|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
8.8.2009 20:00:43   
anci banci
živa drži se...
meni je bilo na oddelku E full fajn, so bili vsi zelo prijazni, pa zelo hitro je minilo
Če boš imela Steblovnikovo je zakon... ona je bila ful nežna pri pregledih,
pri porodu me je pa tud ona šivala
držim pesti da se ti sladkorna umiri in da je ne boš več imela... pri meni je bilo tako da sem imela cel porod imfuzijo glukoze in 10 min po porodu že normaln cuker... in danes semm brez sladkorne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 201
8.8.2009 20:03:10   
Anonimen
anci banci, kako pa se držiš diete zdaj?

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
8.8.2009 20:20:28   
Anonimen
Hej Anci banci... No jst sem včeraj dobila nov inzulin. Dali so mi Actrapid, ker je kratkodelujoči in menda z dolgodelujočim ne morem iz rodit. Steblovnikova je res kul, je prijazna in celo bi mi danes verjetno že sprožla, ampak ker je sobota je rekla da bomo počakali na ponedeljek. No po Actrapidu imam cukre SUPER! Boljše kot prej in manjše doze si dajem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da se bo Steblovnikova držala obljube in mi res v ponedeljek porinila Vaginaleto (al kako se reče) v mojo tamalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej E odddelek pa je res zakon...

PA VSE VAS CASANOVA POZDRAVLJA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
8.8.2009 22:02:20   
majana79
user posted image  user posted image buser posted image A si mu povedala kako na njega mislimo? user posted image  user posted image  user posted image

Ja, E oddelek je res fajn, samo domov me niso hotl pustit, nesramneži! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 204
8.8.2009 22:15:36   
Anonimen
pa kaj je ta E oddelek?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
8.8.2009 22:27:21   
majana79
To je oddelek v porodnišnici, kjer so recimo tiste z rizično nosečnostjo in morajo bit hospitalizirane, ali pa če imaš povišan pritisk, tako kot sem imela jaz - ko si na opazovanju, če bo treba sprožit, pa tiste, ki so pred porodom pa imajo sladkor, ipd. Recimo da je to (laično) oddelek kjer skrbijo da je z mamico in otročkom vse ok do poroda, ko je v nosečnosti nekaj narobe in moraš bit hospitaliziran. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
8.8.2009 22:50:33   
Anonimen
hvala, majana!

saj se mi je dozdevalo, a sem morala še vprašati,...

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 207
8.8.2009 22:54:29   
majana79
Ni panike user posted image A oddelek je intenziven, B, C, D se mi  zdi da so pa vsi 'normalni' poporodni. Samo nisem 100%

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
9.8.2009 8:37:42   
Tanja_
Zdej pa me fejst firbec matra, kater dohtar tam je Casanova?user posted image

Dobro jutro drugač!
Mi bomo danes kar doma....Tud paše en bolj v easy dan...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 209
9.8.2009 8:56:44   
majana79
Dobro jutro Tanja user posted image

Ni doktor, ampak medicinski brat, tak mlad, črn, zelo gobčen. user posted image user posted image Zdravnika pa gor nisem videla nobenega, same zdravnice... user posted image

Mi pa ne vem kaj bomo, vem samo da mora Jure it v lupinico za nekaj časa, ker včeraj ni nič kakal, ko je pa v tistem 'stisnjenem' položaju pa vedno. Ne pomaga niti da ga nosiva v lunci, ampak mora bit prav v lupinici. Go figure... user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 210
9.8.2009 10:29:21   
Vixen
Živjo!
A lahko danes jaz malo jamram? user posted image
13 dni po porodu še vedno ne morem sedet, pa še šivana nisem bila. Poleg bolečin v mišicah medeničnega dna in v simfizi sem ob porodu fasala še hemeroide... A si predstavljate, kako je jest, če težko stojiš, sedet pa sploh ne moreš? Tudi polsede je nemogoče bit. Leže se da jest piškote ali kaj podobnega, kakšne juhe pa recimo ne. user posted image
Dva dni zaporedoma sem bila z Anžetom 2x/dan 20 minut zunaj (seveda hodit, ker se ne morem usest), pa se je simfiza tako razbolela, da sem zvečer jokala (pa imam visog prag za bolečine).
Zdaj grem samo zjutraj malo, popoldne pa očija pošljem ven, tako da Anže vseeno 2x malo na zrak in svetlobo pride, pa je končno začelo it na boljše. user posted image  Zato pa zdaj jamram tukaj, če bi jamrala prej, bi se preveč smilila sami sebi. user posted image

Najbolj zoprno pa je, da je moj že od prvega dne dopoldne v službi (od 9h do 15h, 16h ali še dlje); takole razboleli mi je bilo res težko vstajat... No, od jutri do petka bo doma, tako da me bo moral lepo razvajat še za nazaj... user posted image

Pri vsem skupaj sem res vesela, da mi rata Anžeta polno dojit. user posted image

Tako, zdaj sem dala jamranje iz sebe, ne bom več, obljubim. user posted image  Anže je itak en tak dobrovoljen sonček, da kar se njega tiče, se res nimam kaj pritoževat. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 211
9.8.2009 17:27:21   
vim
Vixen bogica, če kaj pomaga te razumem kako ti je. Popolnoma. Ampak optimistično glavo pokonci, vzami delaron pa svečko v rit pa pomaga. Sicer nisem imela hemereoidov me je pa bolelo k.....

Katrinka ojej to pa je bilo grdo presenečenje, poštorju reci, da take pošte ne sprejemajo. No jaz sem tudi v petek dobila pošto so mi podaljšali pogodbo o izobraževanju samo če ne končam v roku so mi pa nabili take obresti, da sem v zamui, še preden sem v zamudi.user posted image user posted image user posted image

Šivilja dobra si , da zmoreš še 2 zraven, jaz še tega našega komaj poštimam.

Aja joj ne vem katera je napisala da ima mleka za izvoz. A posodiš malo nam, mi ga še za 1 obrok nimamo. Pa jaz ne vem, počiam, jem futer, mleka pa le za vzorec.
No tok, ga imam, da bom probala uček pozdravit, ker me res skrbi zdaj je že drugi vnet.

PS: No če tok navijate za oddelek E, tudi na oddelku D nismo bile prikrajšane za medicinskega brata. Sicer ni bil fejst za pogledat, je bil pa tako prijazen in taka faca, da ga moram kar pohvalit. Da ne boste samo Casanovo hvalile.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
9.8.2009 19:43:51   
majana79
user posted image user posted image Sej na A oddelku je bil tut en ful prijazen, Darko se mi zdi.

vim, pristavljaj kolikor je le možno. Če bi jaz na začetku obupala, že zdavnaj ne bi imela nič, tako imam pa vsaj malo. Mogoče bi bilo fino dobit Tametil, da se ti vzpodbudi proizvodnja. Meni so ga dali najprej v P, potem pa še pediatrinja na prvem pregledu (sem jo prosila za recept).

Vixen, ti pa malo več počivaj! user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 213
9.8.2009 20:18:47   
Vixen
majana79, ja, sej vem. user posted image

Na B oddelku so ble pa same babe... user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 214
9.8.2009 21:03:48   
Anonimen
Voila... Še jaz se danes malo podpišem, pol grem pa u krpe in spat z upanjem, da me jutri na viziti čakajo vesele novičke user posted image user posted image user posted image

Sicer pa smo v redu... Družba v sobi je tokrat malo boljša kot nazadnje, veliko čvekamo,... Skratka mi nič kaj dosti ne manjka user posted image   Čez okno gledam mamice z malimi štručkami in upam, da se jim čim prej pridružim user posted image   Sicer mi je začelo že vse fulll dol pritiskat, ampak mislim da akcije same od sebe še ne bo, ampak ni panike... So rekli, da domov ne grem več brez otročka user posted image user posted image

No jutri bom,  ko bom dobila kake info. poslala sms, na računalniku pa verjetno ne bom več. No razen če mi sprožitev prestavijo na kak drug dan, potem se sama oglasim na RR.

Imejte se skrajno pupe moje.... user posted image user posted image

(odgovor članu Vixen)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
9.8.2009 21:19:04   
Vixen
Držimo pesti!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
10.8.2009 11:05:53   
Vixen
Dobro jutro Ljubljančanke, kje ste? Smo že na drugo stran padle. user posted image

Živa, upam, da je že akcija. user posted image

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
10.8.2009 11:08:24   
ledenka
Živa je dobila svečko, se ji je pa tud natur mal začelo dogajat.

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
10.8.2009 11:21:21   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

katrinka, a pa ti smejo prekiniti delovno razmerje, če si na porodniški??

ja loh, k mam za dol.cas in mi enostavn ne bodo podaljsaluser posted image

vixen - ja ti revcek - upam da bo cim prej bolje user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Katrinka ojej to pa je bilo grdo presenečenje, poštorju reci, da take pošte ne sprejemajo. No jaz sem tudi v petek dobila pošto so mi podaljšali pogodbo o izobraževanju samo če ne končam v roku so mi pa nabili take obresti, da sem v zamui, še preden sem v zamudi.

jah postar je kr listek pustu ceprav sm bla doma - se je balsploh ne govor o soli - morm tud na to se spravt

PS: No če tok navijate za oddelek E, tudi na oddelku D nismo bile prikrajšane za medicinskega brata. Sicer ni bil fejst za pogledat, je bil pa tako prijazen in taka faca, da ga moram kar pohvalit. Da ne boste samo Casanovo hvalile.

se strinjam

ziva - drzim pesti pa suzi tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
10.8.2009 11:45:05   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

anci banci, kako pa se držiš diete zdaj?

so mi rekl da naj se še držim diete za sladkorno, ampak se je po pravici ne in ko si merim sladkor po obrokih in je idealen, tako da klinc gleda dieto

živa... jaz sem imela kratki insulin skoz čez nosečnost... ampak mi je na koncu (3 dni pred porodom) tako cukr narastu da so se zaradi tega odločili sprožit porod

drži se ... vidim da si že dobila valgineto

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
10.8.2009 11:51:46   
anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: vim

Vixen bogica, če kaj pomaga te razumem kako ti je. Popolnoma. Ampak optimistično glavo pokonci, vzami delaron pa svečko v rit pa pomaga. Sicer nisem imela hemereoidov me je pa bolelo k.....

Katrinka ojej to pa je bilo grdo presenečenje, poštorju reci, da take pošte ne sprejemajo. No jaz sem tudi v petek dobila pošto so mi podaljšali pogodbo o izobraževanju samo če ne končam v roku so mi pa nabili take obresti, da sem v zamui, še preden sem v zamudi.user posted image user posted image user posted image

Šivilja dobra si , da zmoreš še 2 zraven, jaz še tega našega komaj poštimam.

Aja joj ne vem katera je napisala da ima mleka za izvoz. A posodiš malo nam, mi ga še za 1 obrok nimamo. Pa jaz ne vem, počiam, jem futer, mleka pa le za vzorec.
No tok, ga imam, da bom probala uček pozdravit, ker me res skrbi zdaj je že drugi vnet.

vim... pij tudi veliko, kaj pa s čajem za dojenje si že probala

vprašanje za tiste ki imate fantke... kaj so vam kej pediatrinje rekle zarad kožice na lulčku... kako se ravna sedaj po enem mesecu z njo... sej mi je doktorca rekla, pa imam po porodu mal prazno glavo in me kratki spomin zafrkava in sem v trentku pozabila kaj mi je rekla

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 221
10.8.2009 12:07:23   
katrinka

======================================================
NICK RODILA SPOL IME VELIKOST TEŽA
======================================================

user posted image ronja 3.1.2009 Lejla
user posted image metulj333 5.1.2009 Jan 4520 g
user posted image niia 12.1.2009 Oskar 54 cm 3740 g
user posted image bee 21.1.2009 Lili 51 cm 3110 g
user posted image naia 10.2.2009 Lia

user posted image mlea 16.2.2009 Evita 54 cm 4130 g
user posted image grahec 26.2.2009 Lucija 53 cm 3840 g
user posted image yania 8.3.2009 Timon 46 cm 2260 g
user posted image UT_2008
user posted image simonaa 24.3.2009 Ana 2700 g
user posted image Pupa7 27.3.2009 Leonard 54 cm 4000 g
user posted image pikatara 28.3.2009 Karolina 46 cm 2090 g
user posted image pikatara 28.3.2009 Patrik 46 cm 2350 g
user posted image wani 30.3.2009 Vita Viktorija 52 cm 3750 g
user posted image BrinaBA 3.4.2009 Zala 50 cm 3030 g
user posted image 1hruška
user posted image nmag 7.4.2009 Karolina 54 cm 4350 g
user posted image april09
user posted image angelito 14.4.2009 Vita 52 cm 3400 g
user posted image NinaMM 14.4.2009 Zarja 51 cm 3020 g
user posted image
Veronikab 27.4.2009 Jakob 53 cm 3420 g
user posted image Blueeyes
3.5.2009 Gaja 51 cm 3260 g
user posted image pat74 4.5.2009 Andrej 54 cm 4050 g
user posted image Ledenka 5.5.2009 Maks 51 cm 3720 g
user posted image petrazg 7.5.2009 Luka 53 cm 4590 g
user posted image k.tja 11.5.2009 Urban 52 cm 3530 g
user posted image knutek 18.5.2009 Nik 47 cm 2690 g
user posted image Tanja_ 27.5.2009 Hana 49 cm 3280 g
user posted image Hindi 27.5.2009 Ian Patrik 50 cm 2840 g
user posted image PapuaNG 28.5.2009 Svit 52 cm 3650 g
user posted image Mony25 5.6.2009 Aleks 49 cm 2810 g
user posted image Majana79 5.6.2009 Jure 50 cm 2920 g
user posted image Španka 5.6.2009 Erik 54 cm 3300 g
user posted image Tej_a 15.6.2009 Taj 50 cm 3410 g
user posted image Svet 18.6.2009 Ana 48 cm 2670 g
user posted image linaema 25.6.2009 Zoja 51 cm 3080 g
user posted image bjondi 27.6.2009 Žiga 51 cm 3140 g
user posted image Lsica 29.6.2009 Maja
user posted image nastja
user posted image ana** 1.7.2009 Val 52 cm 3940 g
user posted image anci banci 2.7.2009 Svit 51 cm 3150 g

user posted image katrinka 13.7.2009 Suzana Vanesa 50 cm 2910 g
user posted image sinskaT 16.7.2009 Nik 55cm 3730 g
user posted image andmoj 23.7.2009 Kristina 51 cm 2870 g
user posted image šivilja 25.7.2009 Hana 54 cm 4115 g
user posted image tanatoraja
user posted image vixen 27.7.2009 Anže 51 cm 3780 g
user posted image vim 28.7.2009 Gašper 53cm 3840 g
user posted image sisy 1.8.2009 Mark 53 cm 3620 g
user posted image boomer 5.8.2009 Julijana 53 cm 3420 g

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 222
10.8.2009 12:07:59   
katrinka

user posted image

user posted image ronja & Lejla
user posted image grahec & Lucija
user posted image yania & Timon
user posted image  Pupa7 & Leonard
user posted image pikatara & Karolina in Patrik
user posted image  BrinaBA & Zala
user posted image nmagk & Karolina
user posted image ninaMM & Zarja
user posted image    Blueeyes & Gaja
user posted image k.tja & Urban
user posted image Petrazg & Luka
user posted image  HINDI & Ian Patrik

user posted image Angelito & Vita
user posted image majana79 & Jure
user posted image  PapuaNg & Svit
user posted image   Tanja_ & Hana
user posted image  Pat74 & Andrej
user posted image Veronikab & Jakob
user posted image   Svet & Ana
user posted image Ledenka & Maks
user posted image  Ana & Val
user posted image Anci banci & Svit
user posted image  sinskaT & Nik
user posted image lake & Taja
user posted image katrinka & Suzana Vanesa
user posted image vixen & Anže
user posted image andmoj & Kristina

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 223
10.8.2009 12:14:09   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

vprašanje za tiste ki imate fantke... kaj so vam kej pediatrinje rekle zarad kožice na lulčku... kako se ravna sedaj po enem mesecu z njo... sej mi je doktorca rekla, pa imam po porodu mal prazno glavo in me kratki spomin zafrkava in sem v trentku pozabila kaj mi je rekla

naj pustim tako, kot je user posted image ko ga umivam, ga dobro obrišem na vrhu, kožice pa ne vlečem dol

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 224
10.8.2009 12:15:31   
katrinka

user posted image

JANUAR
ana** 11.1.

FEBRUAR
Blueeyes 1.2.
larilu 1.2.
wani 5.2.
Majana79 24.2.

MAREC
anci banci 14.3.
angelito 28.3.
Pupa7 31.3.

APRIL
NinaMM 9.4.
MONY25 14.4.
sinskaT 30.4.

MAJ
Katrinka 2.5.
živa25 15.5.

J
UNIJ
BOOMER 3.6.
PapuaNG 5.6.
šivilja 27.6.

JULIJ
k.tja 9.7.
UT_2008 14.7.
vixen 16.7.
palegia30 22.7.
pat74 23.7.

AVGUST
andmoj 2.8.
HINDI 6.8.
knutek 25.8.
LaMay 28.8.
M1987 30.8.

SEPTEMBER
majica 28.9.

OKTOBER
vim 7.10.
tanatoraja 22.10.

NOVEMBER
nmag 15.11.
bjondi 30.11.

DECEMBER
simonaa 19.12.
nborazem 21.12.
murkica 21.12.
Svet 21.12.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?