|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
10.8.2009 9:32:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Jutro! Mi smo bolj leteči zadnje dneve, malo smo bli na pikniku, malo pa smo hodli po ogledih stanovanj po CE. Sva enega rezervirala, tak da se septembra vsi trije selimo in bomo končno tud med tednom skupaj user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image pol se pa vidmo v celjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
10.8.2009 9:33:20   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

A že daje katera AM2? Je treba to postopoma uvajat (en obrok 1, en2 itd...) al lahko kr na 2 prešaltava?

Sva pa tud midva začela z GH, 4 dni že jeva korenček in korenček+jabolko, pa ga k sreči čist malo zvija. Danes mava P popoldan, pa ji bom omenla te krče, da vidim, kaj ona pravi na to.

Ful lepe slikice od vseh!

baje je dobr ,da ne prešaltaš takoj , ampak postopoma uvajaš žličko , po žličko..npr...dve žlički am1, ENO ŽLIČKO2....jst ne vem če sem....po pravici povedano....

KOrenček pa jabolko....to sta rvno dve stvari k najbolj znasta zvijat....držim pesti ,da čimprej mine...pa poročaj kaj bo P rekla..me res zanima

Beauty Comes With Dark Thoughts

Neposredna povezava do sporočila: 1302
10.8.2009 9:34:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Majchy-a bi lahko prosim naredila svojo "nalogo".....user posted image user posted image
bom danes res naredila......včeraj nas ni bilo doma(smo bili na morju) in ko smo zvečer prišli domov smo samo dol popadaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A lahko zdajle, sem v zaključni fazi.... HVALA......
a ti lahko na ZS napišem odgovore,ker mi mail nagaja?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
10.8.2009 9:35:01   
Ajvy

Majchy-a bi lahko prosim naredila svojo "nalogo".....user posted image user posted image
bom danes res naredila......včeraj nas ni bilo doma(smo bili na morju) in ko smo zvečer prišli domov smo samo dol popadaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni ne odpre...programa pa ne znam poiskat...žal mi je ....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
10.8.2009 9:36:00   
Onasiss

a ti lahko na ZS napišem odgovore,ker mi mail nagaja?

Ja...

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
10.8.2009 9:37:04   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

meni ne odpre...programa pa ne znam poiskat...žal mi je ....

Sej je v wordu.... odpreš dokument, odgovoriš z drugo barvo in prepošlješ nazaj....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
10.8.2009 9:38:42   
Katjusa
našega benjamina je pa dopust tako utrudu, da še od sinoči spi šel je pa spat ob 20:45user posted image user posted image user posted image user posted image bošček mali 

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
10.8.2009 9:40:07   
Šaki
hvala vam!user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
10.8.2009 9:45:59   
Čebel@
pikica.......super za selitevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša....a pol napišem na seznam za že samostojno sedi ali še ne?user posted image
bad girl.....hvala za pohvaleuser posted image
katjuša,ajvy......hvala vama za odgovor-sej po moje bi šlo....ampak je še neki:imam tisti strah da tadruzga user posted image  ne bom imela tolk rada kot Hanouser posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
10.8.2009 9:54:05   
Čebel@
mlea....daj preveri na mail če je poslal

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
10.8.2009 10:02:12   
Onasiss
MAJCHY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
10.8.2009 10:03:33   
Čebel@

MAJCHY user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image .....a ti moj izpolni ko pride iz službe?

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
10.8.2009 10:10:02   
Pikica_82
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

KOrenček pa jabolko....to sta rvno dve stvari k najbolj znasta zvijat....držim pesti ,da čimprej mine...pa poročaj kaj bo P rekla..me res zanima

Aleksa pa ravno to dvoje najmanj zvija. Samo jabolko ga je ja, v kombinaciji s korenčkom pa ne. Katastrofa so ble pa bučke, krompir in sadje. Ma upam, da ma samo malo bolj nezrelo črevesje pa da ni kaj hujšega, ker tole je že mala muka. Bom poročala ja.

Hvala za info o AM2!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 10:37:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1314
10.8.2009 11:14:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

a STE SPET ČIST ZMEŠANE KOK STE NAPISALEuser posted image .............

jst mam dons ene delavce neki po strehi plezajo.....me je zutri skor kap, k mi je en  mim spalničnega okna po lojtri priplezal ob 7 30user posted image ......Majkl je bil že pri men je sam reku: Mami kaj dela stricuser posted image .....sm rekla: Pleza po lojtri...mislm d na strehouser posted image

grem jim zdej en kofe skuhat....ajde
mene definitivno kap rukne če bi na vse zgodaj zagledala neznanga desca ki leze po lojtri na streho.......pa jaz koker sem zjutraj še zalepljena bi sigurno mislila da je božičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
10.8.2009 11:37:01   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

a STE SPET ČIST ZMEŠANE KOK STE NAPISALEuser posted image .............

jst mam dons ene delavce neki po strehi plezajo.....me je zutri skor kap, k mi je en  mim spalničnega okna po lojtri priplezal ob 7 30user posted image ......Majkl je bil že pri men je sam reku: Mami kaj dela stricuser posted image .....sm rekla: Pleza po lojtri...mislm d na strehouser posted image

grem jim zdej en kofe skuhat....ajde

Dej jim raj cement, vodo in pesek, malo žice in naj ti ograjo postavjo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
10.8.2009 11:38:21   
kayica24
Pozdravljene punce!!!

Mihailo, Katjuša.....Krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image
Mlea...Saj ne morem verjet, da vaša princeska že tako stojiuser posted image

Ajvy...Kake more pa imaš?(če ni preosebno)Boga...user posted image

Moja Marinela pa spi, jaz grem pa zdaj posodo umivat...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
10.8.2009 11:40:21   
kayica24
user posted image user posted image user posted image vprašanje....

Naj mi odgovori katera pač želi, ampak bi želela iskrene odgovore...

Kaki odnos imate sedaj s partnerjem po porodu?Boljši, slabši ali enakega kot prej...

Hvala....

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
10.8.2009 11:50:57   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Kaki odnos imate sedaj s partnerjem po porodu?Boljši, slabši ali enakega kot prej...

Hvala....

Enakega, tud po prvem porodu. Kdaj mal zagusti, ampak to je pa že pred otroci.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
10.8.2009 11:52:11   
Katjusa

pikica.......super za selitevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katjuša....a pol napišem na seznam za že samostojno sedi ali še ne?user posted image
katjuša,ajvy......hvala vama za odgovor-sej po moje bi šlo....ampak je še neki:imam tisti strah da tadruzga user posted image  ne bom imela tolk rada kot Hanouser posted image user posted image

ne ne še napisat ker se ne vsede sam.... sedi samo če ga jst dam sedet to pa milsim, da še ni touser posted image

brez skrbi seveda boš imela pa če bi jih imela 10 bi jih imela enako rada.... te pa razumem sem imela podobne strahove..... zdej me nič ne skrbi, da tretjega nebi imela tako rada ker vidim kako se ta ljubezen kr množi....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
10.8.2009 11:54:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ne ne še napisat ker se ne vsede sam.... sedi samo če ga jst dam sedet to pa milsim, da še ni touser posted image

brez skrbi seveda boš imela pa če bi jih imela 10 bi jih imela enako rada.... te pa razumem sem imela podobne strahove..... zdej me nič ne skrbi, da tretjega nebi imela tako rada ker vidim kako se ta ljubezen kr množi....

hvala za odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
10.8.2009 11:56:10   
Čebel@

Hvala....

enakega.....mogoče se zdej malenkost več pogovarjava kot sva se prej,včasih se pa skregava(no jaz se kregam) ko sem utrujena-pa je to vse normalnouser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
10.8.2009 11:56:25   
Katjusa

Hvala....

v bistvu enakega se pa večkrat ruknema zaradi kakšne malenkosi, sploh okol vzgojeuser posted image user posted image user posted image ampak nič resnega.... se pa seveda pozna, da nisma sama in da je treba vedno gledat še na koga.... tko da imama manj časa zase in to me včasih žalosti pa ne narobe razumet otroka imam ful rada in ful sem srečna, ko smo vsi skupaj ampak mi2 pa imama ful manj časa za intimo in to... ampak se znajdemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
   [Brisano sporočilo]
10.8.2009 12:29:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
10.8.2009 12:30:43   
Urša08
ekola pa sem spet tukaj user posted image

majchy ne obremenjuj se da bi mela katerega otročka manj rada, boš vidla da boš mela oba neskončno radauser posted image

kayica najin odnos se bistveno ni spremenil, mogoče mi sedaj celo malce več pomaga v gospodinjstvu, včasih zmanjka časa samo za naju, ampak si sedaj skušava vsaj urco na dan samo za naju rezervirat (nekako med 21 in 22 je čas za naju). Je pa res da pride včasih do kakega prepira okol otrok , ker se glede vsega ravno ne strinjava ampak to hitr poštimava.

birdy kako se držita? Velikokrat mislim na vaju user posted image Če res karkoli potrebujeta povej (lahko tudi na zs). Držta se , tudi vama bo posijalo sonce user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?