barbchen
|
Dan drage so , evo, jaz sem s pregleda, z jenčijem in z mano je vse BP, maternični vrat zadosti dolg, zaprta k štoflc , jenči pa je lepo sedel po turško in odpiral usteca ter se ni pustil motit . Upam, da se do naslednjega pregleda obrne z glavico dol, ker če ne ne bo luštno. Za seznam, naslednji pregled imam 25.9. Za vse, ki imate nevzdržne razmere na delovnem mestu, pošiljam in najboljše želje, da se vam čas do dopustov, bolniških, porodniških čimprej izteče in da boste šle na boljše. Kot je že ena pred mano napisala, mi in jenčiji smo na 1. mestu! Kar se splošnega počutja, zaprtosti, otekanja in bolečin tiče, je pri meni zadeva sledeča - počutim se v redu, parkrat dnevno mi pritisk kar ornk zaniha in pade, da sem včasih kot zombi, ampak hvala bogu hitro mine; zaprta hvala bogu nisem, grem vsak dan, brez kakršnihkoli težav in vam težav povezanih s tem ne zavidam; otekam hvala bogu še ne, razen po daljšem večernem sprehodu mi roke malenkostno otečejo, ampak nič hujšega; bolečine pa so pri meni prisotne na notranji strani stegenskih mišic in na sramni kosti, da če vstanem ponoči za na WC hodim k en kripl do stranišča, čez dan se pa nekako razhodim, mislim pa da je to tudi zaradi vsakodnevnih 5km sprehodov, pa podplati me tudi kar bolijo, sploh če hodim bosa, ampak mislim, da je to vse normalno in sodi zraven . Križ, trtica in rit me odkar nisem več v službi, ne bolijo več, si pa ne predstavljam, kako bi bilo sedeti 8ur dnevno Želim vam prijeten konec tedna, midva jo pihava na Kolpo še mal kampirat, dokler se še lohk skobacam not in ven iz šotora . Vsem pošiljam en ornk in veliko sonca!