|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
14.8.2009 13:16:22   
tropical
Včeraj sem naredila CB test in je bil zelo rahel plusek komaj viden. Test bom ponovila v jutri ali pa v nedeljo. Ampak danes baby chek mi je pokazal tudi komaj vidno črtico. Tako da jaz upam, da sem noseča.

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 451
14.8.2009 13:59:30   
soncek_25

IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Včeraj sem naredila CB test in je bil zelo rahel plusek komaj viden. Test bom ponovila v jutri ali pa v nedeljo. Ampak danes baby chek mi je pokazal tudi komaj vidno črtico. Tako da jaz upam, da sem noseča.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 452
14.8.2009 14:15:59   
MiniMiska
tropical user posted image user posted image user posted image

tud jaz upam, da tile moji izcedki ne napovedujejo user posted image ... bomo videli.

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 453
14.8.2009 15:49:25   
kago
ooo... pa bo avgust res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... držim šesti za vse user posted image user posted image

Sicer pa dini: ja no takle mamo... se ne splača sikirat... vsaj ne preveč, vem pa da kdaj psiha udari na plano :D Si bila ze kaj na pregledu zaradi tega al je pri tebi to nekaj novega?

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 454
14.8.2009 15:56:23   
LUNA83
ISABEAUX hvala za link,... ja prav maš,..nič se ne bom sekirala,.bom čez kak dan nardila še enrkat prej bom pa upala in bla mirna.

Čakamo +

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 455
14.8.2009 21:56:22   
LUNA83
PUNCE MOJE,.. user posted image jaz sem tako žalostna,..zdaj sem jokala user posted image eno uro kot slap !!!!

popoldan sem delala BC MINI in ni bilo druge črtice,...

prej pa sem bla na WCju in sem vidla rozast izcedek,..kot da bo jutri prišla user posted image . Nevem več kaj naj si mislim?????

Ali naj pokličem ginekologinjo in ji povem ? V sredo gremo na dopust ne verjamem da me bo sprejela v ponedeljek ali torek?

Lahko ne bo user posted image in se preveč sekiram ampak,.... ahhh čist sem zmedena!! Sem vedla da je blo prelepo da bi blo resnično user posted image

Čakamo +

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 456
14.8.2009 22:58:19   
LUNA83
AHH zdaj ni več izcetka,.. nevem lahko je bilo še od vgnezditve? mahhh nevem več nič

Čakamo +

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 457
15.8.2009 0:11:45   
mojca345

tole je pa čist za verjet....čestitke tropical user posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 458
15.8.2009 0:16:28   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

AHH zdaj ni več izcetka,.. nevem lahko je bilo še od vgnezditve? mahhh nevem več nič

Luna pomiri se....sej veš da so taki izcedki normalni za zgodnjo nosečnost. ne se preveč sekirat. lepo se umiri. če se dobro počutiš, se zaposli z namenom, da ne misliš na to....

sekiranje bo kvečjemu samo poslabšalo vse to...

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 459
15.8.2009 8:18:54   
tinispela
Dobro jutro!
Meni pa tudi že 2 dni zaostaja. Bomo videli. Če bi se prijelo bi blo tak po čudežu, saj nisva nič redno delala. Sicer pa imamo doma že eno dveletnico. Sporočim!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 460
15.8.2009 9:38:51   
MiniMiska
LUNA83, izcedki user posted image - tud jest še čakam, kaj bo iz tega - ampak najbrž tečka - če ne, bom prijetno presenečena.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 461
15.8.2009 14:00:04   
tropical
Danes zjutraj sem naredila še en cb test in je pokazal +.
Malo se čusno počutim in full napeta sem v trebuh kot da bi jo morala dobit. Upam da ne bom presenečena in da testek ni kazal napačno.

Neposredna povezava do sporočila: 462
15.8.2009 14:06:35   
LUNA83
user posted image user posted image user posted image  punce kar izbrišite me iz seznama nisem srečka nosečka,.. ni se še popolnoma vlila vendar mislim, da se bo vsak čas,... nevem,.. čisto sem na dnu,..

Čakamo +

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 463
15.8.2009 17:36:27   
Srčekgirll

Danes zjutraj sem naredila še en cb test in je pokazal +.
Malo se čusno počutim in full napeta sem v trebuh kot da bi jo morala dobit. Upam da ne bom presenečena in da testek ni kazal napačno.

user posted image user posted image Pr men je blo ko sm bla noseča enako, napeta, zaprta, pa še zgaga me je pekla, prsi so ble pa tko napete, mislila sm da se bo vsak čas ulila pa se takrat HB ni in mam zdej doma 15 mesečnega sončkauser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 464
15.8.2009 17:37:47   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

user posted image user posted image user posted image  punce kar izbrišite me iz seznama nisem srečka nosečka,.. ni se še popolnoma vlila vendar mislim, da se bo vsak čas,... nevem,.. čisto sem na dnu,..

Kaj je že kaj M prtekla? Če ni potem počakaj, mogoče pa je le nebo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 465
15.8.2009 20:50:12   
MiniMiska
Tud jaz ne bom popravila avgustovske statistike - počasi počasi se prikazuje user posted image , tko da so izcedki (spet) napovedovali tečko, žal. Zdaj pa ... v nove boje :)
In držim pesti za vse ostale!!!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 466
15.8.2009 22:04:37   
mica77
Draga Luna user posted image user posted image user posted image user posted image !

Jaz sem v cet popldan yagledala le malo bezno rozact izcedek na papirju in sem bla cisto prec. Tako sem bla prstjena, da ni za povedat. Menstruacija zopet (v 3 mesecih) s 7 dnevno zamudo grrrrr. Ubogi vsi v moji bližini, sploh pes, ki me je poslušal...

Prisežem pri solati na mojem vrtu, da naslednjič delam CB ko mi bo zamujala en mesec in nič prej (no mogoče 14dni).

Srčno upam da je drga Luna pri tebi nedolžen izcedek in da si do aprila pečena v user posted image .

Jutri začnem s klomifenom, upam pa da čimprej poiskusim tudi natašin recept (beri: dopuuuust).

Bejbe imejte se lepo, pa veliko se smejte user posted image ...saj veste če bi bilo zanosit res tako težko bi že izumrli...user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 467
15.8.2009 22:42:47   
LUNA83
Mica77 jaz sem tudi odločla da nikoli več ne delam testa prej ko mi bo zamujala 10 dni! Sem rekla tudi dragemu da naj mi ne pusti niti da kupim test,..kaj šele da bi ga delala.

Res sem žalostna,..tako nisem bila še nikoli,..čisto sem potrta,.. ahh sej bo čez nekaj dni greva na dopust,.pa se bom potolažla,..

Ahhhhh user posted image

Za vse ostale držim močno pesti!!!!

Čakamo +

(odgovor članu mica77)
Neposredna povezava do sporočila: 468
16.8.2009 9:04:47   
katrin30
Luna in mica, da ne boste mislile, da ste edine v tem klubu. Meni se je to zgodilo že 3x, vem občutek. Po moje ko bom res mogoče enkrat noseča, sploh ne bom verjela. je pa res da ta mesec me niti pod razno ne mika testa sploh delat in ga ne bom dokler ne mine vsaj 1 mesec od ovulacije. Če si noseč tako in tako ostajaš tudi čez en mesec, me pa zaradi tako močne želje želimo prehitevat čas in potem smo še bolj razočarane. Vse ob svojem času...Bilo pa fajn, če bi katera v kavo pogledala če nam bo ratalo...:)Pa lep dan vsem skupaj

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 469
16.8.2009 12:47:58   
Anonimen
Živijo punce

Jaz sem test naredila na dan ko bi moral priti user posted image  in je CB pokazal + (zdaj sem user posted image  6 mesecev). Jaz mislim da ni toliko fora kdaj delaš test (seveda mora biti po dnevu ko bi morala dobiti user posted image  ali pa v mojem primeru na dan user posted image ).
Svetujem vam tudi da se čim manj obremenujete ker tut psiha naredi svoje. Midva user posted image  še nisva načrtovala sva se pa začela mal pogovarjat  da bi bilo pa v bližnji prihodnosti lepo če bi zanosila. Kljub temu sva bila zelo vesela ko sva zagledala plus. Hočem rečti da sem bila popolnoma neobremenjena s +.

Želim vam veliko + in da čim prej postanete user posted image . Tiste ki ste že pa čestitke user posted image user posted image user posted image  in čim bolj mirno user posted image  user posted image

(odgovor članu katrin30)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
16.8.2009 13:01:37   
tropical
Mene lahko obarvate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kallia)
Neposredna povezava do sporočila: 471
16.8.2009 15:28:32   
samantka
HEJLA PUNCE!
Čestitamo tropical!!! user posted image Kako sem vesela za vse, ki vam je uspelo!!! Še malo in bomo lahko naredile analizo, nekatere še čakamo user posted image .
Še enkrat ČESTITAM VSEM user posted image !!!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 472
16.8.2009 22:39:48   
mojca345

Mene lahko obarvate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE TROPICAL !!!! nisem niti dvomila pri tvojem prvem postu....zdej si samo poačakal in se ti je še enkrat potrdilo zda je user posted image ....bravo, bravo !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 473
16.8.2009 22:41:42   
mojca345

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živijo punce

Jaz sem test naredila na dan ko bi moral priti user posted image  in je CB pokazal + (zdaj sem user posted image  6 mesecev). Jaz mislim da ni toliko fora kdaj delaš test (seveda mora biti po dnevu ko bi morala dobiti user posted image  ali pa v mojem primeru na dan user posted image ).
Svetujem vam tudi da se čim manj obremenujete ker tut psiha naredi svoje. Midva user posted image  še nisva načrtovala sva se pa začela mal pogovarjat  da bi bilo pa v bližnji prihodnosti lepo če bi zanosila. Kljub temu sva bila zelo vesela ko sva zagledala plus. Hočem rečti da sem bila popolnoma neobremenjena s +.

Želim vam veliko + in da čim prej postanete user posted image . Tiste ki ste že pa čestitke user posted image user posted image user posted image  in čim bolj mirno user posted image  user posted image

ja sej midva z možem sva se tudi na začetku pogovarjala, če bi imela otroka...pa je bil takoj za....in sva začela delat...sam ni bilo kuj naslednji mesec....zdej je pa že več mesecev mimo, pa še kar ni....

pač enim rata kuj, drugim pa pač ne....kdo pa o tem odloča pa ne vem ? se mi pa ne zdi fer, ampk mora tko biti...očitno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.8.2009 7:22:21   
Srčekgirll

BRAVOuser posted image user posted image user posted image srečkauser posted image , lepo nosečnost in zdravgauser posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?