juniorka
|
Lupinca, tudi jaz drzim pesti mene je tudi skrbelo, sem imela vceraj ponoci ful mocne lazne popadke, skor celo uro, pol pa se zvecer, ampak je blo hitro bolje. Sem se malo prevec naprezala, vem, nadure v sluzbi, pa doma gospodinjska opravila... pol smo zvecer se obisk dobili, mozev sodelavec s tremi otroki(3,6,7let). bi blo se ok, ampak so se v igrace od nasega zapodili, njega pa ni nihce smiral, po domace receno. In se mi je tista ura takooooo vlekla, ker moska sta itak samo o sluzbi debatirala. No, pa da napisem, kar sem vceraj hotela... Smo sli na sladoled v mcdonalds, ker drugje nimajo tega iz avtomata. In zraven se vsede ena familija z dojenckom, max 5 mesecev starim- se ni sedel. in oci mu lepo popiha krompircek in da v roko. sem bla sokirana!!! pol je se malo hamburgerja dobil in cokoladni milksejk! jaz ne vem, da folk lahko to dela,pa sploh nista bila mlada starsa.. tu namrec imajo do 20 leta ze po 2 otroka, je najvec najstniskih nosecnosti v evropi.v glavnem, tukaj vse dozivis, kar si prej nisi predstavljal. Naprimer zvecer pride cela familija v pizamah v soping Epiduralna/ sem jo prvic imela in mi ni zal. Sem vse cutila, noge, bolecino- ki je bila namesto 10 mogoce 5, torej pol manj in ob umetnih popadkih, ker svojih nisem mela skor nic, voda mi je pa odtekla, je to kar veliko, ker je bolelo ko / pa imam zelo visok prag bolecine, ampak te si pa ne mores zamisljat! Sem pa dobila 2 dozi, skupaj 3 ure, in zadnjo uro ni blo vec pravega ucinka, tako da sem obcutla vse radosti . no, omililo je tudi bolecine pol urnega sivanja... cutila sem zadnja dva in povem, da je res bolelo, sem morala mal glasu spustit Naj pa povem, da VSAKI , ne glede na odlocitev, ampak za splosno izobrazbo, priporocam predavanje o epiduralni, ker ti strokovnjak anesteziolog razlozi strokovno, kar se tega tice. In ne vem, kje se je tista zdravstvena delavka solala, ko je ena napisala, da je dobila info, da lahko ohromis... Dajte it na predavanje punce, zaradi znanja samega!!! 3d- sva si premislila, je malo predrago tukaj, okoli 100 funtov, to je pa ze avtosedez... Super za vse, ki ste bile in imate lepe posnetke. Sem se razpisala, bom nehala zdaj, moram cunje pospravit, popoldan pa v sluzbo. Lep dan
|