Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:50:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst sm še tle .....sam še neki....moj je reku d gremo duk let u kamp pa pika ...mormo sam enga najdt, k ma kakšno dobro prikolico za oddat....že komej čakam posodim šotor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:51:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst sm še tle .....sam še neki....moj je reku d gremo duk let u kamp pa pika ...mormo sam enga najdt, k ma kakšno dobro prikolico za oddat....že komej čakam bomo drugo leto vse kampirale jaz ,katjuša in ti z bušiji
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 13:51:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:51:51
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša drugo leto gremo sigurno na Pag v Straškota - men je tam noro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:52:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst sm še tle .....sam še neki....moj je reku d gremo duk let u kamp pa pika ...mormo sam enga najdt, k ma kakšno dobro prikolico za oddat....že komej čakam bomo drugo leto vse kampirale jaz ,katjuša in ti z bušiji iz tvojih ust v božja ušesa..... jst bi še rodila v šotoru če bi blo treba pa nekak mam vedno v bolj mrzlih mesecih rok:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 13:52:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:53:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo MAJCY A PRIDEŠ ŠE TI NAŠO LUŠTNO KLAPO POGLEDAT ....ti bo moja mati takoj kakšn nasvet dala ja hvala najboljš da našo mami pripeljem s sabo da bosta s tvojo ugotavljale kako sva midve grozne in da sva tipična ovna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:53:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA, ČE SE TI DA, KR PRILETI.....BOMO DO VEČERA.......Šime je spet u krompirju....danes so ga z viličarjem zaprli v skladišče na 15 stopinj tko d je skor u bundi, zvečer pa mislm d bo šel še na en pir s kolegi. MAJCY A PRIDEŠ ŠE TI NAŠO LUŠTNO KLAPO POGLEDAT ....ti bo moja mati takoj kakšn nasvet dala se mal tvoje mame bojim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:53:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA, ČE SE TI DA, KR PRILETI.....BOMO DO VEČERA.......Šime je spet u krompirju....danes so ga z viličarjem zaprli v skladišče na 15 stopinj tko d je skor u bundi, zvečer pa mislm d bo šel še na en pir s kolegi. MAJCY A PRIDEŠ ŠE TI NAŠO LUŠTNO KLAPO POGLEDAT ....ti bo moja mati takoj kakšn nasvet dala se mal tvoje mame bojim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:54:50
|
|
|
|
Maksi1
|
[/quote] meni je kul.....pač ne bom novih seznamov delala pa nič več vsako jutro čestitala za obmesečnico [/quote] to je mnenje samo ene men je pa všeč to..... čeprav sama sem radka da napišem kako svojo čestitko se pa trudim vsaj podpisat pod kakšno in me k imamo preveč časa nam to paše tak da majchy sem ponosna ante, da delaš tako lepe seznamčke [/quote] No, sej to je res, Majchy, tvoji seznami so res lepi. In prav res jih pridno ažuriraš. Če vas bo v večini za sezname, pa kar delajte in tudi čestitke za obmesečnice. To je samo moje mnenje, vseh februarčic pa nas je veliko, tako da ne kar takoj rečt, da ne boš delala seznamov. Alo dvignit roke, kdo je za. Potem boš šele lahko rekla, da si rešena naloge.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:54:56
|
|
|
|
Katjusa
|
sam res punce a se bomo kej doble jst bi vas rada spet vidla pa seveda še vse tiste k vas še nisem nikol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:55:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo jst sm še tle .....sam še neki....moj je reku d gremo duk let u kamp pa pika ...mormo sam enga najdt, k ma kakšno dobro prikolico za oddat....že komej čakam bomo drugo leto vse kampirale jaz ,katjuša in ti z bušiji ne se hecat....sm "pozabila" povedat, d smo letos kondome doma pustil, pa še lekarničarka mi je en dan prej rekla da so na nujni listi v lekarnišem kufru za na morje upam da se je na morju kaj prijelo,pri obema .....kolumbo ,ne hecam se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:57:37
|
|
|
|
Čebel@
|
una tam zadaj ni roke dvignila bom še malo počakala da še druge povejo mnenje preden sem grem igrati s seznam-imam definitivno preveč časa
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 10.8.2009 13:58:10 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:57:38
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem tudi za srečanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:58:38
|
|
|
|
Urša08
|
majchy men so tvoji seznami všeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:58:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem tudi za srečanje jaz sem tudi za
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 13:59:17
|
|
|
|
Urša08
|
zdej se pa Žiga prebuja in vas zapuščam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 14:02:34
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....boš prišla s teto kej okoli?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 14:04:23
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a bi lahko prosim naredila svojo "nalogo"..... bom danes res naredila......včeraj nas ni bilo doma(smo bili na morju) in ko smo zvečer prišli domov smo samo dol popadal A lahko zdajle, sem v zaključni fazi.... HVALA...... meni ne odpre...programa pa ne znam poiskat...žal mi je .... Sej je v wordu.... odpreš dokument, odgovoriš z drugo barvo in prepošlješ nazaj.... ko grem na maile in kliknem tvojo povezavo..mi neče odpret.samo mi da možnost save....in pa browse in internet for program....tko da sorry
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 14:08:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 14:21:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.....boš prišla s teto kej okoli? ma oni še do trgovine komi grejo..... bom pol zvečer s sestričem govorila pa ga vprašam, če bi želel it kej pogledat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 14:22:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.....boš prišla s teto kej okoli? ma oni še do trgovine komi grejo..... bom pol zvečer s sestričem govorila pa ga vprašam, če bi želel it kej pogledat upam da pridete
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 14:46:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.....boš prišla s teto kej okoli? ma oni še do trgovine komi grejo..... bom pol zvečer s sestričem govorila pa ga vprašam, če bi želel it kej pogledat upam da pridete sem ga vprašala pa pravi, da ne njim je pač to daleč..... pomoje še ponjga bom jst mogla sej se ne sekiram se bome vsaj vidle bom pa takrat vztrajala, da pride vsaj sestrič polek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 14:48:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša.....boš prišla s teto kej okoli? ma oni še do trgovine komi grejo..... bom pol zvečer s sestričem govorila pa ga vprašam, če bi želel it kej pogledat upam da pridete sem ga vprašala pa pravi, da ne njim je pač to daleč..... pomoje še ponjga bom jst mogla sej se ne sekiram se bome vsaj vidle bom pa takrat vztrajala, da pride vsaj sestrič polek no čene ga boš pa ti odpeljala...3.9. lahko kar uletiš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 16:17:06
|
|
|
|
MIHAILO
|
Zivjo punce...kako ste kaj...sploh ne dohajam brat in sem cist out... eno vprasanje...a boste zacele devat 2 am pri 6m????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?