|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
11.8.2009 14:28:31   
m..tina
Nisem bla pri tapravi na kavi, da bi vse zvedla! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 401
11.8.2009 14:29:50   
m..tina
Mi smo fajn. Zdej je ati prišo domov, pa mu mormo jesti datuser posted image , pol se gremo pa mal potepat. Verjetno gremo tvojo sestco na šiht obiskat! Js bi tud mela nove zavese! user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.8.2009 14:30:33   
sonček85
MAMICE

vse mamice tistih krofkov in jagod ,ki so že dobili zobeke napišite datum kdaj so odbili katerega da jih vpišemo v seznamček

Hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 403
11.8.2009 14:31:56   
L & L
No pa še nekaj grlo me boli ko strwla, kaj lahko vzamem glede na to da dojim?

Lahko vzameš lekadol brez problema.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 404
11.8.2009 14:34:06   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Mi smo fajn. Zdej je ati prišo domov, pa mu mormo jesti datuser posted image , pol se gremo pa mal potepat. Verjetno gremo tvojo sestco na šiht obiskat! Js bi tud mela nove zavese! user posted image

fajn super za zavese-tej ji pa le naredi mal prometauser posted image user posted image
tej pa ne preveč kaj omenjat-oz.sploh neuser posted image user posted image user posted image

sej se mi je zdelo, da nis bla pri tapraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 405
11.8.2009 14:35:12   
klavdyk
zobki- med 31.7 in 4.8 sta prišla kr oba spodnja-enkici-lahk daš datum za prvega 31.7 za drugega 4.8

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 406
11.8.2009 14:44:11   
m..tina
No, ne bom kaj rekla. Bojo že sami povedli!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 407
11.8.2009 15:01:48   
sonček85
klavdyk:hvala za podatek,bom vpisla pri naslenjem vpisuuser posted image

no pa še nekaj o podiranju kupčka če katero zanima.Predzadnji post od gospe Karmen.http://med.over.net/forum5/read.php?94,1983644

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 408
11.8.2009 15:50:39   
Nalini
ojla

sem vas malo prebrala za nazaj .... zgleda, da res vsi krofeki nekaj brčkajo s spanjem .... mi smo po dolgem času imeli bolj normalno noč user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

vse, ki ste bili na dopustu ... fajn, da ste uživali user posted image  .... tudi jaz komaj čakam, da gremo ampak komaj septembra ....

detelja ... fajn, da ste porihtali .....

sonček85 in vse ostale ... hvala ampak na žalost je en angel več na nebuuser posted image user posted image user posted image  in upam, da bo zdaj čuvala svoje najdražje z neba ....  kljub žalosti pa po drugi strani občutim veselje, ker je mirno zaspala pri svojih 90. letih in da je pred smrtjo še pobožala, se nasmejala Alekseju ...

grem počivat k malemu, ker so me tile dnevi kar izčrpali ... pa še danes sem zlikala eno tono cunj ....

< Sporočilo je popravil Nalini -- 11.8.2009 15:52:37 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 409
11.8.2009 15:52:24   
veronikab
Nalini iskreno sožalje.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 410
11.8.2009 16:02:17   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sporočam vam, da smo zrihtali župnika, tako, da bomo imeli 30.8. krst...upam, da bosta stara sedaj od sreče crknilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez problema bo sestra vpisana itd....HB, da bo konec te štale, vsaj upamuser posted image

detelja - super da ste porihtali. Keri župnik je pa pripravljen izvesti krst pod vašimi pogoji?

v kraju kjer živijo moji starši, če rabiš kraj ti pošljem ZS....sploh ne rabimo nobenega potrdila, priprav itd...ni panike da noben ni poročen...edino mojemu je rekel, da naj gre prej k spovedi....moj je rekel "da ja bo šel"user posted image user posted image user posted image user posted image amapak ni povedal, da bo z mano grešil in potem se bo meni spovedaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 411
11.8.2009 16:12:55   
veronikab
Daj prosim, pošlji ZS, ker midva tudi nisva poročena, pa moj je samo krščen.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 412
11.8.2009 18:39:25   
klavdyk
m..tina
a si kupla kaj?user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 413
11.8.2009 19:53:57   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina
a si kupla kaj?user posted image user posted image

Nisma šla, cajta nam je zmankalo. B. je bil bolj pozn, pa da se najemo, pa cajta zmanka. Jutr, če bo uspelo, če ne pa menda dobimo dostavo na dom! user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 414
11.8.2009 20:02:41   
sonček85
nalini:iskrene sožaljeuser posted image
detelja:jeeeeeee 30.8 bo krst,super in vsa kalvarija bo 31.8 za tabo user posted image user posted image user posted image

evo moje dete spi upam ,da vsaj nekje do 2h
Mislim pa da nam zobek raste ker je nekaj belega in sitkan je kar dos.No enkrat bo če ne zdaj pa čez 1,2,3,..... meseceuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 415
11.8.2009 22:42:40   
kimmii
Ali ste že kaj razmišljale kater avtosedež 9 do 18 kg boste kupile?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 416
12.8.2009 6:39:26   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja:jeeeeeee 30.8 bo krst,super in vsa kalvarija bo 31.8 za tabo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mi je pa že danes slabouser posted image user posted image user posted image edino upanje je, da bo stara od sreče pobralo...ampak v koprivo baje nikoli ne udari, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes dobijo novo verzijo vabil...me prav zanima, če bo stari tako hiter in se mi bo tudi danes zahvalil ali je blo treba sam zadnjič ko se je drl na mene kot psa....sem pa na kuverto napisala zanalašč najprej starino ime in potem od starega in stari tega ne prenese njegova razlaga, če hodijo položnice na njega more utdi ostalo hodit takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image alelujauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mene zanima, koko je pri vas, če sta mama in oče različnh ver po kom se krsti??? pri nas je po mami, če imate take dr tašče tasta kot jaz potem je ženska nula...oz konzervativnost...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 417
12.8.2009 8:43:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii

brevi.Sem ga že gledala.Sedaj je v tušu akcija,drugame je pa okoli 150€

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 418
12.8.2009 8:43:43   
sonček85

user posted image user posted image user posted image mi je pa že danes slabouser posted image user posted image user posted image edino upanje je, da bo stara od sreče pobralo...ampak v koprivo baje nikoli ne udari, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes dobijo novo verzijo vabil...me prav zanima, če bo stari tako hiter in se mi bo tudi danes zahvalil ali je blo treba sam zadnjič ko se je drl na mene kot psa....sem pa na kuverto napisala zanalašč najprej starino ime in potem od starega in stari tega ne prenese njegova razlaga, če hodijo položnice na njega more utdi ostalo hodit takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image alelujauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mene zanima, koko je pri vas, če sta mama in oče različnh ver po kom se krsti??? pri nas je po mami, če imate take dr tašče tasta kot jaz potem je ženska nula...oz konzervativnost...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kopriva nikoli ne pozebe

za vrašanje pa ti nebi vedla povedat,pri nas smo vsi krščanske vere.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 419
12.8.2009 8:44:26   
sonček85
blančica

Ker danes praznuješ rojstni dan,

naj sreca k tebi se poda,
naj izpolni vse želje tvojega srca,
naj v srcu prijateljstvo živi
in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 420
12.8.2009 8:44:51   
sonček85
Mi smo se pa danes 2x prekocuknili s trebuščka na hrbet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 421
12.8.2009 10:35:30   
ninica23

sporočam vam, da smo zrihtali župnika, tako, da bomo imeli 30.8. krst...upam, da bosta stara sedaj od sreče crknilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez problema bo sestra vpisana itd....HB, da bo konec te štale, vsaj upamuser posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image glavno da ste uredili,za druge se pa sploh ne splača sekirat... user posted image user posted image user posted image

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=292&Itemid=220 in oddaj glas za mojega krofka 09 :)

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 422
12.8.2009 10:39:29   
ninica23
nalini iskreno sožalje tudi z moje strani user posted image

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=292&Itemid=220 in oddaj glas za mojega krofka 09 :)

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 423
12.8.2009 10:42:04   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: kimmii
brevi.Sem ga že gledala.Sedaj je v tušu akcija,drugame je pa okoli 150€

sonček: a je to mogoče ta,ki je sedaj v akciji za 99eur??? do kdaj pa je ta akcija oz.kdaj se začne? hvala

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 424
12.8.2009 11:38:44   
ninica23
Mi smo se pa danes 2x prekocuknili s trebuščka na hrbet.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za Aleksa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?