|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
14.8.2009 8:32:35   
mashy
pi82ka: te popolnoma razumem, to zadevo s sodelavko. Imam namreč podobno situacijo, le da je nas veliko v pisarni in ne potem malo to porazgubi. Gre pa zato, da 1 sodelavka NIČ ne dela, samo jamra in predaja delo naokol, šef jo obožuje user posted image , zdaj ji je celo plačo povišal za 200 EUR user posted image , najhuje pa je, da vsi v pisarni vidimo, da nič ne dela, samo tisti, ki so višje od nas, ne vidijo... Dela pa se ful pametno in se vtikuje v delo vseh drugih... Joj, me jezi. In si tudi ne morem pomagati, da me ne bi živcirala. Ampak, zdaj sem na bolniški in mi verjetno ne bo več treba tega prenašat. Zdrži še teh nekaj tednov!!! To je vse, kar ti lahko rečem...

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
14.8.2009 9:06:24   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: summer410

pi82ka......jaz te zelo razumem imam podoben primer....meni se zdi da mi bo križ ven vrglo včasih....zaotekajo mi pa pristi na rokah in noge...in to tako konc dneva, da moja nogica zgleda kot ena povita bunka...:)))
ne vem no..jaz še kak mesec moram zdržat, da gredo dopusti mimo, ker ne bi rada zaj....enga mojga sodelavca....
ti pa če imaš ,možnost pa le povej zdravnici vse to kar si nam in ti bo ziher dala boniško...mene je moja že prejšnji mesec spraševala kako je z zaotekanjem in če še lahk delam:)...

sicer pa.....kar se tiče une kure v službi....bo pa zarad hudobije tak dobila svoje...verjamem v karmo..vse se vrača.......

se pridružujem...mene tudi boli križ, sem brez energije, da se o glavobolih sploh ne menim...v službi pa se že komaj (kakšen dan) premikam...Rada bi še zdržala ta mesec, potem pa bom pojamrala tudi jaz pri svojem zdravniku...in če ne bo šlo, bom pač šla kakšn teden prej v bolniško pred porodniško....
So naši jenčiji na prvem mestu....

Take kure...kot so te sodelovke, pa itak najbolje pustiti pri miru in vse se vrača, vse se plača....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

Neposredna povezava do sporočila: 4627
14.8.2009 10:34:25   
monika985
Punce upam, da boste s sodelavci in službami poštimale kar se da dobro, za tiste, ki imate kakršne koli hujše težave, pa držim pesti, da bo vse dobro. Ima katera kakšne info kako kaj naša Lupinica?

Nisem si ravno zapomnila katera je spraševala glede 3D. Jaz sem bila pri dr. Meglič v Domžalah. Ginekologinja je res uredu, sem pa kar precej telovadila, da smo zbudili našo bebo in naredili vsaj nekaj kolikor toliko dobrih slikic. Pregled je trajal kake 35 min, cena pa je 110 EUR. Jaz svojemu g. ne zaupam in mi ne deluje ravno strokovno (nosečnost je bila nenačrtovana, zato o zamenjavi g. niti nisem razmišljala), tako da sem šla na ta pregled ne samo zaradi slikic, ampak tudi da slišim kako drugo mnenje. V tem primeru menim da se pregled splača, ker same slikice...kaj pa vem user posted image . Uglavnem naša beba je težka že 1200 in še enkrat je potrdila da bomo imeli user posted image .

Tassika; kar se tiče seznamčka: naslednji pregled imam 2.9. rodila pa bom v Postojni. In da ne pozabim, res si pridna z urejanjem seznama user posted image .

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
14.8.2009 10:51:56   
KARNEM
Tudi jaz se pridružujem držanju pestk za Lupinicoin njenga dojenčka in podarjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tasika oprosti če tudi jaz težim za seznam ampak bi tudi jaz bla rada gor z vami: PDP imam 9. 11 rodila bom v Ljubljani, kaj pa bo naj ostane pa za nas in vse ostaleuser posted image presenečenje.

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
14.8.2009 10:56:07   
mashy
Še jaz dodajam za seznam: naslednji pregled imam 25. 8. , rodila bom pa v Celju.

Lupinca: drži se!!!

(odgovor članu KARNEM)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
14.8.2009 12:47:32   
summer410
jaz imam naslednji pregled 02.09.2009....

Rodila bom pa...še ne vem...Odločam se med MB inPtuj

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
14.8.2009 12:48:37   
korala
Evo, še jaz za seznam: naslednji pregled 8.9., rodila bom v Kranju.

Danes grem po voziček. user posted image  Smo se dokončno odločili za High Treka od Bebeconfort.

Lep vikend vsem. Uživajte!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
14.8.2009 13:26:20   
krivonoska
Pozdravljene čvekice!
Po dolgem času se tudi jaz malce oglašam. Dopust je (škoda)mimo, tako, da smo spet v službi. Naslednji pregled imam 25.08., rodila pa bom v Mariboru. Tako, da Summer410 navijam, da se odločiš za Maribor, ker imava termin na isti dan.

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
14.8.2009 13:37:52   
summer410
krivonoska:)))....da bi tam tud lahk ena za drugo navijale:)))sej se bolj nagibam k Mariboru veš:))
sam ko greš gledat na Ptuj, dobiš čisto drugačen vtis...to me mal matra....

(odgovor članu krivonoska)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
14.8.2009 13:42:53   
barbchen
Dan drage souser posted image ,

evo, jaz sem s pregleda, z jenčijem in z mano je vse BP, maternični vrat zadosti dolg, zaprta k štoflcuser posted image , jenči pa je lepo sedel po turško in odpiral usteca ter se ni pustil motituser posted image . Upam, da se do naslednjega pregleda obrne z glavico dol, ker če ne ne bo luštno. Za seznam, naslednji pregled imam 25.9.

Za  vse, ki imate nevzdržne razmere na delovnem mestu, pošiljam user posted image in najboljše želje, da se vam čas do dopustov, bolniških, porodniških čimprej izteče in da boste šle na boljše. Kot je že ena pred mano napisala, mi in jenčiji smo na 1. mestu!

Kar se splošnega počutja, zaprtosti, otekanja in bolečin tiče, je pri meni zadeva sledeča - počutim se v redu, parkrat dnevno mi pritisk kar ornk zaniha in pade, da sem včasih kot zombi, ampak hvala bogu hitro mine; zaprta hvala bogu nisem, grem vsak dan, brez kakršnihkoli težav in vam težav povezanih s tem ne zavidam; otekam hvala bogu še ne, razen po daljšem večernem sprehodu mi roke malenkostno otečejo, ampak nič hujšega; bolečine pa so pri meni prisotne na notranji strani stegenskih mišic in na sramni kosti, da če vstanem ponoči za na WC hodim k en kripl do stranišča, čez dan se pa nekako razhodim, mislim pa da je to tudi zaradi vsakodnevnih 5km sprehodov, pa podplati me tudi kar bolijo, sploh če hodim bosa, ampak mislim, da je to vse normalno in sodi zraven user posted image . Križ, trtica in rit me odkar nisem več v službi, ne bolijo več, si pa ne predstavljam, kako bi bilo sedeti 8ur dnevnouser posted image

Želim vam prijeten konec tedna, midva jo pihava na Kolpo še mal kampirat, dokler se še lohk skobacam not in ven iz šotorauser posted image .

Vsem pošiljam en ornk user posted image in veliko sonca!

Carpe Diem!

(odgovor članu krivonoska)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
14.8.2009 14:46:53   
zvezda71
Pozdravljene souser posted image ,
do zdaj sem vas samo brala, zdaj pa je čas da tud kako pametno z vami rečemuser posted image . Za seznam, če me hočete zraven sevedauser posted image : 38, 2 nosečnost, pdp 29.11. rodila bom v Lj oz tam, ker se bo dete odločlo da pride ven in bo najbljižja porodnišnica; naslednji pregled imam 01.09. hodim v Leonišče, živim v Ljubljani, delam v Ljubljani doma imam user posted image , 23 mesečnega lumpa in user posted image . evo tolk od mene za 1, če še hočete kaj zvedet vprašajte, drgač pa......uživajte srečke user posted image !

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
14.8.2009 15:44:41   
Lupinca
Ojli čvekice.
Evo mene, sem pred slabo urco prišla domov iz P. Pa vidim da vam je murkica kar vse lepo posredovala, tako da  hvala za vaše pestke!!! Pošiljam objemčke vsaki izmed vas, ki je držala pestke user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Ma ste super punce res!

Ja zadeva se je začela dost grozno in tok stvari je bilo da niso takoj vedl kaj in kako, ker je vse kazalo na priprave na porod...ampak kakor je kazalo grozno, je sedaj z malo žabico vse ok in bo vse ok, če bom le počivala, edino kar je, je to, da moram pazit nase, da ne bojo bolečine še hujše kot so...

po UZ in pregledu fizioterapevtke imam diastazo simfize...po domače...mi leze sramnica preveč narazen, kar res zelo zelo boli. Sej so bile bolečine že prej, sam zanč zvečer je pa kr usekalo, zato sem šla v P....bolelo res fajn, pa še trebuh otrdevuuser posted image Poleg tega mi je pa potem še porodničar ob sprejemu otipal zmehčan in skrajšan mat. vrat...ja kaj hujšega. Ampak sem se trudila ostati mirna, pa očitno so še vaše pestke in user posted image zelo pomagale! user posted image

Tako da sem imela potem še danes merjenje mat. vratu, in se baje ničveč ne krajša, tako da ob počivanju bo vse ok...naj bi se mat.vrat skos daljšal in krajšal (česar nisem vedela), tudi dnevno, pač glede na aktivnost nosečke...tak da je v tem fora počivanja.
Torej prej smo skos mislili da imam eno zadevo...torej da je miška že tako zelo spuščena, da me boli in da je MV skrajšan...pa sta v bistvu 2 ločeni...torej diastaza sramne koste, za katero ni kriva žabica, ampak hormoni baje, pa mal preveč in nepravilno sem skakala...pa še mat. vrat skrajšan in zmehčan...ampak nič zelo rizičnega.user posted image

Zdej imam 20.8. pregled pri fizioterapevtki...moram pa nosit medenični pas, ki mi blaži bolečine med hojo, ker mi tišči sramnico skupaj, pa z ledom si moram 3krat dnevno masirat sramnico, pa neke vaje sem dobila za krepitev mišic, pa še polno nekih navodil kako hodit, se obračat....itd...bom kr precej omejena, ampak vse za našo pikico ane?...skratka moram zelo pazit, ker bo sicer zadeva vedno bolj problematična, ker žabica pridno raste in postaja težja, kar še poslabša stanje...baje do kr res groznih bolečin, ko hoja ni več možna user posted image Tako da bom res pridna in vse to upoštevala.

No, mal sem vam napisala, da boste vedele kaj je bilo...začetek slab, a konec dober (vsaj za žabico :) )user posted image Še enkrat HVALA za user posted image !

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 14.8.2009 15:48:48 >

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
14.8.2009 16:10:38   
Nezy85
LUPINICA super novičkauser posted image , kak sem vesela da sta rešene najhujšgauser posted image joooooj hvala bogu da je zdaj vse vredu!!!
user posted image Dobrodošla nazaj, pa lepo počivat!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
14.8.2009 16:17:26   
barbchen
Lupinca, lepo, da si že doma in da je z obema vse OK. Ni pa nč fajn slišat tole vse skupaj, želim ti čimmanj bolečin in da bi čimdlje zdržala 2 v 1 user posted image

Še eno vprašanje - kar nekaj vas je napisalo, da ste pri G. že dobile vse papirje za socialno, napotnico za rešilca in za v P. - v katerem tednu ponavadi ginekologi to dajejo? Ker jaz danes na pregledu nisem še nič dobila, mi je čist ušlo iz glave in sem se šele malo prej spomnila - nosečniška pozabljivostuser posted image , sem pa v 27. tednu. Pa dons mi je G. še reku, da do najinega naslednjega srečanja še ne smem it rodituser posted image , verjetno mi bo takrat dal vse papirjeuser posted image .

Uživajte!

Carpe Diem!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
14.8.2009 16:38:14   
giotti
Lupinca, super, da je z bebiko vse okej user posted image Ti pa se zdaj tudi čuvaj in zdrži še teh 10 al kolko tednov!

Barbchen, papirje na CSD začneš urejat med 60 do 30 dni pred PDP, tako da če boš na naslednjem pregledu v tem terminu, ga kar spomni za papirje. Napotinico za P pa po moje dobimo dokaj pozno, ker je prej preprosto ne rabimo. Če pa je tako, da se zgodi, da moramo prej rodit, pa tudi če pridemo brez napotnice, nas bodo sprejeli user posted image
Jaz imam pa še nekaj ur dela v službi, potem pa neskončno zaslužen dopust za kar tri tedne!!! user posted image Končno bom šla malo v gozd in na morje plavat, kako sem to čakala, vam ne znam povedat user posted image

Papa user posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
14.8.2009 18:13:04   
summer410
lupinicauser posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
14.8.2009 19:37:19   
spelap1
LUPINICA vesela sem za tebe da se je vse dobro končalo, sedaj pa le čuvaj na sebe in tvojgauser posted image

lep pozdrav vsemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4642
14.8.2009 21:34:21   
pi82ka
ojla punce,
danes sem se že malo odpočila, ker nisem delala in imam sedaj dopust en teden...gremo se malo na morje.
Drugače pa drage moje souser posted image  čuvajmo sebe in naše juniorčke in bodmo enkrat za spremebo mal egoistične ...jaz vsekakor bom gledala samo še na sebe in svojo user posted image . Psiha je res največji problem in sovražnik-največ bolezni je ravno zaradi živcev. To pa škoduje našim jenčijem in zato jaz ne mislem tvegat in trpet v službi.

Lupinica enga velizgauser posted image  in mislem nate, da bo vse o.k.

Tassika na strani 180 je moja novejša slika bušija-kadar boš kaj popravljal.

lepo se imejte in se beremo čez teden dni, ko pridem z dopusta.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pi82ka -- 14.8.2009 21:35:45 >

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
15.8.2009 9:02:52   
rožica13
Lupinica, super da je z jenčijem vse vredu, za tebe pa upam da ti bolečine ne bodo napredovale!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
15.8.2009 9:03:36   
eva1
Jutro!

Lupinica-super da si že doma, in da se je vse ok izteklo!!!

Jaz sem bla včeraj čist povožena..sem od tamale fasala neko virozo z drisko in bruhanjem...nč luštn...ampak je HB že ok danes...mal mam še občutljiv želodec pa mal sem še zmatrana ampak je ok...Mali je včeraj cel dan tok migal...joj pomoje ni bilo pol ure mira v trebuhuuser posted image danes pa počiva zaenkrat!

Pa ime sva končno izbrala za našega user posted image !

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
15.8.2009 9:10:30   
tassika
user posted image      

user posted image   Pi82ka 24t1 

user posted image tassika 25t2d 

user posted image   nezy85 22t 

user posted image  Valerija77 26t3d 

user posted image sashy 24t 

user posted image  giotti 21t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 26t3d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 25t

user posted image Eva1 16t

user posted image Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 23t

user posted image spelap 19t

user posted image luan 24t

user posted image Miska73 25t

user posted image juniorka 27t

< Sporočilo je popravil tassika -- 15.8.2009 9:11:48 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
15.8.2009 11:22:07   
Nončika
Lupinca, super, da si doma in da je vse ok. lepo počivaj in ne naprezaj se preveč pri selitvi.

jaz sem včeraj mela pregled. vse je ok, razen, da je bejbi še vedno nizko in me pritiska konkretno dol.
naslednji pregled mam 8.9. in imam UZ.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
15.8.2009 11:42:42   
lucky girl
Pozdravljene...

Lupinica, sploh si nisem predstavljala, da so lahko takšne težave, groza...Želim ti čim manj bolečin in počivaj, čuvaj se... Držim pesti, da bo še vse uredu.

Nončika tudi jaz imam pregled 8.9 in imam ultrazvok in laboratorij (železo, ga nimam skoraj nič).

Drugače pa tudi mene pestijo podobne težave, kot ostale: zaprtje, otekanje rok (posebaj ko sem na sprehodu), otekanje nog je pa odvisno od vremena. Imam pa težave z dihanjem, moti me če je preveč ljudi okoli mene in potem kaj vame "rinejo", jaz pa rabim prostor za dihat (saj me razumete, mogoče ima tudi katera takšen problem).

Najino user posted image veselo brca, je živahno in tudi trebuh mi ob večerjih postane trd za par sekund ali pa če moram jit na vodo (wc).

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
15.8.2009 17:13:35   
Nezy85
Evo pa smo nabavli voziček, smo čist nekaj tretjega kupli, kot pa smo nameravaliuser posted image , da vam povem da imajo na Madžarskem fuuuuull ponudbo vozičkov, pa še trudijo se ampak res trudijo, da vse pokažejo obrazložijo, res čist sem brez besed nad njihovo vljudnostjouser posted image , medtem ko pri nas so leni ko garje, noben user posted image ti noče nič prav pokazat ni nobenega  interesa, da bi sploh kaj prodali!!!
No pa še slikice našega vozička:

user posted image

user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
15.8.2009 17:16:56   
luan
Zelo lep vozekuser posted image user posted image .

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?