|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
10.8.2009 22:51:23   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Evo nas iz posvetovalnice.
Pa da javim podatke:
teža: 7370 g
dolžina: 64 cm
o glave: 42 cm
o prsi: 45 cm

matcar: user posted image user posted image user posted image za Saša, pa ti je P kaj rekla glede kg? jaz sem bila namreč kregana,da ga preveč hranim user posted image IAN ima pa 7400g in 67cm

Ne,nič ni rekla,edino sestra me je vprašala,kaj je od AM.Mi2 s P sma tako že na zadnjem pregledu podebatirale glede njegovega apetita,je rekla,da pač je tak,da je važno,da je zdrav in zadovoljen.To pa itak,da je.user posted image Je rekla,da se ne smem sekirat.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 376
11.8.2009 8:02:55   
L & L
Evo mene
Mal imam časa miško spi more nadoknadit nočko, no ja čeprav je bila današnja še kar ok smo jedli samo 2 krat.
Vidim da nas je kar nekaj v istem zosu glede spanja, pri nas je zadnje čase noro, jedli smo tut po 5 krat na noč, nisem več vedla a podnevi gledam al spim, da o tečnobi ne bi so se me še starejši otroci izogibal. Joj pa k je podnev tak sonček, sam smeje se in to naglas res je pravi cukr, sam pol spravi vse na nič ko ga ponoč tok sračka, ma ja biče bolje, pa sej mi tavelke dva tut nista ne vem kako spala sam ta je pa obup, pa že tako lepo je spančkou zdej pa tole, upam da je samo prehodno obdobje.
Vidim da vas že kar nekaj daje gh, mi smo še vedno samo na maimičenem mlekcu, čeprav zadnje čase nisem vedla ali ima dovolj ali ne, pa kakamo zadnje dni vsaj trikrat če ne 4 krat na dan, pa tako bolj zelenkasto blato je, ne vem a ga nekaj črviči, jem pa itak že skos vse, pujsa še ne.
A vi še kupčka podirate, mi čez dan ja ponoči pa ne ker ga rajš pustim primiru ko zaspi.
Aja glede gh jaz mislim začet tam po 4 mesecu začela bom pa z mlečnimi kašicami, tako sem pri obeh in ni bilo težav da česa ne bi jedla.
Evo pa še od fredija (obroč) zadnjič smo šli v Atlantis in sem ga dala not in moj pikec je zgleda še premajhen al pa ga nisem dala prav notri, in sicer ritka mu je zlezla čist dol, sam k si ga pa držal je blo pa ok, je pa full užival.
No dokomentacija je tukaj
Uživancija v Frediju
user posted image

Pa še naše predpriprave za gh user posted image
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 377
11.8.2009 8:04:25   
L & L
Kura jest
Vsem čestitke za obmesečnice in za lepe nove merice.
Slikice so pa ita naj naj lepše od vsej krofkov in jagodk
LP in uživajte.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 378
11.8.2009 8:50:27   
ninca19
vidim da vas kar nekaj že daje gosto hrano. jaz sem tud že začela, malo korenčka, pa jabolke, sam se mi zdi da jo kar zvija. zato sem se odločla, da še kaki tedn počakam. kdaj pa dajete kašice? med obroki ali pred obrokom in nato gor mleko? sem prvič mamica in me skrbi, da nebom kaj narobe naredlauser posted image kaj pa kšice, sem ji dajala mlečno kašico, sedaj še bom kupila riževo, jim dajate po flaški, ali žlički...?

tukaj pa še nekaj slikic od moje najike (ne znam kr na to stran datuser posted image )

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13726&hash=e036d09bcbf33e8548b606da963d3817

< Sporočilo je popravil ninca19 -- 11.8.2009 8:57:40 >

Nina

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 379
11.8.2009 9:07:22   
brigita23
HOJLA PUNCE

U kako ste bile pridne, vidim da ste v teh dneh ko smo bili na dopustu nekaere pridno polnile strani in prišle do 2. delauser posted image user posted image user posted image user posted image .
No naj nakratko opišem naš dopust...res je da smo se vozili celih 9 ur in bi mi marsikatera mama rekla da sem čist nora da takole matram svojega otroka ampak naj vam povem da je bil naš Nik zelo priden ker smo šli ponoči je skos spal, razen ko je bil čas za zizouser posted image . N amorju je užival 100/h. Sem mu namočila nogice v vodo on pa bi kr cel čofotal, tako da smo ga dali do pasu v vodo in se ni nič branil. Zelo mu je bilo všeč, še posebej ko je lulal v morje....ja, ja zato je letos tako slanouser posted image user posted image . Tudi učko smo na morju pozdravili, zgleda da je klima ugodno vplivala nanjga. Na splošno ni bilo nobenih problemov. Ogromno je pridobil ne samo pri razvoju tudi zrastel je zelo, tako da smo mu morali podaljšati pase na jajčki ko smo se vračaliuser posted image . No ker je sinček tako lepo užival sta bila tudi ati in mamica vesela in imela pravi dopust. Od 12h-17h smo hodili počivat...no počival je Nikec mi pa smo user posted image user posted image user posted image jah je blo treba spravit not za nazajuser posted image user posted image .

No tako to je kar se morja tiče...pustimo pa detajleuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kako ste pa ve kaj drage moje mamice???????user posted image ..sem vas že pošteno pogrešala, sem parkrat sončku naročila naj vas pozdraviuser posted image

Našemu Niku se pa nohtek urašča, sem včeraj opazila da ima palček na nogi natečen in rdeč pri strani. Zdej pa ne vem kaj naj naredim, sem šla do svoje kozmetičarke pa je rekla naj ga ne vozim na pediatrijo, da naj prvo probam z cinkovo kremo mazat pa da mu bo ona vn poskusla špičko dobituser posted image user posted image user posted image , da na pediatriji ga bojo dal pa kr rezatuser posted image user posted image user posted image ...je pa res da zdravnikom tudi sama ne zaupam kaj dosti. Je mela katera podoben problem. Pa babica bi me lahko na to opozorila, sem jo še vprašala pa je rekla da nohtov na nogicah naj se do 4. meseca sploh ne dotikamuser posted image

user posted image neki me zanima če katera ve..imam maxi cosi jajčko pa me zanima če se da prat? Men ni jasn kako prevleko dobiš doluser posted image

No pa še nekaj grlo me boli ko strwla, kaj lahko vzamem glede na to da dojim?
Pridne bodite, pa se tipkamo kasnejeuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 380
11.8.2009 9:07:48   
matcar
Jaz mu dam namesto flaške obrok kašice sadne,zaenkrat.Dam pa mu po žlički.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ninca19)
Neposredna povezava do sporočila: 381
11.8.2009 9:16:09   
matcar
Brigita,tudi jaz imam jajčko maxi cosi,pa sem dobila dol prevleko in jo oprala.Saj gre,malo se boš namantrala zravenuser posted image user posted image user posted image .
Super,da ste uživali na morju,sploh Nikec!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 382
11.8.2009 9:18:03   
L & L
user posted image neki me zanima če katera ve..imam maxi cosi jajčko pa me zanima če se da prat? Men ni jasn kako prevleko dobiš doluser posted image

Da se prevleko dol dobit, pa oprat jaz jo perem na 40 pa je vse ok, tam ko imaš un trakec za zategnit pasove se spodaj stakne, tam se večina zatakne tut meni se je tko maš narejen da je ubistvu na sredini luknja pol  je pa z vsake strani mal nataknjen gor upam da nisem preveč zakomplicirala.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 383
11.8.2009 9:30:36   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

neki me zanima če katera ve..imam maxi cosi jajčko pa me zanima če se da prat? Men ni jasn kako prevleko dobiš doluser posted image

mogoče ti bo to pomagalo:

http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20090205090137AAu7YYB

No pa še nekaj grlo me boli ko strwla, kaj lahko vzamem glede na to da dojim?

ko sem jaz pred 2 tednoma zbolela, so mi v lekarni rekli, da ne priporočajo ničsar, saj na vseh zdravilih piše, da ali uživanje ni priporočljivo med dojenjem, ali pa da vpliv na dojenčka še ni bil raziskan. JAz ti priporočam čimveč tekočine, pa še za dojenje je dobro.

Pa seveda, dobrodošla nazaj!user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 384
11.8.2009 9:41:34   
detelja
brigita se pravi, da je rožica ornk zalita....tako se delauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdapa jo lepo vsak dan zalivajta, da ne bo spet preveč suha ratala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 385
11.8.2009 10:23:52   
klavdyk
hej

no da še js poročam z našega dopusta

bili smo v Čatežu, v hišici-apartmaju. prve tri dni je blo noro vroče-pol ko je pa v torek ulilo se je pa HB mal shladilo. Gašper je bil v vodi samo za vzorec-zarad tega ker imava ful probleme z njegovo vodico, pa je rekla P, da je boljš da ne gre v bazen. Gregor-zgodba zase. sm mogla ga fuuul merkatuser posted image user posted image je kr skočil v vodo-z al brez rokavčkov. no v glavnem sn imela oči sm za njega. Gašper je bil pa ful priden-mu je zgleda pasalo.

sm sn bla ful šokirana kakšni s(m) ljudje. je bla zraven njegova mama. in ker ne zna plavat(stara 60 let) je pač šla v tisto ki ni bla globoka-voda. no in v tor ko je blo slabo vreme-dež-smo šli v notranjega. mi smo šli domov-ona pa je rekla, da bo še ostala. in je šla v bazen z valovi, ki ima globino 180 cm. no in kk je pravla, ko so bli valovi jo je začelo zanašati proti globini-valovi-in ko ji je zmanjkalo podna, je začela klicati na pomoč-noben se ni odzval-še reševalc neuser posted image user posted image user posted image groza. sicer res ni blo veliko ljudi not sm vseeno. noben ni pomagal. je rekla, da se je pol mal umirila in poiskušala priti do nižje vode. in nekot ji je ratalo. js sn bla ful šokirana.
tavečji mi je tut zagodel jo tk, da mi je srce obstalo. zvečer sploh nisem mogla zaspat. pa misliš, da se tebi to ne more zgoditi, pa otroka maš skoz na očeh in ne veš kda ti izgine iz oči, samo malo pogledaš okoli. naš je kr v vodo skočil in sreča, da je voda bila mu glih do vratu, da je klical mama in da sem ga videla. folk okol njega pa kot da ni nič. ga potem nismo spustili niti milimetra bek od nas. HB ni blo nič. je pol mel skoz na rokah rokavček. tut ko je bil zunaj iz vode. mama je bla pol ful panična.

drugače je blo pa fajn

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   [Brisano sporočilo]
11.8.2009 11:16:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
11.8.2009 12:25:24   
m..tina

Našemu Niku se pa nohtek urašča, sem včeraj opazila da ima palček na nogi natečen in rdeč pri strani. Zdej pa ne vem kaj naj naredim, sem šla do svoje kozmetičarke pa je rekla naj ga ne vozim na pediatrijo, da naj prvo probam z cinkovo kremo mazat pa da mu bo ona vn poskusla špičko dobituser posted image user posted image user posted image , da na pediatriji ga bojo dal pa kr rezatuser posted image user posted image user posted image ...je pa res da zdravnikom tudi sama ne zaupam kaj dosti. Je mela katera podoben problem. Pa babica bi me lahko na to opozorila, sem jo še vprašala pa je rekla da nohtov na nogicah naj se do 4. meseca sploh ne dotikamuser posted image

Glede nohtkov na nogicah: našemu se oba malo vraščata, pa so mi rekli, da naj kr lepo v vodici namakamo, da se fajn mehča in pustimo čist pri muru. js sem tk nardila, in je šlo samo vn, sam, da nohtek kožico preraste, pa bo. Naš se pa itak še ful poti v noge, tk da je bil nohtek itak skoz namočen! user posted image user posted image user posted image

Maxi-cosi jajčka: najboljš, da pogledaš na njihovi strani. Tam maš video posnetke in je vse prikazano kako kaj razmontiraš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
11.8.2009 12:29:05   
m..tina
Klavdyk...ful fajn, da ste uživali. Nas tud vse bolj vleče, tk da se bomo res mogli nekam spravit. Aja, vse naj naj Gašperju za 4 mesece!user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 389
11.8.2009 12:59:17   
klavdyk
m..tina

hvala-sm čsit pozabla, da smo že 4 m stari.

a že veš top novico pri vaših sosedih?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 390
11.8.2009 13:38:05   
veronikab
Čestitke Gašperju za 4 mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 391
11.8.2009 13:58:52   
kimmii
Kdaj pa boste kaj ve dale ven iz lupinice podlogo za dojenčke (oporo za glavico in hrbet)?

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 392
11.8.2009 14:13:44   
detelja
sporočam vam, da smo zrihtali župnika, tako, da bomo imeli 30.8. krst...upam, da bosta stara sedaj od sreče crknilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez problema bo sestra vpisana itd....HB, da bo konec te štale, vsaj upamuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 393
11.8.2009 14:14:07   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

m..tina

a že veš top novico pri vaših sosedih?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Govori!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 394
11.8.2009 14:19:24   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

sporočam vam, da smo zrihtali župnika, tako, da bomo imeli 30.8. krst...upam, da bosta stara sedaj od sreče crknilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brez problema bo sestra vpisana itd....HB, da bo konec te štale, vsaj upamuser posted image

detelja - super da ste porihtali. Keri župnik je pa pripravljen izvesti krst pod vašimi pogoji?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 395
11.8.2009 14:23:18   
sonček85
L&L:kako lepo čička v fredovem oborčku.Pravi frajer je,da pa o lajbelku niti ne govorim ko bo jedel GH.
spanje ponoči:očitno se je krofkom in Jagodam nekaj zmešal ritem ponoč in ne spijo.
ninica19:slikce so lepe
brigita.a zato se je ves svet tresel ko sta vidvas tolk slončkala.
nohtek:jaz bi počakal no če ti je kozmetičarka rekla,drugače pa ga pojdi vsaj pokazat pa da vidiš kaj bodo rekli,saj zadnja beseda bo tvoja če boš dala rezat ali ne
jajčka.včeraj sem bila v pikipoki in vprašalal in je rekla da se opere.
grlo:aja na sms sem ti pozabla napisat.Jaz sem jemala samo halls črni in je pomagalo.Druga nisem nič upala.
klavdyk:super da ste tko uživali,za  babico pa nimam besed.Če njej niso p0omagal ,kaj bi šele bilo če bi otrok klical na pomoč.Res groza,to bi bilo za povedat tam.
Gašper čestitke za 4 m
kimmii:jaz je nimam že kak mesec te opore.

No mi smo danes že spali bolje,se je zbudil samo ob 1 in 4.20 drugače pa spal.Po moje je pomagal čajček za lahko noč

Prestali smo tudi več kot odlično drugi dan kašic,ko sem mu odmaknila se je začel gregat name,potem sem mu pa ziziko dala in je bilo ok

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 396
11.8.2009 14:23:54   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

m..tina

ne tej pa ne smem če še ni noben kaj rekel. da nem pol js tta največja čvekauser posted image user posted image

Govori!

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 397
11.8.2009 14:25:18   
m..tina

m..tina

ne tej pa ne smem če še ni noben kaj rekel. da nem pol js tta največja čvekauser posted image user posted image

Govori!

A se bojo povečali iz 3 na 4? user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 398
11.8.2009 14:27:18   
klavdyk

m..tina

Govori!

A se bojo povečali iz 3 na 4? user posted image

a še ne veš?no čudno ko so pa gre vse tk hitro naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 399
11.8.2009 14:28:23   
klavdyk
in kk se vi mate? 

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?