paše. Bi morala videti njene face, ko med igro vse znosi v usta in ji po okusu ni nič všeč ampak ko vse skupaj dobro naslini je pa zakon kimmii tudi jaz samo dojim in me je kar strah, če bom morala zaradi polivanja začeti uvajati GH ala zgostitev mojega mleka z riževimi kosmiči. Prvič ni ravno navdušena nad flaško, drugič AM sploh ne mara, tretjič za hrano še ne kaže kakšnega interesa. Bomo videli kako nam bo šlo. jernejav BRAVO za Anžeta in njegove akrobacije kakanje očitno še vedno zelo priljubljena tema pri nas kakamo enkrat na tri dni ampak tako, da enkrat ji jaz podražim ritko, drugič pa se ona lepo sama pokaka. Ker sem imela tega dovolj sem jo sedaj pustila 6 dni na miru in se je danes sama pokakala čeprav to še ni tista porcija kot bi morala biti. Poleg tega sem ji dala mir tudi zato, ker se ponoči ni tako napenjala kot prej kljub uvajanju svežega sadja in zelenjave za mamico. Sladnih kamilic ne mara, donat pa sem ji vsako jutro na tešče dala kar po šprici. Mislim, da je ena spraševala glede donata - lahko daš par žličk, če je postan in brez mehurčkov. nalini boljše, da je Aleksej tak firbec med hranjenje kot pa da ga moraš animirati da mu vsaj nekaj spraviš v usta Kar pa se tiče govorjenja s polnimi usti ti zaupam recept, ko bo to uspelo dopovedati tudi naši muci Lori...muca ima po dojenju še vedno brčice mleka okoli ust, rokice so mokre, glavico pri tem obrača, da ji šprica mleko in namesto da bi mleko pogoltnila se na vse glas zasmeji, da ji vse steče ven In iskreno sožalje. nenči ti bi pa lahko že napisala knjigo o tehnikah uspavanja ti dam še mojo muco za poskusnega zajčka pa da vidimo kako bo Glede našega polivanja pa žal niso krivi kupčki. Laura je med dojenjem sposobna kar bruniti mleko ven, če jo pravočasno ne odstavim. Po dojenju in med igro pa že sama 'grrrrr' opozarja, kdaj ji gre na bruhanje. Tako da ostajamo pri pokončni drži po hranjenju, preoblačenju in upanju, da bo z GH vse minilo. SEj res, kako pa kaj tvoja telovadba po programu, ki ti ga je sestavil tvoj dragi? Jaz se tudi počasi spravljam k temu ampak ne vem kje naj začnem - teki ali trebušnjaki klavdyk za zobke! in HB da ste domov vsi prišli zdravi! jagodka, krofek št.2 kako že pravi pregovor 'ob sv. nikoli'. Ne sej se hecam ampak mi smo ta teden prišli še le čez prvo bazo, prvo po porodu in vam moram priznati, da nisem čisto nič uživala Še dva dni po tem sem čutila vse notranje raztrganine, ki sem jih dobila pri porodu. Kot drugo bi bilo fajn, da gremo najprej na svoje in kot tretje sem sicer bolj v šali kot zares omenila poroko . To se bomo načakali.... sonček meni so kolegice povedale, da njihovim se vsakič ko so bolani poruši 'ura' in da potem dva tedna rabijo da ulovijo stari ritem veronikab thx za linke, to je pa nekaj ful novega tudi zame matcar za mere iz posvetovalnice in pikico brigitka WELCOME BACK, za grlo p avzemi kakšen granobil ali kaj takega. Načeloma imajo tovrstna zdravila zelo kratek čas razkroja v telesu, tako da ga otroci pri dojenju skoraj ne dobijo v mleku. nmagk ti si res SUPER MAMA! Čestitke za kašico, obletnico in vse tvoje zakladke
|