Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.8.2009 18:23:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom zarja1 - lubika, enga velikega cmoka ti pošiljam. in kako si drugače, kaj vročina matra ma kaka vročina? Jaz sem že debelo odejo privlekla iz podstrešja, moj je samo zavijal z očmi ....poletje je adijo zame, ko enkrat pade pod 28.....to že počas zahteva debele zokne in pižamo...
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.8.2009 18:24:21
|
|
|
|
bit
|
Pozdravljene pozitivke, ponovno se vračam, redno sem vas spremljala ..energje pa nobene za kaj napisat.....kot da mi je nekdo skril tipkovnico mogoče tako obdobje..polno nekih čudnih emociji...ki mi niso bile poznane.. No sedaj sem/sva pozitivna in greva po najina otroka v Postojno...naju že nestrpno pričakujeta. Reško pravi da je vse O.k sam še pride.... Tablete imamo že doma .... Vsem novim srečkam vse naj naj ...naj bo vsaka minuta ...zdrava in srečna....... ostalim pa saj veste.... da se čim prej vse preselimo na Nosečke po IVF/ICSI.....
< Sporočilo je popravil bit -- 10.8.2009 18:26:52 >
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.8.2009 18:50:44
|
|
|
|
anci banci
|
kako ste borke:) ker nam je tako luštno z malim svitom se vam zopet mogoče pridružim naslednje leto ko gremo po pingvine v Postojno.. vsem pa želim da čimprej ugledate za vzpodbudo pa ena slikca našega malčka
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.8.2009 18:56:07
|
|
|
|
bit
|
anči joj kako je krasen.... vse čestitke...
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.8.2009 19:56:23
|
|
|
|
Reby
|
anci banci - še tukaj vse pohvale za cukrčka Svita Zarjica - še sem tuki , sej boš vidla, jaz bom na rok ali pa čez rok šla rodit bit - lepo, da si nazaj med nami in super za pingote Žiži - upam, da so bolečine vsaj malo ponehale in da bo sreda čimprej tuki, da ti porihtajo zobeka Aja, pa še to, Zvezdica je zakon punca , Patrik pa najbolj priden in fajni otroček, kar sem jih vidla.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.8.2009 20:22:12
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci kako ste borke:) ker nam je tako luštno z malim svitom se vam zopet mogoče pridružim naslednje leto ko gremo po pingvine v Postojno.. vsem pa želim da čimprej ugledate za vzpodbudo pa ena slikca našega malčka cuker mali
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.8.2009 20:24:40
|
|
|
|
Zvezdica
|
Aja, pa še to, Zvezdica je zakon punca , Patrik pa najbolj priden in fajni otroček, kar sem jih vidla. hvala. tamalček je šele zaspal, je bil tolk posračkan, da sem ga morala že skor namakat ti si ena taka lepa nosečka. upam da se kmalu vidimo spet. grem se k mojmu stisnit, sem ga danes mal zapostavila. Mismis... če se slučajno ne slišmo kaj, se imej lepo lepo lepo na dopustu, pa paz na kužona
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 10.8.2009 21:03:28
|
|
|
|
bit
|
Reby .....hvala hvala.....ti že šteješ sitno še meni je šla hitro tvoja nosečnost.. kako še le tebi
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 6:02:35
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 7:45:16
|
|
|
|
loremi
|
Uuuuu kera kavica ! Dobro jutro, joj kolk mamo pa mi dans že navsezgodi soparno v pisarni , še kar vidim sodelavca, kako bosta začela pretiravat s klimo, da se bom jst začela zavijat v deko . Pa moji glavoboli, ko ne ponehajo zaboga ne , včeraj sem bla ko povožena, dans pa, no cel dan je še pred nami, bom vidla. Pa še dež, še mal nizkega pritiska. anci banci, tamali je cel cuker Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 8:16:56
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro. Mismis, a v nedeljo praviš da greste na morje. Super. Uživajte 1000 na uro. Moja dva sončka sta uživala, sploh starejši. Sem dobila občutek, da imamo v družini delfinčka. Skoz je bil pod vodo, samo vsake toliko je malo po zrak prišel na površje. Čeprav je prve tri dni govoril, da on pa v morju ne zna plavat. Da zna samo v bazenu. Tamali je pa še bolj previden - njegova glava mora biti skoz zunaj in skozi je moral čutiti tla pod nogami. Ampak bilo je fajn, sam vročina je bila prehuda - povprečje 37 stopinj. Danes ne vem, kako bom preživela tale dan - prvi po dopustu v službi. Upam, da mi hitro mine. Pa še Jan je zjturaj jokal, da on pa noče v vrtec. Se tudi njemu pozna tale dopust. Ampak bo že. Sej ga bojo že prijatlčki zamotl, pa mal se bo pohvalu, kaj vse je doživel na morju, pa bo. Vsaj upam na to. Reby, a ti pa imaš občutek, da bo prej čez rok kot pa pred rokom? Ne vem no, daj povej mi, ali se ti je sonček že kaj spustil niže dol? A še tko brca? Zdej mu pa verjetno že kar malo primanjkuje prostora. Miklarom, ja ko prvič začutiš svojega otročka, je res nekaj prekrasnega. Boš videla, samo še lepše bo postalo. za brce.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 8:31:09
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj. jaz pa včeraj cartala Zvezdičinega Patrika, a ste mi kaj fovš Reby, še 9 dni AnciBanci, full je cotek, pa so res teli naši IVF/ICSI dojenčki najbolj cukratsti BarbiG, me veseli, da ste uživali na morčku, nas to še čaka . Me prav zanima, kako se bo kužon obnesel. držim pestke, da lepo preživiš tale prvi delovni dan Loremi, kaj je danes prvi dan po bolniški? Žižek, kako napreduje kitchen renoviren? Zvezdica, velja, bomo uživali na mroju, se pa slišimo, ko pridemo nazaj tudi vsem ostalim prav lep pozdrav
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 8:43:11
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis jaz pa včeraj cartala Zvezdičinega Patrika, a ste mi kaj fovš Fovš, fovš, definitivno fovš Rebika, super kofi, a tale smetanca z jagodami kaj indicira? Sem mislila nate,veš.... kaj pa, če bi ti štartala na 19.08.2009? Sicer pa, a smo zate že odprli kakšno stavnico? Bi se pa že spodobilo, kaj? Lep jutrček vsem
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 8:48:46
|
|
|
|
mismis
|
Biba, tele nosečniške stavnice, je imela naša Shuka čez, lahko pa jo ti začneš . Kako je s tabo, a ste že štartali s špikanjem? Bit, držim pestke zate, da bo pingvinčki pravi borci in seveda, da tokrat uspe
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 8:49:42
|
|
|
|
Goldy
|
Jutro dekleta! Držimo pesti za vse in vsako izmed vas!! Pa mal stimulacije!!! Reby - hvala! bibabond - helooo! mismis - a takle se ti navajaš cartat? Pa uživej na morčku. cukica - saj veš, da držimo pesti! Vsi! loremi - tile tvoji glavoboli te pa kar še kar jezijo? žižek - le zrihtej zobka. bit - čestitke za pingvinčke. anci - šiki, šiki Svit!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 8:53:32
|
|
|
|
biba007
|
Goldy, takele stimulacije bi pa BibaBond še kaj
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 8:54:00
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy loremi - tile tvoji glavoboli te pa kar še kar jezijo? ma ja, še kar ooooooooo kok sta lušna cukrčka mala IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, kaj je danes prvi dan po bolniški? nope, sem že 14 dni v službi, sem šla delat 14 dni po A, takrat so mi zaključl bolniško.
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 8:55:51
|
|
|
|
Goldy
|
loremi - to je kar en curkček na dveh slikcah. biba - ne, ne dost je blo, lahko sladkorno dobiš.
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 8:59:39
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy biba - ne, ne dost je blo, lahko sladkorno dobiš. Bejžnobejž, mojim foliklčkom šugr nepopisno paše Več ko ga je, boljš je
|
|
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 9:05:36
|
|
|
|
kimsy
|
Dobro jutro lepe moje! Po dolgem času se vam javljam, sm bila zasedena na polno. Ne, nisem bila na morju, pač pa letala od zdravnika do zdravnika z mojim . En dan pred dopustom ga je zvilo do konca in sva šla k dr. Ta ga je urgentno poslala k nevrologu in je tam ostal še do danes. Ima neko vnetje vretenc al karkoli že. In tako hodim vsak dan v Lj, namesto da bi poležavala na sončku in uživala v morju! Drugače sm ok, trebšček kmalu ne bo več trebušček ampak trebuh, v čet. imam spet pregled, samo voda in pol čakanje da me vpraša kako sem in se vidimo naslednjič! Lepo se imejte, pa upam, da se danes malo ohladite!
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 9:12:28
|
|
|
|
Goldy
|
biba - pol bo pa nosečniška sladkorna
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 9:22:00
|
|
|
|
lana70
|
Kimsy, pol pa maš pravi dopust!!! Si bosta pa pol prvoščla, tvojemu dragemu pa želim, da se čimprej pocajta...pol ne bo cajta za vretenca
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 13:37:16
|
|
|
|
mismis
|
NO, kaj pa je danes taka praznina tukaj. Alora, hitro odložiti delo in pisati, da meni ne bo dolgčas, ker se mi neeee da delati
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 14:02:29
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis sej kdo pa še dela v taki vročini razen ventilatorjev in klim? Kako si mi?
|
|
RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI 11.8.2009 14:32:41
|
|
|
|
cukica
|
Goldy full je lušna se človek kar stopi,.... Ja mismis poletje kar gre,hiter bo september in velik nas bo ki bomo šli v nov boj,jaz upam,da mi nebo spet kaj rekla pa naslednji mesec pokličte,...je pa že 6 mesecev od zadnjega postopka,...Kdaj greš pa ti v postopek? A kri sta že šla dat? lp vsem
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?