Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 19:06:22
|
|
|
|
donna22
|
mamamajča, super
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 20:43:58
|
|
|
|
mihi78
|
mamamajča !
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 20:50:57
|
|
|
|
suncicica
|
mamamajca super
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 20:56:25
|
|
|
|
ada2
|
mamamajča super, zdaj boš tudi večkrat lahko šla na obisk, ko bo bliže, ne? joj, upam, da bo kmalu čisto prebujen, pa da ne bo kakih hudih posledic
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:05:30
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 joj, upam, da bo kmalu čisto prebujen, pa da ne bo kakih hudih posledic Hvala vam! Ne vem, če naj bom vesela, al bi jokala. Govoriti ne more Ne vejo zakaj ne vidi... Saj se bo sčasoma porihtalo, ne..... Kak ga mam rada..... komaj čakam, da ga vidim...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2009 21:07:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:08:46
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja, pa res! Saj je prišla že včeraj boljše volje domov, ker je vidla, da se nekaj počasi premika. Danes je ostala tamin bo do petka, potem gremo po njo. Ji je pa zelo hudo, ko mu ne more pomagati
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:11:49
|
|
|
|
*monchy*
|
mamamajča suuuuper da je bolše!! to pa se bo vse porihtalo! ne more se vse v enem dnevu. krasno res
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:13:37
|
|
|
|
ada2
|
ej punce... a ste za akcijo? dajte poiskat eno svečko doma, kakšnokoli, lahko tiste male čajne, dišeče, ali za na torto, če ni drugih, pa prižgimo vse danes svečko in jo dajmo na okno za angelčka od moje prijateljice in za srečo za mamamajčinega očeta. pa baje bodo danes zvezdni utrinki... meteorni dež ali nekaj takega, gremo malo v nebo zijat, pa pošiljat lepe misli in želje k očetu od mamamajče....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:20:39
|
|
|
|
petra *k
|
mamamajča, za ata!!!!!!!!!!! ada, to si pa dala super idejo..... pa dajmo.... uživajte jutri, veselo pišite, da bom mela v petek kaj za brat. ker mene jutri ni, juhuhuuuu, grem malo se skopam v morju- po 4 letih
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:22:35
|
|
|
|
mamamajča
|
pri meni že gori, vse te dni, danes tudi za angelčka! In ada- hvala!
< Sporočilo je popravil mamamajča -- 12.8.2009 21:23:09 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:23:09
|
|
|
|
*monchy*
|
tudi pri meni! petra uživajte kolko se da!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:26:22
|
|
|
|
*monchy*
|
ada sem ti pozabla rečt da mi kmetija fajn špila od kar sem šla na fb preko explorerja in ne prek mozzille zdaj mi pa dela vse brez da bi se poleg
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:28:37
|
|
|
|
trezika
|
SVEČKA ŽE GORI mimogrede, ada super ideja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:29:48
|
|
|
|
ada2
|
pri nas tudi že gori svečka na balkonu, za zvezdne utrinke pa bo treba malo počakat zgleda, da se oblaki prestavijo... če se pa ne bodo bom šla pa ven za hišo gledat, ker ravno tu, ko se z balkona vidi, je oblačno.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:32:28
|
|
|
|
mamamajča
|
piše, da se bo najbolj vidlo po 23. uri
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:36:29
|
|
|
|
*monchy*
|
babike jaz grem počasii ker moje dete vstaja ob 6h od kar smo iz morja in sem jaz ju3 na vrsti da vstanem poleg njega ker danes je ati
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:40:14
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča piše, da se bo najbolj vidlo po 23. uri ja, sem šla zdaj še 1x gledat... bom šla po 23 ven, za hišo, tam tudi ne bo toliko motila ulična razsvetljava. ko sem pa mojemu predlagala, da bi se kam zapeljala z avtom, da bi bolje videla pa je samo brezasto pogledal.... pa taka romantika
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:49:06
|
|
|
|
katka37
|
mamamajča, , počasi bo šlo vedno na boljše ada, velja, pa svečki na naši terasi gorita, pa žal mi je za tvojo kolegico in njenega angelčka, vem kako ji je, sem sama tudi dala to skozi tin pa nocoj spet slabše, zdaj ni hotel zaspati, samo bi visel na meni, vsaj vročine več nima, sem že cela neka živčna od vsega, ko mu ne morem pomagati pa ga boli sedim sama zunaj za računalnikom, pijem jegera in pečem pico v picopeku šele zdaj, ker tin ni prej zaspal, pride katera
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:52:58
|
|
|
|
katka37
|
monchy, lepo spite, pa naj timon jutri vsaj do sedmih potegne
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 21:56:44
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 sedim sama zunaj za računalnikom, pijem jegera in pečem pico v picopeku šele zdaj, ker tin ni prej zaspal, pride katera dobra si ti.... tin
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:01:44
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem se tudi zdaj preselila na prenosnika in na balkon.... katka ti pa ne draži s pico, ker me kar mika, da vzamem pivo iz hladilnika pa pridem tja dol do vas... a imate fejst razsvetljeno? se bo videl meteorski dež?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:06:04
|
|
|
|
katka37
|
fučka se meni za dež, mi je lepo tudi brez njega, ajde, prileti na metli , jaz s svojo danes ne letim, ko pijem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:06:50
|
|
|
|
mamamajča
|
ada, če ti si z ormoža? Jaz sem vedno mislila, da s ptuja.... te ti mojo mamo tak poznaš, če v ormožu nakupuješ
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 12.8.2009 22:10:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 fučka se meni za dež, mi je lepo tudi brez njega, ajde, prileti na metli , jaz s svojo danes ne letim, ko pijem metla je na servisu... so mi dali sesalec za nadomestno vozilo, pa ga ne obvladam dovolj dobro za vožnjo ponoči
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?