aprilčica07
|
čestitke novim mamicam, Orhideji in Tanchy vau, vedno več dojenčkov je.... kerala: ma saj sem si kao polakirala nohte, ampak niso lih apetitlih za videt.. je bolj na hitro blo, ker na počasi ne morem, me trebuh ovira.. ampak ok, za en cajt bo zdaj mir... miska: super, da je vse ok... saša84: mogoče tudi na dedce vpliva toplota, ali pa so nervozni, ker smo me živčne in tako dalje... meni je prej moj tudi rekel, da ne vidi minute, da rodim, ker sem postala res sitna.. ma daj no?? zakaj bi pa bla sitna? saj sem samo noseča, na koncu, vsa zatečena, trebuh velik, neokretna in se gibam kot kit, kolki razžtelani do fundamenta, zdaj me še kolena bolijo.. ej, majke mi, nimam razloga, da sem sitna.. je pa hitro uvidel, da je zasral in se je hitel opravičevat, pa večerjo je naštimal in še sladoled mi je prinesel.. tako, da sem mu pol že oprostila.. sams: jst bi tudi hribe a katera ve kaj je z opatijo? danes se ni javila se mi vsaj zdi.. eee35: kako se počutiš? lorian: važno, da te niso v bolnici obdržali in da je otekanje pod kontrolo.... Nič, jst bi zdaj mogla it pod tuš, pa se mi ne da. Ampak imam jutri pregled, pa se moram zdaj in jutri malo očedit. Zvečer jutri pa na žurko. Joj, se mi kr dogaja, tudi če sem lih pred rokom.. Se kr ne dam v mir, jst bi še kr hodila po svetu... Ma priznam, me je pa vsak dan bolj strah.. Prvo me je blo strah, ker nisem vedla kako zgleda, zdaj me je pa strah, ker VEM kako zgleda.. Grem, ker klatim že kozlarije. Nočko babure.