|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
12.8.2009 19:06:22   
donna22
mamamajča, super user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.8.2009 20:43:58   
mihi78
mamamajčauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Najina bučka štručka, Ema - 8.11.2008 ob 8.51 (4000g, 52cm)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.8.2009 20:50:57   
suncicica
mamamajca superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 828
12.8.2009 20:56:25   
ada2
user posted image user posted image user posted image user posted image  mamamajča super, zdaj boš tudi večkrat lahko šla na obisk, ko bo bliže, ne? joj, upam, da bo kmalu čisto prebujen, pa da ne bo kakih hudih posledicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 829
12.8.2009 21:05:30   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: ada2
joj, upam, da bo kmalu čisto prebujen, pa da ne bo kakih hudih posledicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam!
Ne vem, če naj bom vesela, al bi jokala.
Govoriti ne moreuser posted image
Ne vejo zakaj ne vidi... Saj se bo sčasoma porihtalo, ne.....user posted image
Kak ga mam rada..... komaj čakam, da ga vidim...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 21:07:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 831
12.8.2009 21:08:46   
mamamajča
Ja, pa res! Saj je prišla že včeraj boljše volje domov, ker je vidla, da se nekaj počasi premika.
Danes je ostala tamin bo do petka, potem gremo po njo. Ji je pa zelo hudo, ko mu ne more pomagatiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.8.2009 21:11:49   
*monchy*
mamamajča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image suuuuper da je bolše!! to pa se bo vse porihtalo! ne more se vse v enem dnevu. krasno resuser posted image user posted image user posted image user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

Neposredna povezava do sporočila: 833
12.8.2009 21:13:37   
ada2
ej punce... a ste za akcijo? dajte poiskat eno svečko doma, kakšnokoli, lahko tiste male čajne, dišeče, ali za na torto, če ni drugih, pa prižgimo vse danes svečko in jo dajmo na okno za angelčka od moje prijateljice in za srečo za mamamajčinega očeta. pa baje bodo danes zvezdni utrinki... meteorni dež ali nekaj takega, gremo malo v nebo zijat, pa pošiljat lepe misli in želje k očetu od mamamajče....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 834
12.8.2009 21:20:39   
petra *k
mamamajča, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za ata!!!!!!!!!!!
ada, to si pa dala super idejo..... pa dajmo....user posted image user posted image

uživajte jutri, veselo pišite, da bom mela v petek kaj za brat. ker mene jutri ni, juhuhuuuu, grem malo se skopam v morju- po 4 letih

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 835
12.8.2009 21:22:35   
mamamajča
pri meni že gori, vse te dni, danes tudi za angelčka!
In ada- hvala!

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 12.8.2009 21:23:09 >

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 836
12.8.2009 21:23:09   
*monchy*
tudi pri meni! user posted image

petra uživajte kolko se da!

Neposredna povezava do sporočila: 837
12.8.2009 21:26:22   
*monchy*
ada sem ti pozabla rečt da mi kmetija fajn špila od kar sem šla na fb preko explorerja in ne prek mozzille user posted image zdaj mi pa dela vse brez da bi se user posted image poleg

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
12.8.2009 21:28:37   
trezika
SVEČKA ŽE GORI user posted image

mimogrede, ada super ideja user posted image

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 839
12.8.2009 21:29:48   
ada2
pri nas tudi že gori svečka na balkonu, za zvezdne utrinke pa bo treba malo počakat zgleda, da se oblaki prestavijo... če se pa ne bodo bom šla pa ven za hišo gledat, ker ravno tu, ko se z balkona vidi, je oblačno.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 840
12.8.2009 21:32:28   
mamamajča
piše, da se bo najbolj vidlo po 23. uri

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 841
12.8.2009 21:36:29   
*monchy*
babike jaz grem počasii ker moje dete vstaja ob 6h od kar smo iz morja user posted image user posted image in sem jaz ju3 na vrsti da vstanem poleg njega ker danes je ati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 842
12.8.2009 21:40:14   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

piše, da se bo najbolj vidlo po 23. uri

ja, sem šla zdaj še 1x gledat... bom šla po 23 ven, za hišo, tam tudi ne bo toliko motila ulična razsvetljava.

ko sem pa mojemu predlagala, da bi se kam zapeljala z avtom, da bi bolje videla pa je samo brezasto pogledal.... user posted image user posted image user posted image  pa taka romantikauser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 843
12.8.2009 21:49:06   
katka37
mamamajča, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , počasi bo šlo vedno na boljše

ada, velja, pa svečki na naši terasi gorita, pa žal mi je za tvojo kolegico in njenega angelčka, vem kako ji je, sem sama tudi dala to skozi

tin pa nocoj spet slabše, zdaj ni hotel zaspati, samo bi visel na meni, vsaj vročine več nima, sem že cela neka živčna od vsega, ko mu ne morem pomagati pa ga boli

sedim sama zunaj za računalnikom, pijem jegera in pečem pico v picopeku šele zdaj, ker tin ni prej zaspal, pride katerauser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 844
12.8.2009 21:52:58   
katka37
monchy, lepo spite, pa naj timon jutri vsaj do sedmih potegne

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 845
12.8.2009 21:56:44   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

sedim sama zunaj za računalnikom, pijem jegera in pečem pico v picopeku šele zdaj, ker tin ni prej zaspal, pride katerauser posted image

dobra si ti....

tin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 846
12.8.2009 22:01:44   
ada2
jaz sem se tudi zdaj preselila na prenosnika in na balkon....

katka ti pa ne draži s pico, ker me kar mika, da vzamem pivo iz hladilnika pa pridem tja dol do vas... a imate fejst razsvetljeno? se bo videl meteorski dež?

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 847
12.8.2009 22:06:04   
katka37
fučka se meni za dež, mi je lepo tudi brez njega, ajde, prileti na metli user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz s svojo danes ne letim, ko pijem

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.8.2009 22:06:50   
mamamajča
user posted image ada, če ti si z ormoža? Jaz sem vedno mislila, da s ptuja....
te ti mojo mamo tak poznaš, če v ormožu nakupuješuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 849
12.8.2009 22:10:19   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

fučka se meni za dež, mi je lepo tudi brez njega, ajde, prileti na metli user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz s svojo danes ne letim, ko pijem

metla je na servisu... so mi dali sesalec za nadomestno vozilo, pa ga ne obvladam dovolj dobro za vožnjo ponočiuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?