|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
7.8.2009 10:00:09   
Belen
ciao mamice...
morm se malo pohwalit, oz.pohwalit moje dwe rožici.... wsak dan weč spita ponoči, se widi da čez dan sta pa budni in kr neki jokata w prazno user posted image user posted image user posted image mogoče wčeraj ker je bila polna luna.... user posted image user posted image
uglawnem že 3-4 dni spimo kr...od 23-4-5h zjutraj, papamo, spimo do 8h, pole ob 11, ob 15h in ob 19h....in jowo na nowo.... super sm prow zadowoljna....ker smo jih mi malo usmerjali w ta ritem...
bomo widli kolk časa bo tako...sam sem prow wesela , pa tudi bolj spočita user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
7.8.2009 14:05:02   
aknela123
pozdravček še od mene!

Blanč, jaz sem kupovala Bebo v Avstriji, kjer je občutno cenejša (10,90 eur), je pa v Muellerju enaka cena in kvaliteta. Pri petih mesecih smo pa prešaltali na dm mleko (4,95 eur) in ga prenašata brez težav. Sedaj pa imamo za večerjo že riževe kašice, dopoldan pa se navajamo na nove okuse - bučke, korenček,...
Tudi Pamperske kupujem v Avstriji, nazadnje ko sem jih kupla pri nas, so bile tako naparfumane, da nam je cela spalnica dišala.

Lep svež dan želim vsem skupaj!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
7.8.2009 16:56:02   
suncicica
meni se je najugodnejsi zdel avstrijski novalac 800g  9,90€ ampak sta imele tezave s kakanjem po njem. dm-ovo mleko smo tudi probali pa ni sans da ga jesta.

belen cestitke da otrocki spijo......jaz o tem lahko samo sanjam. no stella ze spi vso noc od 21h do 7h zjutraj,druga zgodba pa je pia.......user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
7.8.2009 21:45:46   
Belen
suncicica.... hehe mi smo se trudli, ni da je šlo samo od sebe.... user posted image
en teden smo jih mal "raztegowali".... jih mal pustili "čakat"... pole ko so konkretno zajokale je blo.... že ki moje punce ne jokajo,smo testirali njohowo "toleranco" user posted image user posted image
raje sedaj,ker ko bodo starejše, baje začnejo jokat weč.... user posted image

no ben, saj ena ti spi, meni so se prej zbujale različno + tega na 2-3 ure... user posted image ponoči mi ni lih pasalo...dobroda mi je dragi pomagal,če ne ne bi spala nič... ker še tako ena poje hitro, druga pa......... se wleče, se wleče, se wleče.... 3X more kupa podret za spit 120-140ml...

noč dwojne, trojne mame user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
8.8.2009 9:15:24   
hedviga
Eto mi smo doma!
Bilo je krasno, frišno, nobene sopare in vročine...skratka za male dojenclne 100% boljše kot neka vročina.
Kaj več o nas kasneje, zdele berem in moram najprej komentirat.

Noki! Pridna puuuuncaaa. A's me kej pogrešala in zakaj ne?!user posted image Pridna si ker boš stvari podarila. Jaz sem večino oz kar vse posodila, ko dobim nazaj bom posodila še enkrat, potem bom pa tisto kar bo še ok spravila za vsak primer še za kakšno leto, če se nama kako dete zgodi (hah pomoje da res...). Je pa res noro robe. No zdaj malo manj ker se je mamak sebo vzela in ne kupi vse kar vidiuser posted image

Senčica, čestitke!!! Krasni imeni, prejrasna otročka in zelo barvit opis poroda!! user posted image user posted image Madona, spet bom to napisala, kvaaaa letiii cajttttt!! Pa sej si glihkar zanosila!!user posted image
Sicer pa le uživaj, na naše veserlje otroc rastejo in glasilke z njimi user posted image

Klarissa, jaz sem se poredila 17 kg, ob porodu je šlo dol več kot 10 kg, nekja še z dojenjem potem pa mi je ostalo še nekje 4 kg viška. Po njunih 5 mesecih pa še malo, zdaj imam še 2 kg viška. No, moj pravi da je to že manjko. Kaj pa on ve... 10kg plusa je čist normalno, bo pa še šlo gor..
Jaz sem pridelala točno eno strijo od popka dol v zadnjem tednu pred porodom. Me sploh ne moti, je prav kjuti in bo za večen spomin.

Sneži, pomoje ne morš it sam z njimi na plavanje, vsak kako sem jaz videla kako ti zgleda. sem pa tudi jaz razmišljala o tem, ker menda uživajo.
Persida, naj ti bo v tolažbo, da sta naša dva tudi pribiližno toliko usmiljuena do mene user posted image user posted image Spanje jima je ena šanska vas, bolj je važno noret po postli....in noret tudi cel dan...

Belen, nič se ti ne sekiraj: važno da jesta in rasteta. Pač rabita več. Naša dva sta recimo v primerjavi požrla (ni druge besede) vedno več kot od Noki, pa od Noki sta večja in bolj pridna. Je.bi ga, eni imamo takele. (zdele se tolažim, ker danes ponoči je bil cel žur...). Jaz sem ju vedno hkrati hranila in sta se pač takega ritma navadila, ni se za bat da potem ne bi spala. Sem probala, pa sej Špela potem zbudila 5 minut za Mihcem..
Sicer pa, trendi se skooos spreminjajo...

OO Pika, še živa!! Najprej zrastejo spodnje enke, mi jih nestrpno čakamo pri Mihcu, ker ma že vse napeto in en dan bo požrl roko. Pa še tečen je.

Sunči, ne se sekerat... naši tut niso perle

Blanč, mi mamo Aptamil, zdej po novem 2

eto zdaj je uzbuna, naprej kasneje

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
8.8.2009 9:43:21   
hedviga
Emm...no... se vidi da sem skor nič spala, pa še vsa divjaška sem prišla v civilizacijo in pozabila pisat.... Zato se izvinjavam za napače...user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
8.8.2009 13:09:20   
Belen
punce,kdaj so wam začeli dwojčki držat glawo sami pokonci?? user posted image
kaj pa ušesa, s čim jih čistite notri? user posted image user posted image

wročina na obali spet ubija, upam,da pridejo kmali une obljubljene padawine ... user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
9.8.2009 23:10:29   
malaflobe
Ste uživale v tej soparini danes? Pri nas ni za zdržat. Hvala Bogu je noč in je mal hladnejš in prav paše imet odprto okno.
Pri nas je bil en "težek" dan, vsi sitni; Benjamin joka in si vse rine v usta in po pravici povedano si prav želim, da pride zobek. Obenem pa me je strah, ker veselo stiska mojo bradavico in bom trpela male ugrize. Kaj čmo vsaka žalost skriva v sebi nekaj veselja. Nič mi ne bo hudga, ker me je že Laura navadila na ugrize in gnojne raneuser posted image Še vseeno upam, da se me bo usmilil.
Oči je imel virozo in je zasedal v "pisarni".
Tudi ta dan je minil in je bil po svoje prav poseben.

Belen glavco držijo od nekje 4-5 meseca ( se ne spomnem; pride kar samo od sebe). Ušeska pa čistim z vatirano palčko, samo tisto kar je zunaj. v ušesno votlino ne priporočam, ker lahko povzročiš vnetje, praviloma se ušesno maslo samo izloči, tisto, kar pa je zunaj pa le očisti.

Uživajte! Jaz grem zdajle spat in polnit baterije. Lahko noč!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
10.8.2009 9:36:28   
pikatara
Blanči mi smo na Novolacu proti krčem. Pri nas v lekarni stane 10 eur, v Avstriji pa 7,6. Je pa 400 g. Navaden Novolac pa imajo v Avstriji 800g in mislim da je 10 eur. Sem jima poskušala navadnega dat pa ju zvija, tako da imamo še vedno tega proti krčem. Eno škatlo imamo za 2 dni.

Snežinka mene tudi mika plavanje, sem se malo pozanimala. Začnejo septembra in menda imajo en tečaj ob 17, tako da bi lahko oba z njima hodila. Sama z dvema bi verjetno šlo, čeprav malo težje, ker moraš pol tud oba hitro zrihtat, da se ne prehladijo. Ti več konec avgusta povem.

Pri nas je pa za znoret. Karolina se je naučila kričat in sploh ne utihne. Na morju je bilo super, skoz sta ležala na ležalniku in gledala liste na drevesih. Me kar zanima kako bo sedaj doma. Šele vstali smo, pa se že dolgočasita. Mala tuli tolk da mi bo glavo razneslo. Včeraj zvečer smo imeli pa prvič težave s spanjem. nista hotla zaspat in sta se oba pritoževala, ker ne spita skupaj. Na morju sta se vsak večer gledala in božala.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
10.8.2009 12:06:21   
suncicica
kaj sem se res jaz edina tukaj zredila za 35kg...pa kaj je z vami punce???????kaj niste nic jedle med nosecnostjo?
no drug teden bosta pupi stari 5 mesecev in mi je trenutno ostalo 5kg viska,ampak itak sem prej bila ultra trlica.

Stella in Pia

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
10.8.2009 15:23:14   
hedviga
Sunči lubica, če se jest kej na slike spoznam si ti bila ena hudo lepa nosečka in si zdaj prav tako lepa mamička in nehi ga srat!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1061
10.8.2009 18:03:52   
lara light
Lepotičke, kako danes na ponedeljkovo? Pr nas kuri, le kje je obljubljen dež?? Upam, da nas malo ohladi, ker po nekaj dnevih svežega zraka, smo ultra sitni na domačem vročem terenu, ma ja, kako je že una: ..saj po novem letu boljše bouser posted image

Če katero zanima navaden Novalac je v ita. gorici 800g 8,5eur.

Pika, daj no, a tud to nas čakauser posted image , kričanje mislim, kaj se ne bodo te princeske še spomnile, da bodo taglavne. No moja, joka danes že ves dan, po 10 dneh in sladki vodi je pokakala, vesela sem pa le jaz, ona toži in toži...

Mf, upam, da je oči bolje, zobek pa naj ne grize tebeuser posted image

Hedi, lepo na hladnem, a ne? Otroci so čisto spremenjeni, sem se prepričala na lastne oči, koliko sta mi spala čez dan...ma ja, fajn bi blo it nazaj.user posted image

Sunči, super si, sem že vidla fotke, male dve pa sladki velikankiuser posted image
Belen, moja2 še ne držita glaviceuser posted image ...mala pas kravice in glavico lepo obrača, fantek je težji in mu gre stežka
Pridni ste ponočiuser posted image

Noki, kako ste vi? Ste že šli do morja?user posted image
Gemelli, kako tvoja2? Fizioterapija? Si mogoče že nabavila blazino? Se vidiva kmalu.user posted image

Mala s5 joka, šibam, lubčke vsem od nas!user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.8.2009 7:12:06   
hedviga
No takole.Javljam da smo bili včeraj ponovno cepljeni. Smo preživeli, ampak smo bili sitni. Pa še vreme nam nagaja, tako da se je naša noč končala že ob 6 user posted image Sicer mulca zdaj sladko dremata v stajci, mama je pa zvisela.
Teža je dobra, Miha ma 9100, Špela pa dve kili manj. Spet jo je nasekal, ampak sej je prov, itak bo Špela manekenka ne on.user posted image
P nam je dala blagoslov za GH, khe khe...mi to že obvladamo, phhh. Zdaj smo nekoliko razširili asortiman sadja in tudi zelenjave in vam lahko povem, da špinača je en drek. Ne marata, sta se pa končno sprijaznila z bučkami.
Danes bo predvidoma v lonec padlo mejčkn belega mesa, še ne vem s čim, še ne vem kako, vem pa kakšne face bosta delala.user posted image
Sedaj sta tudi ponosna lastnika čisto novih stolčkov za hranjenje. Miha uživa 100/h, Špela kot ponavadi malo bolj previdna. Notri sedi kot bi jo kdo pozabil..halooo ej tamala sej je isti naklon kot v ležalniku...user posted image
Naš razvoj.Hmm, kako naj to opišem. Miha se nekak plazi, preobrača, tlači noge na in med šprikle na stajci in posteljci, ekspirementira s patentom za navijanje mobila,meditira, klepeta, dela trebušnjake, hoče sedet, ko ga posedem, hoče stat, ko ga držim pokonc, ne vem, najbrž bi rad še letel al kaj... Grize vse kar pride mimo, iz bane zbrca vso vodo....Sitnari na ves glas ker mu ne znese in je skratka hudo siten.
Špela pa med tem vse to gleda in si misli, ooo bedak, da se ti da. Ona pa lepo na izi pase krave, zraven malo pogricka kako reč in vse poslini, potem zapoje eno po domače, med kopanjem premetava ribice in moli nogice ven da jih oči poprda, med previjanjem pa spravi ob pamet mamico, ker na hrbtu je brezveze, jaz pa še ne znam previt otroka, če leži na boku in ves zvit gleda skozi okno...
Vse kupljene igrače so beda, najboljši so orbiti v škatlici in smarti bomboni. Aja pa TV se tudi že kar da gledat, haloo mularija vam bom že dala... Foušarija tudi že vlada, zakaj bi pila Špela, če ji lahko Miha flašo vzame. Če mu ne da, jo pa malo popraska pa je.
Oba bosta zobarja, redno pregledujeta vsebino mamičinih in očijevih ust. Špela se obenem ne more odločit če ne bo rajši frizerka( predvidevam da bo iz mojih spuljenih las delala lasulje), Miha pa bo mogoče okulist, tist ki maže in uničuje očala...
V glavnem pestroooooooooooooooooooo... delamo svašta samo spimo še zmeri ne brez premetavanja in jamranja.
Eto tolk za danes, mogoče v kratkem zrihtam slike, ampak ne vem kdaj, ker morem ta teden obema ujet lulanijo in nest v lab...ajojjjjjj

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.8.2009 14:29:03   
suncicica
jooooj hedi sem se nasmejala kako doziveto si to opisovalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
me veseli da se otrocka tako lepo razvijata. in kako zanimivo je to da en ful hiti in mu je vsaka na novo osvojena stvar takoj premalo,drug pa cisto uziva v lenarjenju in niti pomotoma nikamor ne hiti.    ja dvojcki so res face.

Stella in Pia

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.8.2009 15:10:01   
Belen
hedi,js tudi sm se nasmejala ob branju twoje "zgodbe" o dojenčkih.... smeh fullllll... js komi čakam,da tudi moje dwe user posted image zrasteta,da mal weč stekata...sej wem, še prehitro bo šlo .... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.8.2009 16:54:06   
pikatara
Sunči meni od nosečnosti ni ostalo nič kg, sem jih pa v zadnjih dveh mesecih pridelala še dobre 3.

Larči počasi poskuša še Patrik kričat, vendar k sreči še ni tako glasen. Mala se pa dere na ves glas. Patrik se pa skoz smeji, se zna prav na glas.

Danes smo bili drugič cepljeni, minilo je brez vsakega piska, sam režala sta se sestri. Patrik ima 6600 in 64 cm, Karolina pa 5500 in 62 cm. Tokrat pediatrinja nič ni rekla zaradi železa, je rekla da naj vsake toliko časa probam, če že gre. začuda pa ni nič komentirala, ko sem rekla da ga dobivata s špinačo. rekla je le, da to ni dovolj.

Hedi našima je pa špinača ful všeč. Prvo sta dobila blitvo, pa je bila ful tekoča, zato smo špinači začeli dajat krompir. Ona dva sta že navdušena, jaz pa ne ko moram pol cote prat. Tistega, ki oči futra, je čist zelen, od štunfov do lasuser posted image . Šem šla v baby center po plastične slinčke, pa sem dobila še nekaj za oblečt, podobno je pelerini. Oblečeš kot majico, ima rokave. Bomo danes probali. Bučke so bile tudi vredu, banana pa sploh. Tale vaš razvoj je pa zanimiv, znaš ti to dobro opisat, dolgčas pa res ni. Kaj nas še vse čaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.8.2009 20:54:39   
4pikice
Ojla, long time no see. Miiislmmm  to pa je en zgovorn form, sploh ne dohajam. Res ste pridne, sončki pa tud, skoz se kej dogaja. Mi smo bili pa tudi malo naokoli. Na morju pa v toplicah pa pri babici, a najlepše je doma. Sedaj trenutno so se zame začele prave počitnice. Ta veliki punci sta šli v kolonijo na morje, mož v tujino za 10 dni službeno, jest sem pa sama s ta malima. Še vedno sta noro pridni, kot da še enega ne bi imela, tako se počutim. Dobrovoljki na potenco, zelo veliko se sami igrata, jesta tudi zelo radi, karkoli jima dam, zaenkrat še ni bilo zmrdovanja. Sadje: banana, jabolko, hruška, marelica, kivi, ananas, breskev, lubenica;zelenjava: bučke, blitva, korenje, špinača, krompir in pa trdo kuhan rumenjak(sveža, domača jajca seveda), v tem tednu pa mislim dodati še belo meso. Smo že v devetem mesecu, Ana pa še kar brez zobkov, čakamo, medtem ko Lina že kar pošteno grize. V ležalikih se že dobro dvigujeta in sedita, samostojno sedenje jima pa še ne gre. To so bila poročila z našega konca. Zdravi bodite pa si pišemo...

2+1=4pikice

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
14.8.2009 12:52:49   
malaflobe
ojla!

Hedi, 4pikice lepo sta tole napisaleuser posted image user posted image čestitke vam in vašim pikcem
Prijetno se je ohladilo. Mi zato bolje spimo.user posted image

Zdajle spita jaz pa zanju kuham kosilo; danes na meniju krompir in korenček. Moja dva jedca sta se že prav poredila odkar jima dajem po žlici. Me čaka menjava garderobe, ker bo vse premajhno.user posted image
Ni drugega kot, da ju hvalim, kera pa ne bi?
Sta zelo pridna. Naš dan zgleda približno takole: zjutraj se zbudimo okrog 7-8h, se podojimo, previjemo, malo poigramo v stajici. Jaz pa medtem naredim zajtrk. Okrog 10-11h gresta nazaj spat ( 2urce), potem imamo kosilo (zelenjava). Po kosilu se igramo in okrog 3h gremo spet spat. Okrog 5h se zbudita in se najemo in gremo na sprehod. Ob 7 zvečer imamo večerjo in vsak poje obrok mlečno žitne kašice od milupe. Nato se okopamo in okrog 8h gremo v posteljo. Zaspita okrog 9h in spita do okrog 3-4-5h se podojimo in spimo do 7-8h.
Tako približno zgleda pri nas včasih z večjim, včasih pa z manjšim odstopanjem. Medtem ko čujemo imamo razne fore obračanja na trebuh, brcanja bratca v glavo če le rata, puljenja za isto igračo, gruljenje, smeh in kreg, ker nam kaj ne uspa. Včasih pa nam tud rata nahecat mamico in jo z jokom pripravit da naju dvigne in je takoj mir. Ja to sta prava razgrajačka, ki mi popestrita dan. Tole ukvarjanje z vsemi štirimi mi vzame velik časa in sam predstavljate si lahko kakšno je po stanovanjuuser posted image . Saj se tolažim, da bodo hitro zrastli in bo pomoč tuuser posted image , kar sanjajuser posted image user posted image user posted image .
Kakšen dan je v nulo težak in naporen ampak na splošno pa uživamo max. in to je najvažnejše.

Uživajte s svojimi malčki in možeki v malih in čarobnih trenutkih dneva! Pozdravček od nas!

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.8.2009 23:53:51   
4pikice
Še dva dni čistega užitka. Res se imam fajn, malo pospravljam (že dogo ni bilo tako lepo pospravljeno), se zabavam s ta malima sončkoma, jutri gremo vse tri k maši pa k mami na kosilo, v nedeljo spet malo po obiskih, v ponedeljek pa prideta že pomorščakinji domov in si bom rekla, saj je bilo lepo ampak tale džumbus je še boljši! user posted image

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 14.8.2009 23:55:19 >

2+1=4pikice

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
15.8.2009 0:37:29   
suncicica
smo bili na drugem cepljenju danes...je blo prav spasno. ko je dobila pikeca pia ,se je glasno pritozevala in brundala nekaj sebi v brk.v glavnem -strasno nezadovoljna je bila s tem pocetjem. damica ohranja vitko linijo s svojimi 5850g in 65cm.
stella jo gladko sisa s svojimi 7400g in 66cm. ona je pikeca prenesla dokaj hrabro,malo je zastokala,pa je bilo.

Stella in Pia

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.8.2009 8:18:50   
blanč
Dobro jutro punce. A ste vse na dopustih, da je tu gor takšno zatišje??
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.8.2009 11:02:55   
4pikice
Ja jest sem se tud precej zredila, za kar 30kg, takoj po porodu mi je šlo 10 dol, sedaj po 8-ih mescih imam pa še 7kg viška. Je pa tko, jest sem 10kg pridobila v zadnjem meseu nosečnosti pa nisem čist nič več jedla, ali se nažirala, zadnjih 5 tednov sem imela striktno vsak teden 2kg več, kar nisem mogla verjet pa je rekla m.sestra, da so lahko pač hormončki. Za zgubljanje kg mi gre zelo počasi dol, po 1. in 2. porodu ni bilo problemov (1. in 2. sem se zredila 16kg), po moje je vplivalo tud to, ker sem dojila, je šlo kar samo dol, no pa tudi skoraj 10 let mlajša sem blia. 

2+1=4pikice

Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.8.2009 11:33:17   
malaflobe
Ojla!
res je tako zatišje, kot da smo vsi na dopustu a se mi zdi, da smo samo zaposlene s škratki. Je že to lepo, da jih samo gledamo, pol pa še vse gurmanske sposobnosti, pa previjanje in vse kar spada zraven,...
Tud dopustniki imajo velik delauser posted image
4pikice a imaš že pomorščake doma? Si si napolnila baterije, ko jih ni bilo doma? Zdaj pa veselo uživaj v " džumbusu"!

Jaz sem se pa zredila 6.5kg celo nosečnost. Sicer sem imela prej glede na mojo velikost 10kg preveč . Tako sem s porodom izubila vse pridobljene med nosečnostjo, sedaj pa z dojenjem vztrajno izgubljam prej odvečne kilograme.user posted image Tako, da jih imam še 5 preveč in mi vsi govorijo kolk dobro zgledam. Čeprav se jaz nič drugač ne počutim.
Se pa kar pripravimo, ko bodo shodil bo treba tekat za njima in bo šlo le še bolj lahko dol.user posted image user posted image

Uživajte mamice, nekje v hladni senčki s sladoledom v roki.user posted image

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.8.2009 11:35:29   
4pikice
Kot vidiš, jest nisem, bi pa ti Blanč morala nekam...kako kaj zadnji dnevi, je naporno?

malaflobe- ne ni ju še doma, sej vidiš, da še veselo visim na netu, popoldne prideta, komaj čakam.Spočila sem se pa res dobro in baterije so na FULL, jeeeauser posted image

< Sporočilo je popravil 4pikice -- 17.8.2009 11:43:31 >

2+1=4pikice

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.8.2009 19:35:36   
Shadow
Blanč, nekaj me zanima - pisala , da uporabljaš Bebo 1 in da si za 800g pakiranje dala v Millerju 11 eur. Ker pri nas v Mb Millerju imajo samo 600g pakiranje, stane pa natanko 12,95 eur, tako Beba Pre in Beba 1.
Tako da mi prosim izdaj, v kateri Miller to hodiš, da jih grem tresnit na g.o.b.e.c.! user posted image  Ja, v lekarni pa je svinjski drag - za Bebo za nedonošenčke - 400g škatla, smo dajali pri nas 14 eur, pa smo jo glih za 3 dni imeli.
Joooj, kako bi bilo fajn, ko bi moje joške bile bolj produktivne, zdaj pa samo še za plenice in adaptirano mleko garamo. user posted image

Grem zdaj, alarm se oglaša!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?