|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
3.8.2009 9:41:03   
blanč
Belen ti kar vstrajaj boš videla, da se bo izplačalo. A vodo sproti kuhaš ali jo imaš v termoski. Jaz si jo pripravljam v termosko ohlajeno na 50 stopinj, da ne izgubljam časa ne podnevi ne ponoči. Skos si govorim samo komplicirat ne in uporabljaj zdravo kmečko pamet in nam nekako uspeva, vsaj vprimerjavi s sosedi, ki imajo samo enega pa polne roke dela, ker mamica zelo, zelo komplicira...
Pojma nimam zakaj ne vidiš mojih slikicuser posted image
Aja pa dobro jutro vse user posted image user posted image
Nokes čestitam za tamalo obletnicouser posted image user posted image user posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.8.2009 9:54:07   
_anja3_
Pozdravljeneuser posted image Kakšno imate kej vreme?Tukaj je hvala bogu oblačno in že malo rosi...danes se vsaj da malo dihatuser posted image Upam,da bo tako še naprej cel danuser posted image Sej jaz bi dala ta veliki še več za jest,ampak se bojim,da bo potem preveč glede na njeno težouser posted image Ker mi je tudi patronažna rekla,ko sem jo vprašala,da bo verjetno za njo preveč,če ji bi povečala obrokeuser posted image Zdej pa niti sama ne vem kaj naj naredimuser posted image "Blanč",aja glede napenjanja...ko si zadnjič pisala,da tvoji udari gor mleko in,da težko zadiha...isto je delalo mojim dvema,pa sem probala zamenjat mleko...sem kupla aptamil prematil in se mi to več ne dogajauser posted image Zdaj ne morem trdit sto procentno,da je to zaradi mleka,ampak od tistega dne,ko sem zamenjala,je miruser posted image Prej so pa pile bebo..**LP**

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.8.2009 10:03:08   
PERSIDA
Pozdravljene
Da vas pohvalim dvojne mamice in vaše prehranjevanje.Pri nas ni bilo šanse da bi uro podaljševali.Jaz sem jih skoz hranla kot sta hotela.In to pomeni ,da od začetka sta jokala skupaj kasneje več ne .Res da sta jedla na dve uri ,pa še to je eden jedel skoraj celo uro.Ja bilo je pestro ,pa še je a vse se pregura.Zaspita ponavadi okol 21 ure sedaj.Tomaž je nekje ob treh,štirih zjutraj prvič pol ,pa kak se zbudi.Včasih ob sedmih ali do osmih tu nekje.Anže ,pa je druga zgodba prvič je nekje ob enih in pol ob štirih.Je,pa imel dolgo ritem na dve uri.Ker je Tomaž skoz več pojedel se mi je zdelo brez pomena da ga budim ,čeprav bi si včasih želela.Čez dan ,pa tudi odvisno od dneva.V glavnem ne pozabita jestuser posted image .Ko sta bila mičkena smo hodili na redne kontrole in tam sem skoz poslušala da sta se preveč zredila pol pa se jima je enkrat ustavlo in sta začela normalno,prej sta me pa skor pojedlauser posted image .V glavnem res sem se bala za njiju ker se nista smela preveč zredit ampak očitno sta onadva rabla.Ko sem to dognala sem jima dala kot sta zahtevala.
Zato ,pa svaka vam čast ,da vam je uspelo razmik hranjenja razpotegnit.
Drugač pa Tomaž je zelo pripravljen na gh anže še malo bremza.Najraje od vsega imata jabolko.Zelenjava še nekak rodo gre po grlu.Bo že malo po malo.
Nič šibam pospravlat ker gremo pol k mojim malo težituser posted image  za par dni.Lepo bodite pa polno lupčkov za vaše sončke vam pošiljam.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.8.2009 10:30:23   
stijan
Pozdravljene, no danes zgleda, bo spet en vroč dan,smo včeraj v dnevni sobi imeli 29 stopinjuser posted image ,ma upam ,da bo ta vročina kmalu mimo.Mi smo ,kar vredu,razen spanja ponoči ,ga Jakob kar fura po svoje,kak mine tri ure ali pa dve in pol je že sirena vklopljena in že drvimo po flašouser posted image , nikakor ne gre da bi jedel na kake 4 ali 5 ur,ker noče pojest več kot 100 ml pa lahko delaš kar hočeš,Florjan pa  je  nazadnje ob 21 uri, pa pol spi nekje do 3 ure, pa pol ob 7 zjutraj, ko se vstanemo,samo da on poje 150 ml brez problema in bi še več,ampak zaradi teže ne smema prevečuser posted image . Še malo  pa bosta stara 3 meseceuser posted image .Bratec ima tudi vedno več dela z njima, ker se mu že smejita in je pol ponosen ,kako jih zna nasmejat in da pri njem nič ne jokatauser posted image .Tak ,da s tremi fantki je kar pester dan in mine neverjetno hitro,fajn bodite danes in upam,da me vročina danes ne bo pobralauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
4.8.2009 12:07:11   
suncicica
oooo ste me zbedirale s tem prehranjevanjem...srecnice!
moji dve cez dan jesta na 3 ure  150ml vode,5zlic mleka-torej nekje 170ml.vedno pojesta vse. vcasih jima dam kak obrok sadno-zelenjavno kasico tudi 150 ml in drzi skoraj 3 ure. no ponoci jesta samo enkrat okrog 3-4h in potem ob 7h. se pa mi ponoci kar zbujata in malo zajokata pa kar dalje spita-ponavadi je razlog duda.
sicer pa ima stella na poti kar dva zobka,en se ze cisto vidi in bo zdaj zdaj,drug pa malo manj. da sploh ne govorim kako je sitna zaradi tega in mislim da si bo rokice cisto poglodala....boga mala.

drugace pa ju imam vedno na tleh,ker so predivje .iz jajce mi zlezeta ven,tako dolgo dvigujeta rito im migata da sta veni,stella se kar okrog v njej obrne in gre ven ritensko. da sploh ne govorim kako me je strah da katera ne pade na glavo!!!!!!sicer pa stella itak raztura,pia se je komaj sedaj nekaj zacela obracat-to je mali lenuh. se vcasih hecam da bo stella ze pol leta hodla ko bo ona komaj zacela kobacat:).

energije pa mi pobereta neverjetno veliko,predvsem zato ker sem ju zelo razvadla.za vsako figo sem letela k njima in sedaj to placujem.

nisem vas tako redno prebirala zadnje case in me zanima kako je z rubin in njenima pikicama?

Stella in Pia

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
4.8.2009 12:57:56   
Skorpija
Čau mutike, da vas na hitro pozdravim! Mi smo nazaj z dopusta, bilo je fantastično. Smo prebrodili celo Gorenjsko, tamaledva sta ful uživala. S sabo smo vedno imeli dekco, da sta šla ven iz vozička na tla, po kosilu sta oddrnjohala svoje v vozu, medtem ko sta starca hodila, zvečer pa sta šla spat lepo ob pol sedmih, tako kot doma, tako da smo imeli večere zase in seveda tko kto je treba kurli žar in pijuckali frigidno pivce user posted image Uglavnm, čist prehitro je minilo in zdaj smo do septembra doma, potem pa še en teden morja. Komaj čakam user posted image

Našedva sta se med dopustom naučila obračat hrbet trebuh in nazaj, glodata noge, Domen bi pa tudi že kar sedel, tako da ga imam večinoma na tleh, kadar pa jemo mu pa pač pustim ,da se v ležalniku vsede in opazuje okolico user posted image   Zob še ni, začela sta se malo bolj slinit sicer, ampak zaenkrat še ni nič videti. Sta pa začela jesti še tretji obrok na žlico, tako da imata zdaj mleko zjutraj, potem kakšno sadje ali pa jogurt/skutko, sledi kosilce (zelenjava in krompir/riž/polenta), potem spet malček mleka, pozno popoldne pa pojesta mlečni riž ali mlečno kašico, zvečer pa le redko pred spanjem še flaško mleka. Čez dva tedna bomo probali še meso, kruhek, belo kavo, beljak in gres. Kaše jima pač kuham na njunem mleku, jogurte in skute pa baje lahko jesta brez problema. Itak jih obožujeta, no pravzaprav res jesta vse razen špinače (trkam ob čelo, da tako ostane). Začela sta tudi lepo kulturno spat dvakrat na dan - dopoldne in po kosilu, tako da pri nas se počasi uvaja nek red in je veliko lažje načrtovati karkoli.

Lepo se imejte, veliko se smejte in uživajte!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
4.8.2009 13:22:50   
Belen
ooooo suncicica, widim da saj eni ne spijo otročički celo noč.... user posted image
meni se tudi zbujata na 4 ure.... ob 23h obrok, ob 3-4h in pole ob 7h.... js sm milila da mi je hudo...sam ene mamice so še bolj boge,ki spijo po 1 urco.... ene pa srečnice, ki njihowi otročički spijo.... user posted image

kdaj so wam pa začeli glawo sami držat po konci???

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
4.8.2009 14:40:23   
nokes
sam na hitro, ker laufam: BUČKE SO ZAKOOOOON!!!! user posted image user posted image user posted image , ne folgam dovolj hitro hranit, tako dobro jih skuham user posted image

nokes

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
4.8.2009 16:41:59   
suncicica
jupiiiiiiiiii ........danes je stella dobila svoj prvi zobek:):):)

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1034
4.8.2009 16:43:51   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

jupiiiiiiiiii ........danes je stella dobila svoj prvi zobek:):):)

uau, čestitke user posted image , zdaj pa pazi prste user posted image user posted image

nokes

Neposredna povezava do sporočila: 1035
5.8.2009 13:27:07   
lara light
Lepotičke, vse ste pridne in same lepe novice, lepo vas je brat.
Čestitam novim, hvalim sveže fotke, veselim se za nov zobek, pa za bučke njami, pa za velike (težke) otroke...super mamice!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo dobro, redko se priklopimo, ker se nam po pravici povedano ne da, totalni poletni lenoritis je zajel vse vitalne funkcijeuser posted image

A ko nam voda teče v grlo, pa le pridem kajuser posted image ...brez zamereuser posted image .
Je poleg Snežinke, še katera ki izključno doji? Vsaka, tudi, če ne osebna izkušnja, bo super.
Rada bi vprašala, kako je z mlekom v poznejši mesecih, mi smo že zakorakali v četrtega in zdi se mi, da je mojega mleka premalo, če pa dodam, ju strašno napenja...zato sem dodajanje pred cca 2-3t popolnoma ukinila (šlo je za večerni dodatek od cca 40 -80ml); počasi bom vseeno morala začet dodajat, saj rabita vedno več, jaz pa ne vem koliko časa bom še kos, saj sem non stop lačna in od velike količine hrane se slabo počutim...je pa samo dojiti fajn, ker hitro pojesta, dela s pripravo ni in noči so povečini v redu, zaspimo ob 20h-21h, potem pa se je lahko že ob 24.30, lahko šele ob h,4h...on 2x na noč, ona 1x.

Odkar samo dojim in je tudi železo popolnoma ukinjeno (upam da ne bere tega moja Puser posted image ) je pri hiši manj joka, morda je le povezano s 3. mesecem in se imamo veliko lepše. Naj zopet poskusim z dodatkom? Če otroka zaspita,  pomeni to, da sta pojedla dovolj? Pleničke so polulane in pokakane, ona 1x na 5-7dni, on vsaka plenica in še vmes.
Vsak nasvet bo zelo dobrodošeluser posted image

Še to, tudi na goriškem se dobivamouser posted image ...gemelli je krasna in njena dva sta čudovita, pridna in oh in sploh. Zaenkrat smo le dve, kar je za popolno barikado pločnika čisto dovoljuser posted image

Ju3 šibamo malo na oddih v hribe, verjamem, da bo lepo...hiše ne bom selila, bomo malo počarali, upam, da se vrnemo boljšiuser posted image

En svež pozdravček s Primorske vsem vam in sončkom!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
5.8.2009 14:45:10   
Blueeyes
spet se malo javljam pri vas... in seveda pozivam majčice da se še kej oglasijo pri z-majčkih 2009 - 2.del

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
5.8.2009 16:44:59   
buba.miska
lara light tudi mi se samo dojimo, smo pa še mlajši od tvojih tak da nevem kak bo pozneje.
Za zdaj nam gre samo z mojim.

gremo zaj ven

lp vsem

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
5.8.2009 21:47:27   
malaflobe
Lara light jaz polno dojim in danes smo stari pol leta. Iz mojih "izkušenj" ti lahko rečem, da bi jaz vztrajala dokler se da. Tako sem naredila sama. Pri meni je bil občutek isti. Ob večerih se mi je zdelo, da nimam dovolj mleka in prsi so bile na občutek prazne, zvečer smo se dojili tudi po pol ure in več. Smo pa potem spali od 5-9 ur skupaj, kar se mi je zdelo čez glavo dovolj za tako majhne otročke. Sem pa za boljši občutek kdaj pa kdaj spila čaj za dojenje in se seveda trudila več piti in kakovostno prehranjevati, kar ne pomeni nažiranja ampak hranjljiva in polnovredna hrana. Jedla sem tisto kar mi je pasalo, predvsem veliko mleka. Smo pa pri 5,5 mesecih začeli z gh tudi ob večerih, ker se mi je zdelo, da res nimata dovolj, ker sta se prej zbujala ponoči in sta manj prdelala na gramih. Tako jima sedaj dajem milupine mlečne kašice.

No da povzamem in ne dolgovezim: predlagam ti, da dojiš naprej, če le gre. Poskusi se čim manj obremenjevati in imej pozitivne misli o količini mleka. Zavedaj se, da če spita, ne jokata in lepo pridobivata na teži imata dovolj samo tvoje mleko. Lažje je samo dojit, bol je zdravo in cenejše. Za boljši občutek čaj za dojenje in hrana, ki ti ustreza in je  raznolika in vsaj približno zdrava. Tudi, če imaš občutek, da je mleka manj ga otroka z dojenjem povečata, nekaj pa lahko vplivaš tudi sama z zgoraj naštetimi predlogi. Ko pa bosta stara polne štiri mesece jima lahko po žlički dodaš riževe kašice, če boš imela občutek, da je tvoje mleko premalo.
user posted image Je pa splošno vsem čudno, če mamica dvojčkov samo doji. V našem koncu so me skoz spraševali in mi govorili, da sedaj pa res ne morem več met dost za oba, pa sem jim dokazala, da se da in smo dočakali tega pol leta ko mi lahko težijo za druge stvariuser posted image

Želim ti, da bi ti uspelo in boš ob njunem prvem letu spraševala kako naj ju odvadiš od dojenjauser posted image . Na koncu malo heca, ki pa ti želim, da se bo vsaj toliko uresničil kot si to sama želiš!

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
5.8.2009 22:03:12   
Snezinka4
Hojla Lara - jaz se kar podpišem pod tisto, kar je napisala malaflobe. V čaj za dojenje nisem verjela, pa kadar ga pijem 1-2x na dan po eno šalco se mi zdi, da imam dojke bolj polne. Škodi ne, mogoče pa vsaj psihično pomagauser posted image . Sigurno pomaga tudi počitek, tako da če se tu pa tam popoldan dodatno naspiš bo tudi v redu. Sicer pa to vse itak že sama veš. Na otip prazne dojke skrivajo še kar nekaj mleka - tako pravijo LLL pa tudi sama sem to opazila, ko sem si še pumpala. Jaz nebi obupala. Če napreduje teža, če kakajo in lulajo - kot si že vse samam povedala - je vse ok. To tako z lahkoto drugim govorim, sama sem pa tudi vsake toliko časa v dvomihuser posted image ...v petek imamo kontrolo, pa bomo videli.
Kam šibate? Mi smo do petka v KG...

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
5.8.2009 22:24:10   
lara light
Tik preden obležim, saj me je pakiranje čisto izmučilouser posted image ...in ja, tudi mi se selimo, vsaj tko zgledauser posted image ...snežinka, za nekaj dni na kobariško gremo, dvomim da bomo uspeli do kg, morda, ne morda, zagotovo se enkrat srečava v prihodnjeuser posted image

Buba, super za dojenje. Lepo napredujteuser posted image !

Malaflobe, krasno si napisala, hvala od srca. Saj zate sem vedela, da dojiš, pa mi ni takoj kapnilo. Snežikica, hvala tudi tebi.user posted image user posted image
Res sem hvaležna,da ste me tko lepo pomirile, vsake toliko rabim refil mojih ostarelih celicuser posted image ...čaj za dojenje sem pa res v tej vročini pozabljala, priznamuser posted image . Evo že šibam v omaro, da ga vzamem na dopust in se takoj poboljšam.
HVALA vama!
Snežinka, itak da bosta teži v redu, vem pa, da paše, ko ti to tudi potrdijo. Uživajte!user posted image

Blueočke, pridem k majčicam, ko bomo nazaj, obljubim.user posted image user posted image

Zdaj pa naj še vse dvojne 2009 lepo pozdravim, imejte se fajn, lubčke od nas3!user posted image user posted image user posted image

p.s.. Taški še vedno na morju?

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
6.8.2009 11:11:00   
suncicica
ah...nas otrok je vceraj dobil drugi zobek......zdaj pa bo menda mir en cas:)

Stella in Pia

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
6.8.2009 12:05:57   
Belen
hmmmmm... al sm js... al ne wem kaj... zakaj ne morem weč widet waših profilow, slikic, albumow????? user posted image  user posted image
al ste me wse skenslale??? user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 1043
6.8.2009 14:48:13   
blanč
Lep sončen danuser posted image
Punce katero adaptirano mleko uporabljate in kje ga kupujete. Jaz uporabljam bebo, samo se mi zdi nesramno draga in le v lekarni jo dobiš pa še naročit jo je treba prejuser posted image  Za pet škatel po 800g sem dala 84 eurov pa imamo ravno za 14 dniuser posted image user posted image .Kaj šele bo, ko bosta več pojedlauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
6.8.2009 15:16:31   
nokes
blanč, a ste še vedno na bebi za nedonošenčke (ker vam po moje ni več treba bituser posted image )? al na beba1? mi smo kupovali beba1, zdaj pa beba2, v mulerju in se mi ne zdi nič dražja od ostalih formul. poskusi tam ali pa v dm-ju. imajo jo pa tudi v mercatorju. sem pa enkrat kalkulirala tole hrano in vem, da sem padla skoraj na hrbet. user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
6.8.2009 16:15:55   
blanč
Nokes zdajle sem pa jaz user posted image , sem klicala v millerja in je tam cena za beba1, 11 eurov v lekarni pa 17. Najraj bi šla tja pa šefico lekarne na g....c, matr sem jezna to je 60 eurov razlike na mesec... nimam besed.

(Mark Twain)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
6.8.2009 16:45:00   
Belen
blanč, kaj nisi wedela da je w lekarni najdražje?????' user posted image  user posted image
js kupujem al mullerju al na Drogi,ker imamo s kartico za dwojčke popust na wse izdelke milupa 20%... mene aptamil1 ..900g me pride 13 eur... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
6.8.2009 17:44:05   
suncicica
i kupujemo milupo1  800g in jo imamo slabe 4 dni stane pa 14€.  sem ze razmisljala ce bi presaltala na 2.

Stella in Pia

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
6.8.2009 19:59:43   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Nokes zdajle sem pa jaz user posted image , sem klicala v millerja in je tam cena za beba1, 11 eurov v lekarni pa 17. Najraj bi šla tja pa šefico lekarne na g....c, matr sem jezna to je 60 eurov razlike na mesec... nimam besed.

uf, spet sem na hrbtu!!!user posted image  kakšna razlika v ceni??? blanč, ne sekiraj se zdaj, prešaltaj na milerja, pa ne razmišljaj o dnarju... saj boste noter spravli! še to, beba iz milerja je bolj zrnasta oz. bolj groba, ampak je to čisto okej! je delana za nemško avstrijski trg in je drugačna po strukturi od une v lekarni.

sunčičica, čestitke za drugi zob, imate pa več zobov kot marsikatera familija user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 6.8.2009 20:02:45 >

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
6.8.2009 21:32:22   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

blanč, kaj nisi wedela da je w lekarni najdražje?????' user posted image  user posted image
js kupujem al mullerju al na Drogi,ker imamo s kartico za dwojčke popust na wse izdelke milupa 20%... mene aptamil1 ..900g me pride 13 eur... user posted image

Neeeeeeeeee, nisem vedlauser posted image user posted image Me je presenetla ta ogromna razlika. Euro gor dol me ne moti ampak tollkkkk. Evo sem že bla danes v mullerju in kupla bebo.

(Mark Twain)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?