Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:40:58
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... ma je bil dolg dan ....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:40:59
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... Danes niso resne... prej jih je blo cel kup tle, pa so kar šle brez pozdravit zgleda... kakšna neresnost
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:41:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* PS: a vam tudi FB šteka?? js sploh gor ne morem pridet... boga moja farma Meni tudi šteka. In spps tudi, kot vidim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:41:37
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... ma je bil dolg dan .... a kdaj ni?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:41:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... Danes niso resne... prej jih je blo cel kup tle, pa so kar šle brez pozdravit zgleda... kakšna neresnost A ne? Še lahko noč niso rekle...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:41:57
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* PS: a vam tudi FB šteka?? js sploh gor ne morem pridet... boga moja farma Meni tudi šteka. In spps tudi, kot vidim. kaj ker smo use tle??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:42:33
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... Danes niso resne... prej jih je blo cel kup tle, pa so kar šle brez pozdravit zgleda... kakšna neresnost A ne? Še lahko noč niso rekle... katastrofa, ti rečem počasi bomo kazenske točke začele dajat in še na seznam gor... hopa miki.. RDEČ KARTON!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:42:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* PS: a vam tudi FB šteka?? js sploh gor ne morem pridet... boga moja farma Meni tudi šteka. In spps tudi, kot vidim. kaj ker smo use tle?? jaz mam kmetije porihtane,prvo delo pol zabava
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:42:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* PS: a vam tudi FB šteka?? js sploh gor ne morem pridet... boga moja farma Meni tudi šteka. In spps tudi, kot vidim. kaj ker smo use tle?? ne, ker mi je nekaj napisala in nisem dobla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:43:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... Danes niso resne... prej jih je blo cel kup tle, pa so kar šle brez pozdravit zgleda... kakšna neresnost A ne? Še lahko noč niso rekle... katastrofa, ti rečem počasi bomo kazenske točke začele dajat in še na seznam gor... hopa miki.. RDEČ KARTON!! Aja, rdeč karton... Sem misla, da bi rada za kazen spet koga ven metala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:44:07
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* PS: a vam tudi FB šteka?? js sploh gor ne morem pridet... boga moja farma Meni tudi šteka. In spps tudi, kot vidim. kaj ker smo use tle?? jaz mam kmetije porihtane,prvo delo pol zabava sej js sm jo tudi zrihtala pred kakšno uro al dvemi, ma lahko je kje kakšen plevel pogledal...kakšenkrat najdem kakšno res neurejeno farmo ne... mene bi blo sram čeprav tvoja je vedno u nulo, spps
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:44:32
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... Danes niso resne... prej jih je blo cel kup tle, pa so kar šle brez pozdravit zgleda... kakšna neresnost A ne? Še lahko noč niso rekle... katastrofa, ti rečem počasi bomo kazenske točke začele dajat in še na seznam gor... hopa miki.. RDEČ KARTON!! Aja, rdeč karton... Sem misla, da bi rada za kazen spet koga ven metala. Najaa...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:45:00
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... ma je bil dolg dan .... a kdaj ni? ne pri nas ponavadi ni ker je mala ponavadi pridna, danes pa je bila malo tečkica in sem čist hin
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:45:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* čeprav tvoja je vedno u nulo, spps Se vidi, kdo je taprava kmetica. spps, brez zamere. Sej veš, kmet je kmet, če si pa kmet brez grunta, je pa problem.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:46:32
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* PS: a vam tudi FB šteka?? js sploh gor ne morem pridet... boga moja farma Meni tudi šteka. In spps tudi, kot vidim. kaj ker smo use tle?? jaz mam kmetije porihtane,prvo delo pol zabava sej js sm jo tudi zrihtala pred kakšno uro al dvemi, ma lahko je kje kakšen plevel pogledal...kakšenkrat najdem kakšno res neurejeno farmo ne... mene bi blo sram čeprav tvoja je vedno u nulo, spps jaz sem hotla prej neki farmo poštimavat, pa me je kr ven vrglo ..... zdaj se mi pa ne da več bom jutri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:46:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... ma je bil dolg dan .... a kdaj ni? ne pri nas ponavadi ni ker je mala ponavadi pridna, danes pa je bila malo tečkica in sem čist hin Ja kaj misliš, da ko so na kmetih otroc tečni, da krave brez večerje ostanejo?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:47:27
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... ma je bil dolg dan .... a kdaj ni? ne pri nas ponavadi ni ker je mala ponavadi pridna, danes pa je bila malo tečkica in sem čist hin Ja kaj misliš, da ko so na kmetih otroc tečni, da krave brez večerje ostanejo?! Ne to ne, krave že ne, lahko pa otroc
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:48:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* čeprav tvoja je vedno u nulo, spps Se vidi, kdo je taprava kmetica. spps, brez zamere. Sej veš, kmet je kmet, če si pa kmet brez grunta, je pa problem. jeb. ga, tud taki mormo bit,ko nam vsaj v virtuali kaj uspeva ,pa brez zamere-nisem kmet-kvečjemu kmetica (grunt gor al pa dol)
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:50:22
|
|
|
|
trinity22
|
nič babe, kmetije gor al pa dol, krave sem al pa tja ..... jaz grem spat Lepo bodite, nočka
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:51:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 nič babe, kmetije gor al pa dol, krave sem al pa tja ..... jaz grem spat Lepo bodite, nočka Lahko noč. Jaz tud počasi grem. Lahko noč in eno bolho za pomoč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:52:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* PS: a vam tudi FB šteka?? js sploh gor ne morem pridet... boga moja farma jaz pa se samo smejim..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:54:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 nič babe, kmetije gor al pa dol, krave sem al pa tja ..... jaz grem spat Lepo bodite, nočka Lahko noč. Jaz tud počasi grem. Lahko noč in eno bolho za pomoč. Pa kaj že greste?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:57:38
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Pa kaj je ta tišina tu?! Jaz se tud to sprašujem... ma je bil dolg dan .... a kdaj ni? ne pri nas ponavadi ni ker je mala ponavadi pridna, danes pa je bila malo tečkica in sem čist hin aja to si misnla.. pol se ti pa opravičujem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:57:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 nič babe, kmetije gor al pa dol, krave sem al pa tja ..... jaz grem spat Lepo bodite, nočka Lahko noč. Jaz tud počasi grem. Lahko noč in eno bolho za pomoč. Pa kaj že greste? kokica,ura še mal pa bo poldne,bo treba it
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 13.8.2009 22:58:45
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 nič babe, kmetije gor al pa dol, krave sem al pa tja ..... jaz grem spat Lepo bodite, nočka Lahko noč. Jaz tud počasi grem. Lahko noč in eno bolho za pomoč. Pa kaj že greste? Ja kje si bla pa do zdej???
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.