|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
13.8.2009 14:31:29   
lunka1
Pozdravljene user posted image in user posted image .

Gorenjkam sporočam, da je Urh v Kranju tudi uradno zaključil s svojim delom. Me je ravno klicala sestra z UV, ter mi prestavila uro. Pri Urhu naj bi opravljala konec meseca NS, zdaj jo imam pri Rantovi.

LP

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 776
13.8.2009 15:10:04   
ela24
Jaz sem v ponedeljek na pregledu imela komaj 5tednov in 2 dni. To je pa skoraj tri tedne razlike s tistim "uradnim" izračunom. Tudi meni je vseeno, samo, da bo vse vredu v ponedeljek in srčno upam, da se bo kaj videlo. ker zdaj je bila komaj gestacijska vrečica. Ti si že videla srček?
Kdaj ste se naročile na nuhalno? Je dolgo za čakat?
Drug teden imam namen malo pobegnit na morje. Ampak sem kljub temu, da sem lahko za tri urce doma malo skeptična in v skrbeh.
A katera ve, kako je poskrbljeno na Hrvaškem glede obiska bolnice? Imam sicer relativno blizu Zadar, tako, da nekaj pa te že verjetno znajo. Sicer pa držim pesti, da ne bo karkoliuser posted image
Bom pa tako bolj ali manj počivala. Razen koliko me bo nečakinja 5 let stara okupirala, ker sem ji obljubla, da lahko gre zravenuser posted image
Moram še samo natuhtat, kako jo pripravit, da bo v svoji sobi spala. Ker doma je mala "razvajenka" in seveda spi na sredini, ampak to pa mi ni všeč trenutno, ker me skrbi da dobim kako brco sredi noči. Pa še spi tak, da adijouser posted image
Kake ideje, kako jo naj pripravim do tega?

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   [Brisano sporočilo]
13.8.2009 18:56:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamika25)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
13.8.2009 21:04:01   
Anonimen
Zdravo user posted image !

Kako ste kaj?

V glavnem, panika je bila tenx god odveč. Izcedkov ni več, prišla pa je slabost.... Jao..... Sicer mi ni slabo tako, da bi bruhala, ampak non stop se mi nekaj dviguje in mi smrdi user posted image . Mislim, da bo kar fant (imam že punčko, pa mi ni bilo nikoli slabo, pa tudi brez problemov je nosečnost potekala.) V službi delam med samimi dedci, tako da se jim zdim samo tečna... user posted image

Na NS sem se naročila k Pušenjaku 15.09. Že komaj čakam. Naslednji pregled imam v torek. Še bolj komaj čakam. user posted image

Kile.... če nekako primerjalno prikažem: v prvi nosečnosti sem od začetka imela garsonjerico, sedaj pa kar trosobno stanovanje v 7 tednih... Nič mi ni prav, redim se kot čunka... Grozno, pa že štartala sem z ostankom 10 kil od prej + še neki odvečnega.... Upam, da prodajajo lepe rjuhe user posted image

Sedajle grem pa spat, sem čisto izmozgana. Bi kar spala, pa mi sploh ne rata.

Nočko vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 779
13.8.2009 21:05:07   
Anonimen
Aja, pa še to: PDP ostane 28.03.09 - mala/i čisto ustreza meram...

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
14.8.2009 7:17:16   
*pupsa*
dobro jutro...petekkkkkkkkk jeeeeeeee!!!!!!!!!! user posted image  no danes je pa d-day pri nas....držte pesti k bova povedala mojim staršem...woooohooooooouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
14.8.2009 8:52:29   
Anonimen
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image !

Včeraj smo se vrnili z morja, kjer smo noro uživali. Zaradi idealnega počutja, sem veliko plavala in se igrala s hčerko.
Škoda, ker je že vsega konec.

Prvi pregled bo kmalu na vrsti. To bo nuhalna naslednji četrtek. Komaj čakamo. Bova še malčico zraven peljala in ji po poti razložila, da gremo gledat dojenčka, saj zaenkrat tudi ona še ne ve.

(odgovor članu *pupsa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 782
14.8.2009 9:08:39   
mamika25
ela24 najbrž bo že tako, da si zanosila kasneje. Kakor sem že napisala zna se ti zamaknit tudi do 3 tedne, ker pač nimamo vse enak čas po menstruaciji ovulacije in teh stavri. Tako, da je čist možno, da boš tudi ti aprilčica. Jaz sem videla srček. Je rekla, da približno v 7 tednu se začne videt, prej pa že skoraj ne, ker je pač še premajhno. Na nuhalno se pa naroči pač takoj po pregledu, ker je itak vseseno, naročat začnejo pač glede na tvoje tedne, da ni prezgodaj in da ni prepozno (11.-14. teden). Slabost se pa kar nadaljuje in nič ne poneha....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 783
14.8.2009 9:17:27   
Loti70
naša punčka tudi še nič ne ve (tako kot tudi drugi ne), sem pa tudi že premišljevala če bi jo vzela s seboj na pregled NS, vendar ne vem ali je že dosti stara (3 leta)

Anonimen koliko pa je tvoja punčka stara?

lep dan vsem

tudi mi bomo šli drugi teden na morje in upam da bo vse ok

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 784
14.8.2009 9:36:03   
Anonimen
Loti70, moja ima 4 leta. Po moje je to zelo dober način za povedat otroku. Ne vem, no. Svojega otroka najbolje sama poznaš. Moja je že pokazala željo po dojenčku, tako da sem prepričana, da bo vesela in da bo lepo sprejela.

(odgovor članu Loti70)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
14.8.2009 10:13:07   
ela24
Hvala za odgovor. Verjetno bo res vse skupaj zamaknjeno. Samo ne gre mi v račun če povsod računajo te tedne od prvega dne zadnje m, tudi za nuhalno? Potem me bodo prehitro naročili.. Pregled sm že mela, zdaj pa ker ni šlo drugače uskladit imam drugi tedn, takrat bo komaj (glede na velikost) 6 tednov in 2 dni..Tako, da sploh ne vem kaj pričakovati? Ene pravijo, da se že vidi takrat, druge da ne..Kakorkoli bo, samo da raste. Najbolj me je strah, da bi rekla, da je isto kot je bilouser posted image
Morja se pa tudi jaz veselim..Sploh ker vem kaki mir bo tam. Doma je ves čas neki hrup in trušč in živžav. Tam pa imava svoj apartma, in je ful mir. Prava milina:)

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 786
14.8.2009 10:35:08   
strumf
ela24 za nuhalno ji ti kar povej v katerem tednu si in kdaj imaš rok. sej tam tudi vejo da se roki prestavljajo pa te potem naroči.

jaz imam pa drugo sredo pregleduser posted image user posted image . komaj čakam. takrat bom tudi videla kako smo zrasli in se bom šele potem naročila na NS. drugače pa se danes že boljše počutimuser posted image , po mojem je tudi to vreme imelo veliko prstov vmes. tak da sem se šla kr malo s kolesom se vozit, je bilo super, dokler me ni dež uloviluser posted image user posted image , potem pa sem letela drito domov.

če bo s pregledom vse ok bova v sredo povedala domačim, ostalim pa po NS.

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 787
14.8.2009 10:38:47   
mamika25
ela24, kar se tiče nuhalne te bojo naročili na podlagi UZ pregleda pri ginekologu, vsaj pri meni je bilo tako. G mi je naročila, naj rečem prvi dan zadnje user posted image  1 teden kasneje ko bom se naročala. In tako sem tudi naredila. Posvetuj se z ginekologinjo. Ona ti bo najbolje svetovala. Sicer je pa tako, da jim morš natančno povedat koliko si noseča in kdaj maš rok, da oni lahko računajo, da boš takrat noseča vsaj 11 tednov. Prej se ne vidi nič. Držim pesti, da tvoj otroček raste. Pri meni se zdaj končuje 7 teden...... čas gre kar prepočasi, komaj čakam, da bomo tam okoli 12 tedna, slabost bo malo minila (upam:), pa možnosti, da gre kaj narobe se zmanjšajo,... s
strah je prisoten skoz, še dobro da gremo jutri na morje!!!! 14 dni dopusta, JUPI!!!!

(odgovor članu ela24)
Neposredna povezava do sporočila: 788
14.8.2009 10:46:13   
lana70
o, jutro marčevke, ste pa kar aktivne.....

no, jaz sem pa pravkar dobila datum za amniocentezo, 29.9......a gre še katera na ta pregled?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 789
14.8.2009 11:34:00   
strumf
punce jaz sem si pa tikerčke zrihtala. tak sem vesela jupiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 790
14.8.2009 12:13:04   
aleunam
Oj, marčevke!

Jaz žal nsem več primerna za o temo, saj so mi včeraj odstranili plod. Bila je izvenmaternična, nahjal se je v levem jajcevodu (ki so mi ga morali odstraniti) user posted image . Po opreciji sem napol še v narkozi jokala kot dež. Ni ga več... Trenuno me malo bolijo šivi, dugače pa nič.

Lepo in mirno nosečnost vsem.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 791
14.8.2009 12:14:56   
Jassika
jst se tut neki matram s tikerčkem, pa mi ne rata lih user posted image user posted image

Lana 70, a ti pol ne greš na NS, ampak samo na amnio? Ker sem razmišljala, na kaj bi šla jaz...(starost 33, no skoraj 34). Pa sem se odločila, da če bo NS v redu, ne bom šla na nič drugega.... kaj pa vem, kaj je boljše user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 792
14.8.2009 12:17:22   
Jassika
Ojoj, aleunam user posted image user posted image user posted image  . user posted image user posted image user posted image . Sm čisto brez besed...... DRŽI SE!!

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 793
14.8.2009 12:34:23   
Loti70
aleunam tudi od mene veliko user posted image user posted image user posted image , pa saj vem da tudi to prav veliko ne pomaga
drži se

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni hčerkica poklicala MAMA.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 794
14.8.2009 12:43:49   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: aleunam

Oj, marčevke!

Jaz žal nsem več primerna za o temo, saj so mi včeraj odstranili plod. Bila je izvenmaternična, nahjal se je v levem jajcevodu (ki so mi ga morali odstraniti) user posted image . Po opreciji sem napol še v narkozi jokala kot dež. Ni ga več... Trenuno me malo bolijo šivi, dugače pa nič.

Lepo in mirno nosečnost vsem.

ma ne nooo, joj, nimam besed user posted image , punca drži se in upam, da se nam čimprej pridružiš!!! Držim pesti in javi se kaj!

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 795
14.8.2009 12:45:12   
Loti70
anonimen, moja ima tri leta, vendar ker nisva še nikomu povedala nisva tudi njej, se pa ne bojim kako bo sprejela ker ves čas sanja o dojenčku in mislim, da bo zelo vesela bratca ali sestrce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
14.8.2009 12:46:51   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Jassika

jst se tut neki matram s tikerčkem, pa mi ne rata lih user posted image user posted image

Lana 70, a ti pol ne greš na NS, ampak samo na amnio? Ker sem razmišljala, na kaj bi šla jaz...(starost 33, no skoraj 34). Pa sem se odločila, da če bo NS v redu, ne bom šla na nič drugega.... kaj pa vem, kaj je boljše user posted image

pojdi na lilypie, tam si ustvari tickerček, potem pa link kopiraj v svoj profil, in to je to...upam, da bo sedaj šlo....

ja, jaz grem kar na amnio, mal sem oklevala, mah...saj ne vem, kaj bi naredila, če bi bilo kaj z user posted image  narobe....

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 797
14.8.2009 12:48:13   
lana70
jassika, pa saj ti je uspelo, sem šele sedaj videla user posted image ...kako kaj kaže seznamček, khm, nimamo nobene administratorke user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 798
14.8.2009 13:12:46   
plamen
Aleunam user posted image user posted image user posted image in bodi močna! Verjamem, da boš kmalu nazaj med nami.
Amniocinteza - jaz ne bom šla, edino če rezultati na NS ne bodo OK. Sem pa že kar sedaj pri krvnih pregledih plačala za DHT, test dveh hormonov, da so potem rezultati NS 95%, ne 80%. Včeraj sem dala kri, moja G je naslednji teden na dopustu tako da ne vem kdaj bom izvedela rezultate izvidov. Moja sestra je bila na amnio, ima 38 let, je rekla da če bi se lahko še 1x odločila, ne bi šla, ker NS je imela OK. Je imela čisto plav trebuh, pa tudi bolelo jo je. Je pa fino, da jih prej tam opozoriš, če ne želita vedeti spola, da ti to ne napišejo na izvid. Moja sestra ni želela vedeti, potam pa tam piše in pač sedaj veuser posted image user posted image
Lana70 - ja naš seznamček se je kar pozabil...
Lep vikend vsem! user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 799
14.8.2009 13:13:05   
Jassika
user posted image

user posted image

PDP, NICK, STAROST, KRAJ, NOSEČNOST, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let, Celje, 2. user posted image , NP 21.8.09

2.3.2010
user posted image
7lina7, maribor, 2. user posted image , NP 14.7.09
user posted image puma23, 1 user posted image
user posted image rožca26, 26 let, Domžale, 2. user posted image , NP 1.9.09,
NS 18. 8.

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let, Ljubljana, 3.user posted image , NP 27.7.09
user posted image sara2007, 22 let, okolica Sl. Bistrice, 2. user posted image

4.3.2010
user posted image user posted image Pooh, 30 let, obala, 1.user posted image , NP 17.8.09
user posted image  Tina50, 26 let, Zg. Savinjska-Rečica, 2.user posted image , NP 1.9.09, NS 24.8.09,
PS 21.10
5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let, Maribor, 2.user posted image , NP 3.8.09, NS 20.8.09
user posted image sara2007, NP 19.8.09
user posted image W.W., 28 let, 1.user posted image ,
NP 25.8.09  NS 24.8.09 

user posted image *naca*, 24 let, 1. user posted image , NP 20.8.09,
NS 17. 8. 09

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let, Mengeš, 2.user posted image , NP 22.7.09
user posted image maša06, 28 let, Kranja, 3. user posted image , NP 16.7.09
user posted image filip in jovana, 1. user posted image , NP 26.8.09
user posted image silamrilion, 24. let, Ljubljana, 2.user posted image , NP 9.9.2009

8.3. 2010
user posted image
Jessy , 2.user posted image , NP 20.8.2009
user posted image Anonimen, 2. user posted image

9.3.2010
user posted image
Marčevka2010, 1. user posted image

13.3.2010
user posted image
crvicek, 32 let, 2.user posted image , NP 6.8.09

15.3.2010
user posted image
Jassika, 1. user posted image , Gorenjska, NP 24.8.09, NS 2.9.09
user posted image tia78, 30 let, 1. user posted image
user posted image lunka1, 29 let, 1. user posted image , NP 20.8.09 ,
NS 31.8.09

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let, 1. user posted image , NP 1.10.09 , NS 1.9.09

17.3.2009
user posted image
testianka, 3. user posted image , 30 let
user posted image loti 70, 39 let, Pivka, 2 .user posted image ,  NP 2.9.09
user posted image lana70, 39 let 2.user posted image , NP 11.8.09.

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let, 2. user posted image , NP 10.8.09
user posted image aleunam, 24 let, prlekija, 1.user posted image , NP 6.8.2009

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let, 2.user posted image , NP 5.8.09

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let 2. user posted image , NP 31.8.09
user posted image vija vaja, 2. user posted image , NS 7.9.09

21.3.2010
user posted image
*pupsa*, 26 let, okolica Kranja, 2.user posted image , NP 5.8.09

22.3.2010
user posted image MijaŠ, 1. user posted image , NP 4.8.09
user posted image mamika25, 1. user posted image

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let, Ljubljana, NP 31.8.09

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let, Celje, 1.user posted image , NS 11.9., NP 17.9.

user posted image anonimen, 32 let,Lj, 2.user posted image , NP 24.8.

27.3.2010
strumf, 27. let, Posavje, 2. , NP 19.8.09

28.3.2010
user posted image
Anonimen, 3. user posted image
user posted image Anonimen, 1.user posted image , 29 let

30.3.2010
user posted image
Anonimen, 1. user posted image , NP 15.8.09

Še brez PDP:

user posted image nena, 2. user posted image , NP 10.8.09
user posted image Rocio, 28 let, 1. user posted image
user posted image anac1
user posted image sandrica23, 2. user posted image , NP 20.8.09
user posted image baby.boom86
user posted image anya984, 1. user posted image , NP 20.8.09
user posted image nejanejc, 1.user posted image , NP 31.8.2009

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  • Neposredna povezava do sporočila: 800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
    Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?