Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 15:24:51
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea jutri pripeljemo zraven ta velike otroke Katjuša, jaz in mogoče tanci Kok je tvoj stra??? Ma ne vem, če bi Vita tudi s seboj pripeljala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 15:27:08
|
|
|
|
Urša08
|
mlea moj je star 2,5 leti, od Katjuše je star 3,5 - se mi zdi, od tanci bo pa 2 leti oktobra se mi zdi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 15:40:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jst mam dons murkice s krompirjem (Avsenikove ) pAti da ne bo kak Murko vmes....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 16:11:55
|
|
|
|
Maksi1
|
Živijo, da se še jaz mal javim. Pr nas nč novega. Sonce sije, Zarja je pridna, jaz neki peglam, moj dela....kot sem že rekla...čisto običajno. No s to razliko, da imam popoldan prost izhod - grem pohajat s kolegico, možek bo pa Zarjo ahtal. Prvič bom sama zuni in to ne bo šoping. Jupi. Majchy - kar naprej delaj sezname in čestitke za obmesečnice. Sem bla edina s takim mnenjem, tako da ....kar veselo naprej! Gibi gib - jutri uživajte na max. Pa kakšn fajn dež napravte, ker pr nas je že suša. Kampiranje - Majchy, Katjuša, Mlea - imejte se lepo! Sunny - a maš jutri dopoldan čas za eno skupno vozičkanje?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 16:19:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 kako boste pošlihtale jutri GH?jaz sem mislila ji preden bomo šli,narediti jabolko+korenčka in zapret v posodico-a mislite da naj prej ohladim,ali kar vroče zaprem?bom dala pa v aventovo posodico Mah ne kompicira, tako kot je Kolumbo rekla... Sicer pa itak ne boš cel dan tam ali pač.....??? kaj veš k je pa od mene ju3 odvisna zaradi prevoza da je slučajno nebi katera prej odpeljala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 16:35:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 kako boste pošlihtale jutri GH?jaz sem mislila ji preden bomo šli,narediti jabolko+korenčka in zapret v posodico-a mislite da naj prej ohladim,ali kar vroče zaprem?bom dala pa v aventovo posodico Mah ne kompicira, tako kot je Kolumbo rekla... Sicer pa itak ne boš cel dan tam ali pač.....??? kaj veš k je pa od mene ju3 odvisna zaradi prevoza da je slučajno nebi katera prej odpeljala jutri bo samo na mleku fora je v tem da bo okli poldne čas za GH za to vprašam-ampak bomo jutri spustili
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 16:37:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......midve se bova imeli tako fajn da ne bova nič descov pogrešale sej jih je dol tud dost ma se hecam za gledat bo že kakšen, sicer pa glede na to da ne gre nobena druga zgleda zraven bomo mel veliko za prešinfat midve jih bova tam šinfale,one pa naju tukaj ampak midve bova lahko prebrale kaj so čvekale,one pa ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 16:38:58
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo zdle jedl krompirček ene 3 žličke je pojedu mu je bilo ful všeč.... v pečici skupaj s piščancem pečem krompirček in je bil ravno kuhan sem vzela malo ven razredčla malo z mlekom (navadnim ) in vodo.... je jedu k nor sam mu nisem pustila... zdej pa že spi.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 16:39:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......midve se bova imeli tako fajn da ne bova nič descov pogrešale sej jih je dol tud dost ma se hecam za gledat bo že kakšen, sicer pa glede na to da ne gre nobena druga zgleda zraven bomo mel veliko za prešinfat midve jih bova tam šinfale,one pa naju tukaj ampak midve bova lahko prebrale kaj so čvekale,one pa ne ja imamo prednost ma cukalo jih pa bo do morja in nazaj upam, da nas pridete obiskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 16:43:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.......midve se bova imeli tako fajn da ne bova nič descov pogrešale sej jih je dol tud dost ma se hecam za gledat bo že kakšen, sicer pa glede na to da ne gre nobena druga zgleda zraven bomo mel veliko za prešinfat midve jih bova tam šinfale,one pa naju tukaj ampak midve bova lahko prebrale kaj so čvekale,one pa ne ja imamo prednost ma cukalo jih pa bo do morja in nazaj upam, da nas pridete obiskat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 16:50:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy k vem da se tisto pismo slabo vidi ti še tu javim, da sem ti mal na ZS zatežila nisi nič zatežila-je ok da si mi pisala pa še tukaj ne bova smetile in jim delale lušte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 17:12:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy k vem da se tisto pismo slabo vidi ti še tu javim, da sem ti mal na ZS zatežila nisi nič zatežila-je ok da si mi pisala pa še tukaj ne bova smetile in jim delale lušte ja sej jim lahko poveme, da sme se zmenle, da bome čvapčiče jedle
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 17:35:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy k vem da se tisto pismo slabo vidi ti še tu javim, da sem ti mal na ZS zatežila nisi nič zatežila-je ok da si mi pisala pa še tukaj ne bova smetile in jim delale lušte ja sej jim lahko poveme, da sme se zmenle, da bome čvapčiče jedle pa paradajzovo solato zraven
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 17:37:45
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BRKN ja naročila sem od 6-12 mesecev, pa se mi zdijo ful velike in čist malenkost manjše od ta drugih od sestrične ki so 12-18. Za naprej mam jst še od Majkla Roobezke, tko d za kanej ne rabim. mi smo pa enkrat naročile pediped...matr so lepe..pa drage tut...jih imam spravljene za spomin
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:10:59
|
|
|
|
Onasiss
|
MAJCHY IN KATJUSA------FULL BO ZATIŠJE TUKAJ GOR KO VAJU NE BO... NE VEM S KOM BOM POTEM ČVEKALA, KO NE BO ONASISA DOMA....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:13:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 mlea superca za šoping ste kej pametnega dobil? Kupla sem paprike in meso, bom delala filane paprike, in v Lecleru sem kupla plastične škatle za shranjevanje, sicer niso une ta velike ampak za ponucat bojo.... Se nabere ene ****,,,,,,,,r.i.j.e..... Aja pa novo VELIKO skledo za solato, so vse premajhne in solata ven pada.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:14:55
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Kaj je to????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:17:05
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 jaz pa pogrešam claud in sunny!!! Za sunny ne vem, claud se pa zdi, da je šla u Bohinj??? Jaz pa Tamiko pogrešam..............
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:28:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Kaj je to???? firbec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:29:45
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Kaj je to???? firbec Ne pa nisem...Samo zanima me kaj je to, če je že na forumu. MI MORMO VSE VEDT.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:30:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea MAJCHY IN KATJUSA------FULL BO ZATIŠJE TUKAJ GOR KO VAJU NE BO... NE VEM S KOM BOM POTEM ČVEKALA, KO NE BO ONASISA DOMA.... boste imele vsaj bolj malo za prebirati-seveda,dokler ne prideva nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:30:49
|
|
|
|
Onasiss
|
To izgleda tako kot razpored na kakem igrišču za igrat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:31:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Kaj je to???? firbec Ne pa nisem...Samo zanima me kaj je to, če je že na forumu. MI MORMO VSE VEDT. če greš zraven na morje,potem zveš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:32:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea MAJCHY IN KATJUSA------FULL BO ZATIŠJE TUKAJ GOR KO VAJU NE BO... NE VEM S KOM BOM POTEM ČVEKALA, KO NE BO ONASISA DOMA.... boste imele vsaj bolj malo za prebirati-seveda,dokler ne prideva nazaj Ko prideta nazaj naju bosta iskali.. Se bomo preimenovale.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 12.8.2009 18:33:21
|
|
|
|
Onasiss
|
Čak, da avto kupm...BOM KR PRLETELA.... Sam glejta, da me bo hladen pir čaku, ker drgač se ne grem....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?