|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo avgusta 2009
13.8.2009 12:05:52   
shela
Hojla!

Najprej čestitke vsem, ki ste že zagledale user posted image ! Sem ful vesela za vse vas in držim pesti za vse nas, ki še čakamo.
Jaz sem ta mesec čist u izi, tud ne gledam več kdaj so in kdaj niso pravi dnevi, ker me to čist preveč spravlja v slabo voljo... pa še julija sem imela res kar krizo, in zarad tega mi je M 14 dni zaostajala. Psiha dela svoje....

Res je kar pravijo, da se ne smeš obremenjevat.... je težko, ampak tako je najlažje in najboljše! :)

Pozdarvček vsem!

ps.

Se javim za seznamček urejat :)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 401
13.8.2009 13:01:46   
limonita
Živjo!

No, pa je prišel krvav četrtek user posted image . Spet ni uspelo. Sem se nekako sprijaznila - je pa tokrat M prišla malce z zamudo, ker sem jo prestavila z Dabrostonom zaradi morja.

Čestitke vsem nosečkam.

(odgovor članu shela)
Neposredna povezava do sporočila: 402
13.8.2009 13:16:39   
dini
limonitauser posted image user posted image user posted image user posted image optimizem naprejuser posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 403
13.8.2009 14:10:06   
NATAŠA35
limonita ne no, pošiljam ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne obupaj, glavo pokonci in spet v boje...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 404
13.8.2009 14:27:37   
limonita
Hvala dini in nataša35. Pa kaj čmo, tako pač je. Sem se pa odločila da v naslednjem krogu ne bom delala nobenih ovulacijskih testov, pa da vidim kaj se bo izcimilo. Niti ne bom delala nosečniških testov - no razen če mi bo zamujala več kot 4 dni in naj me koklja brcne če se ne bom mogla zadržati. user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.8.2009 15:23:40   
MiniMiska
limonita user posted image , ampak z optimizmom naprej, tako je prav.

Pri meni pa spet roza "izcedek", le enkrat na wcju in kapljica na hlačkah potem, včeraj pa nič user posted image Bomo videli, kaj bo to, al se bo ulila user posted image vsak hip al pa bomo skakali od user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu limonita)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.8.2009 15:41:30   
LUNA83
oJLA punce,.. prišla sem iz dela in se nisem mogla upret da nardim še en test! no ja dva user posted image prvi FS je pokazal spet bledo bledo črtico ,... CB pa - (minus) .

Verjetno je še premalo hormona za CB ?

Tako da bom CB delala šele čez nekaj dni,..spet.

Ah sej verjamem Fsju in to je to,.. Ampak sej me razumete rada bi se prepričala ker še kar ne morem verjet,..

Čakamo +

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 407
13.8.2009 16:08:44   
shela

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    

user posted image

user posted image   Oz. user posted image  PRIČAKUJEMO AVGUSTA 2009

XX.08. - sonce81 (13.krog)
XX.08. - aqua77
XX.08. - kago ( 5.krog )
XX.08. - marvi
XX.08. - 5ra8
XX.08. - tecnobica
02.08. - mucomuc user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.08. - ???
06.08. - BamBam user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.08. - CJ
07.08. - limonita ( 2.krog po L in H )user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
07.08. - mica77 srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
07.08. - Matejčika ( 11.krog )
08.08. - mojca976 srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
09.08. - barvar
09.08. - Buska
10.08. - S* ( 12.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.08. - LUNA83 ( 8.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
11.08. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.08. - NATAŠA35 srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
14.08. - tropical (9 po ss)
14.08. - misk2
17.08. - Loni76 ( 1.krog )
18.08. - MiniMiska
18.08. - soncek_25
18.08. - nincy29 ( 2.krog )
19.08. - Tejchy25 ( 15.krog )
20.08. - Arual ( 23.krog )
21.08. - ička
22.08. - zebra ( 19. krog )
23.08. - Angel miss (2.krog)
23.08. - isabeaux
25.08. - shela
24.08. - kallia ( 2.krog )
24.08. - Srčekgirll
25.08. - milabe (5.krog)
25.08. - D0aisy
26.08. - sonce81
26.08. - Kliki
28.08. - sunprincess ( 4.krog )
28.08. - samantka
29.08. - piule (1.krog)

29.08. - niky31
30.08. - pepca35

V AVGUSTU NAS JE 43

Modrih : 5 
Roza   :  4
Skupaj : 9

user posted image

NAVIJAČICE

*Kliki*
*larilu*user posted image
*Tiki55*
*pikica36*
*Nattasha*
user posted image
*Teni RR*
*Jada82*user posted image
*miklarom*user posted image
*ursa30*
*aqua77*
*sonček85*
*BEBII*
*Chi_Pita*user posted image
*aleunam*user posted image
*chloe*
*bellisima*
*T.Z.*
julieb user posted image

user posted image

user posted image  

JANUAR.............................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR.......................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC......................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL....................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ...................................................35,71% SREČK NOSEČK
JUNIJ.........................................26,60%....SREČK NOSEČK
JULIJ........................................00,00%SREČK NOSEČK

AVGUST........................00,00%SREČK NOSEČK 

user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.8.2009 16:24:04   
kago
Evo... danes sem se naročila na UZ... datum 9.9. user posted image

to bo že moj tretju UZ odkar sem se odločila, da neham s KT user posted image Datumi: november 08, maj 09, september 09 user posted image Do takrat se ne pritaknem testov, ker itak so vedno negativni user posted image

Ko sem se naročila me je vprašala po zadnjem datumu menstruacije, pa sm povedala da 3.6. ampak da sem 28.7. dobila rahel rjavkast izcedek, ki bi lahko bil menstruacija user posted image je sestra sama vprašala: "a je možnost, da ste noseči?", sem rekla, da delava na otročičku, če tisto ni bila user posted image je tud ta možnost, da test je bil 7 dni nazaj negativen... pa je rekla samo: "aha, no pol pa počakejmo mal, tko da pride 9.9."...

do takrat pa user posted image user posted image user posted image če ne druzga zarat užitka user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu shela)
Neposredna povezava do sporočila: 409
13.8.2009 22:11:37   
LUNA83
OOOJJJ kje ste vse danes?

Čakamo +

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 410
13.8.2009 23:16:29   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Ojla punce, čestitke novim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , moje user posted image tudi ni in je tudi nočem.
mojca345 navijamo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dini hvala :)))user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 411
13.8.2009 23:17:11   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: kago

Evo... danes sem se naročila na UZ... datum 9.9. user posted image

to bo že moj tretju UZ odkar sem se odločila, da neham s KT user posted image Datumi: november 08, maj 09, september 09 user posted image Do takrat se ne pritaknem testov, ker itak so vedno negativni user posted image

Ko sem se naročila me je vprašala po zadnjem datumu menstruacije, pa sm povedala da 3.6. ampak da sem 28.7. dobila rahel rjavkast izcedek, ki bi lahko bil menstruacija user posted image je sestra sama vprašala: "a je možnost, da ste noseči?", sem rekla, da delava na otročičku, če tisto ni bila user posted image je tud ta možnost, da test je bil 7 dni nazaj negativen... pa je rekla samo: "aha, no pol pa počakejmo mal, tko da pride 9.9."...

do takrat pa user posted image user posted image user posted image če ne druzga zarat užitka user posted image

počasi se daleč pride...jaz tudi komaj čakam september, da grem k G...

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.8.2009 23:18:18   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83

oJLA punce,.. prišla sem iz dela in se nisem mogla upret da nardim še en test! no ja dva user posted image prvi FS je pokazal spet bledo bledo črtico ,... CB pa - (minus) .

Verjetno je še premalo hormona za CB ?

Tako da bom CB delala šele čez nekaj dni,..spet.

Ah sej verjamem Fsju in to je to,.. Ampak sej me razumete rada bi se prepričala ker še kar ne morem verjet,..

počakaj še par dni... pa ja tko k si rekla, da se ne veseliš še, da ne bo pol razočarnja prevelikega...

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.8.2009 23:19:00   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

limonita user posted image , ampak z optimizmom naprej, tako je prav.

Pri meni pa spet roza "izcedek", le enkrat na wcju in kapljica na hlačkah potem, včeraj pa nič user posted image Bomo videli, kaj bo to, al se bo ulila user posted image vsak hip al pa bomo skakali od user posted image user posted image user posted image .

mogoče pa bo kej...sicer moje izkušnjez tem, so ponavadi take, da se mi ulije...

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.8.2009 23:22:38   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: CJ

...kago...bilo ful mega, res brez besed...kaj takšnega še nisem videla...user posted image ..glede alkiča pa je pri meni itak bolj slabo...ga sploh ne pijem...sem se tako odločila že nekaj let nazaj...pa mi ful paše...sem za žurko tudi z vodouser posted image user posted image user posted image ...verjetno sem fasala kakšen virus...kaj pa vem, ali pa me je user posted image hotela uničituser posted image ....bistvo...preživela sem...mojca345...nič se sekirat...očitno totim dedcem zvezdni utrinki nagajajo...user posted image ...mislim nate...včeraj si bila čisto out po telefonu za slišat...saj te kužim....ne kesiraj seuser posted image ....mislim nate in vse ostale moje babe žabeuser posted image user posted image user posted image ...lp CJ

bila sva glih sred pogovor z mojim...pa sem te klicakal k je šel neki rihtat v drugo sobo, pol je pa preveč hitr nazaj pršu in se nisem mogla neki pogovarjat... če ga ne bi bilo v sobi, bi najbrž v jok padla... ampak k sva se pogovorila, je zdej vse kul. in me skoz objema in lubčka i +n lubčka trebušček in govori o bejbiju...

ne vem...je rabu si odgovort na ena vprašanja...

danes sva se preselila d omžale... in dele jeva prvo hrano...tamala se stiska k nama, ta stara pisčka pa uživa na balkonu k je fajn hladen zrak...prav luštno je...

bomo pa vidli kak bodo kaj odnosi... jutri pa že del naprej...

(odgovor članu CJ)
Neposredna povezava do sporočila: 415
14.8.2009 6:49:03   
LUNA83
Dobro jutro,... mah jaz nevem več,.. na koliko dni se hornon poveča? Vsak dan? ali na dva tri bolj očitno,...ker sem danes zjutraj spet delala FS test in črtica sploh ni bila močnejša,..mogoče še za odtenek manj vidna,... ah nevem,.. grem delat,..

Čakamo +

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 416
14.8.2009 7:48:13   
NATAŠA35
luna meni se je povečala, bila čez dva dni malo bolj vidna...ne sekiraj se, ker če si jo spet videla, si sigurno user posted image ...poskusi zamenjat test, kupi kake druge znamke, pa bo sigurno bolj izrazita črtica...mogoče ti hormoni bolj počasi povečujejo...

jaz imam čuden občutek v želodcu, še posebno zjutraj, nekako težak mi je...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.8.2009 8:31:20   
kago

mojca345
: ja s tem, da sem bla jaz nazadnje maja user posted image ampak mi je prav fino, ker mi psiha ful manj dela... če bo še mal pojamrala, potem bom vrjetno mela UZ spet okrog decembra user posted image ne ja mogoče pa septembra slišimo dobro novičko user posted image

Sicer pa user posted image user posted image za mojo ginekologinjo, se kar potrudi za pacientko :)

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.8.2009 8:31:53   
kago
aja pa dobro jutro punce user posted image

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 419
14.8.2009 9:07:59   
dini
Ojla punce, za vse držim pesti, user posted image user posted image user posted image user posted image
LUNA83 spet ti testi neki zaj....upam, da ne boš razočarana, govorim iz lastnih izkušenj, ker meni je tudi pokazalo rahlo črtico čez par dni pa je blo še slabše al pa nič. Upam, da pr tebi pomeni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam nobene želje jih delat, če bo kej mi bo že G povedala.

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 420
14.8.2009 9:08:37   
dini
Aja, izvidi so vsi ok.user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 421
14.8.2009 9:12:43   
dini
kago midve sve pa na istem, zadnja user posted image 3.6. pol neki bedni rjavi izcedki,....

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 422
14.8.2009 9:17:49   
shela
Dobro jutro!

Men so se tud pojavli neki rjavkasti izcedki, čeprav naj M ne bi še kak dober teden pršla... ah ja...  se že pripravljam na selitev med septemberke... :(

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 423
14.8.2009 9:20:02   
dini
A ve katera kako se rešit teh izcedkov?user posted image

(odgovor članu shela)
Neposredna povezava do sporočila: 424
14.8.2009 9:47:03   
isabeaux
Živjo punce...

najprej o izcedkih...vsak rjavkast ali rdečkast  izcedek pred m...popmeni da vam primanjkuje hormona progesterona, ker se sluznica počasi brazda...zaradi tega in posledično tudi izcedki....

Samo utrogestan lahko tukej pomaga....

Luna...nič sekirat...kdaj naj ne bi prišla m? Verjetno imaš še mal premal hormona...pa nihanje...

sem brala na eni ang. e strani da je celo normalno da beta hcg celo pade pri zgodnji nosečnosti in se potem spet poveča...pa je vseen vse ok...tko da nič skrbet...če najdem bom dala link...

Eh pr men pa mislim da ne bo spet nič, kljub klomifenu..jao...ker so me joškice ml začele bolet..kar pa je pr men tipični pms user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?