|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 23:12:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 801
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 23:12:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 802
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
12.8.2009 7:35:53   
petra *k
dobro jutro

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Petra, kak je pupika z alergijo?
Vidiš, nam pa je zginilo in od te nič več.

mamamajca, tiina alergija je dobra 2 meseca zaj super, izginlo je vse, samo po nogicah in včasih po rokicah še ma. drugače jo pa vsak dan mažem, tak da nevme, kaj bi blo če bi nehala. no hb, da ji je tak zginlo.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.8.2009 7:39:32   
petra *k
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

mamamajča, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej zakaj je naša tema zaklenjena

pišem lahko samo tako, da citiram predhodno sporočilo

po moje zato, ker je ena na naši strani, na začetku te strani oddala svoj oglas za neko trgovino. sem vidla da je brisani uporabnik, in da so sporočilo zbrisali.
samo jaz lahko pišem normalno sporočila, ne rabim citirat??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 804
12.8.2009 7:42:58   
mamamajča
Dobro jutro!

Jaz sem pa mislila danes v avstrijo, pa zdaj ne grem.... škoda.
Bom šla pa verjetno jutri.
Sem pa fraj, tak da dan na polno izkoristim z Markijem.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 805
12.8.2009 7:59:35   
trezika
Maruša se je šele zbudila...tako da bova midve v Ormožu ob pol desetih user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 806
12.8.2009 8:03:34   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

dober večer

ada, kaj pa mene nisi vprašala za ponedeljek, sem preverila v nedeljo na tajnici kdaj dela, ampak sem potem v ponedeljek samo klicala in po znakih sodeč je slinavka, sem pa samo kupila neko tekočino za izpiranje v lekarni; vročine več nima danes, malo bolj je jedel končno in tudi spala sma končno boljše, prej tri noči sploh nič, je samo jokal in govoril as
danes je 6. dan in ima še pikice v ustih, tako da se vas bomo vsaj še za tri dni izogibali, potem pa pade kakšno pivce user posted image user posted image
kako kaže s kolegico??

mamamajča, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

torej se za vikend vidimouser posted image  lahko pa rečeš Ivču, da imam našparanih še nekaj unionovuser posted image user posted image  
pa če boš slučajno rabila našo P danes... dela samo popoldan in ne cel dan kot ponavadi.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 807
12.8.2009 8:05:55   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša se je šele zbudila...tako da bova midve v Ormožu ob pol desetih user posted image  

bom videla, če mi uspe prepričat deco, da gremo pol ure kasneje na bazenuser posted image

aja, tatly, rabila bi tiste neoprenske hlačke, ker nameravam miha malo namočituser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 808
12.8.2009 9:50:53   
*monchy*
morrak hvala! te bom poklicala če bo lepo vreme seveda user posted image

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.8.2009 11:36:50   
mamamajča
tatly, jaz ti bom tu napisala, ker ne bi rada na fb o tem...

nič ni novega, moji so šli danes gor, jaz grem jutri.
Včeraj so edino rekli, da ne vejo, zakaj je tak nemiren, ker še vedno ni buden, pa bi se on kar vstal...
Vsega se zaveda, samo zbudit se ne more.... Saj bo...

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 810
12.8.2009 12:12:21   
petra *k
morrak, kako vreme je jutri napovedano na primorskem??
mi gremo jutri za en dan v koper, pa me zanima, če sploh naši pupi vzeti stvari za kopanje, sem čula da je baje dež napovedan, samo nevem, kak je tam doli??

Neposredna povezava do sporočila: 811
12.8.2009 12:36:56   
mamamajča
Petra, mi ko smo šli na izlet, je bil dež napovedan, pa po poti v Lj fest oblačno, smo mislili, da nič ne bo.
Doli pa je blo prav toplo pa smo se lahko kopali.
Jaz bi vzela, te pa če se bote lahko kopali, super.

Mi pa gremo zdaj v dipoja v CE pa malo ob Savinji na sprehod- sem ugotovila, da se mi je živlenje čisto ustavilo zadnje dni in seveda otrok ni nič kriv, in če smo starši žalostni, zakaj bi mogli žalost stresat še na otroke....?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 812
12.8.2009 13:06:37   
ada2
tako, mi smo pravkar z bazena.... Miha je plaval v velikem, Nuša itak, Adama pa nisem mogla prepričat, da bi šel v veliki bazen, on se kopa samo v malemuser posted image

jaz sem se tudi naplavala, je bilo prav fajnuser posted image

zdaj se nam juha iz vrečke pripravljauser posted image , fižolov zos nam je moja mama skuhala, zraven pa še naredim njoke, pa perutke, pa je.

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 813
12.8.2009 13:14:18   
trezika
Maruša pa se je očitno odločila da se čez dan preveč dogaja in ona ne bo spala user posted image že tri dni čez dan vsega skupaj spi kakšno uro user posted image ampak dokler mi ponoči tako super spi se nimam kaj za pritoževat user posted image user posted image user posted image

tatly še enkrat hvala... mi je kr malo nerodno...niti kave ti nisem častla ...

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.8.2009 14:17:09   
suncicica
mi smo pa danes jedli spinaco....stelli se je mesalo kak ji je blo dobro, pia pa je druga zbodba,malo je pojedla vecino pa z jezikom spravila iz ust.smo se ji vsaj nasmejali.

Stella in Pia

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.8.2009 14:19:52   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

mi smo pa danes jedli spinaco....stelli se je mesalo kak ji je blo dobro, pia pa je druga zbodba,malo je pojedla vecino pa z jezikom spravila iz ust.smo se ji vsaj nasmejali.

točno... mi bi še tudi lahko špinačo sprobali user posted image kaj si ji kupila svežo ali tisto zamrznjeno? pa samo skuhala ne?

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 816
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 14:19:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
   [Brisano sporočilo]
12.8.2009 14:20:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suncicica)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
12.8.2009 15:27:11   
Barbara111
danes ste pa malo čvekale babike,jaz zdaj kuham pol pa gremo za Tilena ,ki je že imel rojstni dan in ga praznuje naslednjo soboto naročit torto in za njega po zaveso,ker je končno gotova.

Neposredna povezava do sporočila: 819
12.8.2009 17:00:49   
tatly
da vam povem da mam doma  malo opico.plezi vsepovsod.zdaj je v sobi hotla prek nocnih omaric na postlo,pa ji ni slo pa si je tipic kahlo zraven porinla da je gor prisla,,,najbol zanimiva ji je pa skolkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 820
12.8.2009 17:20:20   
mamamajča
user posted image user posted image user posted image
moj ata ni več v komi!!!

Sicer se še vsega ne zavesta, baje je v nekem prehodnem stanju, ampak prebuja se!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 821
12.8.2009 17:30:50   
tatly
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MAJA SUPERuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KAR TAKO NAPREJ ATIuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 822
12.8.2009 18:34:21   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

user posted image user posted image user posted image
moj ata ni več v komi!!!

Sicer se še vsega ne zavesta, baje je v nekem prehodnem stanju, ampak prebuja se!

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 823
12.8.2009 18:49:39   
mamamajča
Joj, punce, hvala vam!
No, saj vse še ni tak pozitivno- zdaj vemo, da se prebuja, čisto zbujen pač ni.
Mama je rekla, da se dosti joče, normalno, ne vejo pa še, če bo lahko govoril in zakaj ne vidi.
Zdaj pač še preiskave.
Kar pa je zelo v redu, je pa to, da ga v začetku naslednjega tedna selijo v MB! Hvala bogu!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 824
12.8.2009 18:55:05   
Barbara111
maja super,da gre očetu na bolje saj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?