Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 9:54:53
|
|
|
|
soncek_25
|
Jutro! Isabeaux ne tolk hitr obupat!!!!!!!!to, da te joškice bolijo je po moje dobr znak, tko da kar optimistično, ker vidim da je še nekaj dni do tvoje M tko da držim pesti Jaz sem prvič (čeprav se ni dobro končalo) tudi zanosila s klomifenom, v tretjem krogu, tko da zame je to res v redu zdravilo, kljub stranskim učinkom...kar pogumno in optimistično naprej!!!! Mene tudi zvija v trebuhu in se pripravlja na M , bomo preživeli, enkrat bom dočakala spet +++ in trebuščka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 9:55:24
|
|
|
|
dini
|
Jst sm se pa sekirala takrat, ko je enkrat bla črtica enkrat ne, zdej sm pa na nuli.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 9:57:18
|
|
|
|
soncek_25
|
Dini jaz sem tudi imela probleme s temi črticami. Prejšnji mesec sem delala BC mini 3 dni po zamudi in mi je pokazal zelo vidno črtico, sem se že začela veselit, potem pa je naslednji dan pritekla M. Sedaj delam samo še CB, po enotedenski zamudi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 9:58:27
|
|
|
|
dini
|
Ma pr meni je pa čisti kaos, tudi ni blo, kr neki.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 10:00:03
|
|
|
|
soncek_25
|
Dini sej bo!!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 10:01:17
|
|
|
|
misk2
|
evo mene... moja je prisla zdaj zjutraj.. in moram priznati da spet boli.... boli hudo....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 10:01:25
|
|
|
|
dini
|
Bo ja, ko bomo že v penziji, ko ne bo več stresa.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 10:08:25
|
|
|
|
soncek_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Bo ja, ko bomo že v penziji, ko ne bo več stresa. Si me nasmejala zdej! Grozno je to čakanje, ubija res, sej mene tudi. Vsak mesec je isto...čakaš ovulacijo 14 dni ali več, potem čakaš M 14 dni ali več, itd. groza res!!!!In potem razočaranje ob M . Nikol si nisem mislila, da je zanositev in imeti otroka takšen velik projekt Jaz sem bila januarja res srečna, ko sem na UZ vidla srček moje pikice in potem 2 meseca kasneje padla v depresijo, ko sem na UZ vidla, da se je srček ustavil, še vedno nisem čist pršla k seb, čeprav mi govorijo, da se to pač dogaja, sej mi je jasno, sam doživet to je pa težko. No, in zdej spet čakamo, čakamo,čakamo,...in se veselimo dneva, ko bomo gledali kako naš sonček raste.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 10:14:08
|
|
|
|
dini
|
soncek_25 jst sm tebe spravla v smeh ti pa mene v jok rajši nimam nič kot pa da rata to kar je tebi. Mislm ej, 12 mesecev ima časa pa še zgleda, da je premal za joj že zdej je ful zahteven za narest kaj šele pol
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 10:16:25
|
|
|
|
dini
|
misk2 nč vsem "zelo pridnim puncam"se bo obrestovalo enkrat
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 10:25:39
|
|
|
|
soncek_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini soncek_25 jst sm tebe spravla v smeh ti pa mene v jok rajši nimam nič kot pa da rata to kar je tebi. Mislm ej, 12 mesecev ima časa pa še zgleda, da je premal za joj že zdej je ful zahteven za narest kaj šele pol OOO Dini itak da te nisem hotla razžalostit. Vse bo ok, sej veš da bo. Večina nosečnosti se pripelje do konca in to je to in tudi pri tebi bo tako. Joj, namesto, da bi ti dala pozitivizma, ti govorim črne scenarije. Vse bo ok! in tudi pri meni bo naslednjič vse ok!!! Seveda bomo poplačane za čakanje...vse tukaj gor na forumu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 10:30:58
|
|
|
|
soncek_25
|
Kje ste punce, kako kaže????? 07.08. - CJ 07.08. - Matejčika ( 11.krog ) 09.08. - Buska 14.08. - tropical (9 po ss) 17.08. - Loni76 ( 1.krog ) 18.08. - MiniMiska držimo pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 10:47:16
|
|
|
|
dini
|
Ja itak, da bo, vse bomo
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 11:01:22
|
|
|
|
MiniMiska
|
Živjo, punce. Sem kar malo ker se mi zdi, da se bo vsak hip ulila , ker tale izcedek (zdaj že 2.dan) je sumljiv. In če bo prišla že zdaj tečka, bo fejst prehitevala (naj bi 18.8. dobila M po izračunu). Bomo videli, ne vem, kaj se dogaja v mojem telesu, vseeno upam, da izcedek NE napoveduje tečke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 11:05:59
|
|
|
|
soncek_25
|
minimiška držim pesti! lahko pa izcedek pomeni kaj drugega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 11:19:06
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Kje ste punce, kako kaže????? 07.08. - CJ 07.08. - Matejčika ( 11.krog ) 09.08. - Buska 14.08. - tropical (9 po ss) 17.08. - Loni76 ( 1.krog ) 18.08. - MiniMiska držimo pesti mene si pozabla 18.8
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 11:37:37
|
|
|
|
soncek_25
|
Oprosti nincy...tudi jaz sem napisana za 18., tko da skupaj ne pričakujemo M In kako si? Že kakšni znakci?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 12:11:33
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Oprosti nincy...tudi jaz sem napisana za 18., tko da skupaj ne pričakujemo M In kako si? Že kakšni znakci? eh ni panike :) hm znakci...povečane joškice..boli me v spodnjem delu trebuha..u ponedeljek,torek,sredo me je bolelo zjutraj..učiri pa popoldne.. drgač bolj pogosto na wc hodim..sam drugo pa nič glej..pa itak na znake se ne zanašam...ti??
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 12:17:31
|
|
|
|
soncek_25
|
ja sej imaš prav, ti znaki so res bolj tko, po moje malo vpliva psiha Pr men, kot sem že rekla, me malo tišči v spodnjem delu trebuha, včasih tudi križ, drugače nič posebnega, vse skup je isto kot pred vsako M V glavnem, če ne prej bomo videle v torek kaj smo pridelali v juliju/avgustu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 12:19:13
|
|
|
|
nincy29
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 ja sej imaš prav, ti znaki so res bolj tko, po moje malo vpliva psiha Pr men, kot sem že rekla, me malo tišči v spodnjem delu trebuha, včasih tudi križ, drugače nič posebnega, vse skup je isto kot pred vsako M V glavnem, če ne prej bomo videle v torek kaj smo pridelali v juliju/avgustu ja meni tudi malo v križu..hehe...jaja psiha se ful zna znami poigrat tak da... ja tak ja..u torek bomo videle če bomo mamice v aprilu
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 12:29:11
|
|
|
|
shela
|
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Živjo punce... najprej o izcedkih...vsak rjavkast ali rdečkast izcedek pred m...popmeni da vam primanjkuje hormona progesterona, ker se sluznica počasi brazda...zaradi tega in posledično tudi izcedki.... Samo utrogestan lahko tukej pomaga.... a pa to ima kak vpliv na plodnost?? Ker jaz včasih teh izcedkov nisem imela, al pa vsaj ne tolk močne, definitivno pa tega pred prvo nosečnostjo tega nisem imela.... zdaj mogoče zadnje leto.... pa pomavad mam to kak dan pred M... zdaj pa kar že več kot en teden prej.... mam takoj na začetku septembra G moram mal vprašat.....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 12:30:38
|
|
|
|
NATAŠA35
|
misk2
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 12:55:44
|
|
|
|
kallia
|
IZVIRNO SPOROČILO: shela IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux Živjo punce... najprej o izcedkih...vsak rjavkast ali rdečkast izcedek pred m...popmeni da vam primanjkuje hormona progesterona, ker se sluznica počasi brazda...zaradi tega in posledično tudi izcedki.... Samo utrogestan lahko tukej pomaga.... a pa to ima kak vpliv na plodnost?? Ker jaz včasih teh izcedkov nisem imela, al pa vsaj ne tolk močne, definitivno pa tega pred prvo nosečnostjo tega nisem imela.... zdaj mogoče zadnje leto.... pa pomavad mam to kak dan pred M... zdaj pa kar že več kot en teden prej.... mam takoj na začetku septembra G moram mal vprašat..... Ma po moje pa tak izcedek lahko nakazuje tudi na vgnezditev če je več kot en teden pred M in ne nujno to kar je isabeaux napisala. Po datumih bi se kar klapalo. Tudi jaz imam danes nek tak čudno barvast izcedek, ki ga nikoli nimam, razen pri prvi nosečnosti se je prav na tak način pokazala vgnezditev. In res upam, da je tudi zdaj to to. Se pa po datumih klapa, prejšnji petek naj bi imela O, tako da je prav možno da je danes vgnezditev. Bomo videli čez dober teden kakšen bo test
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?