|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
12.8.2009 19:37:41   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

nezy, trgovina Amalda. držita se desne strani in pa takoimenovanih lesenih butikov. sicer pa če rabiš pomoč, ti lahko pomagam. v soboto je pri nas praznik, na M pa ni.

jaz sem pa našle en full dober vozek.

user posted image
mah sem zakomplicirala celotno stvar. zdaj mi gre ena pogledat vozek in pol bom vidla. je pa možnost samo naročiti preko neta. moj je navdušen in mala tudi.

Nončika a maš kako povezavo za tale voziček??Kolko je € pride?Ker je res lepi!

http://plaza.unas.hu/plaza_artdet.php?art=9159,unas_617549,TiTi_Triton_Green_2in1 

cena cca 200-220€

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
12.8.2009 20:00:50   
pikica 28
oj, da vsa na hitro malo pozdravim....sem danes šla po malici iz službe...imam že cel dan tak glavobol, da je za znoret...sedaj pa vegitiram v spalnici..vse zatemnjeno in z zamaški v ušesih...malo je bolje...

lepo se imejte....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
12.8.2009 21:33:10   
mayamaya
ejla! dober večer user posted image

zdaj sem pa res vesela user posted image . mislim, da mi je končno uspelo rešit mojo dilemo glede vozička in, če gre vse po sreči ga juri naročim. tegale: http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-nomad-buggy-etna-h65-coche-set_JA5155-H65CS.html
držite pesti user posted image

sva pa včeraj sestavila dva predalnika in eden bo služil tudi kot previjalna miza. taka luštna pisana sta. ja, kako gre čas hitro proti koncu. moram izkoristit še te zadnje dni dopusta, da še kaj skupaj spraviva, ker po službi se meni tako ne da nič skakat okoli. sploh pa ne po tej vročini.

lep preostanek večer vam želim, pa lahko in mirno noč

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
12.8.2009 22:09:06   
nogavicka80
Vsega imamo polno kapo - odhajamo na podaljšan vikend v hribe. Da vidimo, koliko še moja sopihajoča lokomotiva sploh zmore user posted image .

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
13.8.2009 7:18:50   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: nogavicka80

MC09 - previjalno torbo sva kupila v Toysrusu v kompletu s senčnikom za voziček in zimsko-letno vrečo za v voziček (zimski flis samo po zadrgi daš dol in maš letno varianto). Vse zelo kompaktno in ....luštno :). Komplet pride 50 evrov.

Drugače pa majo v akciji previjalne torbe z raličnimi kompleti - manj kompaktne, a znajo bit po moje vseeno ok - odvisno koliko ti pomeni, kake so na oko. Vse so modre in ena ima not črpalko zate in dude, druga ma malo morje dud in previjalko, ena vsebuje niveine izdlke (ta je še najbolj luštna), cene pa se gibljejo med 20 in 25 evrov. Midva sva imela v roki že tisto s črpalko, saj sicer same črpalke stanejo ohoho, a sva rekla, da brezveze, saj ne veva niti ali bom lahko dojila in tudi sicer, ali jo bom sploh potrebovala. Tako, da sva se potem raje odločila za tisto v kompletu, ki je sicer prazna, a dosti bolj kompaktna in prostorna.

Ostalo pa se bolj splača kupitv IKEI - vzglavniki za v kinderpet po 2€, obroba za 10 (pri nas so 50-100 - res, da so naše višje in poslikane, a....poslikam jo lahko tudi sama za manj denarja), kovtrčki so po 7 ali 8 €,...Poglej malo po njihovem katalogu na spletu. Je pa z 8.8. že nov katalog, a nič kaj novega. Razen res luštnih pliškotov - sva enega goldija takoj pobasala zraven user posted image .

dobro jutro vsem user posted image

vsem novim lep pozdrav, čestitke vsem za stanovanja,....user posted image

nogavicka80 mene zanima kje v Ikei sta to bila. namreč jest sm dobila info da se ful ne splača it, ampak gloede na to kolk si ti nakupila bi pa vseeno šla.

kaj pa na 3D punce kej greste? tiste katere ste že bile kako ste zadovoljne in kje ste bile?

lep dan vam želim še naprej, jest ga bom danes kljub vročini sigurno imela ker me popoldne čaka pregled in upam da bom vsaj za trenutek vidla svojo pikico.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
13.8.2009 8:24:06   
murkica
Punce jst imam pa eno slabo novičko, naša Lupinca je bila zadržana v P.
Ne vem točno kaj je narobe, se bova danes še slišale, rekla je samo, da se je nekaj začelo. Tako da še ve stiskajte pesti, da se bo vse skupaj uredilo in da bo čim prej doma. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
13.8.2009 9:04:18   
korala
Živjo user posted image !

Po dolgem času se spet oglašam. Dopust je mimo, fino je bilo dati se na off. Mali brca in skače v trebuščku, morala sem na en izredni UZ, ker sem imela premajhen trebušček (razdalja sramna kost-vrh maternice), ampak je vse ok. Sem si oddahnila! user posted image

Upam, da je z Lupinico vse v redu.... Pošiljam user posted image  in držim pesti.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
13.8.2009 10:18:02   
Nezy85
LUPINICA drži se, upam da se bo vse najbolše izšlo, in da se tvoja pikica obdrži v trebuščku!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
DRŽITA SE!!!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
13.8.2009 10:45:17   
tassika
Joj Lupinica drži se in tvoja pikica tudi, sej zdaj znajo kar dobro poskrbet za to. Murkica ti pa hitro kaj javi, ker me zdaj kr malo skrbi, jaz sem imela tudi ful nemirno noč. Moja biba je neki skakala gor in dol in vse me je bolelo, zdaj je pa minilo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
13.8.2009 11:05:23   
barbchen
Lupinca drži se!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Mislim nate in na tvojo pikico in vama želim vse dobro!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
13.8.2009 11:25:24   
Perlica76
Ojla!

Mene pa že tri dni tako boli križ,da sem prav žalostna user posted image !Sem pisala že na forum nosečnost in porod,za kak nasvet s čim naj masiram,zdaj se obračam še na vas,saj imate verjetno katere podoben problem!
V glavnem križ me boli,kot da bo počil,tako da veliko počivam na boku,ker mi tako najbolj odgovarja.
Zanima me,če morda katera ve,s čim bi si lahko bolečino ublažila,katere maže lahko uporabljam?Famo?Šentjanževo olje?Rada bi kaj čimbolj nedolžnega,da nebi škodila najini zvezdici.

Lupinca držim pesti,da bo vse ok!!!

pa-pauser posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
13.8.2009 11:29:43   
kepica78
lupinca drži se !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za tvojo pikico.
držim pesti da se vse dobro iztečeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
13.8.2009 11:35:09   
giotti
Lupinca user posted image   user posted image   user posted image

UPAM, DA TO NI OD STRESA, KI GA JE IMELA ZARADI STANOVANJA!!!

Punce, resno se dajmo vzet v roke in se čimveč sporščat in se razvajat in ne bit pod stresom. Ravno v materinski šoli so še posebej poudarili, da stres ne naredi nič dobrega. Včasih se nam zdi, da nam pretirana fizična aktvinost škodi, ampak niti približno ne tako kot stres!!! Zato ni izgovora, ne služba, ne izguba stanovanja, ne to, da s tmo se skregale s partnerjem, taščo ... za stres preprosto ni izgovora in je popolnoma nepotreben, če se le imamo dovolj rade in svoje pikice tudi. To je pač treba pošlihtat v glavi! Zdaj so pač naše pikice daleč največja prioriteta v življenju, vse ostalo pa lahko počaka oziroma ni niti malo tako pomembno. Če se bomo sekirale, itak s tem ne rešimo prav nič in samo poslabšamo situacijo. Vedno imamo na voljo dve poti: da si nekaj ženemo k srcu ali pa da si ne!

Srečno Lupinci in vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4588
13.8.2009 11:39:57   
lelyka
držim močno pesti za lupinco,da bo vse uredu...user posted image user posted image user posted image

no jaz sem drugače uredu..me pa nekaj zanima..že nekaj dni ugotavljam,da me boli malo gor nad popkom ponoči,ko spim..sploh ne morem normalno spati na bokih..razen na hrbtu..zjutraj pa ko se zbudim je vse uredu..in sem celi dan ok..in nič me ne boli..tako,da nimam pojma kaj bi bilo to...
a ma kakšna podobno težavico?ali vsaj ve kaj bi lahko bilo to?
ker mi je čudno:(..

čuvajte se mi...

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
13.8.2009 11:43:17   
giotti
Perlica76, proti bolečinam je treba delati fizične vaje in utrjevat mišice. Izredno dobra je vaja "mačka" ali mardžar iz joge, če jo mogoče poznaš. Če ne, je tule eden izmed linkov:
http://www.stetoskop.info/Joga-polozaji-dijamant-munja-i-macka-4236-c76-content.htm

Sicer pa delaj vse vaje iz joge za hrbtenico. Sposodi si kakšno knjigo v knjižnici in tam bodo opisi in kako se vaje izvajajo. To je treba delati vsak dan disciplinirano in brez izjeme!

Masaža pa samo ublaži bolečino, za samo utrjevanje mišic ne naredi nič. Olje, ki ga uporabiš za masažo, je lahko katerokoli jedilno olje, to nikakor ne škodi, jaz osebno imam zelo rada hladno stiskano in biološko pridelano olivno olje.

Poleg tega je izredno pomembno, da imaš neprestano ravno hrbtenico, še posebej bodi pozorna na to med sedenjem ter "ravna drža" - ramena malo nazaj med hojo ter čim manj stanja na mestu ter kadar sediš, noge po turško ali pa nekam dvignjene.
Pa pazit na težo, da se ne zrediš po nepotrebnem, ker potem je to še dodatna obremenitev na sklepe in mišice.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
13.8.2009 11:43:29   
spelap1
lupinica držim pesti da bo vse vredu z vama obemauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
13.8.2009 11:55:16   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Če ne, je tule eden izmed linkov:
http://www.stetoskop.info/Joga-polozaji-dijamant-munja-i-macka-4236-c76-content.htm

Sicer pa delaj vse vaje iz joge za hrbtenico. Sposodi si kakšno knjigo v knjižnici in tam bodo opisi in kako se vaje izvajajo.

aja samo tole moram nujno še povedat v zvezi s to temo:
Skratka na tej strani, ki sem jo na hitro našla in prilepila, piše:
"Ostani u položaju nekoliko sekundi praznih pluća."
No, tega ne počet! Nikoli ne zadržuj dihanja, ampak normalno dihaj v končnih položajih in samo z izdihom sproščaj predel, ki te boli. Skratka, v nosečnosti vedno dihamo nomralno, nikoli ne zadržujemo, tudi če tako piše v vajah iz joge, kar pa je zelo velikokrat sestavni del vaje! Kajti kadar zadržujemo dih, ni dotoka kisika v pljuča in takrat tudi dojenček ne dobi kisika, kar pa se ne sme nikoli zgoditi! Zato je tako pomebno tisto dihanje med popadki, ker takrat telo ne dobi kisika in ga moramo dovajat s hiperventilacijo, poleg tega da nam to pomaga pri tem, da sprejmemo popadek in preusmerimo bolečino v to dihanje, torej s tem zavestnim trebušnim dihanjem, ali pa v najhujših popadkih s tistim kratkotrajnim in plitkim dihanjem, oskrbujemo maternico s kisikom.
Skratka, vaje iz joge za hrbtenico so super, samo vedno se v nosečnosti izvajajo z normalnim dihanjem!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
13.8.2009 11:55:39   
juniorka
Lupinca, tudi jaz drzim pestiuser posted image

mene je tudi skrbelo, sem imela vceraj ponoci ful mocne lazne popadke, skor celo uro, pol pa se zvecer, ampak je blo hitro bolje. Sem se malo prevec naprezala, vem, nadure v sluzbi, pa doma gospodinjska opravila... pol smo zvecer se obisk dobili, mozev sodelavec s tremi otroki(3,6,7let). bi blo se ok, ampak so se v igrace od nasega zapodili, njega pa ni nihce smiral, po domace receno. In se mi je tista ura takooooo vlekla, ker moska sta itak samo o sluzbi debatirala.
No, pa da napisem, kar sem vceraj hotela... Smo sli na sladoled v mcdonalds, ker drugje nimajo tega iz avtomata. In zraven se vsede ena familija z dojenckom, max 5 mesecev starim- se ni sedel. in oci mu lepo popiha krompircek in da v roko. sem bla sokirana!!! pol je se malo hamburgerja dobil in cokoladni milksejk! jaz ne vem, da folk lahko to dela,pa sploh nista bila mlada starsa.. tu namrec imajo do 20 leta ze po 2 otroka, je najvec najstniskih nosecnosti v evropi.v glavnem, tukaj vse dozivis, kar si prej nisi predstavljal. Naprimer zvecer pride cela familija v pizamah v sopinguser posted image

Epiduralna/ sem jo prvic imela in mi ni zal. Sem vse cutila, noge, bolecino- ki je bila namesto 10 mogoce 5, torej pol manj in ob umetnih popadkih, ker svojih nisem mela skor nic, voda mi je pa odtekla, je to kar veliko, ker je bolelo ko user posted image / pa imam zelo visok prag bolecine, ampak te si pa ne mores zamisljat! Sem pa dobila 2 dozi, skupaj 3 ure, in zadnjo uro ni blo vec pravega ucinka, tako da sem obcutla vse radostiuser posted image . no, omililo je tudi bolecine pol urnega sivanja... cutila sem zadnja dva in povem, da je res bolelo, sem morala mal glasu spustituser posted image
Naj pa povem, da VSAKI user posted image , ne glede na odlocitev, ampak za splosno izobrazbo, priporocam predavanje o epiduralni, ker ti strokovnjak anesteziolog razlozi strokovno, kar se tega tice. In ne vem, kje se je tista zdravstvena delavka solala, ko je ena napisala, da je dobila info, da lahko ohromis... Dajte it na predavanje punce, zaradi znanja samega!!!
3d- sva si premislila, je malo predrago tukaj, okoli 100 funtov, to je pa ze avtosedez... Super za vse, ki ste bile in imate lepe posnetke.
Sem se razpisala, bom nehala zdaj, moram cunje pospravit, popoldan pa v sluzbo.
Lep dan

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
13.8.2009 12:28:51   
mashy
zdravo!

Se vam še jaz malo javim. so me prejle ravno spustili iz bolnice,kjer sem bila od ponedeljka user posted image  Imela sem tako močne bolečine v trebuhu, da se nisem mogla premikat... Prejšnji teden sem bila na dopustu in sem bila kar aktivna: pa me je začelo malo špikati na desni strani pri popku. pa sem mislila, da bo minilo. v ponedeljek sem šla nazaj delat, popoldan sem še nakaj skakala po mestu, in ko sem šla v trgovino, me je dokočno zvilo. krči! grozno je bolelo. Ker ni minilo, me je moj peljal direkt v bolnico. So mi naredili vse preglede, pa ni nič za videt. malo sumijo na slepič, ampak nič ne ukrenejo, dokler so bolečine znosne. Zdaj ležim doma, in počivam. Če ležim, je OK, čim pa naredim nekaj korakov, če sedim, ali se prepognem, potem začne bolet... user posted image

Nič, lepo bodite in se čuvajte!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
13.8.2009 13:39:50   
Perlica76
giotti
Ja hvala za nasvete,samo ti moram povedat,da sem mačko delala,skoraj vsak dan,zdaj pa zaradi bolečin ne upam,ker sem nekje brala,ko se pojavijo bolečine v hrbtu naj se nebi delalo vaj,ampak je treba počakat,da bolečina izgine in potem spet lahko.Sem si pa ravno danes v knjižnici izposodila knjigo joge,kjer so asane za nosečnice,ampak čakam,da bolečina mine........
Misliš,da bi lahko vseeno delala jogo za križ,čeprav me boli ful?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
13.8.2009 14:04:40   
eva1
Lupinica-drži se, držimo pesti da se bo vse umirilo in boš čimprej doma!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mashy-no upam, da se bo stvar pomirila..sej vrjetno slepič ni, ker drugače bi te operirali, sej glede na izvide krvi lahko rečejo če gre za vnetje slepiča..no ni vedno tako preporsto, ampak dvomim, da bi te spustila dam, če bi bil spelič...samo čimveč počivaj!!!!

Men tudi zadnje dni ful dol tišči, pa ful mi trebuh trdi..sicer nimam popadkov, nič bolečin, ampak tako težo tam dol..nič prijetno...upam, da bo ok..sej če počivam je ok...pa otekam kar dosti..noi glede na vročine in to da sem zadnje dni veliko na nogah, nič čudnega!

Juniorka-seveda lahko po epiduralni ohromiš..kar je seveda majhna, res mahjna možnost, ampak pri epiduralni ti naredijo t.i. blok, kjer ti zbodejo živec ki oživčuje spodnji del telesa in dovajajo zdravila proti bolečinam...na podoben način le bolj močna zdravila dajejo da ti za par ur ohromijo noge pri oparcaiji kile, notranjih hemeroidov...jaz delam na kirurgiji in par let nazaj je ohromila ženska ki je prišla na rutinsko operacijo...je pa to res redko, lahko pa se zgodi, zato debelim "nočejo" dajati epduralne..ker zaradi maščobe težje zadenejo in lahko poškodujejo živec, kar lahko privede na tega...ampak kot sem napisala, to je zelo, zelo redko!!!!

< Sporočilo je popravil eva1 -- 13.8.2009 14:05:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 4596
13.8.2009 14:17:16   
tassika
No izgleda, da imamo vse nekako podobne težave, bolečine, dol tiščanje, kar pomeni, da je to zgleda normalno, tudi otrdevanje trebuha, jaz malo več počivam pa kar gre, sem pa ful utrujena zadnje čase, tudi če nič ne delam, kje je tista energijo o kateri pišejo, meni se nič ne da, ne po trgovinah, ne pospravljat, ničuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
13.8.2009 14:20:38   
murkica
Lupinca mi je sporočila, da je v P ostala zaradi bolečin. Tamala naj bi ji pritiskala na kost in s tem naj bi se posledično krajšal tudi maternični vrat. (če sem prav razumela)Tako, da ima zdaj strogo ležanje, če pa že vstane pa mora nositi neko opornico, ki ji jo je dala fizioterapevtka. CTG zaenkrat ni pokazal ničesar (hvala bogu), tako da nima nobenih popadkov. Bodo pa ji naredili tudi UZ in jo spremljali naprej. Zaenkrat se še nič ne dogaja v smeri poroda, tako da pestke držat še naprej, da se nebi kaj začelo. Ko bom vedela kaj več vam sporočim.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
13.8.2009 14:33:30   
tassika
Držimo pesti, murkica a kaj veš a so ji dali inekcijo za pljučka, ker meni je zadnjič rekla, da če se bo MV še krajšal grem v porodnišnico na to.

No samo da še ni popadkov in da se ne odpira, bo pa težko to strogo ležanje, ampak če ne gre drugače, tudi to potrpimo, vse za naše male bibe

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
13.8.2009 14:45:37   
petkapet
No, vsaj to je dobro, da nima popadkov, pa v bolnici jo bodo dobro opazovali. Kr pridno naj počiva in zdrži vsaj še teh par kritičnih tednov. Drži se Lupinca !!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

2. porod
ksenci

kako bi opisali 2. porod?

isti kot 1. (27%)

hitrejši in majn boleč kot 1. (40%)

daljši in bolj boleč kot prvi (9%)

drugo______________ (24%)

Število vseh glasov: 238

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!