|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
14.8.2009 8:35:28   
maja1488
Tanja, jst bi ji tudi dala AR. Če jih bo zanimalo kakšna je slika brez AR se pa zmani, da jo pripelješ še po Umagu.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
14.8.2009 8:40:28   
KatMat
Je Mujo šel v politicno šolo. Ko je opravil izpit sreca Hasota pa mu zateži:
"Haso, jel ti znaš, ko je bio Ljenjin?"
Haso: "Ne?!"
Mujo: "A jel znaš ko je bio Marks?"
Haso: "Ne?!"
Mujo: "A jesi li cuo za Englsa?"
Haso: "Aaa?!!"
Hasotu je pocasi zacelo prekipevat, zato je prevzel inicijativo in je vprašal Mujota:
"Ej Mujo, a jel ti znaš ko je Husref?"
Mujo: "Neznam"
Haso: "Pa taj ti je onaj, koji ti kara ženu, dok ti ideš u politicku školu!"

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
14.8.2009 8:41:44   
KatMat
Mujo je imel soseda bodybilderja in na isti strani sta imela balkon. Na balkonu je imel Mujo papagaja in vsako jutro, ko je bodibilder telovadil na balkonu, mu je papagaj govoril:
"Bilderu bilderu, puši ****!"
Enkrat je imel bodibilder dovolj, šel je k Mujotu, ga premlatil in rekel, da če ne bo ukrotil svojega papagaja, ga bo naslednjič še bolj premlatil.
Mujo se je seveda ustrašil in rekel papagaju, da ne sme nikoli več reči besed "puši ****", če ne ga bo Mujo kar sam zadavil.
Pa naslednje jutro spet pride bodibilder na balkon in začne telovadit, pa ga papagaj nekaj časa gleda nato pa reče:
"Bilderu, bilderu..."
Pa reče bilder nazaj papagaju:
"Šta je?"
Pa mu odgovori papagaj:
"Znaš ti dobro šta je!"

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
14.8.2009 8:42:54   
KatMat
Pita Haso Husu:
- "Sta bi vise volio da budes, intelektualac ili homoseksualac."
- "Ovo drugo."
- "Sto?"
- "Bio bi uspjesniji. Brze mi ulazi u guzicu nego u glavu."

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
14.8.2009 8:43:14   
KatMat
evo mal za nasmeske...grem na cikec

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
14.8.2009 8:47:43   
lake
Jao Kati, nehi hodt na čikec, to ni dobr, sm se pa nasmejala tistemu z papagajem. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
14.8.2009 8:54:10   
Tanja_
lake in maja hvala! Bom res kar dodajala, me bo manj skrbelo na morju. Drugače mi je pa res neki opmenjala včer pediatrinja ene riževe kosmiče, ki jih svetujejo tistim, ki se dojijo in polivajo. Naj bi obstajali tudi za otročke pred 4 mesecem.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
14.8.2009 8:54:12   
KatMat
enga na dan si pa lahko privoscim

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
14.8.2009 8:54:51   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

lake in maja hvala! Bom res kar dodajala, me bo manj skrbelo na morju. Drugače mi je pa res neki opmenjala včer pediatrinja ene riževe kosmiče, ki jih svetujejo tistim, ki se dojijo in polivajo. Naj bi obstajali tudi za otročke pred 4 mesecem.
glih z zanc na kofiju smo se pogovajale o grisolinotu a ne??

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
14.8.2009 8:56:54   
KatMat
Ker je v planu namestitev drive-in bankomatov, je tukaj nekaj nasvetov za njihovo uporabo:
Za moške:
1. Pripeljite avto do bankomata.
2. Odprite okno.
3. Vstavite kartico v bankomat in odtipkajte šifro.
4. Odtipkajte znesek za dvig.
5. Vzemite kartico, gotovino in potrdilo.
6. Zaprite okno in odpeljite.
Za ženske:
1. Pripeljite avto do bankomata.
2. Zapeljite malce nazaj, tako da bo vase okno v isti ravnini z bankomatom.
3. Ponovno prižgite motor, ki vam je ugasnil in potegnite ročno zavoro.
4. Odprite okno.
5. Poiščite torbico in stresite vso njeno vsebino na sovoznikov sedež, da najdete kartico.
6. Najprej vzemite šminko in preverite svoj izgled v vzvratnem ogledalu.
7. Nato vzemite kartico in jo poskušajte vstaviti v bankomat.
8. Odprite vrata avtomobila, da boste dosegli bankomat.
9. Vstavite kartico.
10. Ponovno vstavite kartico - tokrat s pravo stranjo navzdol.
11. Ponovno prebrskajte po stvareh na sovoznikovem sedežu, da najdete notes s svojo šifro, vpisano na zadnji strani.
12. Odtipkajte šifro.
13. Pritisnite "popravek" in odtipkajte prave številke.
14. Odtipkajte željeni znesek za dvig.
15. Vzemite gotovino in potrdilo.
16. Na sovoznikovem sedežu poiščite denarnico ter spravite vanjo denar in potrdilo.
17. Zapeljite dva metra naprej.
18. Zapeljite dva metra nazaj, da vzamete iz bankomata tudi kartico.
19. V vzvratnem ogledalu preverite še enkrat svoj izgled.
20. Nemočno se nasmehnite vozniku za vami, ki zgublja živce.
21. Ponovno prižgite motor, ki vam je spet ugasnil.
22. Odpeljite se in po 5 - 10 kilometrih spustite ročno zavoro

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
14.8.2009 8:57:03   
lake
Mislm da dajejo ksr navaden rižolino, ki se ga daje po 4. mesecu, samo v takih primerih je manj škodljiv kot padanje teže. Je men gastroenterologinja, ko sm jo klicala pro 6. tednih zarad driske, že takrat svetovala da ji naj dam riolino v mleko, samo se potem vseen nisem odločila za to. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
14.8.2009 8:58:14   
KatMat
Ljubljanska družina preživlja dopust na kreti. Janica najde na plaži veliko školjko in jo pristavi k ušesu in vzklikne: "Mama slišim obvoznico."

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
14.8.2009 8:58:38   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

sej to tud nasa...sej tud teb ne pase ce bruhnes...vrjetn da se nisi kdaj smejala po bruhici...

to itak.

sem pa res se enkrat tok smejala da tud bruhat nisem imela casa...bolj k sem bruhala v smehu bolj smo se smejal...jao jao katja nehi pit

user posted image ti si pa res ena taprava

Tanja, aja... nevem kaj ti svetovat. Slišala sem res, da so punce nekaj v mleko dodajale, ampak ker nimamo teh problemov se nisem zanimala... Upam, da bo bolje...

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
14.8.2009 8:58:43   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
jaz moram še sporočiti, da bo šel Oskar v vrtec = se s tem zmanjšajo ali povečajo????
.
.
.
nepremočljiva prevleka za posteljo... kje dobim??? sem se odločila, da bom Oskarju kmalu ukinila nočno plenico pa se moram pripraviti...

Žal zmanjšajo... ker država nekaj doplačuje za stroške vrtca, potem ti pa pri dokladih vzamejo... tudi mene še čaka to žalostno opravilo user posted image

Nepremočljivo prevleko so vsaj pred 2 leti imeli v BC. Jaz sem jih takrat sicer kupila v Arielu... so bile svinjsko drage - ena 17 evrov.

Vrtec pa... ko se vrnemo z dopusta, gre začetek septembra v vrtec tudi Tamara. Že zdaj vem, da mi bo hudo za umret... še posebej, ker sem doma. Po moje bi mi bilo lažje, če bi bila v službi...

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
Punce, kaj bi ve naredile na mojem mestu?Situacija je tkole- Hani sem prejšnji teden začela pred jutranjim obrokom dodajati AR Aptamil. Po njem se mi je zdelo, da mogoče manj poliva in tudi nekaj malega je pridobila na teži. Potem sem pa izvedela za datum na gastro in so mi vsi rekli, med drugim tudi pediatrinja včeraj, naj ga ukinem, da bo slika na pregledu realna. Tako ga zdej cel teden nisem dajala in je včeraj blazno polivala, prou grozno je blo. In teža zdej kr miruje oz. se mogoče premakne za 10 gramov v 2 dneh. Zdej sm pa v dilemi- a naj ji ga spet začnem dajat, ker gremo še na morje, da mi ne bi tam hujšala?Ne vem kaj naj naredim?Kako bi se ve odločile?

Če je po enem tednu ful polivala samo včeraj, še ni hudega. Vzemi škatlo s seboj, pa boš videla.

Se grem zrihtat, grem plačat komunalni prispevek... in sem kar živčna, ker moram toliko denarja dati, za nič... vodovod je bil plačan s samoprispevkom, kanalizacije ni, javno razsvetljena cesta je pa 100 m stran... adijo 7000 evrov  grrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
14.8.2009 8:59:58   
KatMat
Kmet je nabavil novega petelina za reprodukcijo. Že prvi dan se je izkazalo, da je naredil dobro kupčijo, saj je petelin podrl vse kokoši v kokošnjaku. Že naslednji dan se je petelin spravil na mačko, psa, krave, sploh vse živo, kar se je premikalo po kmetiji. Kmet je z začudenjem opazoval, ko je še naslednje dni petelin pridno podiral vse živo. Po enem mescu vidi kmet ležati petelina na tleh z nogami v zraku. Stopi do njega in mu žalostno reče:
"Sem vedel, da boš žalostno končal."
Petelin pa mu pokaže s perutjo proti nebu, kjer so se že začeli zbirati mrhovinarji in reče:
"Psssst, p.ičke..."

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
14.8.2009 9:01:25   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Se grem zrihtat, grem plačat komunalni prispevek... in sem kar živčna, ker moram toliko denarja dati, za nič... vodovod je bil plačan s samoprispevkom, kanalizacije ni, javno razsvetljena cesta je pa 100 m stran... adijo 7000 evrov  grrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja pa kaj si hotel postavila??

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
14.8.2009 9:03:30   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

sem pa res se enkrat tok smejala da tud bruhat nisem imela casa...bolj k sem bruhala v smehu bolj smo se smejal...jao jao katja nehi pit

user posted image ti si pa res ena taprava

jaja nc se fino delat...kr priznaj kolkrat smo bruhal ko smo ga zural

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
14.8.2009 9:04:30   
lake
Pa da se mal pohvalim, Taja od včeri prijema igračle, in jih seveda prvo v usta nese. 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
14.8.2009 9:06:09   
KatMat
Kavboj pride v saloon, izvleče pištolo in se zadere:
»kdo mi je konja prebarval na zeleno?«
Iz najtemnejšega kota saloona se dvigne dvometrska stopetdeset kil težka postava in zahrumi:
»Jaz sem bil! A je kaj narobe?«
»Nnnič. Pppprišel sem pppovedat, da je leva stran kkkonja že suha…

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
14.8.2009 9:06:37   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Pa da se mal pohvalim, Taja od včeri prijema igračle, in jih seveda prvo v usta nese. 
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
14.8.2009 9:25:11   
KatMat
evo gremo zapravljat papa

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
14.8.2009 9:39:37   
Anonimen
jutro

že navsezgodaj taka debata? Uf ste pridne...midve pa lenariva..nič...vas beremo še kaj...mejte se.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
14.8.2009 9:45:03   
meduzica
evo porodniška je pršla user posted image in to nevemzakaj skoraj 200 eur več kot prejšnje mesece ?? zgleda da se je povprečna plača zmanjšala in sem padla v drug davčni razred al pa kej takega ?? morm mal šparat pol za dohodnino, da me pol kap ne zadane user posted image

včeraj sem bila v hoferju sem kupila en kup bodijev z dolgimi rokavi za jesen ... majo 2 bodija za manj kot 5 eur. Pa seveda si nisem mogla kaj da nebi kupila še 10 potiskanih tetra pleničk - čeprav jih imam že celo tono navadnih belih user posted image ... no pa še en kup drugih reči ki jih "nujno" rabim sem kupila user posted image  

eh ja odkar sem na porodniški (in več ali manj skoz doma, v trgovine moj dragi hodi), ko me spustiš v trgovino sem kot blazna VSE RABIM user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
14.8.2009 9:52:17   
Tanja_
200€?Men so jo sam za 10 povišal.Pa tud ne vem,zakaj...

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
14.8.2009 10:13:34   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
Danes pa koncno docakamo avtocesto, vsi o tem zvizgajo,..user posted image
zvecer pa na testno voznjouser posted image

user posted image  user posted image   poročaj kako je bilo

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
sm mela rekord, v 3 minutah sm si načrpala 130ml user posted image   

user posted image user posted image user posted image  zdaj sva skupaj na prvem mestuuser posted image user posted image user posted image
imaš pa res norišnico,... upam, da se ti čim hitreje umiri!

aja točno, ti si tud enkrat mela tko produktivno črpanje - sm pozabila user posted image  user posted image  user posted image
pavza... hm kdaj bo to... ko grem na šiht.. nič prej

Gaja se pa zdej igra na pojstli... sem jo zadekala z vseh strani, tko da ne more dol padt, pa se kobaca po pojstli.. zdej zdej ji bo uspelo jz s hrbta na trebuh.. zvija se k kača.. mam občutek da si bo vrat polomila user posted image

porodniška jz je še nisem dobila nakazane... sam sem pa na plačilnem listu vidla da se mi je za 20€ povišala 

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?