uršika***
|
Ojla. Jaz sem danes takšnale Noč je bila zopet grozna. joj, kdaj bo prišel taprvi zobek?????? tako je bogi tamal, da gre že sam sebi na živce in ne ve, kaj bi sam s sabo. ponoči pa zvečer ga tudi malo skuha- do 37,8, dlesni ga tako bolijo, da sploh ne pusti, da bi mu jih namazala. Božček je. Zdajle je pa celo mal zaspančkal. Spi pa večino časa kar pri nama, ker drugače sem lahko jaz kar celo noč naslonjena na posteljico pa čakam, ko se zbuja vsake pol ure- do ene ure. Vem, da to ni ravno najbolj pametno, ampak tako se hoče skoz tiščat k men - čist se je spremenil odkar ga to tako matra. sam se sploh noče več igrat na tleh, takoj ko grem vstran joka. pa najrajš se samo stiska pa mucka pa nosi- v ležečem položaju(kar že od rojstva ne mara-samo za zaspat se tako nosi) A bo to minilo, ko ga bo nehalo bolet??? ker prej je bil pravi korenjak. Mi smo pa krst imeli. Zakaj? hmmmm.... ne vem, če bi se dobro počutila, če ga nebi dala krstit. Ne da sem verna, ampak v ozadju pa vseeno tist glasek....kaj pa če je le nekaj na tem. .... Saj mu ni bilo hudega- je tako lepo zaspal, ko smo prišli v cerkev, da sem samo debelo gledala- še ko ga je polil z vodo ni trznu . Ma ne vem. imam dober občutek, ker sva se vseeno tako odločila. saj Alen se bo pa potem sam odloču, če bo želel hodit k maši pa te fore- no, če se bo zgledoval po nama že ne bo . Nočem ga pa prikrajšat za vse te verske praznike, ker so res fajn. Pričakovanje in ustvarjalnost- to mi je všeč, malim otrokom pa še bolj. Krtekxx kaj pa z breskvo? ali banano? marelico? z dodatkom cimeta? s hruško? Niia, ne jokaj, še malo pa bojo šli v šolo - dobra tolažba, ha Ampak res čas tako hitro teče kiara: velika punca, bo ziher model, k se zna takole lepo fotogenično nastavljat
|