Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 9:32:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Jutro! Mi smo bolj leteči zadnje dneve, malo smo bli na pikniku, malo pa smo hodli po ogledih stanovanj po CE. Sva enega rezervirala, tak da se septembra vsi trije selimo in bomo končno tud med tednom skupaj čestitam pol se pa vidmo v celju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 9:33:20
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 A že daje katera AM2? Je treba to postopoma uvajat (en obrok 1, en2 itd...) al lahko kr na 2 prešaltava? Sva pa tud midva začela z GH, 4 dni že jeva korenček in korenček+jabolko, pa ga k sreči čist malo zvija. Danes mava P popoldan, pa ji bom omenla te krče, da vidim, kaj ona pravi na to. Ful lepe slikice od vseh! baje je dobr ,da ne prešaltaš takoj , ampak postopoma uvajaš žličko , po žličko..npr...dve žlički am1, ENO ŽLIČKO2....jst ne vem če sem....po pravici povedano.... KOrenček pa jabolko....to sta rvno dve stvari k najbolj znasta zvijat....držim pesti ,da čimprej mine...pa poročaj kaj bo P rekla..me res zanima
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 9:34:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a bi lahko prosim naredila svojo "nalogo"..... bom danes res naredila......včeraj nas ni bilo doma(smo bili na morju) in ko smo zvečer prišli domov smo samo dol popadal A lahko zdajle, sem v zaključni fazi.... HVALA...... a ti lahko na ZS napišem odgovore,ker mi mail nagaja?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 9:35:01
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a bi lahko prosim naredila svojo "nalogo"..... bom danes res naredila......včeraj nas ni bilo doma(smo bili na morju) in ko smo zvečer prišli domov smo samo dol popadal A lahko zdajle, sem v zaključni fazi.... HVALA...... meni ne odpre...programa pa ne znam poiskat...žal mi je ....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 9:36:00
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a bi lahko prosim naredila svojo "nalogo"..... bom danes res naredila......včeraj nas ni bilo doma(smo bili na morju) in ko smo zvečer prišli domov smo samo dol popadal A lahko zdajle, sem v zaključni fazi.... HVALA...... a ti lahko na ZS napišem odgovore,ker mi mail nagaja? Ja...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 9:37:04
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea Majchy-a bi lahko prosim naredila svojo "nalogo"..... bom danes res naredila......včeraj nas ni bilo doma(smo bili na morju) in ko smo zvečer prišli domov smo samo dol popadal A lahko zdajle, sem v zaključni fazi.... HVALA...... meni ne odpre...programa pa ne znam poiskat...žal mi je .... Sej je v wordu.... odpreš dokument, odgovoriš z drugo barvo in prepošlješ nazaj....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 9:38:42
|
|
|
|
Katjusa
|
našega benjamina je pa dopust tako utrudu, da še od sinoči spi šel je pa spat ob 20:45 bošček mali
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 9:40:07
|
|
|
|
Šaki
|
hvala vam!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 9:45:59
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica.......super za selitev katjuša....a pol napišem na seznam za že samostojno sedi ali še ne? bad girl.....hvala za pohvale katjuša,ajvy......hvala vama za odgovor-sej po moje bi šlo....ampak je še neki:imam tisti strah da tadruzga ne bom imela tolk rada kot Hano
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 9:54:05
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea....daj preveri na mail če je poslal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 10:02:12
|
|
|
|
Onasiss
|
MAJCHY
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 10:03:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea MAJCHY .....a ti moj izpolni ko pride iz službe?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 10:10:02
|
|
|
|
Pikica_82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KOrenček pa jabolko....to sta rvno dve stvari k najbolj znasta zvijat....držim pesti ,da čimprej mine...pa poročaj kaj bo P rekla..me res zanima Aleksa pa ravno to dvoje najmanj zvija. Samo jabolko ga je ja, v kombinaciji s korenčkom pa ne. Katastrofa so ble pa bučke, krompir in sadje. Ma upam, da ma samo malo bolj nezrelo črevesje pa da ni kaj hujšega, ker tole je že mala muka. Bom poročala ja. Hvala za info o AM2!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 10:37:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 11:14:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo a STE SPET ČIST ZMEŠANE KOK STE NAPISALE ............. jst mam dons ene delavce neki po strehi plezajo.....me je zutri skor kap, k mi je en mim spalničnega okna po lojtri priplezal ob 7 30 ......Majkl je bil že pri men je sam reku: Mami kaj dela stric .....sm rekla: Pleza po lojtri...mislm d na streho grem jim zdej en kofe skuhat....ajde mene definitivno kap rukne če bi na vse zgodaj zagledala neznanga desca ki leze po lojtri na streho.......pa jaz koker sem zjutraj še zalepljena bi sigurno mislila da je božiček
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 11:37:01
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo a STE SPET ČIST ZMEŠANE KOK STE NAPISALE ............. jst mam dons ene delavce neki po strehi plezajo.....me je zutri skor kap, k mi je en mim spalničnega okna po lojtri priplezal ob 7 30 ......Majkl je bil že pri men je sam reku: Mami kaj dela stric .....sm rekla: Pleza po lojtri...mislm d na streho grem jim zdej en kofe skuhat....ajde Dej jim raj cement, vodo in pesek, malo žice in naj ti ograjo postavjo.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 11:38:21
|
|
|
|
kayica24
|
Pozdravljene punce!!! Mihailo, Katjuša.....Krasne slikice Mlea...Saj ne morem verjet, da vaša princeska že tako stoji Ajvy...Kake more pa imaš?(če ni preosebno)Boga... Moja Marinela pa spi, jaz grem pa zdaj posodo umivat...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 11:40:21
|
|
|
|
kayica24
|
vprašanje.... Naj mi odgovori katera pač želi, ampak bi želela iskrene odgovore... Kaki odnos imate sedaj s partnerjem po porodu?Boljši, slabši ali enakega kot prej... Hvala....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 11:50:57
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 vprašanje.... Naj mi odgovori katera pač želi, ampak bi želela iskrene odgovore... Kaki odnos imate sedaj s partnerjem po porodu?Boljši, slabši ali enakega kot prej... Hvala.... Enakega, tud po prvem porodu. Kdaj mal zagusti, ampak to je pa že pred otroci.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 11:52:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pikica.......super za selitev katjuša....a pol napišem na seznam za že samostojno sedi ali še ne? bad girl.....hvala za pohvale katjuša,ajvy......hvala vama za odgovor-sej po moje bi šlo....ampak je še neki:imam tisti strah da tadruzga ne bom imela tolk rada kot Hano ne ne še napisat ker se ne vsede sam.... sedi samo če ga jst dam sedet to pa milsim, da še ni to brez skrbi seveda boš imela pa če bi jih imela 10 bi jih imela enako rada.... te pa razumem sem imela podobne strahove..... zdej me nič ne skrbi, da tretjega nebi imela tako rada ker vidim kako se ta ljubezen kr množi....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 11:54:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pikica.......super za selitev katjuša....a pol napišem na seznam za že samostojno sedi ali še ne? bad girl.....hvala za pohvale katjuša,ajvy......hvala vama za odgovor-sej po moje bi šlo....ampak je še neki:imam tisti strah da tadruzga ne bom imela tolk rada kot Hano ne ne še napisat ker se ne vsede sam.... sedi samo če ga jst dam sedet to pa milsim, da še ni to brez skrbi seveda boš imela pa če bi jih imela 10 bi jih imela enako rada.... te pa razumem sem imela podobne strahove..... zdej me nič ne skrbi, da tretjega nebi imela tako rada ker vidim kako se ta ljubezen kr množi.... hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 11:56:10
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 vprašanje.... Naj mi odgovori katera pač želi, ampak bi želela iskrene odgovore... Kaki odnos imate sedaj s partnerjem po porodu?Boljši, slabši ali enakega kot prej... Hvala.... enakega.....mogoče se zdej malenkost več pogovarjava kot sva se prej,včasih se pa skregava(no jaz se kregam) ko sem utrujena-pa je to vse normalno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 11:56:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24 vprašanje.... Naj mi odgovori katera pač želi, ampak bi želela iskrene odgovore... Kaki odnos imate sedaj s partnerjem po porodu?Boljši, slabši ali enakega kot prej... Hvala.... v bistvu enakega se pa večkrat ruknema zaradi kakšne malenkosi, sploh okol vzgoje ampak nič resnega.... se pa seveda pozna, da nisma sama in da je treba vedno gledat še na koga.... tko da imama manj časa zase in to me včasih žalosti pa ne narobe razumet otroka imam ful rada in ful sem srečna, ko smo vsi skupaj ampak mi2 pa imama ful manj časa za intimo in to... ampak se znajdemo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2009 12:29:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 10.8.2009 12:30:43
|
|
|
|
Urša08
|
ekola pa sem spet tukaj majchy ne obremenjuj se da bi mela katerega otročka manj rada, boš vidla da boš mela oba neskončno rada kayica najin odnos se bistveno ni spremenil, mogoče mi sedaj celo malce več pomaga v gospodinjstvu, včasih zmanjka časa samo za naju, ampak si sedaj skušava vsaj urco na dan samo za naju rezervirat (nekako med 21 in 22 je čas za naju). Je pa res da pride včasih do kakega prepira okol otrok , ker se glede vsega ravno ne strinjava ampak to hitr poštimava. birdy kako se držita? Velikokrat mislim na vaju Če res karkoli potrebujeta povej (lahko tudi na zs). Držta se , tudi vama bo posijalo sonce
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?