|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
12.8.2009 15:58:38   
Muca83
Evo mene s pregleda. Joj danes mi je bila pa kar malo muka tam ležat na CTG, je bilo takoooo vroče!
Obseg glavice se ni povečal skoraj nič, tako da čakamo na naraven začetek poroda. Potem me je pa še ginekološko pogledala in nisem še čisto nič odprta in MV je tudi še trd in mi je potem s prsti brskala notri, je rekla da bo poskusla kaj pospešit, pa da če bom danes kaj krvi opazila je to od tega user posted image Je bilo pa kar neprijetno. Rekla je, da bi bilo dobro, da bi rodila pred PDP, ta pa je že čez 1 teden, tko da ne vem kako bo tole.

Naslednji pregled imam čez 1 teden pri drugi G, ker gre ona na dopust. Potem pa naj bi me poslali v porodnišnico na pregled glede možnosti sproženja. Tako, da lahko v bistvu pričakujem, da se bomo enkrat naslednji teden že cartali.
Pa še eno fino slikco obrazka mi je dala, ko je mala ravno tako šobo z ustki delala user posted image

Za seznam: naslednji pregled 19.08., teža nespremenjena.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
12.8.2009 16:05:31   
kerala
Po kolikem času se pa začnejo radosti na WCju?user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
12.8.2009 16:13:59   
Anonimen
kerala, pojma nimam, sam po mojem da hitr.to bo lucy vedlauser posted image

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3303
12.8.2009 16:18:46   
kerala
o groza... sem popila 1 žlico... zdaj pa bo kar bo...user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
12.8.2009 16:30:09   
Anonimen
user posted image zakaj pa nisi 2?user posted image

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3305
12.8.2009 16:31:19   
Anonimen
pismo, da bom sla jutr tud jst iskat.da kaj pomiga. ker me je strah, da me zadrzijo notr da se sama zacnem odpirat. tega pa noceeeeem!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3306
12.8.2009 16:32:17   
kerala
ma me je strah, krneki... sem prebrala zadnjič, da lahko najprej eno, pol pa po potrebi še eno. Sej Lucy je pa 2 spila, pa nič ni blo razen tralala na WCjuuser posted image

pa kar velike so moje jušne žlice, tako da bi po moje moralo bit dostuser posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
12.8.2009 16:33:40   
Anonimen
wc  papirja mas dost?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kerala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3308
12.8.2009 16:40:45   
kerala
ja upam... javim... zdaj grem pa jest, da bo kaj ven spravit user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
12.8.2009 16:42:46   
Alisa
Kera rabi popadke jaz jih še nočemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , me že 2h matrajo sm jaz nebi še šlauser posted image . Mojga pa tud ne dobim na tel. in tud nočem neke panike delat, sm mal me skrbi ker imam visok raven bolečine. Jao meni, meša se mi.

Pa še to ne vem ali so to pravi al naj čakamuser posted image , mislim kot en otrok sem zdaj.

< Sporočilo je popravil Alisa -- 12.8.2009 16:44:17 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
12.8.2009 16:49:32   
Anonimen
uf alisa.....pa so redni?

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3311
12.8.2009 16:53:14   
Alisa
Ja ku... tud to ne vem, ker me matra enkrat spodnji del trebuha zdaj pa sm zgoraj.  Ja drugač pa skoz nimam 5 min. miru.

Sem dala mojga lubčka anžeta, joj ga že kar pogrešam sm spomnim se da ga bom mogla še kam pelat če se to ne neha.user posted image

Ne pa saj ne morem it taka, mam sredi brade mozolj, sem zdaj vidlauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 12.8.2009 16:56:10 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
12.8.2009 16:56:55   
Anonimen
daj meni poslji popadke. se jih ne bom branla. do petka jih morm sama nekak pridelatuser posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3313
12.8.2009 17:02:36   
Anonimen
Ne pa saj ne morem it taka, mam sredi brade mozolj, sem zdaj vidlauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3314
12.8.2009 17:22:00   
Alisa
men ni smešnuser posted image , grem mal ležat, mogoče bo pa se bo umirilo. Pa še donat sem pila, a to kaj vpliva na popadke? Magnezij je not a ne?

To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
12.8.2009 18:00:04   
Cavalierka
Alisa - lahko, da je mozolj znanilec poroda. Jaz sem bila včeraj pri kozmetičarki in mi je rekla: "O, maš mozoljček. Mhm, ponavadi to pomeni, da je počasi čas..." ;-)))

Tako, včeraj sem bila na brazilski depilaciji, na negi obraza, v petek grem še na barvanje in striženje, potem sem pa pripravljena, da se spoznam z mojim user posted image    user posted image

Danes sem imela pregled v porodnišnici (zaradi nos. sladkorne). Zdravnica mi je rekla, da imam ful lep CTG, ampak kaj pa to pomeni pa ne vem. Vprašala pa tud nisem user posted image  Pred tem sem pri ginekologinji opravila še streptokok test. Naslednji pregled imam 18.8., kg so še enaki (+7) (najprej diabetolog, potem pa porodnišnica), pa bomo vidl, kaj se bodo odločili. Ampak po mojem ne bomo nič prehitevali.

Drugače pa punce, pridne ste s pisanjem. En dan nimam časa brat in vas potem komaj dohajam.user posted image

Čestitke pa tudi vsem novopečenim mamicam! user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
12.8.2009 18:00:33   
kerala
Joj, Alisa, ti želim, da se stvar umiri, če si ti tako želišuser posted image user posted image user posted image ...

Moj Taras pa razgraja not, drugo pa nič od ničauser posted image
Sem pa vseeno torbo skoraj dokončno pripravila (še baterije od flasha se morjo do konca napolnituser posted image ), zdaj sem pa vsa na trnih... me živčki dajejo

Kaj bom pa za domov oblekla, pa nimam pojma. Včeraj sem naredila generalno greško - sem razmišljala o enih kavbojkah pod kolenom, ki so mi bile najširše in celo malo elastične (pred dobrim letom sem jih že k eni šivilji vlekla, da mi jih v pasu zoži - še dobro, da ni imela primerne mašine)... pa sem jih včeraj hotla na rit zvlečt, kao, pa so prišle samo do zgornjega dela stegen in čisto nič višje... katastrofa!... jao meni... res sem se zredila ko pujsuser posted image user posted image user posted image , zdaj sem čist zares vidla koliko... Po moje sploh iz hiše ne bom upala brez trebuha, dokler ne skinem vsaj 10 kg!

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
12.8.2009 18:01:42   
opatija
Hello!

Sem se ornk najedla, pa sem mal boljše voljeuser posted image

AnjaPH & Kerala hvala! Bom naštudirala, pol pa gas v nabavouser posted image

Kerala a ti si pa kr tkole zastavla!?user posted image Očitno sem jest res prpa, ni čudn da sem že 6 dni čez rok. Jest se ne bi upala tega ricinusovega olja. V srednji šoli sem vzela neko naravno odvajalo, pa sem se skor zlila v wcuser posted image Že tko imam ta hitro prebavo... user posted image Mi je pa žou, da nisem pila tega čaja iz malinovih listov. Si grem zdele kuhat pregnancy tea, ker če se prav spomnim je ena rekla, da naj bi bili tudi notri. Pol pa: SEZAME, OTVORI SE!user posted image

Jest imam pa tak pritisk pri trtici in tisti orto močn občutek, da me navija. Kakor vem, naj bi to pomenilo, da se nekaj dogaja, pa kaj ko je to pri meni prisotno že cel teden. Sam zdele se mi res zdi, da je še močneje, al si pa jest to želimuser posted image Ful bi bila vesela, če bi šlo tokrat naravno, ker se bojim da me bodo spet mogli nafilat s tistimi vaginaletami. G, k ime je nazadnje gledala je rekla, da zna biti potem spet en ornk turbo. Sej kar se hitrosti tiče sem takoj za, upam sam da ne bo raztrganin. Glede na meritve zna imeti tale moj fantiček 4500g.
Kakorkoli, jest bi ga že pestvala!user posted image

Babnce, držte se!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
12.8.2009 18:11:18   
opatija
Alisa če še nisi pripravljena ti želim, da se umiriuser posted image

Cavalierka samo +7!? Ala ti vera!

Kerala sej trebuh boš mela še neki časauser posted image Jest sem bila v prvo čist ogorčena, ker sem si spakirala normalne kavbojke in majico, zato sem šla domov v tistih v katerih sem prišlauser posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
12.8.2009 18:41:49   
hel32
Ojla

Kerala upam, da ti uspe z ricinusom, jaz sem se tudi odločila, da bom ga vzela, če bo vse skupi predolgo šlo zraven!
Bom kr dragega poslala v lekarno.

Alisa, upam, da se ti je umirilo, in da še ne boš rodila tako kmalu.

Jaz pa mislim, da sem danes malo pretiravala z pucanjem, me orng bolijo noge, sem dragemu rekla, pa je reku, da se naj le pazim, in bo mi on pomagaluser posted image user posted image , priden
Upam, da še katera ostane tuki, al bom sama tu čvekalauser posted image

Cawelirka, dobra si, da si se samo za +7kg zredila, zgleda, da si se striktno držala diete, za NS, jaz sem se je kolk tolk, sam zdaj nimam več pregledov, sem fraj do poporodnega pregleda, v katerem tednu si že, čak grem gledat, v 39t še imaš pregled za NSuser posted image

Muca, zgleda, da boš tudi ti kmalu cartala, kak finouser posted image user posted image user posted image
Kerala jaz bom za domov dala gor trenerko in majčko, saj se bom v avtu pelela, sam, da pridem do doma, ane.

Grem gledat kaj moj dela.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
12.8.2009 18:48:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: opatija

Kerala sej trebuh boš mela še neki časauser posted image Jest sem bila v prvo čist ogorčena, ker sem si spakirala normalne kavbojke in majico, zato sem šla domov v tistih v katerih sem prišlauser posted image

HAHAHAHA iiistooo user posted image  

Sem mislila, da bom šla ploh domov hahaha pa sem bla ko prazna vreča user posted image  Še not se ne da potegnit tiste povešene kože user posted image

(odgovor članu opatija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3321
12.8.2009 19:01:38   
kerala
Opatija in Anja, vem, da bo trebuh še kar nekaj časa, sam da je rit šla tko narazen, to si pa res nisem predstavljalauser posted image  

Včeraj sem čvekala s kolegico - je rekla, da je šla prvič iz P z vdrtim trebuhom, drugič pa z ravnim. Ob pregledu pri odpustu pa ji je G rekel, da se na maternici ne pozna, da bi sploh rodila. Zanimivo pa je, da je imela hujše bolečine po porodu zaradi krčenja maternice kot med samim porodom, ko je imela epiduralno. Oba otročka sta bila čisto povprečnih velikosti, celo nad 3,5kg... Ma blagor enimuser posted image

Za domov sem pa razmišljala o eni oblekici, ki ima spodaj pod joškicami bolj nabrano, sem jo celo med nosečnostjo kdaj gor spravla, tako da bo tale kar primerna za domov, razen če ne bo preveč mrzlo, kar pa zaenkrat ne kaže.

Opatija, sem malo pregledala spletno stran od Justa. Pa je full enih stvari, tako da sem kar zmedena. Nisem ugotovila, katera naj bi bila tista čudežna kremica za podplatke. Boljše je dobiti info iz "prve roke". Imajo pa isti sistem prodaje kot npr. AMC lonci (mislim, da so ti), samo preko predstavnikov, ki imajo predstavitve po domovih... Nam bodo punce povedale, s katerimi so še tako zadovoljne.

Pri meni še čist nič... še WCja nisem obiskala (razen za lulat), kaj šele kaj drugega...

Nisem pa niti jaz tako pogumna in sama od sebe ne bi popila tistega ricinusa, sam so me punce tolk gnjavile, da sem se opogumila... Zdaj me pa vest daje, ali je to prav ali ni... joj sem vedno tako neodločena, da je groza!
Grem malo ležat. Upam, da me ne zvije med ležanjem user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
12.8.2009 19:06:21   
sasa84
Hel32, itak držim pesti za sestrično in bejbija!user posted image user posted image user posted image
Aprilčica, spet lušte delaš s pecivom! Jst bi tudi kej pekla, ampak sem trenutno prelena, tako da se morm zadovoljit s sladoledom in pa kakšno napolitankouser posted image  U, sem danes v Leclercu kupila Ben&Jerry's sladoled in komej čakam, da ga probam. Tok ste ga hvalile ene...da sm ga mogla kupit, packa dragega. Sem pa še preveč sita od kosila, bo počaku, čeprav me toooook mika!user posted image
Muca, jst ga bom uporabljala vsake toliko - tko kot zdej. Sam ga morm še kupit, ker mi ga je zmanjkalo. Maš kakšen nasvet katerega? Prej sem imela intimno milo od Dove in je bil kr OK...sam zdej bi mela druzga.
Ja, meni je tudi isti dan kri tekla, drug dan sem imela pa samo tak rjavkast, popast izcedek. Mam pa jutri pregled in komaj čakam!!! Mami me straši, da me bodo zihr not zadržal - že prejšnji teden sem bla 2cm odprta, mv zmehčan, stanjšan,...in da bodo sprožl.user posted image  No ja, bomo vidl. A nimaš ti 19.8. PDP?
Eee35, hvala za namig za sadje. Jst ne morem brez sadja-mi bo kr lepo user posted image  prinesel v P vsaj kakšen jabček al pa breskvico. Drugač pa...veliko sreče!user posted image
Miška...ti pa nimaš sreče. Kako pa da niso prej ugotovil, da je mogoče zastoj v rasti?! Srečno jutr-karkol že bouser posted image  Alisa, drži seuser posted image
Sem slišala, da je fajn vzet v P Donat, ker baje ne moreš kakat...user posted image  Jst ga mam že v torbi, za vsak slučaj.
Joj, kok sem lena danes. Pa slabo sem spalauser posted image  Do 2h ponoč sm hodila na wc na 20minut. Pa sploh zaspana nism bla. Za popuser posted image  Pa ene 4x sm se zbudila do 7ih za lulat. Je pa res, da sem čez dan več kot pol litra pregnancy tea spila...

Srečna mamica!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
12.8.2009 19:15:01   
Anonimen
ma sj tamala je bla skoz bolj svohek...sam je lepo pridobivala na tezi. zdaj pa 14 dni nicuser posted image

(odgovor članu sasa84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
12.8.2009 19:18:20   
Alisa
Oj,
za enkrat je boljš, bom vidla če se bo čist umirilo, je pa tud dragi že doma če bo treba kam šibat.
Punce držte se, jaz grem pa še kar mal počivat.

To je čudež življenja.

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ustava RS
lotoska

Ste že kdaj prebrali Ustavo RS?

Da, vsakodnevno se srečujem z njo. (8%)

Da, v šoli oz. na fakulteti (25%)

Enkrat, tako mimogrede (12%)

Ne, še nikoli (55%)

Število vseh glasov: 392

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!