špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ suzy85, tudi meni mivka ravno ne "sede", zato smo vedno raje hodili na druge dele Raba A potem je bil hotel zanič? Daj povej, kje ste to bili in kako je izgledalo Glede trajanja vožnje bo pa samo tole rekla: to je eden od razlogov, da mi hodimo dopustovat v predsezoni. nameščeni smo bli v hotelu veli mel v hotelskem naselju san marino na loparju. 1. hotel ni imel dvigala, nas pa so namestili v "klet", ki je bila pravzaprav pritličje, gledano iz naše sobe (hotel je zgrajen v hribu) - vsak dan x-krat z vozičkom gor in dol ni blo fajn :( 2. v nedeljo dopoldne, ko je hotela priti čistilka čistiti, je eva spala, kasneje pa sploh ni več prišla. je šel sam na recepcijo po metlo, da sva pometla sobo in teraso, ki pred našim prihodom sploh ni bla očiščena 3. v pon zjutraj sva čistilki na listu papirja pustila sporočila, kaj jo prosimo, da očisti - pobere plastenko izpod postelje, ki je bila tam že pred našim prihodom, omete pajčevino okoli luči... že na začetku dopusta sem morala iz sobe spravljati 3 cm pajka, ki je za sabo vlekel 1x daljšo kabrno (smeti, prah...) 4. v sredo nam čistilka ni pustila nič wc papirja, samo ker smo ga še nekaj imeli, ni blo panike. isto se je zgodilo v četrtek in sem spet morala iti na recepcijo - po wc papir 5. postelja v celem tednu ni bila niti 1x preoblečena 6. parkirni prostor pri hotelu smo morali plačati, drugače pa bi lahko parkirali - ne vem kje! 7. pri večerji je bila hrana večinoma hladna, pa smo prišli ob 19. ali 20. uri 8. pri zajtrku sem najbolj pogrešala kakšne palačinke ali čokolino, da bi se eva lepo najedla vse to nama je odtehtalo evino uživanje na plaži in igralih. pa tudi natakarji v gostilni, kamor smo hodili na kosilo, so bili 1A! vedno počakali, da sva najprej dala evi jest, šele nato so nama prinesli, prijazni, hitri, ustrežljivi... glede vožnje - najprej sva hotla it do postojne in pol dol čez mejo, pa so naju zjutraj starši klicali, češ da je na slov. avtocesti gužva in sva šla na zagreb. sej če bi mela avtokarto ne bi blo panike, tako kot je tudi domov ni blo. sva dobla eno veliko lekcijo za naslednje leto! O hudiča, tole je bil pa zares obup Ko sem v lokalni TA vplačevala za Gardaland, sem bila nehote priča telefonskemu pogovoru uslužbenke z eno pobesnelo gospo, ki je klicala iz hotela, kjer je bila totalna katastrofa... Samo nisem ujela, kam so šli.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.8.2009 22:11:04 >
|