malaMravljica
|
punce, nazaj z dopusta sem in ze perem 6. stroj cunj. Kdo bo pa likal pa bilo je lepo, toplo, plavala, pa hrana je bila njami. Jedla sem tako dobro pico, v bistvu najboljsa pica vseh casov. Danes sem imela pa pregled. Delal ctg in uz, ni se videlo kaj dosti, ker dete prevec miga, pa se proti koncu je rekel, da ko so dojencki ze tako veliki se ne vidi vec dobro. Je pa vse ok, teza sedaj ocenjena na 2.250 g, porodna teza je rekel, da naj bi bila tam pri 3.500 g, se kar strinjam s tem, ce bi bilo res tako. Zadnjic sem dobila neke tablete za zelezo, sam jih ne jem cist redno, mal se je popravilo, je pa se vedno premalo, me pa na ta racun sedaj vedno spikajo v prst, to mi je pa tako smotano. Ja, moja teza pa sedaj na +8 kg, sem kar zadovoljna. Pritisk imam tudi super in zatekanje nog = 0, vse ok. Tudi trebuh mi nic ne otrdeva, res vse super. Kar si sedaj zelim je samo, da bi bil otrocicek zdrav in vse ok. Joj, se nekaj. Sem brala o epiduralni in sem videla, da pri epideralni je full vecji % sivanih, ker jim rezejo presledek, ampak res vecji presledek. Me je kar minilo. Bom vprasala v soli jutri kaj je s tem. Lindi, pri klasicnih jogijih je baje za otrocka najboljsi uni, ki ima notri tudi neke lupine oz orescke, pa ne vem se kaj zraven. Pa ne sme biti pretrd. Februarka, kaj seznam za na morje pises?
|