Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 10.8.2009 22:51:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo nas iz posvetovalnice. Pa da javim podatke: teža: 7370 g dolžina: 64 cm o glave: 42 cm o prsi: 45 cm matcar: za Saša, pa ti je P kaj rekla glede kg? jaz sem bila namreč kregana,da ga preveč hranim IAN ima pa 7400g in 67cm Ne,nič ni rekla,edino sestra me je vprašala,kaj je od AM.Mi2 s P sma tako že na zadnjem pregledu podebatirale glede njegovega apetita,je rekla,da pač je tak,da je važno,da je zdrav in zadovoljen.To pa itak,da je. Je rekla,da se ne smem sekirat.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 8:02:55
|
|
|
|
L & L
|
Evo mene Mal imam časa miško spi more nadoknadit nočko, no ja čeprav je bila današnja še kar ok smo jedli samo 2 krat. Vidim da nas je kar nekaj v istem zosu glede spanja, pri nas je zadnje čase noro, jedli smo tut po 5 krat na noč, nisem več vedla a podnevi gledam al spim, da o tečnobi ne bi so se me še starejši otroci izogibal. Joj pa k je podnev tak sonček, sam smeje se in to naglas res je pravi cukr, sam pol spravi vse na nič ko ga ponoč tok sračka, ma ja biče bolje, pa sej mi tavelke dva tut nista ne vem kako spala sam ta je pa obup, pa že tako lepo je spančkou zdej pa tole, upam da je samo prehodno obdobje. Vidim da vas že kar nekaj daje gh, mi smo še vedno samo na maimičenem mlekcu, čeprav zadnje čase nisem vedla ali ima dovolj ali ne, pa kakamo zadnje dni vsaj trikrat če ne 4 krat na dan, pa tako bolj zelenkasto blato je, ne vem a ga nekaj črviči, jem pa itak že skos vse, pujsa še ne. A vi še kupčka podirate, mi čez dan ja ponoči pa ne ker ga rajš pustim primiru ko zaspi. Aja glede gh jaz mislim začet tam po 4 mesecu začela bom pa z mlečnimi kašicami, tako sem pri obeh in ni bilo težav da česa ne bi jedla. Evo pa še od fredija (obroč) zadnjič smo šli v Atlantis in sem ga dala not in moj pikec je zgleda še premajhen al pa ga nisem dala prav notri, in sicer ritka mu je zlezla čist dol, sam k si ga pa držal je blo pa ok, je pa full užival. No dokomentacija je tukaj Uživancija v Frediju Pa še naše predpriprave za gh
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 8:04:25
|
|
|
|
L & L
|
Kura jest Vsem čestitke za obmesečnice in za lepe nove merice. Slikice so pa ita naj naj lepše od vsej krofkov in jagodk LP in uživajte.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 8:50:27
|
|
|
|
ninca19
|
vidim da vas kar nekaj že daje gosto hrano. jaz sem tud že začela, malo korenčka, pa jabolke, sam se mi zdi da jo kar zvija. zato sem se odločla, da še kaki tedn počakam. kdaj pa dajete kašice? med obroki ali pred obrokom in nato gor mleko? sem prvič mamica in me skrbi, da nebom kaj narobe naredla kaj pa kšice, sem ji dajala mlečno kašico, sedaj še bom kupila riževo, jim dajate po flaški, ali žlički...? tukaj pa še nekaj slikic od moje najike (ne znam kr na to stran dat ) http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13726&hash=e036d09bcbf33e8548b606da963d3817
< Sporočilo je popravil ninca19 -- 11.8.2009 8:57:40 >
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 9:07:22
|
|
|
|
brigita23
|
HOJLA PUNCE U kako ste bile pridne, vidim da ste v teh dneh ko smo bili na dopustu nekaere pridno polnile strani in prišle do 2. dela . No naj nakratko opišem naš dopust...res je da smo se vozili celih 9 ur in bi mi marsikatera mama rekla da sem čist nora da takole matram svojega otroka ampak naj vam povem da je bil naš Nik zelo priden ker smo šli ponoči je skos spal, razen ko je bil čas za zizo . N amorju je užival 100/h. Sem mu namočila nogice v vodo on pa bi kr cel čofotal, tako da smo ga dali do pasu v vodo in se ni nič branil. Zelo mu je bilo všeč, še posebej ko je lulal v morje....ja, ja zato je letos tako slano . Tudi učko smo na morju pozdravili, zgleda da je klima ugodno vplivala nanjga. Na splošno ni bilo nobenih problemov. Ogromno je pridobil ne samo pri razvoju tudi zrastel je zelo, tako da smo mu morali podaljšati pase na jajčki ko smo se vračali . No ker je sinček tako lepo užival sta bila tudi ati in mamica vesela in imela pravi dopust. Od 12h-17h smo hodili počivat...no počival je Nikec mi pa smo jah je blo treba spravit not za nazaj . No tako to je kar se morja tiče...pustimo pa detajle . Kako ste pa ve kaj drage moje mamice??????? ..sem vas že pošteno pogrešala, sem parkrat sončku naročila naj vas pozdravi Našemu Niku se pa nohtek urašča, sem včeraj opazila da ima palček na nogi natečen in rdeč pri strani. Zdej pa ne vem kaj naj naredim, sem šla do svoje kozmetičarke pa je rekla naj ga ne vozim na pediatrijo, da naj prvo probam z cinkovo kremo mazat pa da mu bo ona vn poskusla špičko dobit , da na pediatriji ga bojo dal pa kr rezat ...je pa res da zdravnikom tudi sama ne zaupam kaj dosti. Je mela katera podoben problem. Pa babica bi me lahko na to opozorila, sem jo še vprašala pa je rekla da nohtov na nogicah naj se do 4. meseca sploh ne dotikam neki me zanima če katera ve..imam maxi cosi jajčko pa me zanima če se da prat? Men ni jasn kako prevleko dobiš dol No pa še nekaj grlo me boli ko strwla, kaj lahko vzamem glede na to da dojim? Pridne bodite, pa se tipkamo kasneje
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 9:07:48
|
|
|
|
matcar
|
Jaz mu dam namesto flaške obrok kašice sadne,zaenkrat.Dam pa mu po žlički.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 9:16:09
|
|
|
|
matcar
|
Brigita,tudi jaz imam jajčko maxi cosi,pa sem dobila dol prevleko in jo oprala.Saj gre,malo se boš namantrala zraven . Super,da ste uživali na morju,sploh Nikec!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 9:18:03
|
|
|
|
L & L
|
user posted image neki me zanima če katera ve..imam maxi cosi jajčko pa me zanima če se da prat? Men ni jasn kako prevleko dobiš doluser posted image Da se prevleko dol dobit, pa oprat jaz jo perem na 40 pa je vse ok, tam ko imaš un trakec za zategnit pasove se spodaj stakne, tam se večina zatakne tut meni se je tko maš narejen da je ubistvu na sredini luknja pol je pa z vsake strani mal nataknjen gor upam da nisem preveč zakomplicirala. LP
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 9:30:36
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 neki me zanima če katera ve..imam maxi cosi jajčko pa me zanima če se da prat? Men ni jasn kako prevleko dobiš dol mogoče ti bo to pomagalo: http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20090205090137AAu7YYB IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 No pa še nekaj grlo me boli ko strwla, kaj lahko vzamem glede na to da dojim? ko sem jaz pred 2 tednoma zbolela, so mi v lekarni rekli, da ne priporočajo ničsar, saj na vseh zdravilih piše, da ali uživanje ni priporočljivo med dojenjem, ali pa da vpliv na dojenčka še ni bil raziskan. JAz ti priporočam čimveč tekočine, pa še za dojenje je dobro. Pa seveda, dobrodošla nazaj!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 9:41:34
|
|
|
|
detelja
|
brigita se pravi, da je rožica ornk zalita....tako se dela zdapa jo lepo vsak dan zalivajta, da ne bo spet preveč suha ratala.
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 10:23:52
|
|
|
|
klavdyk
|
hej no da še js poročam z našega dopusta bili smo v Čatežu, v hišici-apartmaju. prve tri dni je blo noro vroče-pol ko je pa v torek ulilo se je pa HB mal shladilo. Gašper je bil v vodi samo za vzorec-zarad tega ker imava ful probleme z njegovo vodico, pa je rekla P, da je boljš da ne gre v bazen. Gregor-zgodba zase. sm mogla ga fuuul merkat je kr skočil v vodo-z al brez rokavčkov. no v glavnem sn imela oči sm za njega. Gašper je bil pa ful priden-mu je zgleda pasalo. sm sn bla ful šokirana kakšni s(m) ljudje. je bla zraven njegova mama. in ker ne zna plavat(stara 60 let) je pač šla v tisto ki ni bla globoka-voda. no in v tor ko je blo slabo vreme-dež-smo šli v notranjega. mi smo šli domov-ona pa je rekla, da bo še ostala. in je šla v bazen z valovi, ki ima globino 180 cm. no in kk je pravla, ko so bli valovi jo je začelo zanašati proti globini-valovi-in ko ji je zmanjkalo podna, je začela klicati na pomoč-noben se ni odzval-še reševalc ne groza. sicer res ni blo veliko ljudi not sm vseeno. noben ni pomagal. je rekla, da se je pol mal umirila in poiskušala priti do nižje vode. in nekot ji je ratalo. js sn bla ful šokirana. tavečji mi je tut zagodel jo tk, da mi je srce obstalo. zvečer sploh nisem mogla zaspat. pa misliš, da se tebi to ne more zgoditi, pa otroka maš skoz na očeh in ne veš kda ti izgine iz oči, samo malo pogledaš okoli. naš je kr v vodo skočil in sreča, da je voda bila mu glih do vratu, da je klical mama in da sem ga videla. folk okol njega pa kot da ni nič. ga potem nismo spustili niti milimetra bek od nas. HB ni blo nič. je pol mel skoz na rokah rokavček. tut ko je bil zunaj iz vode. mama je bla pol ful panična. drugače je blo pa fajn
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2009 11:16:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 12:25:24
|
|
|
|
m..tina
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Našemu Niku se pa nohtek urašča, sem včeraj opazila da ima palček na nogi natečen in rdeč pri strani. Zdej pa ne vem kaj naj naredim, sem šla do svoje kozmetičarke pa je rekla naj ga ne vozim na pediatrijo, da naj prvo probam z cinkovo kremo mazat pa da mu bo ona vn poskusla špičko dobit , da na pediatriji ga bojo dal pa kr rezat ...je pa res da zdravnikom tudi sama ne zaupam kaj dosti. Je mela katera podoben problem. Pa babica bi me lahko na to opozorila, sem jo še vprašala pa je rekla da nohtov na nogicah naj se do 4. meseca sploh ne dotikam neki me zanima če katera ve..imam maxi cosi jajčko pa me zanima če se da prat? Men ni jasn kako prevleko dobiš dol Glede nohtkov na nogicah: našemu se oba malo vraščata, pa so mi rekli, da naj kr lepo v vodici namakamo, da se fajn mehča in pustimo čist pri muru. js sem tk nardila, in je šlo samo vn, sam, da nohtek kožico preraste, pa bo. Naš se pa itak še ful poti v noge, tk da je bil nohtek itak skoz namočen! Maxi-cosi jajčka: najboljš, da pogledaš na njihovi strani. Tam maš video posnetke in je vse prikazano kako kaj razmontiraš!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 12:29:05
|
|
|
|
m..tina
|
Klavdyk...ful fajn, da ste uživali. Nas tud vse bolj vleče, tk da se bomo res mogli nekam spravit. Aja, vse naj naj Gašperju za 4 mesece!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 12:59:17
|
|
|
|
klavdyk
|
m..tina hvala-sm čsit pozabla, da smo že 4 m stari. a že veš top novico pri vaših sosedih?
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 13:38:05
|
|
|
|
veronikab
|
Čestitke Gašperju za 4 mesece!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 13:58:52
|
|
|
|
kimmii
|
Kdaj pa boste kaj ve dale ven iz lupinice podlogo za dojenčke (oporo za glavico in hrbet)?
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 14:13:44
|
|
|
|
detelja
|
sporočam vam, da smo zrihtali župnika, tako, da bomo imeli 30.8. krst...upam, da bosta stara sedaj od sreče crknila brez problema bo sestra vpisana itd....HB, da bo konec te štale, vsaj upam
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 14:14:07
|
|
|
|
m..tina
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk m..tina hvala-sm čsit pozabla, da smo že 4 m stari. a že veš top novico pri vaših sosedih? Govori!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 14:19:24
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja sporočam vam, da smo zrihtali župnika, tako, da bomo imeli 30.8. krst...upam, da bosta stara sedaj od sreče crknila brez problema bo sestra vpisana itd....HB, da bo konec te štale, vsaj upam detelja - super da ste porihtali. Keri župnik je pa pripravljen izvesti krst pod vašimi pogoji?
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 14:23:18
|
|
|
|
sonček85
|
L&L:kako lepo čička v fredovem oborčku.Pravi frajer je,da pa o lajbelku niti ne govorim ko bo jedel GH. spanje ponoči:očitno se je krofkom in Jagodam nekaj zmešal ritem ponoč in ne spijo. ninica19:slikce so lepe brigita.a zato se je ves svet tresel ko sta vidvas tolk slončkala. nohtek:jaz bi počakal no če ti je kozmetičarka rekla,drugače pa ga pojdi vsaj pokazat pa da vidiš kaj bodo rekli,saj zadnja beseda bo tvoja če boš dala rezat ali ne jajčka.včeraj sem bila v pikipoki in vprašalal in je rekla da se opere. grlo:aja na sms sem ti pozabla napisat.Jaz sem jemala samo halls črni in je pomagalo.Druga nisem nič upala. klavdyk:super da ste tko uživali,za babico pa nimam besed.Če njej niso p0omagal ,kaj bi šele bilo če bi otrok klical na pomoč.Res groza,to bi bilo za povedat tam. Gašper čestitke za 4 m kimmii:jaz je nimam že kak mesec te opore. No mi smo danes že spali bolje,se je zbudil samo ob 1 in 4.20 drugače pa spal.Po moje je pomagal čajček za lahko noč Prestali smo tudi več kot odlično drugi dan kašic,ko sem mu odmaknila se je začel gregat name,potem sem mu pa ziziko dala in je bilo ok
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 14:23:54
|
|
|
|
klavdyk
|
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk m..tina hvala-sm čsit pozabla, da smo že 4 m stari. a že veš top novico pri vaših sosedih? ne tej pa ne smem če še ni noben kaj rekel. da nem pol js tta največja čveka Govori!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 14:25:18
|
|
|
|
m..tina
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk IZVIRNO SPOROČILO: m..tina IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk m..tina hvala-sm čsit pozabla, da smo že 4 m stari. a že veš top novico pri vaših sosedih? ne tej pa ne smem če še ni noben kaj rekel. da nem pol js tta največja čveka Govori! A se bojo povečali iz 3 na 4?
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 14:27:18
|
|
|
|
klavdyk
|
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk IZVIRNO SPOROČILO: m..tina IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk m..tina hvala-sm čsit pozabla, da smo že 4 m stari. a že veš top novico pri vaših sosedih? ne tej pa ne smem če še ni noben kaj rekel. da nem pol js tta največja čveka Govori! A se bojo povečali iz 3 na 4? a še ne veš?no čudno ko so pa gre vse tk hitro naprej
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 11.8.2009 14:28:23
|
|
|
|
klavdyk
|
in kk se vi mate?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?