Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:49:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nova slikica za v seznam a ti grozi? te bo s kuhalnico našeškala?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:51:08
|
|
|
|
felix7
|
Najaa, a dam jest tašino sliko v seznam?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:51:46
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vzadaj preberi! Pa daj no, prosim. Kaj pa vem, kje si že to napisala. na 40. strani, ko sem kopirala seznam... Aha, te pa tak vredi. moram tak po seznam tja. Hvala! zate vse! Hvala, sam ne gre.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:52:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a dam jest tašino sliko v seznam? Ja dej prosim. Pa še tiste podatke vpiši, če se ti da. Od bambike. A lahko še meni zamenjaš? Pa bi ti na mail poslala sliko, ker je sem ne morem prilepit.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 12.8.2009 21:53:03 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:53:07
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a dam jest tašino sliko v seznam? Ja dej prosim. Pa še tiste podatke vpiši, če se ti da. Od bambike. A lahko še meni zamenjaš? kaj pa tebi zamenjam?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:53:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a ti grozi? te bo s kuhalnico našeškala? tu mi je rekla, če mi v trenutku ne daš še enega pajsa kaše, te bom tak...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:54:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a dam jest tašino sliko v seznam? Ja dej prosim. Pa še tiste podatke vpiši, če se ti da. Od bambike. A lahko še meni zamenjaš? kaj pa tebi zamenjam? Sliko, sam bi ti na mail poslala. A lahko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:54:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj pa tebi zamenjam? plenico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:55:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a dam jest tašino sliko v seznam? Ja dej prosim. Pa še tiste podatke vpiši, če se ti da. Od bambike. A lahko še meni zamenjaš? kaj pa tebi zamenjam? Sliko, sam bi ti na mail poslala. A lahko? itak
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:56:06
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj pa tebi zamenjam? plenico taša, nehaj poste nabijat, drugače ne bo seznama na 45. strani
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:56:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj pa tebi zamenjam? plenico
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:57:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj pa tebi zamenjam? plenico taša, nehaj poste nabijat, drugače ne bo seznama na 45. strani razumem!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 3:0 ZA SLOVENIJOOOO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:57:29
|
|
|
|
tasa_m
|
UPS,sem malo razširla forum
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:57:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Vzadaj preberi! Pa daj no, prosim. Kaj pa vem, kje si že to napisala. na 40. strani, ko sem kopirala seznam... Aha, te pa tak vredi. moram tak po seznam tja. Hvala! zate vse! Hvala, sam ne gre. sem mislila, da ti bo šlo pa kaj ti isto napiše?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:57:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj pa tebi zamenjam? plenico taša, nehaj poste nabijat, drugače ne bo seznama na 45. strani Že delam na tem. Aja, pa tisti seznam s strani 42 vzemi, ko ga je Persida nalimala. Je zamenjala sliko bavcev.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:58:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj pa tebi zamenjam? plenico taša, nehaj poste nabijat, drugače ne bo seznama na 45. strani razumem!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 3:0 ZA SLOVENIJOOOO Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!! tasa, a si ti kakega ruknila zraven?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:58:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj pa tebi zamenjam? plenico taša, nehaj poste nabijat, drugače ne bo seznama na 45. strani bom še jaz malo žleht...naj ga malo iščejo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:59:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem mislila, da ti bo šlo pa kaj ti isto napiše? Nič ne napiše, sam noče prilepit. Kot da ni kurzorja. Čudno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:59:04
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj pa tebi zamenjam? plenico taša, nehaj poste nabijat, drugače ne bo seznama na 45. strani Že delam na tem. Aja, pa tisti seznam s strani 42 vzemi, ko ga je Persida nalimala. Je zamenjala sliko bavcev. sem vidla, ja. Mam že prištimano, samo tvojo slikco še nalimam.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 21:59:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m UPS,sem malo razširla forum v navalu veselja je blo...BRAVO NAŠI!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:00:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!! tasa, a si ti kakega ruknila zraven? ne, nisem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:00:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 kaj pa tebi zamenjam? plenico taša, nehaj poste nabijat, drugače ne bo seznama na 45. strani razumem!!! GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL 3:0 ZA SLOVENIJOOOO Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!! tasa, a si ti kakega ruknila zraven? sigurno...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:00:39
|
|
|
|
tasa_m
|
no, felišaaaaa daj seznam, ker jaz nemrem jezika za zobmi držat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:00:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!! tasa, a si ti kakega ruknila zraven? ne, nisem Se mi je zdelo. Ko te mal... no, meče.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice III.del 12.8.2009 22:01:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 sem mislila, da ti bo šlo pa kaj ti isto napiše? Nič ne napiše, sam noče prilepit. Kot da ni kurzorja. Čudno... res čudno...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.