Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 22:46:13
|
|
|
|
ledenka
|
moj dec je našu dam
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 22:53:12
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tanja za avatar, sm že hotla vprašat zakaj si ga ne zrihtaš, zdej morš samo še popravt puščico da ne boš fantek To da jst spat nebi mogla sse ne more zgodit, ker sm crknjena od dneva, se pa tud cel dan pogovarjam z njo, samo čakam da me bo kakšen rešilc začel iskat da me kam odpelje, ker če me kdo posluša misl da sm zmešana. Ji govorim kaj bom kuhala, berem poročila pa časopis, pojem.... Sploh nisem opazla Sem popravla, tko da je prov....Jst sm tud tok crknjena, da ni šans, da ne zaspim. Jaz tud Hani vse razložim, pa slike ji kažem, k jih ful rada gleda, pa pojem ji, mislim, da bo zelo hitro tud ona čvekala....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 23:02:30
|
|
|
|
petrazg
|
Sem mal tv še vmes pogledala... Samo je pa sedaj poleti tako zanič program, da kar ne morš verjet... No, še poročilo od nas sem dolžna... Smo imeli pregled: smo bili pridni, pohvaljeni za razvoj, za težo pač ne Težki smo, pazi to 8.500 g in dolgi 67 cm. Smo nad vsemi krivuljami , ampak rastemo v sorazmerju. Je rekla, zdravnica da bomo še naprej spremljali, samo kaže da bo velik fant. Ja, drobižek sigurno ne bo, a ne Naslednji pregled 9.9. A se potem jutri dobimo? Povejte, kdaj in kje... Lake Tanja KatMat Petrazg ???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 23:04:08
|
|
|
|
lake
|
Grem počas spat, bo ob ene dveh prva budnica. Pa neki se bliska zuni, sm pomoje brezveze vrt zalila . Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 23:14:34
|
|
|
|
Anonimen
|
AKP se mi zdi, da je bila prejšnji teden polna luna z zelo močnim vplivom,... drugače pa tudi jaz čakam september, ko bova z Urbanom imela več časa za naju; on je drugače en tak pajacek, ki se veliko smejčka... in pogrešam dolge sprehode (si že ustvarjam sliko, kako bova Oskarja pospremila v vrtec, potem pa lepemu dopoldnevu naproti... na dolgo peš pot z vozičkom do ure, ko bo treba iskat Oskarja,... potem pa na igrišče in bo že konec dneva:) se pa tudi meni Urban nekaj zmrduje pri hranjenju. se mi zdi, da bom imela tudi kasneje probleme pri hranjenju, ker se zelo rad igra s hrano (šaljivec "frise poka" med dojenjem,... se odmakne, me pogleda in se široko zasmeji, se naredi, da bo zagrabil, me spet pogleda "pa sem te" in stran od joške,...) dežek pada,... prijetno. ampak glasno grmi! ledenka, meni bi tudi prijalo redno sestajanje,... bom septembra malo bolj mobilna,... Tanja_ a je tole Hana v avatarju? lepo, da si se odločila dodati slikico! FLASK_A samo da se je dobro izšlo! petrazg, tvoj malček vsekakor vodi! za jutri ne bom nič rekla. imam od lake (in KatMat) telefonsko številko in v kolikor mi bo uspelo, pokličem kje ste! če bo deževalo, pa se bo Oskar s škorenjci sprehajal po bližnjih parkih in skakal po lužah, midva z Urbanom pa za njim,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 23:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
tole sta pa moja sončka skupaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 10.8.2009 23:23:40
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim, da ni več nobene,... lepo spite! in vaši malčki tudi!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 8:14:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Tubby Iz kerga konca Ljubljane pa si? Kofi Jst sm za. KatMat Mogoče se bo pa zdej ko i ga v k.... poslala mal zamislu, pa bo pršel prej domov in bo pol kej bolš. Čeprov je res da moški ponavad bolj mal razmišljajo. Moj je tud skoz doma, samo to ne pomen da je zraven Taje, je v kleti za računalnikom in ga vidm samo ko pride na WC al pa jest. Jo pa res popazi ene dvakrat na teden da grem lahko sama s prjatlcami na kakšno kavico, da se ne pogovarjam samo s Tajo. Je čist omagala, spi na kavču, jst morm it pa vrt zalit. Pridem nazsj. Da ne govorim o tem da moj babyfon spet lovi druzga otroka, zdej je mal mlajši kot punčka prejšnji teden ja ne vem a so decsi se zmer na stopnji opice al kaj???? IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, kaj narediš če ne moreš spat? Jaz tudi kdaj ne morem, pa nevem kako si pomagat. Samo prevračam se, dokler se končno ne odpravim na kavč. Tam pa lažje diham na racunalniku sem...mogoce kaj malega prigriznem ....sam da nisem v postelji poleg njega...sem pa tud ze na kavcu spala...enostavno sred noci sem se odstranila iz postelje ker tud za min nisem zaspala in se usedem pred tv v dnevni tasce(midva jo mava pred posteljo) in zaspim v trenutku....ucasih pa celo noc gledam tv...svala bogu za si0l NO KAJ JE BABE????KAM GREMO????BTC ZVEZDA????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 8:16:09
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja tole sta pa moja sončka skupaj. IIIII
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 8:42:48
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro! Se je danes Hana ful zgodej zbudila, že nekaj pred četrto, upam ,da je bila to zdej bolj izjema.Pol jo je pa moj zbudu 6.40, k je postran ležala in jo je mogu nujno premaknit Pa že stokrat sem razložila, da če otrok spi, se ga pusti. Bom mogla dons še enkrat zgleda. No, a se dobimo kje?Vreme je kr kul, k ni vroče, sam da ne bi deževat začelo. kati kako sta tvoji psički sprejeli tijo?Naša je bla čist okej, zdej je pa ful lajat začela, pa kr pod postlo leži cele dneve in taka brezvoljna je. Zgleda, da jo je mal prizadelo. Se zdej, kadar imam le čas, tud z njo poskušam ukvarjat... k.tja Hana je tisto ja. Sem jo slikala, ko se je pri očiju v naročju zabavala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 8:46:28
|
|
|
|
KatMat
|
UZALJENA JE KER prej sem se skoz z njo igrala zdejse pa zelo redko ker je skoz neki umazana pa se mi ne da na 5 min umivat roke...pa jezna je name ker nanjo kricim ker laja v tv (draga tasca jo pa spodbuja k temu) tko da ji ni nic jasno...se vedno pa izlezava pr nama dol kadar ima cas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 8:53:23
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro....sem šele vstala . Morm pogledat kaj smo za kofi zmenile... Še nič... A grevo potem vseeno do Tivolija, sej če bi bil dežek lahko vseeno gremo pod streho... Da smo malo na zraku. Trgovske centre si pa prišparamo za slabo vremi in zimo... Predlogi... Jaz se za, samo povejte... No, KatmAT kako si spala... A si boljš? Jst slabo, me je tole vreme čist zdelalo. Potem sem pa slikce začela zlagat, sem čisto noter padla... Kolk se je tega nabralo...omg Tanja in Ka.tja... luštna sta tale vajina malčka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 8:53:33
|
|
|
|
Tanja_
|
A vaša tud laja v TV?Naša tud. Pa ful gleda dnevnik,kokr, da vse razume
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 9:02:23
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Je Taja dons nekam dolg spala, zdej e pa kao neki futrava, oz. ona se mi smeje jst ji pa flašo turim v usta vsake tok časa, ker mal pa vseen more pojest. Kavica Lahko bi se kej zmenle, sicer mi je lam bolj všeč Zvezda v BTC-ju, ampak tud do Tivolija bi pršla.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 9:05:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
A ima katera od Dudice telefonsko? Mogoče bi jo šli malo obiskat
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 9:13:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A vaša tud laja v TV?Naša tud. Pa ful gleda dnevnik,kokr, da vse razume
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 9:13:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A ima katera od Dudice telefonsko? Mogoče bi jo šli malo obiskat mam jaz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 9:14:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A A ima katera od Dudice telefonsko? Mogoče bi jo šli malo obiskat mam jaz Dej mi na ZS, dej :)
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 9:17:01
|
|
|
|
petrazg
|
Lohk je tudi zvezda v BTC... povejte... Flaska... ti pa imaš ideje? Si predstavljaš Dudi, kako bi pogledala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 9:17:59
|
|
|
|
lake
|
No dejmo hitr en seznamček. Jst sm za Zvezdo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 9:20:14
|
|
|
|
KatMat
|
jaz sem za simonov zaliv k dudi!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 9:22:17
|
|
|
|
KatMat
|
a gremo??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2. del 11.8.2009 9:23:48
|
|
|
|
Tanja_
|
Zvezda mi je kul
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Spontani splaviMioBambinoKoliko spontanih splavov ste imele?nobenega (
58%)
1 (
30%)
2 (
7%)
3 (
2%)
več kot 3 (
2%)
Število vseh glasov: 240Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!