|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2. del
10.8.2009 22:46:13   
ledenka
moj dec je našu damuser posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
10.8.2009 22:53:12   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tanja user posted image user posted image za avatar, sm že hotla vprašat zakaj si ga ne zrihtaš, zdej morš samo še popravt puščico da ne boš fantek user posted image

To da jst spat nebi mogla sse ne more zgodit, ker sm crknjena od dneva, se pa tud cel dan pogovarjam z njo, samo čakam da me bo kakšen rešilc začel iskat da me kam  odpelje, ker če me kdo posluša misl da sm zmešana. Ji govorim kaj bom kuhala, berem poročila pa časopis, pojem....

Sploh nisem opazlauser posted image Sem popravla, tko da je prov....Jst sm tud tok crknjena, da ni šans, da ne zaspim. Jaz tud Hani vse razložim, pa slike ji kažem, k jih ful rada gleda, pa pojem ji, mislim, da bo zelo hitro tud ona čvekala....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
10.8.2009 23:02:30   
petrazg
Sem mal tv še vmes pogledala... Samo je pa sedaj poleti tako zanič program, da kar ne morš verjet...user posted image

No, še poročilo od nas sem dolžna... Smo imeli pregled: smo bili pridni, pohvaljeni za razvoj, za težo pač ne user posted image user posted image user posted image
Težki smo, pazi to 8.500 g in dolgi 67 cm. Smo nad vsemi krivuljami user posted image , ampak rastemo v sorazmerju. Je rekla, zdravnica da bomo še naprej spremljali, samo kaže da bo velik fant. Ja, drobižek sigurno ne bo, a ne user posted image Naslednji pregled 9.9.

A se potem jutri dobimo? Povejte, kdaj in kje...
Lake
Tanja
KatMat
Petrazg
???

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
10.8.2009 23:04:08   
lake
Grem počas spat, bo ob ene dveh prva budnica. Pa neki se bliska zuni, sm pomoje brezveze vrt zalila user posted image .

Lahko noč!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
10.8.2009 23:14:34   
Anonimen
AKP se mi zdi, da je bila prejšnji teden polna luna z zelo močnim vplivom,...

drugače pa tudi jaz čakam september, ko bova z Urbanom imela več časa za naju; on je drugače en tak pajacek, ki se veliko smejčka... in pogrešam dolge sprehode
(si že ustvarjam sliko, kako bova Oskarja pospremila v vrtec, potem pa lepemu dopoldnevu naproti... na dolgo peš pot z vozičkom do ure, ko bo treba iskat Oskarja,... potem pa na igrišče in bo že konec dneva:)

se pa tudi meni Urban nekaj zmrduje pri hranjenju. se mi zdi, da bom imela tudi kasneje probleme pri hranjenju, ker se zelo rad igra s hrano (šaljivec "frise poka" med dojenjem,... se odmakne, me pogleda in se široko zasmeji, se naredi, da bo zagrabil, me spet pogleda "pa sem te" in stran od joške,...)

dežek pada,... prijetno.
ampak glasno grmi!

ledenka, meni bi tudi prijalo redno sestajanje,... bom septembra malo bolj mobilna,...

Tanja_ a je tole Hana v avatarju?user posted image  lepo, da si se odločila dodati slikico!

FLASK_A samo da se je dobro izšlo!user posted image

petrazg, tvoj malček vsekakor vodi! za jutri ne bom nič rekla. imam od lake (in KatMat) telefonsko številko in v kolikor mi bo uspelo, pokličem kje ste!
če bo deževalo, pa se bo Oskar s škorenjci sprehajal po bližnjih parkih in skakal po lužah, midva z Urbanom pa za njim,...

(odgovor članu AKP)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
10.8.2009 23:18:09   
Anonimen
user posted image

tole sta pa moja sončka skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3456
10.8.2009 23:23:40   
Anonimen
vidim, da ni več nobene,... lepo spite! in vaši malčki tudi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
11.8.2009 8:14:03   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Tubby Iz kerga konca Ljubljane pa si?

Kofi
Jst sm za.

KatMat
Mogoče se bo pa zdej ko i ga v k.... poslala mal zamislu, pa bo pršel prej domov in bo pol kej bolš. Čeprov je res da moški ponavad bolj mal razmišljajo.

Moj je tud skoz doma, samo to ne pomen da je zraven Taje, je v kleti za računalnikom in ga vidm samo ko pride na WC al pa jest. Jo pa res popazi ene dvakrat na teden da grem lahko sama s prjatlcami na kakšno kavico, da se ne pogovarjam samo s Tajo.

Je čist omagala, spi na kavču, jst morm it pa vrt zalit. Pridem nazsj. Da ne govorim o tem da moj babyfon spet lovi druzga otroka, zdej je mal mlajši kot punčka prejšnji teden user posted image

ja ne vem a so decsi se zmer na stopnji opice al kaj????

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Katmat, kaj narediš če ne moreš spat? Jaz tudi kdaj ne morem, pa nevem kako si pomagat. Samo prevračam se, dokler se končno ne odpravim na kavč. Tam pa lažje dihamuser posted image
na racunalniku sem...mogoce kaj malega prigriznem ....sam da nisem v postelji poleg njega...sem pa tud ze na kavcu spala...enostavno sred noci sem se odstranila iz postelje ker tud za min nisem zaspala in se usedem pred tv v dnevni tasce(midva jo mava pred posteljo) in zaspim v trenutku....ucasih pa celo noc gledam tv...svala bogu za si0l

NO KAJ JE BABE????KAM GREMO????BTC ZVEZDA????

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
11.8.2009 8:16:09   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image

tole sta pa moja sončka skupaj.
IIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
11.8.2009 8:42:48   
Tanja_
Jutro!
Se je danes Hana ful zgodej zbudila, že nekaj pred četrto, upam ,da je bila to zdej bolj izjema.Pol jo je pa moj zbudu 6.40, k je postran ležala in jo je mogu nujno premaknituser posted image Pa že stokrat sem razložila, da če otrok spi, se ga pusti. Bom mogla dons še enkrat zgleda.
No, a se dobimo kje?Vreme je kr kul, k ni vroče, sam da ne bi deževat začelo.
kati kako sta tvoji psički sprejeli tijo?Naša je bla čist okej, zdej je pa ful lajat začela, pa kr pod postlo leži cele dneve in taka brezvoljna je. Zgleda, da jo je mal prizadelo. Se zdej, kadar imam le čas, tud z njo poskušam ukvarjat...
k.tja Hana je tisto ja. Sem jo slikala, ko se je pri očiju v naročju zabavala.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
11.8.2009 8:46:28   
KatMat
UZALJENA JE KER prej sem se skoz z njo igrala zdejse pa zelo redko ker je skoz neki umazana pa se mi ne da na 5 min umivat roke...pa jezna je name ker nanjo kricim ker laja v tv (draga tasca jo pa spodbuja k temu) tko da ji ni nic jasno...se vedno pa izlezava pr nama dol kadar ima cas

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
11.8.2009 8:53:23   
petrazg
Dobro jutro....sem šele vstala user posted image . Morm pogledat kaj smo za kofi zmenile... Še nič... A grevo potem vseeno do Tivolija, sej če bi bil dežek lahko vseeno gremo pod streho... Da smo malo na zraku. Trgovske centre si pa prišparamo za slabo vremi in zimo...  Predlogi... Jaz se za, samo povejte...

No, KatmAT kako si spala... A si boljš?  Jst slabo, me je tole vreme čist zdelalo. Potem sem pa slikce začela zlagat, sem čisto noter padla... Kolk se je tega nabralo...omg

Tanja in Ka.tja... luštna sta tale vajina malčka...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
11.8.2009 8:53:33   
Tanja_
A vaša tud laja v TV?Naša tud. Pa ful gleda dnevnik,kokr, da vse razumeuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
11.8.2009 9:02:23   
lake
Dobro jutro!

Je Taja dons nekam dolg spala, zdej e pa kao neki futrava, oz. ona se mi smeje jst ji pa flašo turim v usta vsake tok časa, ker mal pa vseen more pojest.

Kavica
Lahko bi se kej zmenle, sicer mi je lam bolj všeč Zvezda v BTC-ju, ampak tud do Tivolija bi pršla.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
11.8.2009 9:05:41   
FLASK_A
A ima katera od Dudice telefonsko? Mogoče bi jo šli malo obiskatuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
11.8.2009 9:13:03   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

A vaša tud laja v TV?Naša tud. Pa ful gleda dnevnik,kokr, da vse razumeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
11.8.2009 9:13:21   
KatMat

A ima katera od Dudice telefonsko? Mogoče bi jo šli malo obiskatuser posted image
mam jaz

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
11.8.2009 9:14:47   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

mam jaz

Dej mi na ZS, dej :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
11.8.2009 9:17:01   
petrazg
Lohk je tudi zvezda v BTC... povejte...

user posted image user posted image user posted image Flaska... ti pa imaš ideje? Si predstavljaš Dudi, kako bi pogledala

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
11.8.2009 9:17:59   
lake
No dejmo hitr en seznamček.

Jst sm za Zvezdo

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
11.8.2009 9:20:14   
KatMat
jaz sem za simonov zaliv k dudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
11.8.2009 9:22:17   
KatMat
a gremo??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
11.8.2009 9:23:48   
Tanja_
Zvezda mi je kul

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
11.8.2009 9:24:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moj dec je našu damuser posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
11.8.2009 9:25:26   
FLASK_A
Katmat, hvala.
Sem ti poslala nazaj.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?