Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Vrtec pa... ko se vrnemo z dopusta, gre začetek septembra v vrtec tudi Tamara. Že zdaj vem, da mi bo hudo za umret... še posebej, ker sem doma. Po moje bi mi bilo lažje, če bi bila v službi... saj to je, če bi bila v službi, mi ne bi bilo tako zelo hudo,... IZVIRNO SPOROČILO: Leela k.tja verjamem, da te stiska zaradi Oskarja. Tudi mene je, samo ne smeš pa pokazat, da ti je hudo. Vrtec je res super zadeva, otrok se ogromno nauči, dobi prijatelje. Slej ko prej bi šel v svet. Luka gre prav rad, ker mu je doma dolgčas tam ima pa družbo. Se pa ne tepe, tudi če ga kdo udari gre stran, čeprav mu povem naj se brani še ni prišel do tega. Je pa na igrišču zraven bloka prava džungla, tam pa živce zgubljam. hvala, Leela,... saj zadržujem zase in mu o vrtcu govorim samo o lepih stvareh,... plenice se je že lepo odvadil (danes je popoldne spal brez nje), pa vem, da se otrok drugje povsem drugače obnaša kot doma,... ampak skrbi me, ker včasih govori kot strgan pa ga nihče ne razume. (na igrišču včasih kakšnega otročka vpraša "bi se igjau?" pa ga le-ta samo čukasto gleda ...) pa vzgojiteljica mi je sicer super delovala na prvem srečanju, a vseeno... če človeka vidiš samo 1x, mu težko zaupaš otroka, kljub temu, da je usposobljena in prijazna... IZVIRNO SPOROČILO: lake Pa da se mal pohvalim, Taja od včeri prijema igračle, in jih seveda prvo v usta nese. Bravo, Taja!
|