|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
10.8.2009 13:24:19   
mayamaya
pozdravljene user posted image

no, mi je končno uspelo prebrat en 5 strani za nazaj. pohvale za čvekanje user posted image . pa kar nekaj konkretnih tem ste že načele. se nam pozna, da se bliža konec. jaz imam od danes še točno 3 mesece de PDP...le kdaj je minilo teh 6 user posted image

skratka, da povem še svoje mnjene...bolj želje, no:

epiduralna
mislim, da bom šla na predavanje zgolj iz firbca, sem se pa že preden sem sploh zanosila odločila, da je ne bom uporabila. kaj pa vem, nisem povsem prepričana o 100% zanesljivosti. čeprav je menda v tujini to že kar stalna praksa. sploh pa pri nas ni 24 ur na voljo povsod. vsekakor ne!

porod
ja, sej si vse želimo isto, a ne? hitro in ne preveč boleče user posted image . strah me pa ni, ker sem tak tip, da me ne more biti strah nečesa kar ne vem kako izgleda (mogoče se vem bom zdela čudna). pa tudi moj prag bolečine je kar visok (vsaj do sedaj je bil) tako, da se bom prepustila trenutku ali več in kakor bo, bo. bom pa rodila v Izoli. ni neke pohvale vredna porodnišnica, mi je pa najbližje in nimam namena ne vem koliko kolovratit okoli zadnje minute.
grem pa septrembra v materinsko, tam pa imajo v sklopu predavanj tudi ogled porodnišnice in pač kar spada zraven, tako da upam, da bo kaj koristnega. pa tudi glede poroda samega. komaj čakam september

dojenje  user posted image  tukaj pa res upam, da bo družinska tradicija obveljala še pri meni user posted image . moja mami, pa teta sta obe polno dojili in to kar precej časa. sem pa zagovornik dojenja na polni črti. ga ni boljšega za rast otroka od maminega mleka, ampak če slučajno ne bo šlo...tudi tisti otroci, kjer mamice niso imele te sreče so zrastli v poštene korenjake

glede dojenja: a si ve kaj masirate bradavičke ali kaj podobnega? moja mami pravi, da naj si jih vaske toliko malo ''povlečem'', da ne bodo slučajno vdrte ko ne bo treba.

matične celice
moja pobožna želja, žal predraga za najin proračun. sem pa absolutno za, tako da tiste ki si to lahko privoščite izkoristite to  (pa ne me zdaj obsojat, da pa bom itak denar porabila za kaj drugega in bla, bla, bla...trenutno ni v najini moči).razmišljam pa o javni banki. menda ima to pri nas čez zavod za transfuzijo, samo se še nisem pozanimala točno, je pa ena že nekaj postov nazaj objavila povezavo do zloženke, pa nekega vprašalnika. z mojim se še nisva konkretno menila okrog tega, ampak nabrž se bova odločila v tej smeri. vsaj to pa lahko naredim. upam, da mojemu otroku ne bo nikoli rabilo kaj takega, lahko pa pomagam kakšnemu drugemu, ki bo potreboval.

zdej pa ne vem več kaj sem sploh vse napisala user posted image , ogromno v glavnem in če sem kaj nejasno napisala se opravičujem že v naprej, če se kakšna ne strinja z napisanim, pa je to samo moje mnenje in nič drugega.

lep dan vam želim, pa crkljajte svoje trebuške

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
10.8.2009 14:45:47   
KARNEM
Pozdravljene vse user posted image !

Prebiram vas že vse od začetka, zdaj sem pa tudi jaz zbrala pogum in se odločila da se vam pridružim. Sem ena tistih ,ki so med nosečnostjo doma (zaradi povišanega pritiska). Drugače me pa pestijo enake teževe kot večino user posted image ts.: bolečine v križu, otekanje nog in pa zame najhujša tegoba NESPEČNOSTuser posted image . Drugače je to moja prva težko pričakovana nosečnost, PDP je 9. 11. kaj bomo pa povili bo pa presenečenje.
Lep pozdrav!user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
10.8.2009 14:47:13   
summer410
ojla babnce:)....

jutri imam 3D....komaj čakam....vam napišem kako je bilo in dodam kakšno slikco:)

(odgovor članu KARNEM)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
10.8.2009 14:47:44   
summer410
pozdravljena Karnem:)....in čestitam za user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4529
10.8.2009 14:55:04   
tassika
Sumer kje imaš 3d ker ga imam jat z tudi, so mi doma plačali za roj.dan in me naročili. Upam, da bo lepo in zanimivo, da ne bodo stran vrgli dinarčkov.

A katera razmišlja o masaži za nosečnice, mene boli križ in pa cel ramenski del, pomoje od ležanja na bokuuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 4530
10.8.2009 15:31:10   
Nezy85
Pozdravljena Karnem, dobrodošla med Novemberkami!!

summer, tassikauser posted image super za 3D, mislim da to ni vstran vržen denar, ker ko vidiš svojo pikico(no niso več pikice so že pravi baby-i) je nepozabno lepo splih če še ti kaki CD-posname!

tassika, jaz probam kar redno hodit na masaže, ravno v sredo popoldan grem, ker me križ tako boli da mi ga hoče včasih raztrgat, vrjemi da se splača, sam moraš pazit kam greš, ker to so posebne masaže za nosečnice!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
10.8.2009 15:33:36   
Nezy85
Jaz se pa danes tako zeloooooooooo čudno počutim, ne vem taka medla sem ko da bi hotla skupaj pasti, res mi je čudno!! Mali pa tak razgraja po terbuščku da bo še kaj ven pogledalo!!user posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
10.8.2009 16:06:08   
Nončika
nezy, si si že šla vozičke ogledovat?

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
10.8.2009 16:16:02   
Nezy85
Nončika po vsej vrjetnosti gremo ta vikend po njega,če pa bo moj delav, pa definitivno naslednji vikend, ga bom kr kupla, če pa bo mela še kaj bolšega-lepšega, pa bomo vidli v trgovini!!
Kak se reče tej trgovino z vozički, kaj je v centru Lentija??

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
10.8.2009 16:43:27   
Nončika
nezy, trgovina Amalda. držita se desne strani in pa takoimenovanih lesenih butikov. sicer pa če rabiš pomoč, ti lahko pomagam. v soboto je pri nas praznik, na M pa ni.

jaz sem pa našle en full dober vozek.

user posted image
mah sem zakomplicirala celotno stvar. zdaj mi gre ena pogledat vozek in pol bom vidla. je pa možnost samo naročiti preko neta. moj je navdušen in mala tudi.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
10.8.2009 16:44:54   
Nončika
KARNEM, dobrodošla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
10.8.2009 16:51:16   
eva1
Hej bejbe!

Karnem-dobrodošlauser posted image

summer, trasika-super za 3D! Meni je bil to ful lep UZ...se je res tok lepo videlo..no sedaj bom šla tudi na začetku septrembra ko bom v 28 tednu! Kakšne slikice nalimajte, da si bomo lahko napasle oči!

Kam pa hodite na masaže-jaz morm tut it..koliko časa trajajo, pa kok€ je?

Š eno vprašanje tiste ki je mlete železove preparate koliko imate hemoglobina in železa in kaj jeste?
Jaz sem imela hemoglobina dost, sam železo imam čist izropano(2.1) tako da sem dobila legofer...bila sem tudi na testu za sladkorno-izvid po 1 uri je bil 6.3!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
10.8.2009 17:21:59   
KARNEM
Hvala vsem za lepo dobrodošlico.
Mene pa zanima k lih vidim da se tudi malo o 3D pogovarjate, če je bila katera v Ljubljanski porodnišnici na tem ultrazvoku ali pa če katera ve koliko stane.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
10.8.2009 18:40:31   
Lupinca
Ojli souser posted image !

Evo mene nazaj, končno spet dobre volje in mirna nosečka, ker sva našla stanovanje in se konec meseca seliva!user posted image user posted image Hvala vsem, ki ste kdaj kako pestko stisnileuser posted image user posted image tako da če je katera doma blizu šmartnega pod šmarno goro, jo bom z veseljem povabila na sokca user posted image

zdej me pa čaka kar nekaj dela...tole vse prebrat kar ste napisale..čvekuljeuser posted image

(odgovor članu KARNEM)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
10.8.2009 19:48:47   
mashy
lupinca, čestitke za stanovanje! user posted image

karnem: dobrodošla! user posted image

tassika: jaz grem ravno v četrtek na masažo. Se že prav veselim, da me malo pretegne, ob vseh teh bolečinah, ki me trenutno pestijo!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
10.8.2009 19:50:32   
tassika
Lupinica super, sem vesela zate. Sam to je pa mal stran od LJ in centra kot si bila vajena, a nisi nekaj govorila, da se bosta itak pol preselila v mengeš al sem si to zmislila.

Masaže sem jaz gledala v otelotu pri nas v domžalah in stane cca 48 eur za 50 min in cca 58 za 80 min, drugega nisem gledala.

Evo mi smo imeli danes v šoli predstavitev LJ porodnišnice, v sredo pa imamo porod, je bilo ful zanimivo, vsaj meni. Zdaj se vsaj zavedam, da se vse skupaj počasi približuje, jaz pa še vedno vse razmetano in po škatlah, ah bomo že a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
10.8.2009 20:13:25   
Lupinca
joj ejuser posted image kr neko "napako" mi je javilo, ko sem hotla objavit kar sem napisalauser posted image user posted image user posted image bemtiš....

pa drugič...v glavnem...
mashy hvala!user posted image

tassika ja...hihi, je 5 min ven iz Lj, oz ene 10 min od centra in ravno toliko, ok ene slabih 15 min iz Mengša. nekje na sredini bova. Sej zunaj Lj sva zdej iskala, da sva vsaj večje stanovanje dobila za isti denar. Hehe, si si čist prav zapomnila in ja, se bova selila v mengeš, bova začela zidat tam...ko bo "malenkost" več zlatnikov na računu kot sedaj. Do takrat pa bova v najemniškem stanovanju, ker želiva bit na svojemuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
10.8.2009 20:38:47   
valerija77
Pozdravljene

Naša selitev se bliža koncu - HB! Samo nekaj stvari še moramo spakirati. Spalnica je gotova, dnevna bo vsak čas, ena otroška je tudi skoraj gotova, druga otroška pa pride septembra na vrsto. Sem pa danes imela psihološki pregled zaradi sodišča kjer imamo obravnavo glede skrbništva. In mi je kr odlegl da sem dala to skozi. V petek pa že komaj čakam na UZ da vidim svojga mišeka. Sem pa pozabla it danes na telovadbo, da bi se prijavila za materinsko šolo, bom pa drug teden.
Zdaj pa prilepim še svojo slikco...26t in 3 dni.

user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
11.8.2009 8:30:14   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: summer410

IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

hojla,
samo, da vsa na hitro pozdravim...

se probam kontrolirat glede stresa v službi,,,tako, da pupike hvala za vzpodbudne besede...user posted image

jz se tud trudim....dans mi mogoče že malo uspeva:))).....sam ko sem vroče krvi in se hitro razburim....:)oziroma burno reagiram:)))se trudimuser posted image user posted image

he he...potem sva si pa podobni...se moram res relaksirat....khm...lahko pričakujeve tudi, da bo najin jenči takšen....user posted image

No jaz se pomirjam z glasbo...si v službi kar naštimam neko umirjeno glasbo ali celo uspavanko, pa morem rečt, da pomaga....
Poskusi še ti...user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

Neposredna povezava do sporočila: 4544
11.8.2009 9:00:36   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sumer kje imaš 3d ker ga imam jat z tudi, so mi doma plačali za roj.dan in me naročili. Upam, da bo lepo in zanimivo, da ne bodo stran vrgli dinarčkov.

A katera razmišlja o masaži za nosečnice, mene boli križ in pa cel ramenski del, pomoje od ležanja na bokuuser posted image

ojla....dans po službi na Ptuju pri dr.Lukmanu....:)komaj čakam...

jz bi ful šla na masažo, ker me že od službe vse boli, sam ne vem da bi bila kje v okolici MBja

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
11.8.2009 9:02:22   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Hej bejbe!

Karnem-dobrodošlauser posted image

summer, trasika-super za 3D! Meni je bil to ful lep UZ...se je res tok lepo videlo..no sedaj bom šla tudi na začetku septrembra ko bom v 28 tednu! Kakšne slikice nalimajte, da si bomo lahko napasle oči!

Kam pa hodite na masaže-jaz morm tut it..koliko časa trajajo, pa kok€ je?

Š eno vprašanje tiste ki je mlete železove preparate koliko imate hemoglobina in železa in kaj jeste?
Jaz sem imela hemoglobina dost, sam železo imam čist izropano(2.1) tako da sem dobila legofer...bila sem tudi na testu za sladkorno-izvid po 1 uri je bil 6.3!

jaz sem dobila 3 flaše železa.....user posted image kot da že nisem dovolj zaprta neuser posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
11.8.2009 9:06:45   
summer410

[/quote]
he he...potem sva si pa podobni...se moram res relaksirat....khm...lahko pričakujeve tudi, da bo najin jenči takšen....user posted image

No jaz se pomirjam z glasbo...si v službi kar naštimam neko umirjeno glasbo ali celo uspavanko, pa morem rečt, da pomaga....
[/quote]

ja...dans mi je za dobrojutro šofer povedal, da je dobil kazen, ker ni imel pravilnega nevemkajže v avtu....in sem ga vprašala, če to ni njegova naloga, da pazi, da so vse stvari datumsko urejene...beri:gasilni aparat in podobno....in potem jadajadajada......
skratka...men pol takšne stvari dvignejo pritisk,pa tud če sam za 10 minut....
dans sem mu rekla, da v bodoče vse te stvari nosi direkt k šefu in mene neha obremenjevat s svojimi neumnostmi....sem bla ful pridnauser posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
11.8.2009 9:22:01   
luan
Sveže dobro jutro in privoščite si enouser posted image ali pa čajček.

Zunaj je ful dobr, ker ni vročeuser posted image .Upam, da bo skozi ves dan tako.Uživaje punceuser posted image .
LP

Neposredna povezava do sporočila: 4548
11.8.2009 9:28:54   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: summer410

ja...dans mi je za dobrojutro šofer povedal, da je dobil kazen, ker ni imel pravilnega nevemkajže v avtu....in sem ga vprašala, če to ni njegova naloga, da pazi, da so vse stvari datumsko urejene...beri:gasilni aparat in podobno....in potem jadajadajada......
dans sem mu rekla, da v bodoče vse te stvari nosi direkt k šefu in mene neha obremenjevat s svojimi neumnostmi....sem bla ful pridnauser posted image

he he...pridna....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

Neposredna povezava do sporočila: 4549
11.8.2009 9:39:54   
tassika
user posted image     

user posted image   Pi82ka 17t5d 

user posted image tassika 25t2d 

[/link]user posted image   nezy85 22t 

user posted image  Valerija77 26t3d 

user posted image sashy 24t 

user posted image  giotti 21t 

user posted image  mashy 21t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image Ellam 22t

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 15t

user posted image Eva1 16t

user posted image Lupinica 21t

user posted image Piškagoriška 23t

user posted image spelap 19t

user posted image luan 24t

user posted image Miska73 25t

< Sporočilo je popravil tassika -- 11.8.2009 9:55:31 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

nosečnost
tanjusi

Ali se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?

da (26%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!