|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
11.8.2009 13:10:54   
majakla

Torej so oz. ste tehtnice "fajn ludi"?

No, ker moja mami je tehnica, pa se
ji vidi, da gre že proti škorpijonu. user posted image

2 taka doma imet ? ! ? ! user posted image

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 726
11.8.2009 13:13:04   
Februarka08
Moj dragi ma pa 11.10 roj danuser posted image in si ful želi da bi takrat rodila, jaz tudi po eni strani, po drugi si pa želim bit z njim, ker ma okroglo letos. No, bomo mel pa dopoldne fešto, popoldne me pa pelje rodit, pa bo volk sit in koza celauser posted image user posted image user posted image

Grem dalje tuhtat in pisat seznam... najbolj da kar bajto priklopimo na avto in peljemo s sabo, tolko je vsegauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 727
11.8.2009 13:40:57   
Anonimen
To ni res da otroškega dodatka ne dobiš, če ne urejaš preživnine!!!
Mi2 bova prjavlena vsak na svojm koncu, pa ne bova dala za preživnino, ker se ne mislva lagat, nič ne profiteraš! Samo k bova oddajala vlogo, bova mogla podpisat izjavo al kaj, da živimo na drugem naslovu, kot družina. S tem pol oni znesek otroškega dodateka določijo glede na moje in njegove prihodke, če maš pa določeno preživnino pa glede na prihodke matere pa velikost preživnine. Sm govorila s socialno delovko in je rekla da folk tko dela, da napišejo da živijo narazn, pa preživnina pa to, sam da pol k pa gre kj narobe (npr. da gresta narazn) pa hodjo jokat k njim, oni jim pa pol ne morjo pomagat, ker uradno niso nikol bili družina!!! Tko da glede tega je treba fuuul razmislt ... kaj je bolš dolgoročno.
user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
11.8.2009 13:48:07   
katrin***
Ufff sm jezna ko user posted image  ker sm že vse za Aniiito in emo napisala pa me je skenslal user posted image

Torej ponovi vajo:
Aniiita...za štipendijo vem kako in kaj in zato bom najprej poslala za občinsko šele potem še za državno pa da vidim kaj bo. Nadomestila ne bo imaš čist prav user posted image  ampak samo dodatek. Tudi midva ne bova glumila samohranilstva ker tega ne bo. Js bom prijavila začasno prebivališče pri njem. Koliko maš pa kej koristi če imaš preživnino pa verjetno ne kej prov dosti, če si v takem primeru kot jaz, ko je ne bom uveljavljala. Verjetno dobiš denarno socialno pomoč, kar pa jo po moje dobiš tudi, če ima tvoj partner premajhno plačo in ne bi presegli cenzusa - nism čist zihr no, ker nism še preverjala. Najvišji otroški dodatek, kaj več pa ne poleg preživnine, če bi ti jo kao izplačeval. Ja, upoštevala se ti bi tudi pri državni štipendiji verjetno oziroma tam kjer pač vpisuješ dohodke. Ne vem no, odločitev je od vsakega posameznika kako in kaj bo naredil.  Še tole, kaj pomeni enostarševska družina? Ali je to enako izvenzakonski skupnosti ali ne?

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 729
11.8.2009 13:48:16   
lindi1
PRAVODA čestitke za tako lep pregled,me veseli,da si je dala toliko dela,in da te je toliko pregledala,po mojem ni nič hudega,če ti ni pomerila buhija user posted image bo pa naslednjič .

Pri nas je tako zelo vroče,da je kaj kar notri visim v hiški,pa se z makaroni bašemuser posted image

EMMA a si ti iz Domžal,če ni skrivnostuser posted image

jaz sem si pa ogledala en jogi v pikapolonici,ki je v akciji,ampak ne vem,a je boljši bombažen,ali tisti,ki ima notri žico in ne vem kakšno volno...So mi punce rekle,da nima veze,da naj ne kompliciram,ampak jaz ne znam drugače kot zakomplicirati,mi pravijo komplikator,potem vam je lahko vse jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 730
11.8.2009 13:49:12   
katrin***
Pa moj oči ima tut 20.10 rojstni dan in 50-letnico tako da upam, da bomo do takrat že doma z novim članom ter da bo naš tati že dediuser posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 731
11.8.2009 13:55:26   
katrin***
majcy_m...se popolnoma strinjam s tabo.user posted image  Ker pri nas je že tako ratalo, da je zlo velik tega in ne dobijo vrtca, ker živijo kao narazen v resnici pa skupaj in izkoriščajo - jih preverjajo očitno kaj js vemuser posted image  Res se je treba vprašat kaj ti to dolgoročno pomeni in dobr premislt. Sm tut js na začetku govorila o tem, sedaj sm pa čedalje bolj prepričana, da tega ne bova nardila, ker ne bova imela ne vem kako hude večje koristi. Pa še bolj mirna bova oba, ker bo vse tko kt more bit ne pa neki zlagano. Moje mnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 732
11.8.2009 14:12:38   
Anonimen
Enostarševska družina je kjer je samo mati ali samo oče!

Neposredna povezava do sporočila: 733
11.8.2009 14:45:56   
Aniiita
Ja, v obeh primerih so prednosti in slabosti..vsak se mora sam odločit.. Midva bi verjento imela precej od tega, če bi bila jaz kao samohranilka, ma imam res slab občutek, da bi to glumila..nekako se mi upira, no.

Jaz imam sicer rok zadnji dan tehnice...ma bi bila zelo vesela, če bi punčka kaj pohitela in bo tehnica :) Bi bila tako isto znamenje kot tata, pa zračno znamenje kot mama (oz. oba) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
11.8.2009 14:53:32   
malaMravljica
punce, nazaj z dopusta sem in ze perem 6. stroj cunj. Kdo bo pa likal pa user posted image   bilo je lepo, toplo, plavala, pa hrana je bila njami. Jedla sem tako dobro pico, v bistvu najboljsa pica vseh casov.

Danes sem imela pa pregled. Delal ctg in uz, ni se videlo kaj dosti, ker dete prevec miga, pa se proti koncu je rekel, da ko so dojencki ze tako veliki se ne vidi vec dobro. Je pa vse ok, teza sedaj ocenjena na 2.250 g, porodna teza je rekel, da naj bi bila tam pri 3.500 g, se kar strinjam s tem, ce bi bilo res tako. Zadnjic sem dobila neke tablete za zelezo, sam jih ne jem cist redno, mal se je popravilo, je pa se vedno premalo, me pa na ta racun sedaj vedno spikajo v prst, to mi je pa tako smotano. Ja, moja teza pa sedaj na +8 kg, sem kar zadovoljna. Pritisk imam tudi super in zatekanje nog = 0, vse ok. Tudi trebuh mi nic ne otrdeva, res vse super. Kar si sedaj zelim je samo, da bi bil otrocicek zdrav in vse ok.

Joj, se nekaj. Sem brala o epiduralni in sem videla, da pri epideralni je full vecji % sivanih, ker jim rezejo presledek, ampak res vecji presledek. Me je kar minilo. Bom vprasala v soli jutri kaj je s tem.

Lindi, pri klasicnih jogijih je baje za otrocka najboljsi uni, ki ima notri tudi neke lupine oz orescke, pa ne vem se kaj zraven. Pa ne sme biti pretrd.

Februarka, kaj seznam za na morje pises?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
11.8.2009 14:56:29   
LINDI
MALA MRAVLJICA dobrodošla,hvala za odgovor,saj veš v trgovini je itak tisti najboljši,kateri je najdražjiuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
11.8.2009 15:19:51   
katrin***
malamravljica dobrodošla nazaj!user posted image

Js pa še kar na šihtu, ker sem danes zjutraj prišla 20 minut kasneje zaradi pregleda pa bom sedaj še ene 10 minutk počakala pa šibam domov na filane paprikeuser posted image user posted image  Lahko malo zabluzim telih 10 minut, ker so že vsi skoraj odšli tako da me noben ne bo motuuser posted image
Doma me danes čaka malo likanja še, samo ne vem kdaj mi bo uspelo, ker je tako vroče baje zunaj. Tukile mi je kar fino k imamo klimo, k drgač ne vem kako bi mi to v teli stekleni stavbi delali - bolj ne kot ja verjetnouser posted image

se slišimo kasneje

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 737
11.8.2009 16:12:11   
rozilu
Ojla,

jaz tudi še v službi, samo še nekaj končam, pa grem... Sicer sem pa to zadevo delala CEL DAN, polnih 8 ur. Namesto, da bi blo v treh narejeno, kot sem računala, grrr user posted image . No jutri dobim pomoč na srečo...

Datum poroda: ja jaz imam 22.10., ampak bi bila fuuuuuul vesela, če bi bilo 1 teden prej. Seveda tudi zaradi tega, ker imaš na koncu zihr že vsega dovolj... pa tudi, da bi se user posted image rodil na RD od mojega pokojnega tata (14.) ali pa na najino obletnico (15.). Boste dale kak nasvet kako sprožit vse skupaj, da nam rata? user posted image

Mala mravljica - dobrodošla nazaj user posted image lepo da si uživala.

Neposredna povezava do sporočila: 738
11.8.2009 16:41:59   
LINDI
Baje se ne smeš kopat,ker sproži porod...tko,da....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 739
11.8.2009 16:55:45   
najčka
Pozdravljene, no danes mamo pregled za sabo, je bla ena druga G ker je moj na dopustu, in mi je rekla da je vse ok pritisk mam 102/52 in je "super" po njenih  besedah, .....pregled pa že čez dva tedna. sem vprašala zakaj že tok hitr pa pravi: ja, hm, ja, tko, no, ja, ja zato. HALOO A se prav norca delajo, pol me je pa še mojuser posted image neki razpi... tko da sem danes zoprna ko user posted image                   Za seznam: naslednji pregled:25.8.09

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 740
11.8.2009 17:07:42   
LINDI
Ne vem točno od katerega tedna naprej naj bi imele na 2 tedna pregled,ampak je odvisno  od ginekologinje do ginekologinje

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 741
11.8.2009 17:12:39   
najčka
No pa si me mal potolažla LINDI, upam da je to to, ker jutri stopim v 30 tedenuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 742
11.8.2009 17:40:10   
malaMravljica
najcka, ja jaz imam tudi ze preglede na 2 tedna, mi je tudi ze mal smotano tolk pogosto.

Porod baje tudi sprozis, ce na koncu zelo pridno pomijes sipe v celi hisi. Se dobro, da imam jaz na razpolago oken kolikor jih zelim user posted image  

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
11.8.2009 18:33:47   
Anonimen
malaMravljica doborodšla nazaj. Upam, da si se imela lepo in se tudi spočila za naprej user posted image

Punce eno vprašanje imam. Porodniško nastopim 11.9.09, G mi je omenila, da če mi gre CSD na roko, lahko uveljavim še avgustovsko plačo ( pač nakažejo mi jo 15.9., obračun pa naredijo prej). Vlogo bi tako oddala nekje do 7.9.09. Ali bi bilo potem to OK ? Saj je potrebno vse skupaj oddati en dan pred nastopom porodniške ?
Ali je kakšen problem s tem da bom prej 3t na bolniški, potem pa direktno na porodniško ? Nimam toliko izkušenj s bolniškimi oz. jih sploh nimam tako, da mogoče so vpr. neumna ampak se rajši pepričam 2x.

Pa še nekaj punce ali katera ve kaj pomeni to da imaš MV y oblike ?

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
11.8.2009 19:27:06   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Torej so oz. ste tehtnice "fajn ludi"?

No, ker moja mami je tehnica, pa se
ji vidi, da gre že proti škorpijonu. user posted image

2 taka doma imet ? ! ? ! user posted image

Vsekakor smo tehtnice fajn, sploh ni dileme. Sicer pa tudi škorpijonov ne smem preveč šinfati, ker sta moj user posted image  in najboljša prijateljica oba škorpijona. Pa trenutno še obstaja verjetnost, da bo tudi user posted image  škorpijon. Bom ti naslednje leto povedala kako izgleda imeti doma dva, ki sta škorpijona ali pa skoraj škorpijona. Upam, da ne bo prehudo user posted image

Najčka jaz pa se skoraj bolj sekiram, ker povsod berem, da bi nekje po 28. tednu naj bili pregledi na 14 dni, jaz pa imam zdaj razmik celo 5 tednov, ker je G na dopustu. Saj naslednjega imam v 31. tednu, pa nimam težav, samo vseeno mi je to hecno.

Pravoda meni se zdi, da bi maternični vrat moral biti y oblike. Lahko da se motim, samo se mi zdi, da sem nekje prebrala. Saj ne vem več, ko pa je toliko nekih informacij.

Za vlogo na csd, pa ti priporočam, da njih vprašaš. Jaz sem namreč na strani našega csd zasledila, da vsaj 30 dni pred porodniško moraš oddati papirje. Nič mi ni jasnouser posted image  Res pa je, da se mi ne mudi še tako zelo, ker začnem porodniško 26.9. (ali 27. user posted image saj ne vem več), pa še zdaj samo čakam na julijsko plačo, da mi malo zviša povprečje.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 745
11.8.2009 20:06:03   
LINDI
Ja po mojem je tam nekje,ker jaz sem v 29 pa bi baje mogla met kasneje na 2 tdna ampak imam eno g.... pa me kar na 4 tedne napiše...jo bom zanalašč opozorila naslednjič

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 746
11.8.2009 20:15:51   
Anonimen
Punce ali katera ve ali zelo kontrolirajo bolniško ? Ker jo bom pač 3t imela in bom tudi starševsko šolo vmes morala obiskati tako, da me pač malo skrbi ?

Joj tale bolniška me je pa zdaj kar presenetilam, če si preveč delaven je pa res težko it....

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
11.8.2009 20:23:54   
Februarka08
ČEr.

Malamravljica
, dobrošlauser posted image ja, seznam za na morje sem pisala... boš vidla ko boš mela user posted image da je treba nest celo bajto sebojuser posted image ker nikol ne veš kaj rabišuser posted image
Smo bli mal naokol, smo šli po opravkih, tavelikega šopinga pa še nismo opravil, nas še čaka... danes je bla lekarna, pa potrjevanje izkaznic, pa mal sem šla v Mano pogledat, se ful splača, majo -70% in sem kupla fajno oblekco, kiklo, kr. hlače in eno oblekco za na plažo, bi mogla dat vse skup 44€, sem dala pa 17€user posted image

Zdaj pa še mal tv pogledam, pol pa spatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 748
11.8.2009 20:37:25   
tea85
čer

glede teh papirjev, ja, sem si jaz to že prej vse rihtala, pa tudi pri g.sem dobla že PDP potrdilo, ker stanujem v mbju, prijavljena sem pa na starem naslovu pa tudi vse imam v domačem kraju, pa brez avta sem in itd user posted image tako da pač rešim vse na enkrat ko je možno.user posted image  edino očetovstva še nimam, kar pa bo učitno počakalo do poroda.

tudi pri nas se zna zgodit da bo naš user posted image  škorpijon, in po možnosti privekala na svet za roj.dan mojega očeta..kar bodoči dedek kar navija za to user posted image ,, po njegovo bi se še mogla rodit ob isti uri, hihi...

meni se zdi da so po 30 tednu nekje pregledi vsake 14 dni, jaz mam pregled mislim da ravno ko bom v 30 tednu, tako da bom vidla kdaj me bo naročil za naslednjega.

tudi moj trebuh raste kot goba, vsak dan me je več...moj user posted image  se heca pa mi govori da sem žogica, pa ful ni navajen me s tem trebuhom, hja..ko pa ga ni skoraj nič doma, da bi se me lahko navadil, pa takooo ga pogrešam, no bo že..

jaaa, me pa ful krči grabijo v nogah, vsak dan enih 2x ziher, prav ni fajn user posted image

nič lepo bodite..

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
11.8.2009 21:00:12   
lenika83
Pravoda saj ti boš itak na tako kratki bolniški, da ti mora tvoja firma plačati. Zaradi tega so kontrole tudi odvisne od firme. Jaz bom tudi šla med bolniško v mš, pa me to sploh ne skrbi. Saj če nimaš ravno stoprocentnega mirovanja se že kaj izgovoriš. Sicer pa jaz vem, da v naši firmi nosečk ne preverjajo in me zato ni nič strah. Ti pa verjetno najboljše veš kako je s tem v tvoji firmi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.