kerala
|
Še en dan do roka... zaenkrat nič ne kaže - pismo mali, glej da se podvizaš jutri! No, jutri imam pregled, pa upam, da bo kaj novega! Moj gre danes še v Ljubljano... Aprilčica, a obstaja kak katalog od Justa - jaz nimam pojma, kaj sploh imajo na voljo, do sedaj sem slišala le za kremico, s katero mažete podplatke svojim malčkom, pa tisto za hemoroide... Miška, a nas boš res prehitela? Čakamo novice Opatija, kaj novega? Včeraj sem imela pa neke čudne vrste "popadkov" - sem šla praskat silikon ob banji, ki je malo zamufal in hočem, da ga dragi zamenja z novim, potem sem se k norc spopadala s pajki in pajčevinami pod nadstreškom, pol pa v spalnici vse nekaj na novo zlagala... a so to tut kaki znaki?!? Tistih, ki jih pa pričakujem, pa ne duha ne sluha! In celo torbo sem pripravljala, čeprav priznam, da vse pa še ni not. Pilek, ne najdem rezervne baterije od fotoaparata. Joj, me to jezi! Bom pa polnilec morala s sabo zvleči, sam tega kablovja se bo full nabralo! Baterije od flasha še polnim, pa kamero tudi... Dobro, da je mali še not, če ne bi bila pa panika s tole tehniko! Evo, že bluzim, se mi že mal frcla... komaj čakam 2 uro, grem spet na tisto shiatsu masažo za odpiranje MV, pa dršte pesti, mogoče pa kaj "prime"! Če nič drugega, mi paše, samo da se malo premaknem, da imam kako "obveznost". Potem moram še v lekarno po Ferrum, pa me mika, da bi še ricinus nabavila, za vsak slučaj . Zdaj grem pa punce zbudit, so čisto dan za noč zamenjale, pa je to malo prehitro, a? Zdaj one meni lupčka za lahko noč dajejo. Spat se pa ne sprevita pred 12h, pa še potem pravita, da ne moreta zaspat in bereta knjige... too much!