Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka sem pa ravno prele dubla vetrovne kapljice od koroskih lekarn - povejte mi kam ste jih ve dozirale - v vodo, caj, mleko jaz sem samo na žličko nakapala brez dodajanja vode ali česarkoli. sem pa ene porabila potem pa se odločila, da poskusim še z biogaia kapljicami, za katere sem pa hitro ugotovila, da ga zapirajo in še bolj napenjajo... nehala z vsemi temi prehrambenimi dodatki in od takrat je ok. vim, poskusi s črpanjem... s tem si izboljšaš pretoke in veš točno, koliko popije... (to sem delala pri Oskarju, pri Urbanu pa sem se odločila, da bom poskusila samo z dojenjem... pa sem pri njegovih skorajšnjih treh mesecih že pristala na večernem črpanju...) in če je Gašper navajen na silikon, bo tudi z veseljem popil flaško, hkrati pa ga pristajaj (čimvečkrat) na prsi brez nastavkov (če imaš bradavice ok), da se navadi na kožo... enkrat bo že zagrabil (jaz mu včasih, ko joka in joka dam najprej malo čaja, ko vidim, da se je umiril, mu pa hitro zamenjam flaško z joško... in vleče naprej brez problemov, ker dobi sesalni zagon in bi verjetno vlekel tudi prst, če bi mu ga ponudila. aja, pa stisni si bradavico, preden mu jo ponudiš,... tako, da bo na njej malo mleka in da bo imela obliko račkastega kljuna... zagrabit pa mora celo aureolo, da te ne bo potem bolelo! povprašaj malo patronažno, kako! oko pa očisti s kamilicami (seveda mu potem popivnaj, da ne bo imel vlažno okrog) delajo čudeže! za slikico - logiraj se na shrani.si, potem pa prekopiraš url na forum. živa - jutri??? držimo pestke, da bo vse ok!
|