|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
10.8.2009 13:50:24   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jst sm še tleuser posted image .....sam še neki....moj je reku d gremo duk let u kamp pa pikauser posted image ...mormo sam enga najdt, k ma kakšno dobro prikolico za oddat....že komej čakamuser posted image

posodim šotoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
10.8.2009 13:51:27   
Čebel@

jst sm še tleuser posted image .....sam še neki....moj je reku d gremo duk let u kamp pa pikauser posted image ...mormo sam enga najdt, k ma kakšno dobro prikolico za oddat....že komej čakamuser posted image
bomo drugo leto vse kampiraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ,katjuša in ti z bušijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1377
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 13:51:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1378
10.8.2009 13:51:51   
Urša08
Katjuša drugo leto gremo sigurno na Pag v Straškota - men je tam norouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
10.8.2009 13:52:21   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

bomo drugo leto vse kampiraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ,katjuša in ti z bušijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iz tvojih ust v božja ušesa..... jst bi še rodila v šotoru če bi blo treba pa nekak mam vedno v bolj mrzlih mesecih rok:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 13:52:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
10.8.2009 13:53:12   
Čebel@

MAJCY A PRIDEŠ ŠE TI NAŠO LUŠTNO KLAPO POGLEDATuser posted image ....ti bo moja mati takoj kakšn nasvet dalauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image ja hvalauser posted image user posted image user posted image najboljš da našo mami pripeljem s sabo da bosta s tvojo ugotavljale kako sva midve grozne in da sva tipična ovnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1382
10.8.2009 13:53:14   
Katjusa

KATJUŠA, ČE SE TI DA, KR PRILETI.....BOMO DO VEČERA.......Šime je spet u krompirju....danes so ga z viličarjem zaprli v skladišče na 15 stopinj tko d je skor u bundi, zvečer pa mislm d bo šel še na en pir s kolegi.

MAJCY A PRIDEŠ ŠE TI NAŠO LUŠTNO KLAPO POGLEDATuser posted image ....ti bo moja mati takoj kakšn nasvet dalauser posted image user posted image user posted image

se mal tvoje mame bojimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1383
10.8.2009 13:53:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

KATJUŠA, ČE SE TI DA, KR PRILETI.....BOMO DO VEČERA.......Šime je spet u krompirju....danes so ga z viličarjem zaprli v skladišče na 15 stopinj tko d je skor u bundi, zvečer pa mislm d bo šel še na en pir s kolegi.

se mal tvoje mame bojimuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
10.8.2009 13:54:50   
Maksi1

[/quote] meni je kul.....pač ne bom novih seznamov delala pa nič več vsako jutro čestitala za obmesečnico
[/quote]
to je mnenje samo ene men je pa všeč to..... čeprav sama sem radka da napišem kako svojo čestitko se pa trudim vsaj podpisat  pod kakšnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in me k imamo preveč časa nam to paše tak da majchy sem ponosna ante, da delaš tako lepe seznamčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

No, sej to je res, Majchy, tvoji seznami so res lepi. In prav res jih pridno ažuriraš. Če vas bo v večini za sezname, pa kar delajte in tudi čestitke za obmesečnice. To je samo moje mnenje, vseh februarčic pa nas je veliko, tako da ne kar takoj rečt, da ne boš delala seznamov. Alo dvignit roke, kdo je za. Potem boš šele lahko rekla, da si rešena naloge. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
10.8.2009 13:54:56   
Katjusa
sam res punce a se bomo kej dobleuser posted image user posted image user posted image user posted image jst bi vas rada spet vidla pa seveda še vse tiste k vas še nisem nikoluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
10.8.2009 13:55:49   
Čebel@

ne se hecat....sm "pozabila" povedat, d smo letos kondome doma pustil, pa še lekarničarka mi je en dan prej rekla da so na nujni listi v lekarnišem kufru za na morjeuser posted image user posted image user posted image
upam da se je na morju kaj prijelo,pri obemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....kolumbo ,ne hecam seuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1387
10.8.2009 13:57:37   
Čebel@
 una tam zadaj ni roke dvignilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom še malo počakala da še druge povejo mnenje preden sem grem igrati s seznam-imam definitivno preveč časauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 10.8.2009 13:58:10 >

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
10.8.2009 13:57:38   
Urša08
Jaz sem tudi za srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
10.8.2009 13:58:38   
Urša08
majchy men so tvoji seznami všečuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
10.8.2009 13:58:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Jaz sem tudi za srečanje user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem tudi zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
10.8.2009 13:59:17   
Urša08
zdej se pa Žiga prebuja in vas zapuščam

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
10.8.2009 14:02:34   
Čebel@
katjuša.....boš prišla s teto kej okoli?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
10.8.2009 14:04:23   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy-a bi lahko prosim naredila svojo "nalogo".....user posted image user posted image
bom danes res naredila......včeraj nas ni bilo doma(smo bili na morju) in ko smo zvečer prišli domov smo samo dol popadaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A lahko zdajle, sem v zaključni fazi.... HVALA......

meni ne odpre...programa pa ne znam poiskat...žal mi je ....

Sej je v wordu.... odpreš dokument, odgovoriš z drugo barvo in prepošlješ nazaj....user posted image user posted image user posted image

ko grem na maile in kliknem tvojo povezavo..mi neče odpret.samo mi da možnost save....in pa browse in internet for program....tko da sorry

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 14:08:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1395
10.8.2009 14:21:28   
Katjusa

ma oni še do trgovine komi grejo..... bom pol zvečer s sestričem govorila pa ga vprašam, če bi želel it kej pogledat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
10.8.2009 14:22:46   
Čebel@

ma oni še do trgovine komi grejo..... bom pol zvečer s sestričem govorila pa ga vprašam, če bi želel it kej pogledat

upam da prideteuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
10.8.2009 14:46:02   
Katjusa

upam da prideteuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem ga vprašala pa pravi, da ne njim je pač to daleč..... pomoje še ponjga bom jst moglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se ne sekiram se bome vsaj vidleuser posted image user posted image user posted image user posted image bom pa takrat vztrajala, da pride vsaj sestrič polek

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
10.8.2009 14:48:46   
Čebel@

sem ga vprašala pa pravi, da ne njim je pač to daleč..... pomoje še ponjga bom jst moglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej se ne sekiram se bome vsaj vidleuser posted image user posted image user posted image user posted image bom pa takrat vztrajala, da pride vsaj sestrič polek

no čene ga boš pa ti odpeljala...3.9. lahko kar uletišuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
10.8.2009 16:17:06   
MIHAILO
Zivjo punce...kako ste kaj...sploh ne dohajam brat in sem cist out...
eno vprasanje...a boste zacele devat 2 am pri 6m????

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?