|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009 2. del
10.8.2009 14:44:02   
Anonimen
oila!!!!
jst mam tudi belo sluz, pa tud ne vem al je to samo beli tok al kaj drugega. je je pa ogromno!
tamala nori po meni, da me bo strgala. cisto spodaj jo cutim, ko da bi si plac z rameni borila.
zdj sem hotla jit za kako uro pocivat in sem dobla zivcni zlom.....muhe bi me zivo pozrle. jst ne vem od kje kar na 1x tolko muh. pa do vceraj ni blo nikjer nobene......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3101
10.8.2009 15:18:50   
opatija
Ojla bejbe!

Evo mene s pregleda, danes sem 40T pa 4 dni, dogaja se pa še nič. Plodovnice je menda še dovolj, pretoki so OK, mali telovadi na polno, odprta sem pa še vedno le 2 cm. Spodnje hlače imam skos mokre, pa menda to nič ne pomeni. Če do četrtka ne bo nič, naj grem kar v porodnišnico, da bodo tam povedali kako in kaj. Zgodba od prvič se očitno ponavlja. Vse lepo in prav, le tokrat hodim kot pingvin, ker me kolki noro bolijo. Občutek imam, da se piškec skuša zriniti ven. Bolečine od križa po nogi so mi ZELO poznane. Včasih me tako štiha po živcu da se skoraj sesedem. Mah, bo že, mene le takoooo zanima kdaj bouser posted image Sedaj sem pa res že zelo nestrpna...

Bo zgleda spet user posted image na sporedu, čeprav zaenkrat ni videti, da bi kaj pomagalo. Sem totalno okorna, vse me boli, aktivna pa ko zajecuser posted image Bo vsaj user posted image prišel na svoj račun in upam, da bo delovalo na zalogo. Če bo podobno kot prvič, bo kasneje dolgo suša. Po prejšnjem porodu je trajalo 5 MESECEV, da je bilo spet isto kot prej! So me prehitevale kolegice, ki so rodile 3-4 mesece za mano!

Šibam kej skuhat, čeprav sem čist uničena. Zunaj je vroče, pa ravnokar se sem nabasala lubenice kot obsedenauser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
10.8.2009 15:30:54   
Muca83
Kar se dela tiče pa jaz ne vem. Mislim, jaz vem, da ne bom šla, ker nimam pogojev za to (beri nimam kam otroka dat) niti nimam finančne potrebe, saj bo nekaj porodniške.

Bom pa večinoma najbrž kar samevala z user posted image ko bo moj v službi, ker tukaj ne poznam veliko ljudi, pa še tiste ki jih so vsi v službah. No, mogoče mi bo pa uspelo kakšno spoznati za skupno vozičkanje. Nekaj časa sem še imela upanje, da bova z mojo najboljšo prijateljico skupaj vozičkali (sicer živi kar slabo uro vožnje stran, ampak bi se že uskladili) ampak ji zdaj ne uspe zanosit. Tako, da se zna zgoditi, da bom po enem letu doma čudna ratala user posted image user posted image

Če bi pa čutila željo po delu in imela otroka kam dat tačas pa ne vidim nobene ovire, da bi šla malo delat.

Jaz že zdaj kar pogrešam službo, pa ne zaradi dela, ampak zaradi družbe sodelavcev.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
10.8.2009 15:34:53   
Anonimen
O opatija kaj bi dala da bi lahko z gotovostjo rekla, da bo moja do roka not počakala!
Bi loh mirne duše produžila na morje, tko pa čakam k en vosu kdaj bo user posted image

(odgovor članu opatija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3104
10.8.2009 15:35:52   
Muca83
Uf, opatija, tole pa ni luštno. Očitno je tvoj all inclusive hotel preveč udoben, pa user posted image noče ven user posted image Upam, da se le kmalu odloči in te neha matrati.

Ne vem, a sem jaz edina, ki ne ve kaj so to bolečine v medenici pa v kolkih, pa hodim tudi ne kot pingvin user posted image Mislim, saj sem zelo zelo vesela, da nimam hujših težav ampak je pa zanimivo. Mogoče je pa to zaradi napačne lege. No, saj je moj že večkrat naglas rekel, da jaz pa nosečnost res dobro prenašam user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
10.8.2009 16:11:34   
Mateja4
pozdravljene!

Naj vam samo sporočim da sem 5.8 ob 2.25 rodila 49cm veliko in 3160g težko deklico Tajo   user posted image user posted image user posted image

vsem vam želim čimlažji in čimhitrejši poroduser posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
10.8.2009 16:20:08   
sams
tejči77 sporoča:

10.8.09 ob 11:28 je prijokal na svet Maj Enej, velik 51 cm in težak 3710 g.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke tejči, ajde fantki, gremo gremo gremo!!!!!

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
10.8.2009 16:22:27   
sams
živa25 sporoča:

hvala vsem. Dobila je 1. tabletko. Ob pregledu je rekla, da se je tudi samo od sebe že začelo dogajati. Zdej pa čakanje in upanje, da čimprej mine user posted image .

Mogoče je celo že minilo user posted image , ker sem sms dobila zjutraj od romane24, ki je še v P in ni mogla sama javit. Vsekakor upam, da je minilo, ker rojevati v tej vročini je cel user posted image ....

ČAKAMO NOVIČKE!!!

PS romana24 pa mogoče danes pride že domov user posted image . Kako so v LJ hitri!!!!

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
10.8.2009 16:22:31   
Anonimen
tejciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......vse cestitke!!!!!!!!!!

mateja, tudi tebi veliko cartanja!!!!

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
10.8.2009 16:24:45   
sams
Mateja4 čestitke user posted image user posted image user posted image . Ma jaz mislim, da smo zate že vedele user posted image  Če ne, se opravičujem, v tej vročini se mi raaaahlo kisa user posted image ...

Grem prat posodo, pa potem še sebe, pa vas preberem za nazaj!!!

Sem špricala te dni, vem user posted image , ampak sem še vedno user posted image . Vidim, da je tudi miska še noseča!!!! Dejmo rodit punce, jaz hočem biti zaaadnja user posted image ....

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
10.8.2009 16:26:53   
Anonimen
Vidim, da je tudi miska še noseča!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ocitno se kr neki casa tud bo noseca....

(odgovor članu sams)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
10.8.2009 16:36:57   
Mateja4
hej

naša Taja pančka tako da mam čas naisat mojo porodno zgodbo...

v četrtek okoli 00.00 dobim v trebuhu občutek kot bi mi nekdo zamašek na steklenici odprl, se vstanem in začne mi odtekati plodovnica. Zbudim dragega ki me jezno pogleda in reče da naj se ne hecam in naj se vležem in zaspim, da je zmatran ker je cel dan delovuser posted image user posted image No in ko mu končno dopovem da resno mislim, sem šla pod tuš in se odpravila v P. okoli pol 1 sva prišla, med potjo sem dobila popadke na 5 min, me priklopjo na CTG... Ker nisem bila še nič odprta me pošljejo na oddelek, dragega pa domov ker se naj nebi še lep čas nič dogajalo. Popadki so postajali vse močnejši in tako so me že malo čez 1 odpeljali nazaj v porodno. Me pregledajo rečejo da sem 3cm odprta, dobim klistir..po klistiranju sem odprta 6 cm in reče da zdaj naj pa kar user posted image pokličem. in res ga pokličem da naj hitro pride ( ura je bila 2 min do 2) Nato pa so se začeli intenzivni popadki non stop... me babca čudno pogleda in reče mami ste že do konca odprta zdej bo treba pa zares pritisnt... no in potem aakcija...user posted image ob 2.25 se je rodila taja, ki jo je očka zamudu za 5 minutk user posted image user posted image user posted image
Bila sem prerezana, tako da je nato sledilo šivanje, potem so pa k nama spustil še očita... in tako smo se do 5 crkljali v porodni, nato pa na oddelek...

takole je pohitela naša princeskauser posted image user posted image user posted image

vsem user posted image pa želim čimhitrejši in čimlažji porod

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
10.8.2009 16:37:44   
hel32
Evo mene samo na hitro da poročam iz pregleda
 Mv zaprt, dolg, imeli smo tudi UZ in imamo glavico čisto pr moji hrbtenici odspodi in še ni spuščena, tk, da je bila zjutraj res prebava,
veliki 48 cm, težki 3400g , srček poslušali, je ok., Izvidi za toxo.neg. voda ok., to je to! Zredila sem se za +2 kg, naslednji pregled 17. 8.

Bom še ziher 14 dni tu.
Mateja4 tejči, čestitam za štručke, čimprejšnje okrevanje in veliko cartanja,
jaz pa se grem namočit v bazen, ker sem od vročine čisto fuč, se tipkamo potem.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
10.8.2009 16:39:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image mateja!!!!
kaj zdaj vse na brzino rojevate????
ojoj, skoda za ockota, da je zamudil prihod Taje!

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
10.8.2009 16:43:44   
Alisa
Čestitke Mateja4 in tejči za user posted image , veliko cartanja in čim hitrejše okrevanje.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
10.8.2009 17:00:56   
opatija
Ojla!!!

AnjaPH tud mene so uspel prepričat da drugič je pa prej, sploh poleti zaradi vročine, pa evo me. Če bi vedla, bi bila dlje na morju, za vikend bi bila v Bohinju, dons bi pa čakala na koncert U2. Sej tud krompir pečt, pa švicat doma je superuser posted image Mal se mi že fuzla...

Muca83 res ni lušno to, da je vse OK, ampak če bo pa kej čudnega naj pa šibam. Kaj čudnega??? Poleg tega me skrbi, da do četrtka ne bo nič, potem pa me ne bodo hoteli sprejeti za vikend ker je premalo zdravnikov, itd. Tko je bilo namreč prvič, jest pa nitio podrazno ne mislim čakat do druzgas tedna...

Šibam, ker se mi žge krompir...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
10.8.2009 17:12:44   
Anonimen
punce, jst sem nekje prebrala, da ce hocmo pospesit porod, da priporocajo siroko cepenje da gre bebi prej in lazje v porodni kanal. sam ne vem, al to pali sele med popadki, al ze prejuser posted image

Šibam, ker se mi žge krompir...

blagor teb, ko se ti ze zge. jst ga mam se za nalupituser posted image

(odgovor članu opatija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
10.8.2009 17:13:02   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Ne vem, a sem jaz edina, ki ne ve kaj so to bolečine v medenici pa v kolkih, pa hodim tudi ne kot pingvin user posted image Mislim, saj sem zelo zelo vesela, da nimam hujših težav ampak je pa zanimivo. Mogoče je pa to zaradi napačne lege. No, saj je moj že večkrat naglas rekel, da jaz pa nosečnost res dobro prenašam user posted image

Nisi edina, js še tudi nimam teh bolečin ter pingvin hoje in upam, da mi vsaj to ostane prihranjeno. Ima pa moj user posted image pravilno lego. Mogoče moram še kak teden počakat user posted image .

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
10.8.2009 17:18:09   
*anč*
oj!

sm bla pr kozmetičarki in zbrala pogum za brasilian wax, aaaaaaaaaaaa, mislim, to je pa  že resna priprava na porod user posted image , me en čas ne vidjo. pol sm si privoščla pa še hidromasažo nog s pedikuro in zdej sm, kot bi rekla aprilčica, pronta za v porodnišnico user posted image .

še mal počakam pa šibam na pregled.

alisa, miška
  jst mam tut belo sluz ... gre očitno za sindrom 21.8. user posted image .

mateja  čestitke maš par strani nazaj. pa user posted image za tako exspresen porod!!

fajn se mejte pa se javim, ko pridem s pregleda.

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
10.8.2009 17:18:35   
Muca83
Mateja4, uau, kera huda porodna zgodba! Bogi očka pa zamudil trenutek... user posted image Čestitke za malo Tajo in pridno se cartajte user posted image

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
10.8.2009 17:20:11   
Anonimen
alisa, miška jst mam tut belo sluz ... gre očitno za sindrom 21.8. user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Muca83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
10.8.2009 17:25:13   
Anonimen
punce, kako nj jst mojga pripravim  user posted image ?
sam tud ce mi rata bo to sele pozno vecer. jst pa ne bi sla ponoci na furouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3122
10.8.2009 18:47:53   
sams
Čestitke modrasmotka in hruškolinka!!!!

hruškolinka, ste pa izbrali najlepše ime user posted image !!! Tako je ime našemu malemu!!!!!

Anč, faca si, da si si upala iti na brazilsko depilacijo....mene tam ne bi videli, sem prevelik cvikator...

Moram iti se ukvarjati z malim, ker je danes cel dan bruhal in driskal in nič ni jedel....kdo ve zakaj....pa glih, ko se odpravljamo za 1 dan na dopust se malo ohladiti na 1000 m. Ker mene ta vročina ubija!!! Cel dan na zaprtem me ubija.

Aja, danes sem se šla ostrižt, ker vem, da nekaj časa zdej ne bo priložnosti za to! Počutim se super, čeprav imam že ful "fuzzy" lase od te K***eve vlage user posted image !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
10.8.2009 19:22:47   
romana24
Evo se samo na hitro javim. Danes sva prišle domov HB ker sem bila že res sita ležanja in sem fuuuuuuullll pogrešala sinka ki ni smel priti na obisk.

Obe sva uredu Klari moram sicer povijati kolke ampak samo da je ostalo ok. Z porodno zgodbo in kako slikco se vam pa javim kak drug dan.

Čestitke vsem novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image , nisem uspela brat za nazaj ampak si bom vzela čas.

Še sporočilo od ŽIVE25  :  Dobila še 2. tabletko... Ta otrok je trmast k štirje

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
10.8.2009 19:29:53   
Arwen

Tejči77 - čestitam za malega sončka!!user posted image user posted image
Uau, Mateja4 - ti si imela pa res ekspresen poroduser posted image Škoda samo, da je ati vse zamudil. Je pa vsaj zanimiva zgodba.user posted image BTW, lepo ime sta dala, naš user posted image bi bil tudi Taja, če bi bil punčka.

opatija - ti nisem nič fouš, ko takole čakaš po roku. Pa saj bo, boš vseeno prej fertik kot me, ki imamo še 2-3 tedne.user posted image

hel32 - super za pregled. Jaz imam filing, da bova midve zadnje.

Lorian - meni sem in tja tudi noge otekajo. Danes je recimo katastrofauser posted image , prej je bilo pa nekaj dni čist o.k. Saj menda je to normalno, sploh pa poleti v tej vročini. Problem je le, če imaš poleg tega še povečan pritisk, ker je nevarnost toksemije.

Alisa - WB. user posted image Ti je pasalo na morju? Dobra si, meni se nikamor več ne da.

Muca83 - brez skrbi, boš videla, boš hitro kako mamico našla za klepet in sprehode. Vsak kakor jaz na cesti vidim, je vsaka druga noseča.user posted image
Ah, jaz tudi še nimam naštimane torbe za v P. user posted image Se bom lotila v naslednjih dneh.

Aja, kaj je potem z malinovim čajem?user posted image Me ignorirate ali ga nobena ne pije??? Ga pijete 2x na dan?

Punce, jaz se kuham kle v računalnici,user posted image user posted image zato se poslavljam za danes. Se beremo spet jutri. Ostanite na svojih položajih, dovolj je bilo za dons. user posted image pa pa.

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?