lara light
|
Lepotičke, vse ste pridne in same lepe novice, lepo vas je brat. Čestitam novim, hvalim sveže fotke, veselim se za nov zobek, pa za bučke njami, pa za velike (težke) otroke...super mamice!! Mi smo dobro, redko se priklopimo, ker se nam po pravici povedano ne da, totalni poletni lenoritis je zajel vse vitalne funkcije A ko nam voda teče v grlo, pa le pridem kaj ...brez zamere . Je poleg Snežinke, še katera ki izključno doji? Vsaka, tudi, če ne osebna izkušnja, bo super. Rada bi vprašala, kako je z mlekom v poznejši mesecih, mi smo že zakorakali v četrtega in zdi se mi, da je mojega mleka premalo, če pa dodam, ju strašno napenja...zato sem dodajanje pred cca 2-3t popolnoma ukinila (šlo je za večerni dodatek od cca 40 -80ml); počasi bom vseeno morala začet dodajat, saj rabita vedno več, jaz pa ne vem koliko časa bom še kos, saj sem non stop lačna in od velike količine hrane se slabo počutim...je pa samo dojiti fajn, ker hitro pojesta, dela s pripravo ni in noči so povečini v redu, zaspimo ob 20h-21h, potem pa se je lahko že ob 24.30, lahko šele ob h,4h...on 2x na noč, ona 1x. Odkar samo dojim in je tudi železo popolnoma ukinjeno (upam da ne bere tega moja P ) je pri hiši manj joka, morda je le povezano s 3. mesecem in se imamo veliko lepše. Naj zopet poskusim z dodatkom? Če otroka zaspita, pomeni to, da sta pojedla dovolj? Pleničke so polulane in pokakane, ona 1x na 5-7dni, on vsaka plenica in še vmes. Vsak nasvet bo zelo dobrodošel Še to, tudi na goriškem se dobivamo ...gemelli je krasna in njena dva sta čudovita, pridna in oh in sploh. Zaenkrat smo le dve, kar je za popolno barikado pločnika čisto dovolj Ju3 šibamo malo na oddih v hribe, verjamem, da bo lepo...hiše ne bom selila, bomo malo počarali, upam, da se vrnemo boljši En svež pozdravček s Primorske vsem vam in sončkom!