womanpolice
|
ŽIVJO PUNCE MOJE DRAGE; PREDVSEM MOJE "STARE SOBORKE": ponovno se vam javljam iz zasede... in že berem žalostno novičko... PA TO NE MORM VERJET!!! N74.. ZELO zelo zeloooooooooooooooooooo mi je žal, za kar se ti dogaja.... to ne morm verjet... res! Pa to res ni več pošteno. Lahko ti rečem le, da sm tukaj, če karkoli rabiš, tolažne besede pa ne najdem prave, saj vem, da je za vse potreben čas. S tabo sem!!! PIJA76.. Lepo, da si se opogumila in me prišla "dol" pogledat... In? A sm bila strašna? :-) STARE SOBORKE... Kak ste mi? Kaj je kej novega? Dopust že al še ne? Jst KOMAJ čakam, da začnem z dopustom v sredo, v četrtek pa greva za pet dni na Krk v Malinsko na našo parcelo (bo ktera na Krku? ), nato pa pet dni v Poreč v Zeleno Laguno, saj moj obožujeeeeeeeeeee FKK :-) on je tam nag, jst pa kr oblečena "strašim" po plaži :-) PIKOVIT.. Zelo mi je žal, ker se nisva mogla oglasit, kot sva se dogovorili, vendar smo imeli družinske težave z bratom, ki nam je na Krku naredil celoooooooooo štalooooooooooooooooo. Dobesedno. LANA70.. Kak se mi držiš? Nič ne pokličeš.... Pija76 mi je povedala, da ste se imele enkratno na srečanju... Morm povedat, da ne morm verjet, da se mi to dogaja. Vedno, ko je srečanje, al sm na šiht, al pa zdaj dvakrat nazadnje na morju.... Punce, tko vas že pogrešam, če vrjamete al ne... da bom očitno naslednjič morala vzeti dopust, da vas vidim, mačke moje. Res ste enkratne ženske in brez vas bi bil ta boj težji, mnogo mnogo težji; upam le, da se zavedate tega. Hvala, ker smo tukaj ena z drugo IN RES vsaki iz srca privoščim, da ji slej kot prej uspe dobiti čudež v svoje roke. Zadnje čase nism nič kaj pisala, ker sm imela v službi norišnico; dela za ****... pa ne pisanje plačilcev :-) Zadnje čase je tolk dela, da komaj prideš na šiht že letiš na intervencijo... Prov rabmmmmmmmm ta dopust tri tedne in tri tedne nočeeeeeeeeeeeem slišat besedo na črko P... Upam, da bom uspela do četrtka preden odideva še kaj napisat... jutr še delam 12 ur, v ponedeljek in torek sm zjutraj; pa še pospravt je treba doma... za likat verjetn ne bo časa, tko da bo moglo počakat za po morju.. kot da ne bo že dovolj cot... no, ob tem pa se spomnim na svojo sestro, ki je bila jezna, da ji je tašča v času, ko je bila s svojo družino na morju, VSE ZLIKALA IN POSPRAVILA, moja sestra pa je bila takoooooooooo zeloooooooooo jeznaaaaaaaaaaaaa. Halo?????? Jst bi pa bila takoooooooooooo hvaležnaaaaaaaaaaaaa.... JONA3.. Se slišva v dopustu in prideva en dan na obisk. Bom mojga prepričala, da bo šel zraven.... :-) PUNCE, Lepo se imejte in upam, da vas kmalu spet vidim. Prav vsako izmed vas lepo pozdravljam!!!!!!!!!!! Zlate ste!!!
|