|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
13.8.2009 21:30:26   
*anč*

Dragi Tanchy in Orhideja !

Čestitke ob prihodu vajinih sončkov Hane in Benjamina!

user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
13.8.2009 21:32:20   
mony5
A katera ve, kako je kaj z obiski v lj.P? A še vedno velja, da lahko samo očki pridejo na obisk al so to že kej spremenili???

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
13.8.2009 21:35:15   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: sasa84

Dons mi pa res že cel dan trebuh otrdeva! Sicer mi že en teden vsak dan, sam tko hudo kot dons pa še ni blo! Pa še vsake tok me v dimljah zgrabi, kakšen krč zraven prileti,...
ko, da bi moje misli brala user posted image , sam da men prej ni glih redno otrdeval.

Ej, babnice, kakšen je občutek, ko ti voda odteče?user posted image Mene je mal strah, da bi se mi to zgodil med tuširanjem pa ne bi vedla...
plodovnica je full topla, tko da je feeling tak kot, da bi se polulala user posted image .

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
13.8.2009 21:36:43   
*anč*
mony5  nevem, ampak tut mene zanima.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
13.8.2009 21:57:06   
aprilčica07
čestitke novim mamicam, Orhideji in Tanchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vau, vedno več dojenčkov je....

kerala: ma saj sem si kao polakirala nohte, ampak niso lih apetitlih za videt.. je bolj na hitro blo, ker na počasi ne morem, me trebuh ovira.. ampak ok,  za en cajt bo zdaj mir...
miska: super, da je vse ok...
saša84: mogoče tudi na dedce vpliva toplota, ali pa so nervozni, ker smo me živčne in tako dalje... meni je prej moj tudi rekel, da ne vidi minute, da rodim, ker sem postala res sitna.. ma daj no?? zakaj bi pa bla sitna? saj sem samo noseča, na koncu, vsa zatečena, trebuh velik, neokretna in se gibam kot kit, kolki razžtelani  do fundamenta, zdaj me še kolena bolijo.. ej, majke mi, nimam razloga, da sem sitna..user posted image user posted image user posted image je pa hitro uvidel, da je zasral in se je hitel opravičevat, pa večerjo je naštimal in še sladoled mi je prinesel.. tako, da sem mu pol že oprostila..user posted image
sams: jst bi tudi hribeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a katera ve kaj je z opatijo? danes se ni javila se mi vsaj zdi..
eee35: kako se počutiš?
lorian: važno, da te niso v bolnici obdržali in da je otekanje pod kontrolo....

Nič, jst bi zdaj mogla it pod tuš, pa se mi ne da. Ampak imam jutri pregled, pa se moram zdaj in jutri malo očedit. Zvečer jutri pa na žurko. Joj, se mi kr dogaja, tudi če sem lih pred rokom..user posted image user posted image Se kr ne dam v mir, jst bi še kr hodila po svetu...user posted image user posted image user posted image Ma priznam, me je pa vsak dan bolj strah.. Prvo me je blo strah, ker nisem vedla kako zgleda, zdaj me je pa strah, ker VEM kako zgleda..user posted image user posted image

Grem, ker klatim že kozlarije. Nočko babure.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
13.8.2009 22:14:44   
sams
evo mene, šele zdej sem vas prebrala, klepetuljice user posted image .

kerala, če se ne motim, mi izgleda, kot da te daje neka živčnost user posted image . Sej tudi mene, fuuul. SPLOH si ne predstavljam, da bom kmalu imela popadke ipd ipd.

Ful sem vas hotela komentirati, pa se mi zdi, da je toliko strani že napisanih, da bi bili moji komentarji out-of-date user posted image -

aprilčica, veš kako je bilo dobro!!! Ko sva štartala iz tukaj, je bilo 31 °C, čez dobro uro pa smo že uživali na 21 °C BREZ vlage! Samo škoda, ker ima mali še vedno drisko user posted image .

Nič, grem pod tuš in spat.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
13.8.2009 22:17:06   
eee35
aprilčica: počutim se kar v redu, sicer povsod je ta mali zdaj, pa tako je že velik, da je to prav neudobno, saj mene tudi ni ne vem kok veliko...saj bom vidla jutri, če se bo slučajno zgodba končala s cr ali ne. Mogoče ponoči dobim popadkeuser posted image

miška: možno, da sem jaz zabluzila, no pol mojo telefonsko en drug je dobiluser posted image , zdaj pa nimam s sabo telefona, niti ne morem preveriti.

lepo spančkajte, jaz grem v sobo, pa jutri novim izzivom nasproti, se bojim karkoli bo že, sem en presr...ncuser posted image papa

Neposredna povezava do sporočila: 3432
13.8.2009 22:33:43   
HeGa
Pozdravljene,

Sporočam vam, da je moja draga povila sinčka Jana (54cm, 3660g).user posted image
Oba se počutita OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
13.8.2009 22:36:47   
sasa84
Mony5, kokr vem, obiski še vedno niso dovoljeni-razen očkov pa še ti morajo bit zdravi.
Anč, kdaj "prej"? A prejšnjo nosečnost al prej prej, dons? Glede plodovnice...včasih med lulanjem zadržim curek, ker se bojim, da bi mi vmes voda odtekla. Sej vem, da ne bi smela prevečkrat, sam včasih sem pravi zajc...user posted image user posted image
Aprilčica, dobr si ga uštimalauser posted image  Jst se mojmu nism hotla javit in sm mu napisala sms, da se mu bom, ko se opraviči. No, se je takoj opravičiluser posted image  Ej, ti ga pa ful žurašuser posted image  Bravo, dobra si!
Danes sm bla na pregledu. Joj, groza, kok se načakaš! Od 10.45 do 13.35!!!user posted image  Na CTG-ju ni videt nekih hujših popadkov (in kako nej si zdej to razlagam-so popadki, ampak blagi, al jih ni???), pretipala me ni niti tko niti drugač, čeprav sem bila že prejšnji teden odprta 2cm (je rekla, da ni potrebe, ker so me že prejšnji teden-ja kaj pa če sem že več odprta?!), trebuha ni zmerila, dala mi je "navodila" (ob popadkih oz. če odteče voda takoj v P!) in to mi je zapisala v materinsko knjižico (a dej no bejž, kot da ne vem!user posted image ). Mislim, kap! Zoprna je bla ko user posted image  Kot da sm ji jst kriva, da mora delat! Bla je pa ena mlajša, vsa naduta...
Naslednja kontrola v torek, 18.8. - na rokuser posted image  Upam, da bo moj vzel dopust, da me bo peljal, ker takrat pa res ne grem sama!user posted image
HeGa in očka čestitke za Janauser posted image user posted image user posted image  Uau, danes smo pa spet kar nekaj dojenčkov dobili! Pridniuser posted image

Srečna mamica!

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
13.8.2009 22:43:01   
romana24
Zima čestitke za Varjo, Tanchy za Hano in tebi orhideja čestitke za Benjamina  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
OOOOO pa tudi tebi HeGa čestitke za Janauser posted image user posted imageKako kaj kaže z statistiko? So punčke še v vodstvu

Glede obiskov v LJ P; ja nobeden ne sme pridet razen očetje. Pri tem so zelo striktni. Zato je pa blo meni malo dolgčas po sinku. Prvič je blo da ga nisem vidla 3dni skupajuser posted image

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
13.8.2009 23:00:20   
tulpek
Čestitke vsem novim mamicam user posted image .

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
13.8.2009 23:02:21   
kerala
Joj, koliko dojenčkov...pravi baby boom tukaj pri avgustovkah!

Zima, Tanchy, Orhideja, HeGa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem čestitke za zakladke - super, ste že rešene, zdaj pa samo še cartanje...

Miška, HB da je vse OK! To je edino pomembno!

eee, ma držim pesti, da se že končno nekaj začne...

Opatije pa res ni danes, no, saj bi bil že čas, da tudi ona "odpotuje"

Jaz sem čist povožena, grem spat. Ja, v kinu me je parkrat skor zmanjkalo, pa še 2x me je fajn čez trebuh zaštihalo. Zdaj sem pa doma ležala pa spet nič od nič.

Se javim jutri, upam, da s kakimi novicami...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu romana24)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
13.8.2009 23:20:54   
Arwen
Me dva dni ni bilo, pa je zdaj spet too much za prebrat. user posted image   HeGa, zima07, orhideja in Tanchy - čestitke za vaše male zakladke.user posted image user posted image

Kerala in eee35 - upam, da bo jutri res akcija za vaju. Verjamem, da sta že naveličani čakanja.

Jaz sem šla danes na pregled in CTG v P.  Malemu seše čisto dobro godi, popadkov pa po pričakovanjih ni nič pokazalo. Na UZ potem G sploh ni mogla glavice cele dobit, ker se je menda že tako nizko spustil. Ko me je pregledala še vaginalno, so se ji pa kar oči zasvetile.user posted image Sem baje že 4 cm odprtauser posted image user posted image in je rekla, da če hočem, grem lahko kar v porodno. user posted image   Itak me je čisto presenetilo, pa raje bi da user posted image še malo pridobi na teži, saj imam PDP šele čez 2 tedna. No, in sva se zmenili, da če ne bo že kaj prej, grem naslednjo sredo, ko je spet dežurna,  kar rodit. Sploh ne dojemam, da bomo vsak čas štirje.

Drugače sem samo na hitro nekaj ujela, da se pogovarjate o barvanju nohtov.  Ali mar ne velja, da v P ne smemo biti nalakirane? Ena pri nas je šla na pedikuro pred porodom in so jih ful spedenali nohte, potem so ji pa sestre v porodni hitele lak dol brisat.user posted image user posted image

(odgovor članu kerala)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
13.8.2009 23:37:37   
Muca83
Uuuu, koliko novih dojenčkov! Očitno je 13. fajn datum za rojevanje user posted image
Zima07, čestitke za punčko Varjo! user posted image user posted image
Tanchy, čestitke za Hano! user posted image user posted image
Orhideja, čestitke za Benjamina! user posted image user posted image
HeGa, čestitke za Jana!
user posted image user posted image

Arwen, zakaj pa da ne bi smele imeti nalakirane nohte user posted image

A od Joob pa ni še nobenih novic, odkar se je zjutraj odpravljala v P?

Pismo ampak folk okrog mene pa res postaja neučakan. Vsak dan so bolj tečni user posted image Danes sva šla z mojim k tastu in tašči, pa reče tast "Ja a še nisi šla rodit" jaz pa "Ja seveda sem že šla, a se mi ne vidi, da sem bolj šlank" user posted image
Itak je tudi on mislil kot hec.

Danes sem šla v Hofer po potiskane tetra pleničke, potem sem jih oprala in posušila v sušilcu pa so vse zmuckane ven prišle user posted image Sem jih potem še trkala na balkonu, ker so mucke kar letele od njih. A jih je še katera kupila?

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
14.8.2009 6:46:25   
Alisa
Jutro,

HeGa vse čestitke za sinčka Jana, zdaj pa hitro okrevanje in seveda čestitke tudi očku user posted image user posted image user posted image user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
14.8.2009 6:46:47   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83
Zima07, čestitke za punčko Varjo! user posted image user posted image
Tanchy, čestitke za Hano! user posted image user posted image
Orhideja, čestitke za Benjamina! user posted image user posted image
HeGa, čestitke za Jana!
user posted image user posted image

Arwen, zakaj pa da ne bi smele imeti nalakirane nohte user posted image

Tut jaz se pridružujem čestitkam, dojenčki pa res kar dežujejo user posted image  user posted image  user posted image

Muca - nohtov ne smeš imeti nalakiranih, če pride npr. do kakšnega zapleta in ti morajo naresti CR in pri operaciji je pomembno, da spremljajo tvojo barvo nohtov...

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
14.8.2009 7:04:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arwen
Sem baje že 4 cm odprtauser posted image user posted image

O bravo!!! Jest bi tud! user posted image

A pa recimo kej čutiš to k si odprta??

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
14.8.2009 8:24:40   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Ma priznam, me je pa vsak dan bolj strah.. Prvo me je blo strah, ker nisem vedla kako zgleda, zdaj me je pa strah, ker VEM kako zgleda..user posted image user posted image

ooojaaaaaaaaaaaa user posted image , hvala enako.

Neposredna povezava do sporočila: 3443
14.8.2009 8:44:31   
*anč*
jutro!

dans sem pa super spala user posted image , upam da ve tudi. tale ohladitev se prou prileže.  včeri je dragi sestavu omaro, jst jo morm pa dans nafilat, ne bo problema user posted image . popoldne mava še neki za dokončat v spalnici ( pol lahko končno nardim postelco za tamalo) in verjetno še eno sobo pobelit. bomo vidli kako bo šlo to z našim malim, pol smo pa že na konju. aja, torbo si morm še pripravit.

sasa84 
"prej" kot prejšnje tedne user posted image .

nohti  ja, jst mam prvič u življenju rdeč lak na nogah, tko lepo se sveti, da ga ne bom dol dajala (bom za vsak slučaj sabo aceton nesla user posted image ). prvič sem šla brez, nevem pa če kej komplicirajo, ker na rokah ga pa nimam in lahko tam barvo preverijo. drgače pa nohti pomodrijo, če nimaš dovolj kisika ...    

arwen  kam se pa teb mudi? user posted image   super, da se že tko odpiraš. a čep se ti je slučajno odlušču?

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
14.8.2009 8:45:52   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

IZVIRNO SPOROČILO: Arwen
Sem baje že 4 cm odprtauser posted image user posted image

O bravo!!! Jest bi tud! user posted image

A pa recimo kej čutiš to k si odprta??

ja, prepih, če usta odpre user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
14.8.2009 9:30:11   
Reby
Včeraj je rodila še ena avgustovka:

Tobika je včeraj malo pred polnočjo povila prekrasno pupiko Nino. Meri 51 cm in tehta 3100g.  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
14.8.2009 9:31:46   
Anonimen
jutrooo!!!!
hega, orhideja: cestitkeeeee!!!!!!
pri meni nic novega. bo ze. saj ni vec dolgo do roka. kar naj mala se mal zraste.bomo visli v ponedeljek ce bo sploh kaj.
zakaj pa eee notri drzijo?
pa zakaj ji kar ne sprozijo?

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3447
14.8.2009 9:44:59   
Anonimen
tobika cestitaaaam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3448
14.8.2009 9:45:05   
hel32
Dobro jutro

HeGa, čestitke tebi in očku za post in sinčka Jana, veliko cartanja in hitro okrevanje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spala kolk tolk, 2x sem imela sprehod do wc-ja, drugač je pa glede na ohladitev prav božansko spat.
Arwen, ti bi že kr rodila, ja pa ja, a na koncu bom pa res sama tu ostalauser posted image user posted image user posted image

Drugač pa pri meni še ni kakega govora, da bi mogla na CTG it, user posted image pa imam še 17 dni do pdp-jauser posted image , itak imam v ponedeljek pregled, tako, da ni panike.

Aprilčica, dobro opravi na pregledu. Ja mene je tudi strah, ker vem, kako gre!!!

Eee, mogoče se pa le zna zgodit danes, pa drži se le mirno, vsako so rešli bodo še tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Opatija se pa ni nič javila, upam da je rešena in pestuje.

Muca,mogoče si pa prevroče imela sušilc naštiman, nimam pojma, kaj bi bilo, ker jih imam doma, pa se niso muckaleuser posted image  Ja glede tega spraševanja, "a še nisi rodila?" Me tudi malo ob živce spravljajo, vsak, ko ima 5 min cajta me gnjavi, jaz nevem, a imam res tak ogromen trebuh, al so ljudje neumni, da imam rok konec meseca, to ni še zdaj!!!!user posted image user posted image user posted image EHHHH saj bo, brez panike.

Kerala, upam, da se tudi vam kmalu pridruži novi član.

Helena v 38 tednu

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
14.8.2009 9:46:31   
Anonimen
Drugač pa pri meni še ni kakega govora, da bi mogla na CTG it, user posted image pa imam še 17 dni do pdp-jauser posted image , itak imam v ponedeljek pregled, tako, da ni panike.

hel, jst sem imela prvic ctg. 1 teden pred rokom. pa se to ga ne bi imela, ce ne bi rekla da malo slabo cutim.

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime vam je bolj všeč?

Maja (52%)

Gaja (48%)

Število vseh glasov: 517

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!