Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 14:22:27
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ej luna tud jaz držim pesti, da jutri zjutraj ugledaš močnejšo , samo povem ti, tudi sama se nisem mogla zadržat, ko se kupila test in ga sprobala in mi je pokazal zelo rahlo , potem pa čez nekaj dva dni že močnejšo...danes mi že drrugi dan zamuja, je prov fino, da se ni prikazala... samo zate: javi, takoj ko narediš test...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 14:32:15
|
|
|
|
isabeaux
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Hvala vam vsem, jst tudi držim pesti za vsako posebej Kaj pa je kl.? klomifen dini
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 14:34:20
|
|
|
|
isabeaux
|
Luna držim pesti, da bo jutr močna
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 14:53:06
|
|
|
|
mica77
|
Luna držim pesti in ne boš verjela tudi jazsem naredila točno to kot ti in tud jaz sem vidla črtico...hmmm ponoviva jutri ok? Objem in zate!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 14:54:01
|
|
|
|
NATAŠA35
|
mica77 tudi zate držim pesti za močno
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 15:52:15
|
|
|
|
kago
|
Čau klepetulje :D Grem za en vikend se potepat po Zagrebu, me ni 4 dni, pa rabom pol dneva da nadoknadim Evo una krvavitev je bla menstruacija (sm se jest tko odločla) tak da se jutri naročim na septemberski UZ Mogoče mi pa zdele avgiusta uspe... če je Bono kaj pozitivno vplival na moja jajčeca CJ: jest sm čisto zdrava, pa sem pila kar nekaj piva A ti je blo fino sam to stari kozli že, res so
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 15:52:28
|
|
|
|
misk2
|
hejla.... dopustnik se je vrnil..( upam da z kepico v trebuhu) .. no ne prehitevajmo..jutri naj ne ni prisla al pa pojutrisnem... kako smo? kej novega?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 16:04:46
|
|
|
|
mojca345
|
Jest imam pa slabo novičko...moj je danes prijavu, da se ne želi več trudit za otroka.... D on bi pa zdej počakal, da bi imel plačo, kot si je želi in da otroka si sicer ful želi,ampak zdej k so vsi te stroški, da pa finančno ne bo šlo skoz še otrok... men pa ni mar za denar...nočem milijonov, hočem samo in vem, da vse se bo zrihtalo, ker bom trdo delala na tem, ( to itak že zdej )...ne vem, enostavno verjamem, bo se bo vse izšlo...a je to 6 čut ali ne, ka te jaz vem.... sam me pa zlo boli, da je zdaj denar bolj v ospredju, kot pa otrok...in res ne vem kaj..... žalostna sem... in pol mi je jasn zakaj ne rata, če si ga on želi tok k jaz, oz ma ovire v glav... to si najbrž zdej lahko zahvalim tašči, k govori točno to, kar je zdej on reku...uporabu je še clo iste besede kot ona.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 16:24:07
|
|
|
|
LUNA83
|
Hvala vsem,.. nevem še vedno jo hodim gledat ali je privid ali resnična črtica,..nevem,.. jojj mica77,.. ponoviva jutri zgodaj zjutraj! mojca345 joj to je pa res slaba novica,.. pa daj probaj ga kak dan pustit na miru pa se bo mogoče premislil,..lahko je bil to samo trenutek,.. držim pesti zate,..
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 16:28:27
|
|
|
|
MiniMiska
|
Joj, Mojca, to pa je res slaba novica pravzaprav vprašanje, kaj je tvojega pičilo? Pogovor, pogovor, pogovor. Dejstvo je, da ZA otroka morata biti oba, ne le en, pa saj to veš ;) Hudo mi je zate, upam, da je res "ovira" le denar, pogovorita se s tvojim, nujno. Luna, držim pesti, da je res. Babji fibec razumem misk2, tud zate držim pesti! Pa za vse ostale tud, ki ste v pričakovanju oz. Gremo, bejbe, da bo avgust roza!!! Pri meni kot kaže je bila tisto včeraj res vgenzditvena, tako da držite pesti Hvala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 16:31:35
|
|
|
|
MiniMiska
|
Aja, vidim na seznamčku, da nas kar nekaj okrog istega datuma (18.8. tudi jaz) pričakuje plusek. 17.08. - Loni76 ( 1.krog ) 18.08. - soncek_25 18.08. - nincy29 ( 2.krog ) 19.08. - Tejchy25 ( 15.krog ) In punce, kako ste, kaj je novega?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 17:08:59
|
|
|
|
ljupka
|
Živjo punce danes se je tudi zame zgodil čudež,ko sem prišla domov iz službe sem delala test First Sign duo in je pokazal !A lahko verjamem temu testu prvič sem ga delala?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 17:24:14
|
|
|
|
barvar
|
Luna in ljupka . Mojca345 zate pa en velik . Jaz vas moram prositi, da me daste na seznamu "na čakanje". Moje še kar ni in tudi nič ne kaže da bo prišla. Je pa bil danes zjutraj še en urinski test pozitiven, pol sem šla pa na krvnega pa je sestra rekla da ni nič . Ma kdo bi vedel!? Grem zdaj tako na morje in se vračam šele 31.8.. Bom šele takrat spet lulala če se vmes ne prikaže... Vam javim kakšen bo razplet.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 20:26:28
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Živjo punce danes se je tudi zame zgodil čudež,ko sem prišla domov iz službe sem delala test First Sign duo in je pokazal !A lahko verjamem temu testu prvič sem ga delala? ja seveda....ČESTITKE
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 20:28:19
|
|
|
|
mojca345
|
midva sva se dolgo pogovarjala danes o ..ma o vsem....denarju,kako bi bilo z časom....tko, da se je pol pomiril in je spet vse kul. sem si oddahnila... sem bila pa že na robu strašnega joka... zdej sem spet happy in komi čakam, da bo kaki plusek..
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 20:44:07
|
|
|
|
S*
|
evo še moje poročilo. Moja je prišla, tako da na čudež ne upava več. Včeraj sva bila pri Rešu in v sredini septembra štartava z najinim prvim ICSI-jem. Sedaj greva za 14 dni na morje, da si nabereva energije, potem pa greva novim zmagam naproti. Vsem novopečenim iskrene čestitke.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 12.8.2009 21:45:42
|
|
|
|
pepca35
|
Lep dopust, S*.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 1:05:43
|
|
|
|
LUNA83
|
Ojla punce,.. ljubka ,...čestitke hja jaz sem prišla iz dela in še enkrat pogledala na test ki sem ga dopoldne delala in se vidi črtica,.. ne vem ali pa jo spet samo jaz vidim,.. mah vglavnem sedaj grem spat,.. jutri pa ga delam zjutraj z prvim urinom in vam seveda takoj javim,.. za vse nas držim pesti in grem sanjat kaj lepega ,.. nočka
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 1:06:59
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: LUNA83 Ojla punce,.. ljubka ,...čestitke hja jaz sem prišla iz dela in še enkrat pogledala na test ki sem ga dopoldne delala in se vidi črtica,.. ne vem ali pa jo spet samo jaz vidim,.. mah vglavnem sedaj grem spat,.. jutri pa ga delam zjutraj z prvim urinom in vam seveda takoj javim,.. za vse nas držim pesti in grem sanjat kaj lepega ,.. nočka upam, da bo .....če boš uspela sploh kaj spati od vzhičenja... takoj javi, kaki je rezultat...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 5:36:07
|
|
|
|
CJ
|
...kago...bilo ful mega, res brez besed...kaj takšnega še nisem videla... ..glede alkiča pa je pri meni itak bolj slabo...ga sploh ne pijem...sem se tako odločila že nekaj let nazaj...pa mi ful paše...sem za žurko tudi z vodo ...verjetno sem fasala kakšen virus...kaj pa vem, ali pa me je hotela uničit ....bistvo...preživela sem...mojca345...nič se sekirat...očitno totim dedcem zvezdni utrinki nagajajo... ...mislim nate...včeraj si bila čisto out po telefonu za slišat...saj te kužim....ne kesiraj se ....mislim nate in vse ostale moje babe žabe ...lp CJ
|
|
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 7:16:31
|
|
|
|
LUNA83
|
Dobro jutro! pa sem tukaj punce,..pred 15 minutami sem delala test! In danes je bla druga črtica za malenkost bolj vidna . Najverjetneje sem imela pozno ovulacijo ta mesec, tako da ni še full hormona. Še vedno se ne upam full veselit,..čeprav se mi kar smeje. Vglavnem mislim, da danes ni bil privid in da sem res vidla blago drugo črtico . Zdaj grem kupit še kak drug test da vidim kaj tam pokaže,pa še en clear blue za čez kak dan ali dva bom kupila,..ker danes najverjetneje nebi nič pokazal če je že črtica na FS tako slabovidna? Jooojj upam da je vse res in da ne sanjam. Lp
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 7:44:02
|
|
|
|
NATAŠA35
|
čestitke luna83 jaz ti bom kar čestitala, ker je bilo tako tudi pri meni...jaz sem čakala, samo še in zdaj je že 3 dni , kar je dober znak...moram reči, da mi trebuh kar raste in se vidi, vse me tišči, pa še prsa so se mi povečala, pa že tako ali tako so dosti velika, zdaj se sprašujem kaka šele bodo... kako ostale...
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 7:56:57
|
|
|
|
LUNA83
|
Joj NATAŠA35 strah me je se veselit,.. bi počakala še kak dan da nardim Clear blue. Nevem,.o FS sem velik prebrala zato me je strah,.. V sebi se rahlo veselim,.
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 8:10:57
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ja vem, samo meni je isto pokazalo in zdaj že tri dni zamuja, tako da je kar zanesljiv...pa naredi jutri zjutraj še CB, pa je... Kdaj je ne pričakuješ?
|
|
RE: II pričakujemo avgusta 2009 13.8.2009 8:14:44
|
|
|
|
mica77
|
Živjo so-borka(nosečka) Luna in ostale babnice! Joj sem ponovila test dons zjutraj in se je pokazala druga zelooooo rahla črtica, ki bi jo lahko potrdil tudi neodvisni opazovalec . Tako da uf upam da je tokrat to res. Sam bi jo mogla dobit 8.8. in sem očitno imela bolj pozno O (hvalabogu da je vsaj bila). Bom pa ziher ko bo črtica močna, se prej ne bom veselila, ker drugih znakov razen čudovitega dekolteja nimam. Grem kupit BC in ponovim jutri...madona tale avgus bo najbl rozast mesec, boste vidle! Luna bravo bravo!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?