|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
11.8.2009 13:42:39   
petkapet
Ojla,..tudi mi smo se vrnili s Hrvaške. No zdaj mamo pa še slaba 2 tedna za se spočit user posted image . Prav lepo vas je brat, zdaj ko sem nazaj. Tudi otrjevanje trebuha se je malo umirilo, zdej ko ne rabim 8 ur sedet.
Danes mam danes 3D, in sicer v Domžalah, Je kr draguser posted image , ampak so me zelo hitro naročili. Najprej sem klicala v Postojno, pa je bil avg. in september že zaseden...moah user posted image . No se slišimo kaj kmalu.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
11.8.2009 13:44:55   
valerija77
Ojoj...šele zdaj sem videla da sem obrnala slikco narobe..user posted image

Še enkrat..

user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
11.8.2009 16:15:52   
rožica13
Živjo,

evo, končno sem se spravila dati sliko na računalnik, je pa iz 26t in 3d. Zgleda manjši ker ne stojim, zdaj se mi zdi da je že ogromen, vse majice si kar naprej vlečem čez trebuh pa vedno zlezejo gor user posted image

user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
11.8.2009 16:27:19   
monika985
Pozdravljene user posted image ke! Končno se lahko tudi jaz pohvalim, da sem dobila stanovanje user posted image  (dvosobno). V roku enega tedna grem na ogled, tako da vidim kako in kaj. To, da bo treba komplet stanovanje opremit že vem, tako da me čaka ogromno dela. Upajmo da mi bo do konca oktobra uspelo.

petkapet; kam oziroma k kateremu ginekologu greš? Jaz imam jutri, pa me zanima kako je bilo in kaj lahko pričakujem. Javi kako je šlo!!!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
11.8.2009 19:10:26   
tassika
Evo hitro poročilo, ke rme čaka kosilo, ilmčkov nimam nič, ker naša biba preveč miga, se je ni dalo ujeti, je pa brcala, požirala plodovnico, suvala s komolci in imela pred obrazom vse, popkovino, obe rokici in nogo, sem videla stopalo, ki je baje veliko že 4cm. Teža je pa 790g. Vseeno sem bila zadovoljna, ker se je ful potrudila in imam cca 30 slikic.

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
11.8.2009 21:01:07   
summer410
evo naju s 3d pregleda...vse je bilo superca....razen malenkosti, da se je skoz božala po glavici in imela roko v ustih, za hec mi je na koncu še hrbet pokazala...češ, puste me pri miru:)...skratka velika je 32cm in ima 729g....

user posted image

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
11.8.2009 21:12:02   
summer410
tule je še slikca za buši album.....

user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
11.8.2009 22:08:44   
luan
Ful lepe 3D slikice, sem kar malo fovš obema.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
12.8.2009 8:11:07   
valerija77
http://www.podarimo.si/35961-zimska-vreca-in-torba-za-dojencka

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
12.8.2009 10:01:04   
tassika

user posted image     

user posted image   Pi82ka 17t5d 

user posted image tassika 25t2d 

[/link]user posted image   nezy85 22t 

user posted image  Valerija77 26t3d 

user posted image sashy 24t 

user posted image  giotti 21t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 26t3d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 25t

user posted image Eva1 16t

user posted image Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 23t

user posted image spelap 19t

user posted image luan 24t

user posted image Miska73 25t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
12.8.2009 10:28:54   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

Ojli souser posted image !

Evo mene nazaj, končno spet dobre volje in mirna nosečka, ker sva našla stanovanje in se konec meseca seliva!user posted image user posted image Hvala vsem, ki ste kdaj kako pestko stisnileuser posted image user posted image tako da če je katera doma blizu šmartnega pod šmarno goro, jo bom z veseljem povabila na sokca user posted image

zdej me pa čaka kar nekaj dela...tole vse prebrat kar ste napisale..čvekuljeuser posted image

iiiiiiiiiiiiiiii, juuuuuuuuuppppppppiiiiiiiiiiiii lupinca, sem vesela za vaju!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
12.8.2009 10:50:14   
Nezy85
Pozdravljene drage souser posted image

Čestitke vsem puncam ob selitvi v novo stanovanjeuser posted image to je res super!!Samo pazite se in se ne naprezajte preveč!!!
Zanima me če je katera kaj dola v trgovino TURBO LIMAČ baje imajo full poceni stvari za bejbija, ne vem neka hrvaška trgovina naj bi bila to!!Pa me zanima če je katera že kaj kupovala tam in kako ste bile zadovolne z izdelki!??

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
12.8.2009 10:58:00   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

nezy, trgovina Amalda. držita se desne strani in pa takoimenovanih lesenih butikov. sicer pa če rabiš pomoč, ti lahko pomagam. v soboto je pri nas praznik, na M pa ni.

jaz sem pa našle en full dober vozek.

user posted image
mah sem zakomplicirala celotno stvar. zdaj mi gre ena pogledat vozek in pol bom vidla. je pa možnost samo naročiti preko neta. moj je navdušen in mala tudi.

Nončika a maš kako povezavo za tale voziček??Kolko je € pride?Ker je res lepi!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
12.8.2009 12:31:59   
nogavicka80
Čestitke vsem, ki ste se vselile (ali se kmalu boste) v nova gnezdeca user posted image !

Nezy85 - hrvaških trgovin ne poznam, sva pa bila z mojim pred kratkim v Grazu in našla lepe in ugodne stvari za naše dete - nekaj v Ikei in nekaj v Toysrusu. Nakupila sva od odej, vzglavnikov, vreče in senčnika za voziček, do previjalne torbe, posteljnine za okrog kinderpeta... skratka, imajo res dosti ugodneje kot pri nas.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
12.8.2009 13:48:21   
petkapet
Monika985, bila sem pri dr.Meglič , a boš mela tudi ti pri njej?
Pregled je trajal cca pol ure, na dvd (smo ga sami prinesli) nam je dala ene 40 slikic, pa par filmčkov. Ful je bla zgovorna.
Naš fantiček je bil čas v isti poziciji in skor cel čas ninal user posted image , da se je kr čudila. Vmes se je pačil in zehal in stiskal popkovnico, ki jo je imel pred ustki, me je blo kr malo strah, ki jo je zvijal, pa crklal se je - glave ni odmaknil od posteljce user posted image
No kar se tiče pregleda, smo veliko časa gledali obrazek, ki se je lepo videl , izmerila pretok popkovnice, pogledala ude in kr natančno srčko (prekate-sestavo) in utrip , hrbtenico, druge organe je bolj preletela. Vmes pa je vse premerila in na koncu je pogleda mere, kako se ujemajo s tedni.
Nam je bilo krasno doživetje user posted image . Aja, težek je cca 820g...bo moral še dosti popapkat te tri mesece.

Neposredna povezava do sporočila: 4565
12.8.2009 13:55:03   
monika985
Da, tut jaz imam pri dr. Meglič. Pri njej sem bila že na morfologija in mi je res full uredu. A je nujno da CD prineseš s sabo?

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
12.8.2009 14:12:54   
petkapet
Monika tega pa nevem, mogoče jih ima tudi tam. Mi smo ga imeli s sabo za vsak slučaj (to je tudi vidla), pa je rekla, da kr damo v mašino dvd.

Neposredna povezava do sporočila: 4567
12.8.2009 14:33:16   
lucky girl
Pozdravljene

Včeraj sem imela pregled, sladkor je uredu, okol 4. Imam pa zelo veliko pomnjkanje železa, predpisala mi je Retafer tabletke, dve na dan. Priporočila mi je jemanje Omega-3 Natal DHA za nosečnice. Mal so hecne tabletkeuser posted image . Piše: Maščobne kisline so nujno potrebne za pravilen razvoj otrokovih možganov in  njegovega vidnega sistema...

Naslednjič imam ultrazvok!

Dobila pa sem tudi papir za urejanje porodniškega dopusta user posted image . Joj, punce kako gre čas hitro!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
12.8.2009 15:14:18   
petkapet
Punce, mene pa zanima nekaj v zvezi s težo vozkov. Žal mi slikice ni uspelo zalepit (ni gumbkov), mogoče pa bo povezava uspela http://www.bimbomarket.it/trio-scoop-asia-P16357.htm
Odločamo se za nakup Chicco-ta (trio Scoop - komplet s košarco in avto sedežkom, v Ita stane cca 400 eur).
Izbira barv in izboljšave so boljše kot pri trio enjoy (kot nek predhodnik) ,ki smo ga tudi gledali, le, da je ta "starejši" je cca 80eur cenejši in lažji. Pri scoopu izstopa košarica, ki tehta 4,8kg, se mi zdi ogromno...in to nosit prve mesece po stopnicah vsak dan ..user posted image .
Zato sem malo v dvomih katerega bi...a ful gledate na težo košarice in ogrodja vozka?

Tassika, če boš morda urejala seznam, te prosim, če pomlajšaš moj "emšo" user posted image na 33 let, se je zgleda kopiralo od zornje souser posted image .

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
12.8.2009 15:18:10   
MC09
Pozdravljene vse!

Bolj redko se prijavim (geslo moram vedno znova iskati, pa mi vzame preveč časa user posted image ). Berem vas pa redno.

Nogavicka80, kje v Grazu si kupla previjalno torbo? Mi2 boma kupla Brevija in mislim, da je nima, pa bi jo rabla, kaka je pa kolko stane, ful sem radovednauser posted image user posted image .

Jaz sem v Ikei nabavla par stvari in sem zelo zadovoljna. Če ve kira za kake torbe pri nas naj mi prosim pove.

Drugače smo ok, uživajte še naprej!

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
12.8.2009 15:26:34   
juniorka
Najprej moj metrski trebuhuser posted image pri 27 tednih... Ni lih nevemkaksna narava, je nas vrt z robido na koncu- moja mami bi rekla temu grmovjeuser posted image .

user posted image

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
12.8.2009 15:26:46   
MC09
Oj,
Mi2 se pa odločama za http://www.newbabyland.com/walk-time_trio-brevi-ovo_product-0-88-3685-l2.aspx#, tudi iz Italije, in je lupinica težka 3,15 kg, pa še kolesa ima večja, za razne terene user posted image .

Če ti bo kaj bolj jasno user posted image

lp

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
12.8.2009 15:50:59   
juniorka
Evo, mi ni hotlo odpret tega okna za pisanjeuser posted image , zdaj pa moram po malega v vrtec. Samo na hitro povem, da sem mela pregled danes, sva srcka poslusali in je vse ok, vzela mi je kri in zmerila trebuh in glede na mere ima nasa pupa ze skor kilo in pol(jutri bo 28t).
Dobrodosle se vse nove user posted image , pa cestitke vsem za stanovanja, pa nakupe...
Se javim kasneje, moram tudi nekaj napisat, kar sem vceraj vidla...

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
12.8.2009 16:12:45   
Menta
Jaz sem pa tako vesela danes, ker sva naročila previjalno mizo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Odločila sva se za Alplesovo, barva je bukev, dva od treh predalov pa bosta bela. Nad mizo pride pa še taka lušna polica z obešalniki. Prav fajn se mi zdi!

teža vozička: Midva sva na začetku tudi gledala na to, ampak na koncu ni odigralo glavne vloge. So me pa opozorili, da ogrodje tudi ne sme biti prelahko, ker ga lahko potem tudi veter prevrne. Se je že zgodilo!user posted image Tega pa tudi ne želimo, kajne?

Ostalo vse po starem. Bodite fajn. Pozdravčki za vse bušije.

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
12.8.2009 16:28:41   
nogavicka80
MC09 - previjalno torbo sva kupila v Toysrusu v kompletu s senčnikom za voziček in zimsko-letno vrečo za v voziček (zimski flis samo po zadrgi daš dol in maš letno varianto). Vse zelo kompaktno in ....luštno :). Komplet pride 50 evrov.

Drugače pa majo v akciji previjalne torbe z raličnimi kompleti - manj kompaktne, a znajo bit po moje vseeno ok - odvisno koliko ti pomeni, kake so na oko. Vse so modre in ena ima not črpalko zate in dude, druga ma malo morje dud in previjalko, ena vsebuje niveine izdlke (ta je še najbolj luštna), cene pa se gibljejo med 20 in 25 evrov. Midva sva imela v roki že tisto s črpalko, saj sicer same črpalke stanejo ohoho, a sva rekla, da brezveze, saj ne veva niti ali bom lahko dojila in tudi sicer, ali jo bom sploh potrebovala. Tako, da sva se potem raje odločila za tisto v kompletu, ki je sicer prazna, a dosti bolj kompaktna in prostorna.

Ostalo pa se bolj splača kupitv IKEI - vzglavniki za v kinderpet po 2€, obroba za 10 (pri nas so 50-100 - res, da so naše višje in poslikane, a....poslikam jo lahko tudi sama za manj denarja), kovtrčki so po 7 ali 8 €,...Poglej malo po njihovem katalogu na spletu. Je pa z 8.8. že nov katalog, a nič kaj novega. Razen res luštnih pliškotov - sva enega goldija takoj pobasala zraven user posted image .

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!