|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
14.8.2009 9:51:20   
isabeaux
evo našla...

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080608210212AAi2DIi

torej je čist možno da beta hcg pade in naraste nazaj...zato nič sekiratuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 426
14.8.2009 9:54:53   
soncek_25
Jutro!

Isabeaux ne tolk hitr obupat!!!!!!!!to, da te joškice bolijo je po moje dobr znak, tko da kar optimistično, ker vidim da je še nekaj dni do tvoje M tko da držim pestiuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem prvič (čeprav se ni dobro končalo) tudi zanosila s klomifenom, v tretjem krogu, tko da zame je to res v redu zdravilo, kljub stranskim učinkom...kar pogumno in optimistično naprej!!!!
Mene tudi zvija v trebuhu in se pripravlja na Muser posted image user posted image , bomo preživeli, enkrat bom dočakala spet +++ in trebuščkauser posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 427
14.8.2009 9:55:24   
dini
Jst sm se pa sekirala takrat, ko je enkrat bla črtica enkrat ne, zdej sm pa na nuli.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 428
14.8.2009 9:57:18   
soncek_25
Dini jaz sem tudi imela probleme s temi črticami. Prejšnji mesec sem delala BC mini 3 dni po zamudi in mi je pokazal zelo vidno črtico, sem se že začela veselit, potem pa je naslednji dan pritekla M. Sedaj delam samo še CB, po enotedenski zamudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 429
14.8.2009 9:58:27   
dini
Ma pr meni je pa čisti kaos, tudi user posted image  ni blo, kr neki.

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 430
14.8.2009 10:00:03   
soncek_25
Dini sej bo!!!!!user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 431
14.8.2009 10:01:17   
misk2
evo mene... moja user posted image je prisla zdaj zjutraj.. in moram priznati da spet boli.... boli hudo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 432
14.8.2009 10:01:25   
dini
Bo ja, ko bomo že v penziji, ko ne bo več stresa.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 433
14.8.2009 10:08:25   
soncek_25

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Bo ja, ko bomo že v penziji, ko ne bo več stresa.user posted image

user posted image user posted image user posted image Si me nasmejala zdej! Grozno je to čakanje, ubija res, sej mene tudi. Vsak mesec je isto...čakaš ovulacijo 14 dni ali več, potem čakaš M 14 dni ali več, itd. groza res!!!!In potem razočaranje ob Muser posted image . Nikol si nisem mislila, da je zanositev in imeti otroka takšen velik projektuser posted image Jaz sem bila januarja res srečna, ko sem na UZ vidla srček moje pikice in potem 2 meseca kasneje padla v depresijo, ko sem na UZ vidla, da se je srček ustavil, še vedno nisem čist pršla k seb, čeprav mi govorijo, da se to pač dogaja, sej mi je jasno, sam doživet to je pa težko. No, in zdej spet čakamo, čakamo,čakamo,...in se veselimo dneva, ko bomo gledali kako naš sonček raste.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 434
14.8.2009 10:14:08   
dini
soncek_25 jst sm tebe spravla v smeh ti pa mene v jokuser posted image user posted image rajši nimam nič kot pa da rata to kar je tebi.
Mislm ej, 12 mesecev ima časa pa še zgleda, da je premal za user posted image joj že zdej je ful zahteven za narest kaj šele poluser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 435
14.8.2009 10:16:25   
dini
misk2 nč user posted image user posted image user posted image vsem "zelo pridnim puncam"se bo obrestovalo enkratuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 436
14.8.2009 10:25:39   
soncek_25

IZVIRNO SPOROČILO: dini

soncek_25 jst sm tebe spravla v smeh ti pa mene v jokuser posted image user posted image rajši nimam nič kot pa da rata to kar je tebi.
Mislm ej, 12 mesecev ima časa pa še zgleda, da je premal za user posted image joj že zdej je ful zahteven za narest kaj šele poluser posted image user posted image user posted image

OOO Dini itak da te nisem hotla razžalostit. Vse bo ok, sej veš da bo. Večina nosečnosti se pripelje do konca in to je to in tudi pri tebi bo tako. Joj, namesto, da bi ti dala pozitivizma, ti govorim črne scenarije. Vse bo ok! in tudi pri meni bo naslednjič vse ok!!!
Seveda bomo poplačane za čakanje...vse tukaj gor na forumuuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 437
14.8.2009 10:30:58   
soncek_25
Kje ste punce, kako kaže?????
07.08. - CJ
07.08. - Matejčika ( 11.krog )
09.08. - Buska
14.08. - tropical (9 po ss)
17.08. - Loni76 ( 1.krog )
18.08. - MiniMiska

držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 438
14.8.2009 10:47:16   
dini
Ja itak, da bo, vse bomo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 439
14.8.2009 11:01:22   
MiniMiska
Živjo, punce. Sem kar malo user posted image ker se mi zdi, da se bo vsak hip ulila user posted image , ker tale izcedek (zdaj že 2.dan) je sumljiv. In če bo prišla že zdaj tečka, bo fejst prehitevala (naj bi 18.8. dobila M po izračunu). Bomo videli, ne vem, kaj se dogaja v mojem telesu, vseeno upam, da izcedek NE napoveduje tečke.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 440
14.8.2009 11:05:59   
soncek_25
minimiška držim pesti! lahko pa izcedek pomeni kaj drugegauser posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 441
14.8.2009 11:19:06   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Kje ste punce, kako kaže?????
07.08. - CJ
09.08. - Buska
18.08. - MiniMiska

držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene si pozabla 18.8 user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
14.8.2009 11:37:37   
soncek_25
user posted image user posted image user posted image Oprosti nincy...tudi jaz sem napisana za 18., tko da skupaj ne pričakujemo Muser posted image
In kako si? Že kakšni znakci?

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 443
14.8.2009 12:11:33   
nincy29

user posted image user posted image user posted image Oprosti nincy...tudi jaz sem napisana za 18., tko da skupaj ne pričakujemo Muser posted image
In kako si? Že kakšni znakci?

eh ni panike :)

hm znakci...povečane joškice..boli me v spodnjem delu trebuha..u ponedeljek,torek,sredo me je bolelo zjutraj..učiri pa popoldne..
drgač bolj pogosto na wc hodim..sam drugo pa nič glej..pa itak na znake se ne zanašam...ti??

Neposredna povezava do sporočila: 444
14.8.2009 12:17:31   
soncek_25
ja sej imaš prav, ti znaki so res bolj tko, po moje malo vpliva psihauser posted image
Pr men, kot sem že rekla, me malo tišči v spodnjem delu trebuha, včasih tudi križ, drugače nič posebnega, vse skup je isto kot pred vsako Muser posted image
V glavnem, če ne prej bomo videle v torek user posted image kaj smo pridelali v juliju/avgustuuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 445
14.8.2009 12:19:13   
nincy29

ja sej imaš prav, ti znaki so res bolj tko, po moje malo vpliva psihauser posted image
Pr men, kot sem že rekla, me malo tišči v spodnjem delu trebuha, včasih tudi križ, drugače nič posebnega, vse skup je isto kot pred vsako Muser posted image
V glavnem, če ne prej bomo videle v torek user posted image kaj smo pridelali v juliju/avgustuuser posted image

ja meni tudi malo v križu..hehe...jaja psiha se ful zna znami poigrat tak da...
ja tak ja..u torek bomo videle če bomo mamice v aprilu user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 446
14.8.2009 12:25:21   
shela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    

user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO AVGUSTA 2009

XX.08. - sonce81 (13.krog)
XX.08. - aqua77
XX.08. - kago ( 5.krog )
XX.08. - marvi
XX.08. - 5ra8
XX.08. - tecnobica
02.08. - mucomuc user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.08. - ???
06.08. - BamBam user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.08. - CJ
07.08. - limonita ( 2.krog po L in H )user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.08. - mica77 srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
08.08. - mojca976 srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
09.08. - barvar
09.08. - Buska
10.08. - S* ( 12.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.08. - LUNA83 ( 8.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
11.08. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.08. - NATAŠA35 srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
14.08. - misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.08. - MiniMiska
18.08. - soncek_25
18.08. - nincy29 ( 2.krog )
19.08. - Tejchy25 ( 15.krog )
20.08. - Arual ( 23.krog )
21.08. - ička
22.08. - zebra ( 19. krog )
23.08. - Angel miss (2.krog)
23.08. - isabeaux
25.08. - shela
24.08. - kallia ( 2.krog )
24.08. - Srčekgirll
25.08. - milabe (5.krog)
25.08. - D0aisy
26.08. - sonce81
26.08. - Kliki
28.08. - sunprincess ( 4.krog )
28.08. - samantka
29.08. - piule (1.krog)

29.08. - niky31
30.08. - pepca35

V AVGUSTU NAS JE 43

Modrih : 6 
Roza   :  4
Skupaj : 10

user posted image

NAVIJAČICE

*Kliki*
*larilu*user posted image
*Tiki55*
*pikica36*
*Nattasha*
user posted image
*Teni RR*
*Jada82*user posted image
*miklarom*user posted image
*ursa30*
*aqua77*
*sonček85*
*BEBII*
*Chi_Pita*user posted image
*aleunam*user posted image
*chloe*
*bellisima*
*T.Z.*
julieb user posted image

user posted image

user posted image  

JANUAR.............................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.......................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC......................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ...................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60%....SREČK NOSEČK
JULIJ........................................00,00%SREČK NOSEČK

AVGUST........................00,00%SREČK NOSEČK 

user posted image

< Sporočilo je popravil shela -- 14.8.2009 12:26:10 >

(odgovor članu shela)
Neposredna povezava do sporočila: 447
14.8.2009 12:29:11   
shela
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo punce...

najprej o izcedkih...vsak rjavkast ali rdečkast  izcedek pred m...popmeni da vam primanjkuje hormona progesterona, ker se sluznica počasi brazda...zaradi tega in posledično tudi izcedki....

Samo utrogestan lahko tukej pomaga....

a pa to ima kak vpliv na plodnost??
Ker jaz včasih teh izcedkov nisem imela, al pa vsaj ne tolk močne, definitivno pa tega pred prvo nosečnostjo tega nisem imela.... zdaj mogoče zadnje leto.... pa pomavad mam to kak dan pred M... zdaj pa kar že več kot en teden prej....
mam takoj na začetku septembra G moram mal vprašat.....

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 448
14.8.2009 12:30:38   
NATAŠA35
misk2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu shela)
Neposredna povezava do sporočila: 449
14.8.2009 12:55:44   
kallia
IZVIRNO SPOROČILO: shela

IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Živjo punce...

najprej o izcedkih...vsak rjavkast ali rdečkast  izcedek pred m...popmeni da vam primanjkuje hormona progesterona, ker se sluznica počasi brazda...zaradi tega in posledično tudi izcedki....

Samo utrogestan lahko tukej pomaga....

a pa to ima kak vpliv na plodnost??
Ker jaz včasih teh izcedkov nisem imela, al pa vsaj ne tolk močne, definitivno pa tega pred prvo nosečnostjo tega nisem imela.... zdaj mogoče zadnje leto.... pa pomavad mam to kak dan pred M... zdaj pa kar že več kot en teden prej....
mam takoj na začetku septembra G moram mal vprašat.....

Ma po moje pa tak izcedek lahko nakazuje tudi na vgnezditev če je več kot en teden pred M in ne nujno to kar je isabeaux napisala. Po datumih bi se kar klapalo.

Tudi jaz imam danes nek tak čudno barvast izcedek, ki ga nikoli nimam, razen pri prvi nosečnosti se je prav na tak način pokazala vgnezditev. In res upam, da je tudi zdaj to to. Se pa po datumih klapa, prejšnji petek naj bi imela O, tako da je prav možno da je danes vgnezditev. Bomo videli čez dober teden kakšen bo test user posted image

(odgovor članu shela)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?