hel32
|
Pikica, sem napisala, pa me je ven vrglo, , jezna. Tobika, za punčko, veliko cartanja, in dobre volje. Modrasmotka, bogica ti, da te je tako matralo, in še dolgo si bila v bolnici, zdaj pa le počivaj, in pozitivno glej na vse skupaj, kr nekam obupano mi deluješ, lepo se imejte z malo Kajo! Aprilčica za pregled, in kg, mene je kr groza, ker kr naprej neki jem, se ne upam na vago več, dieta, pa ja da Muca, ti si pa dobra, bi kr določla gdaj bi rodila, no ja jaz tudi nebi pred 25., ker bi bilo fino, če bi moj 2 avgustovček bil devica, ker naša Tjaša je lev, in je kr težavna! Kerala, bogica ti, sočustvujem s tabo, pa saj mene tudi kr naprej gnjavijo, če sem že rodila, pa naj počakajo, bo že, imam še čas, ti si pa le čez rok, verjemi bo, če ne pa sex. Arwen, ja jaz bom kuhala kosilo ja, ampak ne kompletno kosilo, samo dunajske, solato in kruh, za malico pa narezek, iz Lidla, pa malo kislega, pa kruh, za večerjo pa bo dragi na roštilju peku meso, tk, da nebo panike, pa še pomočnico dobim, pa pomivalca imam, da nebo panike jaz bom samo kuhala pa čičala, nosli bojo drugi. Hvala za pohvalo, pa jaz itak rada pečem. Njami, njami, ti tudi delaš domači ajvar, jaz ga delam z jajčevci, mi je ful dober, sem lani nardila tolko, da letos ne rabim, sem vedla da nebom imela česa TRILII, mislim, da lahko odpiranje MV ugotovi samo z vaginalnim pregledom, če te tišči to pomeni, da se medenica pripravlja na porod, oz. pač vse kar je tam spodiponavadi dajo na ctg malo pred rokom, kak teden, če ne prej rodiš. Grem neki nardit, se vrnem