Anonimen
|
AKP se mi zdi, da je bila prejšnji teden polna luna z zelo močnim vplivom,... drugače pa tudi jaz čakam september, ko bova z Urbanom imela več časa za naju; on je drugače en tak pajacek, ki se veliko smejčka... in pogrešam dolge sprehode (si že ustvarjam sliko, kako bova Oskarja pospremila v vrtec, potem pa lepemu dopoldnevu naproti... na dolgo peš pot z vozičkom do ure, ko bo treba iskat Oskarja,... potem pa na igrišče in bo že konec dneva:) se pa tudi meni Urban nekaj zmrduje pri hranjenju. se mi zdi, da bom imela tudi kasneje probleme pri hranjenju, ker se zelo rad igra s hrano (šaljivec "frise poka" med dojenjem,... se odmakne, me pogleda in se široko zasmeji, se naredi, da bo zagrabil, me spet pogleda "pa sem te" in stran od joške,...) dežek pada,... prijetno. ampak glasno grmi! ledenka, meni bi tudi prijalo redno sestajanje,... bom septembra malo bolj mobilna,... Tanja_ a je tole Hana v avatarju? lepo, da si se odločila dodati slikico! FLASK_A samo da se je dobro izšlo! petrazg, tvoj malček vsekakor vodi! za jutri ne bom nič rekla. imam od lake (in KatMat) telefonsko številko in v kolikor mi bo uspelo, pokličem kje ste! če bo deževalo, pa se bo Oskar s škorenjci sprehajal po bližnjih parkih in skakal po lužah, midva z Urbanom pa za njim,...
|