Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 12:05:52
|
|
|
|
shela
|
Hojla! Najprej čestitke vsem, ki ste že zagledale ! Sem ful vesela za vse vas in držim pesti za vse nas, ki še čakamo. Jaz sem ta mesec čist u izi, tud ne gledam več kdaj so in kdaj niso pravi dnevi, ker me to čist preveč spravlja v slabo voljo... pa še julija sem imela res kar krizo, in zarad tega mi je M 14 dni zaostajala. Psiha dela svoje.... Res je kar pravijo, da se ne smeš obremenjevat.... je težko, ampak tako je najlažje in najboljše! :) Pozdarvček vsem! ps. Se javim za seznamček urejat :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 13:01:46
|
|
|
|
limonita
|
Živjo! No, pa je prišel krvav četrtek . Spet ni uspelo. Sem se nekako sprijaznila - je pa tokrat M prišla malce z zamudo, ker sem jo prestavila z Dabrostonom zaradi morja. Čestitke vsem nosečkam.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 13:16:39
|
|
|
|
dini
|
limonita optimizem naprej
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 14:10:06
|
|
|
|
NATAŠA35
|
limonita ne no, pošiljam ti ...ne obupaj, glavo pokonci in spet v boje...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 14:27:37
|
|
|
|
limonita
|
Hvala dini in nataša35. Pa kaj čmo, tako pač je. Sem se pa odločila da v naslednjem krogu ne bom delala nobenih ovulacijskih testov, pa da vidim kaj se bo izcimilo. Niti ne bom delala nosečniških testov - no razen če mi bo zamujala več kot 4 dni in naj me koklja brcne če se ne bom mogla zadržati.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 15:23:40
|
|
|
|
MiniMiska
|
limonita , ampak z optimizmom naprej, tako je prav. Pri meni pa spet roza "izcedek", le enkrat na wcju in kapljica na hlačkah potem, včeraj pa nič Bomo videli, kaj bo to, al se bo ulila vsak hip al pa bomo skakali od .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 15:41:30
|
|
|
|
LUNA83
|
oJLA punce,.. prišla sem iz dela in se nisem mogla upret da nardim še en test! no ja dva prvi FS je pokazal spet bledo bledo črtico ,... CB pa - (minus) . Verjetno je še premalo hormona za CB ? Tako da bom CB delala šele čez nekaj dni,..spet. Ah sej verjamem Fsju in to je to,.. Ampak sej me razumete rada bi se prepričala ker še kar ne morem verjet,..
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 16:24:04
|
|
|
|
kago
|
Evo... danes sem se naročila na UZ... datum 9.9. to bo že moj tretju UZ odkar sem se odločila, da neham s KT Datumi: november 08, maj 09, september 09 Do takrat se ne pritaknem testov, ker itak so vedno negativni Ko sem se naročila me je vprašala po zadnjem datumu menstruacije, pa sm povedala da 3.6. ampak da sem 28.7. dobila rahel rjavkast izcedek, ki bi lahko bil menstruacija je sestra sama vprašala: "a je možnost, da ste noseči?", sem rekla, da delava na otročičku, če tisto ni bila je tud ta možnost, da test je bil 7 dni nazaj negativen... pa je rekla samo: "aha, no pol pa počakejmo mal, tko da pride 9.9."... do takrat pa če ne druzga zarat užitka
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 22:11:37
|
|
|
|
LUNA83
|
OOOJJJ kje ste vse danes?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 23:16:29
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ojla punce, čestitke novim , moje tudi ni in je tudi nočem. mojca345 navijamo za Dini hvala :)))
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 23:17:11
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: kago Evo... danes sem se naročila na UZ... datum 9.9. to bo že moj tretju UZ odkar sem se odločila, da neham s KT Datumi: november 08, maj 09, september 09 Do takrat se ne pritaknem testov, ker itak so vedno negativni Ko sem se naročila me je vprašala po zadnjem datumu menstruacije, pa sm povedala da 3.6. ampak da sem 28.7. dobila rahel rjavkast izcedek, ki bi lahko bil menstruacija je sestra sama vprašala: "a je možnost, da ste noseči?", sem rekla, da delava na otročičku, če tisto ni bila je tud ta možnost, da test je bil 7 dni nazaj negativen... pa je rekla samo: "aha, no pol pa počakejmo mal, tko da pride 9.9."... do takrat pa če ne druzga zarat užitka počasi se daleč pride...jaz tudi komaj čakam september, da grem k G...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 23:18:18
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83 oJLA punce,.. prišla sem iz dela in se nisem mogla upret da nardim še en test! no ja dva prvi FS je pokazal spet bledo bledo črtico ,... CB pa - (minus) . Verjetno je še premalo hormona za CB ? Tako da bom CB delala šele čez nekaj dni,..spet. Ah sej verjamem Fsju in to je to,.. Ampak sej me razumete rada bi se prepričala ker še kar ne morem verjet,.. počakaj še par dni... pa ja tko k si rekla, da se ne veseliš še, da ne bo pol razočarnja prevelikega...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 23:19:00
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska limonita , ampak z optimizmom naprej, tako je prav. Pri meni pa spet roza "izcedek", le enkrat na wcju in kapljica na hlačkah potem, včeraj pa nič Bomo videli, kaj bo to, al se bo ulila vsak hip al pa bomo skakali od . mogoče pa bo kej...sicer moje izkušnjez tem, so ponavadi take, da se mi ulije...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 23:22:38
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: CJ ...kago...bilo ful mega, res brez besed...kaj takšnega še nisem videla... ..glede alkiča pa je pri meni itak bolj slabo...ga sploh ne pijem...sem se tako odločila že nekaj let nazaj...pa mi ful paše...sem za žurko tudi z vodo ...verjetno sem fasala kakšen virus...kaj pa vem, ali pa me je hotela uničit ....bistvo...preživela sem...mojca345...nič se sekirat...očitno totim dedcem zvezdni utrinki nagajajo... ...mislim nate...včeraj si bila čisto out po telefonu za slišat...saj te kužim....ne kesiraj se ....mislim nate in vse ostale moje babe žabe ...lp CJ bila sva glih sred pogovor z mojim...pa sem te klicakal k je šel neki rihtat v drugo sobo, pol je pa preveč hitr nazaj pršu in se nisem mogla neki pogovarjat... če ga ne bi bilo v sobi, bi najbrž v jok padla... ampak k sva se pogovorila, je zdej vse kul. in me skoz objema in lubčka i +n lubčka trebušček in govori o bejbiju... ne vem...je rabu si odgovort na ena vprašanja... danes sva se preselila d omžale... in dele jeva prvo hrano...tamala se stiska k nama, ta stara pisčka pa uživa na balkonu k je fajn hladen zrak...prav luštno je... bomo pa vidli kak bodo kaj odnosi... jutri pa že del naprej...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 6:49:03
|
|
|
|
LUNA83
|
Dobro jutro,... mah jaz nevem več,.. na koliko dni se hornon poveča? Vsak dan? ali na dva tri bolj očitno,...ker sem danes zjutraj spet delala FS test in črtica sploh ni bila močnejša,..mogoče še za odtenek manj vidna,... ah nevem,.. grem delat,..
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 7:48:13
|
|
|
|
NATAŠA35
|
luna meni se je povečala, bila čez dva dni malo bolj vidna...ne sekiraj se, ker če si jo spet videla, si sigurno ...poskusi zamenjat test, kupi kake druge znamke, pa bo sigurno bolj izrazita črtica...mogoče ti hormoni bolj počasi povečujejo... jaz imam čuden občutek v želodcu, še posebno zjutraj, nekako težak mi je...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 8:31:20
|
|
|
|
kago
|
mojca345: ja s tem, da sem bla jaz nazadnje maja ampak mi je prav fino, ker mi psiha ful manj dela... če bo še mal pojamrala, potem bom vrjetno mela UZ spet okrog decembra ne ja mogoče pa septembra slišimo dobro novičko Sicer pa za mojo ginekologinjo, se kar potrudi za pacientko :)
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 8:31:53
|
|
|
|
kago
|
aja pa dobro jutro punce
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 9:07:59
|
|
|
|
dini
|
Ojla punce, za vse držim pesti, LUNA83 spet ti testi neki zaj....upam, da ne boš razočarana, govorim iz lastnih izkušenj, ker meni je tudi pokazalo rahlo črtico čez par dni pa je blo še slabše al pa nič. Upam, da pr tebi pomeni Nimam nobene želje jih delat, če bo kej mi bo že G povedala.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 9:08:37
|
|
|
|
dini
|
Aja, izvidi so vsi ok.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 9:12:43
|
|
|
|
dini
|
kago midve sve pa na istem, zadnja 3.6. pol neki bedni rjavi izcedki,....
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 9:17:49
|
|
|
|
shela
|
Dobro jutro! Men so se tud pojavli neki rjavkasti izcedki, čeprav naj M ne bi še kak dober teden pršla... ah ja... se že pripravljam na selitev med septemberke... :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 9:20:02
|
|
|
|
dini
|
A ve katera kako se rešit teh izcedkov?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 14.8.2009 9:47:03
|
|
|
|
isabeaux
|
Živjo punce... najprej o izcedkih...vsak rjavkast ali rdečkast izcedek pred m...popmeni da vam primanjkuje hormona progesterona, ker se sluznica počasi brazda...zaradi tega in posledično tudi izcedki.... Samo utrogestan lahko tukej pomaga.... Luna...nič sekirat...kdaj naj ne bi prišla m? Verjetno imaš še mal premal hormona...pa nihanje... sem brala na eni ang. e strani da je celo normalno da beta hcg celo pade pri zgodnji nosečnosti in se potem spet poveča...pa je vseen vse ok...tko da nič skrbet...če najdem bom dala link... Eh pr men pa mislim da ne bo spet nič, kljub klomifenu..jao...ker so me joškice ml začele bolet..kar pa je pr men tipični pms
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?