Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 12:37:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ekola, malo Lane in veliko Zoje Zdaj pa šc, šc dol iz računalnika, kaj bo rekel mož, ko bo spet prazen šporhet
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 13:46:14
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pri meni že lepo diši po dobri zelenjavni juhici. Mmmm, bo pasalo Kje pa ste vse? Očitno imam samogovore No, saj samo še ta teden, potem pa me boste frej.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 14:23:26
|
|
|
|
dulcinea
|
Pikica** dobrodošla nazaj.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 14:24:24
|
|
|
|
sayuri
|
Ooooooooooooo pikica Si bla res čist preveč cajta na morju. Slikice so pa krasne ZS maš Pa seny tud
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 14:30:33
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Kok sta rjavi Pa una ta zgornja slikca vem, kje je slikana. Uf, nisem bila že NA in V Krku
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 15:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Kok sta rjavi Pa una ta zgornja slikca vem, kje je slikana. Uf, nisem bila že NA in V Krku Jah, to je pa zato, ker ne hodiš nič na otoke
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 15:52:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Pikica** dobrodošla nazaj. hvala, hvala
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 18:14:25
|
|
|
|
Menčy
|
DOBRODOŠLA NAZAJ MA SMO TE POGREŠALE SMO SKORAJ SAM ŠE TRI KLEPETALE.... SE KAJ KMALU VIDIMO...
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 18:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy SE KAJ KMALU VIDIMO... Upam, da res
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 19:06:15
|
|
|
|
sayuri
|
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 19:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Vauuuuu, tole pa je pravi "pliš party"
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 19:40:56
|
|
|
|
smrka
|
luskane slikce luskani otrocki
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 11.8.2009 19:58:35
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Vauuuuu, tole pa je pravi "pliš party" a morda rabte še kakega pliškota ??
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 8:19:19
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Vauuuuu, tole pa je pravi "pliš party" a morda rabte še kakega pliškota ?? Neeeeeeeeeeeeeeeee, bog ne daj. Že tako je tega pliša preveč. PA že 2x sem v vrtec nesla. SAm ZAra je čist zmešana na tele praholovce Drugače pa dobro jutro. RAbm kafe. Nisem mogla včeraj nikakor zaspat. Pol sem pa brala knjigo - Čefurji, raus (a jjo e katera že brala ) in kar nisem mogla nehat Tko,d a je bla ura pol treh, ko sem šla spat. Ob šestih pa klasika
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 8:55:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Jaz sem opravila že kar nekaj stvari, po mojem bo isto dovolj za danes Zjutraj sva jaz in Zoja odpeljali Lano v vrtec, pa šle po nakupih v Spar. Sem videla našo Seny. Sayuri- ne, jaz nisem brala te knjige. Se jo splača brat? Pa problemov glede spanja tud nimam Padem dol kadar češ Tud včeraj ni bilo drugače, pa tud danes ne bo Imaš ZS
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 9:08:15
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Kok sta rjavi Pa una ta zgornja slikca vem, kje je slikana. Uf, nisem bila že NA in V Krku Jah, to je pa zato, ker ne hodiš nič na otoke Hm, se mi je zdela znana una slikca.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 9:10:25
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Drugače pa dobro jutro. RAbm kafe. Nisem mogla včeraj nikakor zaspat. Pol sem pa brala knjigo - Čefurji, raus (a jjo e katera že brala ) in kar nisem mogla nehat Tko,d a je bla ura pol treh, ko sem šla spat. Ob šestih pa klasika Nisem še brala. Mam pa rezervirano v knjižnici. Trenutno sem na 18. mestu v čakalni vrsti.
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 9:39:59
|
|
|
|
Menčy
|
dobro jutro še od mene... rabim kofetek in hvala bogu mi ga je danes skuhala mami, čeprav jih bom r<bila še kar nekaj(T. se je do polnoči bil že 2x zbudil, pa še pol 2x), tud jaz že kar nekaj naredila pa zarjo sta naša dva odpeljala k mami na počitnice za en dan, tako da bom lahko zlikala goro perila, mislim da bolj težko, saj mi mali tud za račkotom ne da sedet, evo se že plazi na stoll bi tud on tipkal po tipkovnici (mimogrede: ma katera, kako staro tipkovnico, morda bi pa bil potem mir tako da .... ja, lepo je bilo... SAYURI - NE , knjige še nisem brala, trenutno mi še revije ne uspe prebrat, sam prelistat , tud jaz nisem migla nikakor zaspat včeraj, ajajaj... PIKICA - kako kaj SENY??
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 10:04:31
|
|
|
|
sayuri
|
Menčy, po izkušnjah....stare tipkovnice niso zanimive. ne vem, al to otroc čutjo al vidjo, da niso povezane za račkotom al kaj Pri nas leži tipkovnica na sred sobe in je ne šmirglata sploh . tole za računalnikom bi pa v prafaktorje razmontirala. Tole knjigo Čefurji raus mi je tast posodil. Jo je dobil v trajno last . Smo se zadnjič na račun te knjige tok smejali, da sem rekla,d a jo moram prebrat. itak je napisana tako, da ni treba nič razmišljat. V vsakem odstavku pa vidim tiste šiptarčke pred Miklovo hišo. Zdaj vsaj vem, o čem razmišljajo in kaj se pogovarjajo po 6 ur skup Eno vprašanje in eno prošnjo mam Vprašanje: Kateri sedež za na kolo imate (če ga imate)? Moram v nabavo še enega, enega imam od Filipa - tistega čist navadnega in klasičnega Prošnja: Bi mi katera posodila 4 Mullerjeve plenice? Bom vrnila. No...ne istih . Al pa za kavico dala Po izračunih bi me Mullerjeve še vedno cenejš prišle. PA mogoče so se tele riti naših dveh kaj poštimale PA ne bi zdaj celega paketa kupovala, če bo rit takoj vneta. No...tko
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 10:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Menčy- seny je tako, kot si lahko v službi po dolgi porodniški Saj sem s tem vse povedala, a ne? Pravi, da moramo uživat in izkoristit dneve, ki so nam še ostali do službe. Da naj nič ne kuhamo, ampak samo kofetkamo No, jaz jo bom ubogala, čeprav mi bo kmalu odzvonilo Ima pa manj časa odkar je v službi, včeraj se je šele ob 22h uspela it tuširat A ne seny? sayuri- bi ti dala mullerjeve plenice z veseljem, samo jih ne uporabljam več. Zdaj kupujem Pampers v Mullerju (imajo še eno cenejšo varianto Pampers, cca 15 eur, v paketu pa je 66 plenic velikosti 4+).
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 10:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, sedež za kolo.. pojma nimam katere vrste. Kupljen cca.4,5 let nazaj v Baby centru, je pa za na sprednji del kolesa, zato malo manjši, kot tisti za na trogar. Mi smo zelo zadovoljni, nekako mi je boljše, če otroček sedi pred mano, se mi zdi, da imam večji nadzor nad njim .
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 10:43:08
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Menčy, po izkušnjah....stare tipkovnice niso zanimive. ne vem, al to otroc čutjo al vidjo, da niso povezane za račkotom al kaj Pri nas leži tipkovnica na sred sobe in je ne šmirglata sploh . tole za računalnikom bi pa v prafaktorje razmontirala. Tole knjigo Čefurji raus mi je tast posodil. Jo je dobil v trajno last . Smo se zadnjič na račun te knjige tok smejali, da sem rekla,d a jo moram prebrat. itak je napisana tako, da ni treba nič razmišljat. V vsakem odstavku pa vidim tiste šiptarčke pred Miklovo hišo. Zdaj vsaj vem, o čem razmišljajo in kaj se pogovarjajo po 6 ur skup Eno vprašanje in eno prošnjo mam Vprašanje: Kateri sedež za na kolo imate (če ga imate)? Moram v nabavo še enega, enega imam od Filipa - tistega čist navadnega in klasičnega Prošnja: Bi mi katera posodila 4 Mullerjeve plenice? Bom vrnila. No...ne istih . Al pa za kavico dala Po izračunih bi me Mullerjeve še vedno cenejš prišle. PA mogoče so se tele riti naših dveh kaj poštimale PA ne bi zdaj celega paketa kupovala, če bo rit takoj vneta. No...tko aha, torej tipkovnica nezanimiva joj, mali se mi dere že 15 minut, ko ga dam v posteljo protestira in noče spat, zaspan pa tako da se mu meša v glavi sedež??- HAMAX, če se ne motim nisem izpustila nobene črke, ful dober, amortiziran, tak da otrok ne čuti tresljajev v hrbtenici pa oblazinjen... PLENICE- TRENUTNO SO MI POŠLEE , MAM PA NAČETE DM-jeve, če hočeš, ko mi prinese mullerjeve pa jih dobiš
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 10:45:11
|
|
|
|
Menčy
|
sayuri- mi smo tud do tedna nazaj uporabljali samo PAMPERS, SEDAJ SO DM POL PA ŠE MULLER PA DA VIDIMO.. ritka pa je OK
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 12:24:37
|
|
|
|
klavdi*
|
sayuri jaz ti lahko dam mulerjeve plenice sam imam številko pet ,ki so kot se mi zdi od 11-25 kg
|
|
|
|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 12.8.2009 12:31:27
|
|
|
|
Muklla
|
SAYURI, jst mam mullerce 4. Če so taprave, ti 4 al pa 6 al pa .... komot dam. Mi uporabljamo še 3. Sam pol paketa, pol gremo na 4.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
kovidLelly28 RRse boste ceplili proti corona virusu?da (
23%)
ne (
52%)
sem že cepljen/a (
26%)
se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (
0%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!