Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 13:16:22
|
|
|
|
tropical
|
Včeraj sem naredila CB test in je bil zelo rahel plusek komaj viden. Test bom ponovila v jutri ali pa v nedeljo. Ampak danes baby chek mi je pokazal tudi komaj vidno črtico. Tako da jaz upam, da sem noseča.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 13:59:30
|
|
|
|
soncek_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical Včeraj sem naredila CB test in je bil zelo rahel plusek komaj viden. Test bom ponovila v jutri ali pa v nedeljo. Ampak danes baby chek mi je pokazal tudi komaj vidno črtico. Tako da jaz upam, da sem noseča.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 14:15:59
|
|
|
|
MiniMiska
|
tropical tud jaz upam, da tile moji izcedki ne napovedujejo ... bomo videli.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 15:49:25
|
|
|
|
kago
|
ooo... pa bo avgust res ... držim šesti za vse Sicer pa dini: ja no takle mamo... se ne splača sikirat... vsaj ne preveč, vem pa da kdaj psiha udari na plano :D Si bila ze kaj na pregledu zaradi tega al je pri tebi to nekaj novega?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 15:56:23
|
|
|
|
LUNA83
|
ISABEAUX hvala za link,... ja prav maš,..nič se ne bom sekirala,.bom čez kak dan nardila še enrkat prej bom pa upala in bla mirna.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 21:56:22
|
|
|
|
LUNA83
|
PUNCE MOJE,.. jaz sem tako žalostna,..zdaj sem jokala eno uro kot slap !!!! popoldan sem delala BC MINI in ni bilo druge črtice,... prej pa sem bla na WCju in sem vidla rozast izcedek,..kot da bo jutri prišla . Nevem več kaj naj si mislim????? Ali naj pokličem ginekologinjo in ji povem ? V sredo gremo na dopust ne verjamem da me bo sprejela v ponedeljek ali torek? Lahko ne bo in se preveč sekiram ampak,.... ahhh čist sem zmedena!! Sem vedla da je blo prelepo da bi blo resnično
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 22:58:19
|
|
|
|
LUNA83
|
AHH zdaj ni več izcetka,.. nevem lahko je bilo še od vgnezditve? mahhh nevem več nič
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 0:11:45
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical Včeraj sem naredila CB test in je bil zelo rahel plusek komaj viden. Test bom ponovila v jutri ali pa v nedeljo. Ampak danes baby chek mi je pokazal tudi komaj vidno črtico. Tako da jaz upam, da sem noseča. tole je pa čist za verjet....čestitke tropical
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 0:16:28
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83 AHH zdaj ni več izcetka,.. nevem lahko je bilo še od vgnezditve? mahhh nevem več nič Luna pomiri se....sej veš da so taki izcedki normalni za zgodnjo nosečnost. ne se preveč sekirat. lepo se umiri. če se dobro počutiš, se zaposli z namenom, da ne misliš na to.... sekiranje bo kvečjemu samo poslabšalo vse to...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 8:18:54
|
|
|
|
tinispela
|
Dobro jutro! Meni pa tudi že 2 dni zaostaja. Bomo videli. Če bi se prijelo bi blo tak po čudežu, saj nisva nič redno delala. Sicer pa imamo doma že eno dveletnico. Sporočim!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 9:38:51
|
|
|
|
MiniMiska
|
LUNA83, izcedki - tud jest še čakam, kaj bo iz tega - ampak najbrž tečka - če ne, bom prijetno presenečena.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 14:00:04
|
|
|
|
tropical
|
Danes zjutraj sem naredila še en cb test in je pokazal +. Malo se čusno počutim in full napeta sem v trebuh kot da bi jo morala dobit. Upam da ne bom presenečena in da testek ni kazal napačno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 14:06:35
|
|
|
|
LUNA83
|
punce kar izbrišite me iz seznama nisem srečka nosečka,.. ni se še popolnoma vlila vendar mislim, da se bo vsak čas,... nevem,.. čisto sem na dnu,..
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 17:36:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical Danes zjutraj sem naredila še en cb test in je pokazal +. Malo se čusno počutim in full napeta sem v trebuh kot da bi jo morala dobit. Upam da ne bom presenečena in da testek ni kazal napačno. Pr men je blo ko sm bla noseča enako, napeta, zaprta, pa še zgaga me je pekla, prsi so ble pa tko napete, mislila sm da se bo vsak čas ulila pa se takrat HB ni in mam zdej doma 15 mesečnega sončka
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 17:37:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83 punce kar izbrišite me iz seznama nisem srečka nosečka,.. ni se še popolnoma vlila vendar mislim, da se bo vsak čas,... nevem,.. čisto sem na dnu,.. Kaj je že kaj M prtekla? Če ni potem počakaj, mogoče pa je le nebo.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 20:50:12
|
|
|
|
MiniMiska
|
Tud jaz ne bom popravila avgustovske statistike - počasi počasi se prikazuje , tko da so izcedki (spet) napovedovali tečko, žal. Zdaj pa ... v nove boje :) In držim pesti za vse ostale!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 22:04:37
|
|
|
|
mica77
|
Draga Luna ! Jaz sem v cet popldan yagledala le malo bezno rozact izcedek na papirju in sem bla cisto prec. Tako sem bla prstjena, da ni za povedat. Menstruacija zopet (v 3 mesecih) s 7 dnevno zamudo grrrrr. Ubogi vsi v moji bližini, sploh pes, ki me je poslušal... Prisežem pri solati na mojem vrtu, da naslednjič delam CB ko mi bo zamujala en mesec in nič prej (no mogoče 14dni). Srčno upam da je drga Luna pri tebi nedolžen izcedek in da si do aprila pečena v . Jutri začnem s klomifenom, upam pa da čimprej poiskusim tudi natašin recept (beri: dopuuuust). Bejbe imejte se lepo, pa veliko se smejte ...saj veste če bi bilo zanosit res tako težko bi že izumrli... !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 15.8.2009 22:42:47
|
|
|
|
LUNA83
|
Mica77 jaz sem tudi odločla da nikoli več ne delam testa prej ko mi bo zamujala 10 dni! Sem rekla tudi dragemu da naj mi ne pusti niti da kupim test,..kaj šele da bi ga delala. Res sem žalostna,..tako nisem bila še nikoli,..čisto sem potrta,.. ahh sej bo čez nekaj dni greva na dopust,.pa se bom potolažla,.. Ahhhhh Za vse ostale držim močno pesti!!!!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 16.8.2009 9:04:47
|
|
|
|
katrin30
|
Luna in mica, da ne boste mislile, da ste edine v tem klubu. Meni se je to zgodilo že 3x, vem občutek. Po moje ko bom res mogoče enkrat noseča, sploh ne bom verjela. je pa res da ta mesec me niti pod razno ne mika testa sploh delat in ga ne bom dokler ne mine vsaj 1 mesec od ovulacije. Če si noseč tako in tako ostajaš tudi čez en mesec, me pa zaradi tako močne želje želimo prehitevat čas in potem smo še bolj razočarane. Vse ob svojem času...Bilo pa fajn, če bi katera v kavo pogledala če nam bo ratalo...:)Pa lep dan vsem skupaj
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 16.8.2009 12:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Živijo punce Jaz sem test naredila na dan ko bi moral priti in je CB pokazal + (zdaj sem 6 mesecev). Jaz mislim da ni toliko fora kdaj delaš test (seveda mora biti po dnevu ko bi morala dobiti ali pa v mojem primeru na dan ). Svetujem vam tudi da se čim manj obremenujete ker tut psiha naredi svoje. Midva še nisva načrtovala sva se pa začela mal pogovarjat da bi bilo pa v bližnji prihodnosti lepo če bi zanosila. Kljub temu sva bila zelo vesela ko sva zagledala plus. Hočem rečti da sem bila popolnoma neobremenjena s +. Želim vam veliko + in da čim prej postanete . Tiste ki ste že pa čestitke in čim bolj mirno
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 16.8.2009 13:01:37
|
|
|
|
tropical
|
Mene lahko obarvate
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 16.8.2009 15:28:32
|
|
|
|
samantka
|
HEJLA PUNCE! Čestitamo tropical!!! Kako sem vesela za vse, ki vam je uspelo!!! Še malo in bomo lahko naredile analizo, nekatere še čakamo . Še enkrat ČESTITAM VSEM !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 16.8.2009 22:39:48
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical Mene lahko obarvate ČESTITKE TROPICAL !!!! nisem niti dvomila pri tvojem prvem postu....zdej si samo poačakal in se ti je še enkrat potrdilo zda je ....bravo, bravo !!!
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 16.8.2009 22:41:42
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Živijo punce Jaz sem test naredila na dan ko bi moral priti in je CB pokazal + (zdaj sem 6 mesecev). Jaz mislim da ni toliko fora kdaj delaš test (seveda mora biti po dnevu ko bi morala dobiti ali pa v mojem primeru na dan ). Svetujem vam tudi da se čim manj obremenujete ker tut psiha naredi svoje. Midva še nisva načrtovala sva se pa začela mal pogovarjat da bi bilo pa v bližnji prihodnosti lepo če bi zanosila. Kljub temu sva bila zelo vesela ko sva zagledala plus. Hočem rečti da sem bila popolnoma neobremenjena s +. Želim vam veliko + in da čim prej postanete . Tiste ki ste že pa čestitke in čim bolj mirno ja sej midva z možem sva se tudi na začetku pogovarjala, če bi imela otroka...pa je bil takoj za....in sva začela delat...sam ni bilo kuj naslednji mesec....zdej je pa že več mesecev mimo, pa še kar ni.... pač enim rata kuj, drugim pa pač ne....kdo pa o tem odloča pa ne vem ? se mi pa ne zdi fer, ampk mora tko biti...očitno
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 17.8.2009 7:22:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical Mene lahko obarvate BRAVO srečka , lepo nosečnost in zdravga
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?