Ploha
|
sm mela namen neki od vere napisat, pa ne vem če se mi da,...mogoče mal kasnej ah ne bom kr zdele,...jst vero pač po svoje sprejemam, krst in cerkvena poroka sta mi samo lepa obreda, to je to,...drugače pa ni moj namen vsako nedeljo v cerkev lazt, zarad tega da bom nekomu ugodila, da me bojo farški sosedje vidl, pa da nam šla u peku,...ma dej lari fari, j*e*b*o te....če si še tolk vern, pa molš, pa redno mašo obiskuješ, pa bla bla bla, ti to nič ne pomaga če si do sočloveka žleht k sam satan, tko da jst zmer za neko določeno osebo pravm, nam zdej povedala kdo, ampak zmer pravm, sama pr seb, da se bova še srečale v peklu jst zato k mam itak tok grehov na seb, da mi druge ni, ta oseba pa zato je hudič od hudiča,....sicer grem pa raj dol, tm je toplo, pa zihr majo čevape pa kotlete ,....ja pa tista fora k je treba za božič pa ne vem še kdaj molt pa s kadilam okol hiše, no dobr odobravam do te meje, da pač ko neki zmolm, imam v mislim, zakaj smo recimo šli s kadilam do štale: da bojo krave zdrave, ko gremo do sobe: da bomo mi živi pa zdravi itd,...da pa pol u kuhn klečimo na tleh in molm miljaužnt unih zdravih marij, mi je pa čist brez pomena, ker itak je en sam žlobudrane,...pa jst velikrat tko kej "zmolm" pač v svojem stilu, ne z oče naš, ampak po svojih besedah, in ja vrjamm v nekaj, nekaj je, sam da bi bla s tem obsedena pa ne. če bi se vsi teli farški ljudje samo držal teh 10 zapovedi, bi blo vse supr, tko je pa mal bizarno, da imajo: NE UBIJAJ??
|