|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
11.8.2009 12:37:04   
Anonimen
Ekola, malo Lane in veliko Zoje user posted image  Zdaj pa šc, šc dol iz računalnika, kaj bo rekel mož, ko bo spet prazen šporhet user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4726
11.8.2009 13:46:14   
Anonimen
No, pri meni že lepo diši po dobri zelenjavni juhici. Mmmm, bo pasalo user posted image  
Kje pa ste vse? Očitno imam samogovore user posted image  No, saj samo še ta teden, potem pa me boste frej. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
11.8.2009 14:23:26   
dulcinea
Pikica** dobrodošla nazaj.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
11.8.2009 14:24:24   
sayuri
Ooooooooooooo pikica user posted image  Si bla res čist preveč cajta na morju. user posted image

Slikice so pa krasne user posted image

ZS maš user posted image  Pa seny tud user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
11.8.2009 14:30:33   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

user posted image

user posted image  

Kok sta rjavi user posted image

Pa una ta zgornja slikca vem,  kje je slikana. Uf, nisem bila že NA in V Krku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
11.8.2009 15:52:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pa una ta zgornja slikca vem,  kje je slikana. Uf, nisem bila že NA in V Krku user posted image

Jah, to je pa zato, ker ne hodiš nič na otoke user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4731
11.8.2009 15:52:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Pikica** dobrodošla nazaj.

hvala, hvala user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 4732
11.8.2009 18:14:25   
Menčy
DOBRODOŠLA NAZAJ user posted image user posted image user posted image MA SMO TE POGREŠALE
SMO SKORAJ SAM ŠE TRI KLEPETALE....

SE KAJ KMALU VIDIMO...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
11.8.2009 18:59:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

SE KAJ KMALU VIDIMO...user posted image

Upam, da res user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4734
11.8.2009 19:06:15   
sayuri
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
11.8.2009 19:08:08   
Anonimen

user posted image

Vauuuuu, tole pa je pravi "pliš party" user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4736
11.8.2009 19:40:56   
smrka
luskane slikce luskani otrockiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
11.8.2009 19:58:35   
Menčy

user posted image

a morda rabte še kakega pliškota user posted image user posted image user posted image ??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
12.8.2009 8:19:19   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

user posted image

a morda rabte še kakega pliškota user posted image user posted image user posted image ??

Neeeeeeeeeeeeeeeee, bog ne daj.user posted image Že tako je tega pliša preveč.  PA že 2x sem v vrtec nesla. SAm ZAra je čist zmešana na tele praholovce user posted image

Drugače pa dobro jutro. RAbm kafe. Nisem mogla včeraj nikakor zaspat.user posted image   Pol sem pa brala knjigo - Čefurji, raus (a jjo e katera že bralauser posted image ) in kar nisem mogla nehat user posted image Tko,d a je bla ura pol treh, ko sem šla spat. user posted image  Ob šestih pa klasika user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
12.8.2009 8:55:59   
Anonimen
Jutro!
Jaz sem opravila že kar nekaj stvari, po mojem bo isto dovolj za danes user posted image  Zjutraj sva jaz in Zoja odpeljali Lano v vrtec, pa šle po nakupih v Spar.
Sem videla našo Seny. user posted image
Sayuri- ne, jaz nisem brala te knjige. Se jo splača brat? Pa problemov glede spanja tud nimam user posted image  Padem dol kadar češ user posted image  Tud včeraj ni bilo drugače, pa tud danes ne bo user posted image
Imaš ZS user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4740
12.8.2009 9:08:15   
dulcinea

Jah, to je pa zato, ker ne hodiš nič na otoke user posted image user posted image

Hm, se mi je zdela znana una slikca.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
12.8.2009 9:10:25   
dulcinea

Drugače pa dobro jutro. RAbm kafe. Nisem mogla včeraj nikakor zaspat.user posted image   Pol sem pa brala knjigo - Čefurji, raus (a jjo e katera že bralauser posted image ) in kar nisem mogla nehat user posted image Tko,d a je bla ura pol treh, ko sem šla spat. user posted image  Ob šestih pa klasika user posted image

Nisem še brala. Mam pa rezervirano v knjižnici. Trenutno sem na 18. mestu v čakalni vrsti.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
12.8.2009 9:39:59   
Menčy
dobro jutro še od mene...

rabim kofetek in hvala bogu mi ga je danes skuhala mami, čeprav jih bom r<bila še kar nekaj(T. se je do polnoči bil že 2x zbudil, pa še pol 2x),
tud jaz že kar nekaj naredila pa zarjo sta naša dva odpeljala k mami na počitnice za en dan, tako da bom lahko zlikala goro perila, user posted image user posted image user posted image mislim da bolj težko, saj mi mali tud za račkotom ne da sedet, evo se že plazi na stoll user posted image bi tud on tipkal po tipkovnici (mimogrede: ma katera, kako staro tipkovnico, morda bi pa bil potem mir user posted image tako da ....
ja, lepo je bilo...

SAYURI - NE , knjige še nisem brala, trenutno mi še revije ne uspe prebrat, sam prelistat user posted image , tud jaz nisem migla nikakor zaspat včeraj, ajajaj...
PIKICA - kako kaj SENY??

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
12.8.2009 10:04:31   
sayuri
Menčy, po izkušnjah....stare tipkovnice niso zanimive.user posted image   ne vem, al to otroc čutjo al vidjo, da niso povezane za račkotom al kaj user posted image Pri nas leži tipkovnica na sred sobe in je ne šmirglata sploh user posted image . tole za računalnikom bi pa v prafaktorje razmontirala. user posted image

Tole knjigo Čefurji raus mi je tast posodil.user posted image Jo je dobil v trajno last user posted image . Smo se zadnjič na račun te knjige tok smejali, da sem rekla,d a jo moram prebrat. itak je napisana tako, da ni treba nič razmišljat. user posted image  V vsakem odstavku pa vidim tiste šiptarčke pred Miklovo hišo. user posted image  Zdaj vsaj vem, o čem razmišljajo in kaj se pogovarjajo po 6 ur skup user posted image

Eno vprašanje in eno prošnjo mam user posted image
user posted image
Vprašanje: Kateri sedež za na kolo imate (če ga imate)? Moram v nabavo še enega, enega imam od Filipa - tistega čist navadnega in klasičnega user posted image
Prošnja: Bi mi katera posodila 4 Mullerjeve plenice? user posted image  Bom vrnila. No...ne istih user posted image . Al pa za kavico dala user posted image  Po izračunih bi me Mullerjeve še vedno cenejš prišle. PA mogoče so se tele riti naših dveh kaj poštimale user posted image  PA ne bi zdaj celega paketa kupovala, če bo rit takoj vneta. user posted image  No...tko user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
12.8.2009 10:24:52   
Anonimen
Menčy- seny je tako, kot si lahko v službi po dolgi porodniški user posted image  Saj sem s tem vse povedala, a ne? Pravi, da moramo uživat in izkoristit dneve, ki so nam še ostali do službe. Da naj nič ne kuhamo, ampak samo kofetkamo user posted image  No, jaz jo bom ubogala, čeprav mi bo kmalu odzvonilo user posted image user posted image user posted image
Ima pa manj časa odkar je v službi, včeraj se je šele ob 22h uspela it tuširat user posted image  A ne seny? user posted image

sayuri- bi ti dala mullerjeve plenice z veseljem, samo jih ne uporabljam več. Zdaj kupujem Pampers v Mullerju (imajo še eno cenejšo varianto Pampers, cca 15 eur, v paketu pa je 66 plenic velikosti 4+).

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4745
12.8.2009 10:27:49   
Anonimen
Aja, sedež za kolo.. pojma nimam katere vrste. Kupljen cca.4,5 let nazaj v Baby centru, je pa za na sprednji del kolesa, zato malo manjši, kot tisti za na trogar. Mi smo zelo zadovoljni, nekako mi je boljše, če otroček sedi pred mano, se mi zdi, da imam večji nadzor nad njim user posted image .

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
12.8.2009 10:43:08   
Menčy

Menčy, po izkušnjah....stare tipkovnice niso zanimive.user posted image   ne vem, al to otroc čutjo al vidjo, da niso povezane za račkotom al kaj user posted image Pri nas leži tipkovnica na sred sobe in je ne šmirglata sploh user posted image . tole za računalnikom bi pa v prafaktorje razmontirala. user posted image

Tole knjigo Čefurji raus mi je tast posodil.user posted image Jo je dobil v trajno last user posted image . Smo se zadnjič na račun te knjige tok smejali, da sem rekla,d a jo moram prebrat. itak je napisana tako, da ni treba nič razmišljat. user posted image  V vsakem odstavku pa vidim tiste šiptarčke pred Miklovo hišo. user posted image  Zdaj vsaj vem, o čem razmišljajo in kaj se pogovarjajo po 6 ur skup user posted image

Eno vprašanje in eno prošnjo mam user posted image
user posted image
Vprašanje: Kateri sedež za na kolo imate (če ga imate)? Moram v nabavo še enega, enega imam od Filipa - tistega čist navadnega in klasičnega user posted image
Prošnja: Bi mi katera posodila 4 Mullerjeve plenice? user posted image  Bom vrnila. No...ne istih user posted image . Al pa za kavico dala user posted image  Po izračunih bi me Mullerjeve še vedno cenejš prišle. PA mogoče so se tele riti naših dveh kaj poštimale user posted image  PA ne bi zdaj celega paketa kupovala, če bo rit takoj vneta. user posted image  No...tko user posted image

aha, torej tipkovnica nezanimiva user posted image
joj, mali se mi dere že 15 minut, ko ga dam v posteljo protestira in noče spat, zaspan pa tako da se mu meša v glavi user posted image

sedež??- HAMAX, če se ne motim nisem izpustila nobene črke, ful dober, amortiziran, tak da otrok ne čuti tresljajev v hrbtenici pa oblazinjen...
PLENICE- TRENUTNO SO MI POŠLEE user posted image , MAM PA NAČETE DM-jeve, če hočeš, ko mi prinese mullerjeve pa jih dobiš user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
12.8.2009 10:45:11   
Menčy
sayuri- mi smo tud do tedna nazaj uporabljali samo PAMPERS, SEDAJ SO DM POL PA ŠE MULLER PA DA VIDIMO.. ritka pa je OK

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
12.8.2009 12:24:37   
klavdi*
sayuri jaz ti lahko dam mulerjeve plenice sam imam številko pet ,ki so kot se mi zdi od 11-25 kg

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
12.8.2009 12:31:27   
Muklla
SAYURI, jst mam mullerce 4. Če so taprave, ti 4 al pa 6 al pa .... komot dam. Mi uporabljamo še 3. Sam pol paketa, pol gremo na 4.

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

kovid
Lelly28 RR

se boste ceplili proti corona virusu?

da (23%)

ne (52%)

sem že cepljen/a (26%)

se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!