|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
8.8.2009 21:18:45   
buhtlčk
o neža!!!! pazi se, mislim nate

krysia saj bo user posted image

pa še cebrca helou!

pozabla sem čestitam vsem slavljencem - no ČESTITAM

aja, a vaši tamali tud plešejo? Gašper pleše ko navit, včasih še na poročila hahaha

evo dragi je prišel...papa

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 8.8.2009 21:19:49 >

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
8.8.2009 22:21:08   
Erin
user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE TEJA IN TAJA! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
8.8.2009 22:34:08   
Erin
Neža - mislim nate veliko... merkaj se in zdrži vsaj še 5 tednov... na, samo zate, upam da ti prinese srečo

user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
8.8.2009 22:35:07   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE TEJA IN TAJA! user posted image user posted image user posted image

user posted image

se pridružujem!!

luna, vročina, komarji..... pa še kaj tudi nas muči, že 2 noči se mi zbudi malo čez polnoč, potem pa bedimo do 4 zjutraj; ob 7 pa se itak vstajamo; sem kot zombi

danes ponoči mi je pa padla iz kinderpeta; pa ga imam čisto spodaj, pa si je nekok podstavla kovter, pa še svojga zajčka, pa se potegnala gor, je tako zaropotal, da so še pri sosed slišal, pol pa jok... sem jo potem in danes ves čas opazovala, pa ji HB ni nič, sam še bolj smeji se in še bolj laufa okoli...
mam enga križanca z opicouser posted image , sam pleza, pa sploh ni važno kam, mi je zadnjič splezala na mizo ( s pomočjo stolčka, si ga je zrinala do klopi, pol pa na mizo). nisem navajena take akcije, Kaja je bila mirna, no še vedno je!

nič grem spat, lahko noč ter lepe sanje, pa upam, da bomo mi tudi kaj spali in da je teh luninih muh že konec, držte pesti!

aja neža dobrodošla doma, sedaj se pa le pazi!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
8.8.2009 23:16:32   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

TAJA &TEJA, vse najboljše in najlepše za vajim prvi rojstni dan. Bodita še naprej sonček vajinim staršem in sestrici Tini.

user posted image

Vse najboljše tudi od Jana in mene!user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
8.8.2009 23:40:08   
K_a_t_j_a
Najprej, pohvalim vse slikice, ki so čudovite! Vsi avgustovčki na njih so pa itak cukri. user posted image

Pa Neža7 je doma!!!  user posted image user posted image Zdaj pa počivat, me bomo pa držale pesti zate, da čimdlje zdržiš 2v1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Katera ti je pa bila sobna G?

nejka23 user posted image user posted image za Jakov razvoj! Kam pa hotide v RA? V Celje?

daja28, Erin user posted image user posted image Za uspelo torto! Sem kar lušte dobla, ko sem gledala slike! user posted image

anita goitan sej si bila res pridna za dojenje! user posted image

sandra123 ne bi vedela, kako odstavit otroka od dojenja. Kaj pa duda bi pomagala kaj? Saj vem, da ni neka pametna rešitev, tole mi je prišlo na pamet zdajle. A ti si tudi imela takšen slab bris? In potem se je sam popravil ali si mogla it na kak poseg? Mene je tak strah, da mi bojo spet kaj spodaj delali pri Mv, ker imam že itak bolj švoh MV. Glih zaradri tega me moja G ne upa dat na poseg v CE bolnico, ker sem že imela eno operacijo čez MV.

nell men se tvoja ideja zdi super in nasploh se mi zdiš zelo prizadevna vzgojiteljica.user posted image Jaz bi ti Jana takoj dala v varstvo. user posted image Pa super za Tiborjeve besede user posted image . Kak lepo! Naš Jan pa sam neka baba govori, pa wow wow, pa at druga mu pa še ne gre.

Krysia tudi Jan je bil zdajle3 dni tečen. Ma nič mu ni pasalo, zaspat ne, moj dela cele dneve, zdajle že 8 dni skupaj, zak da imam pesto. Pa še za eno urco hodim delat prek študenta. Sem zvečer čist adijo user posted image

Uf kaja02 pri vas je pa pestro. Hvalabogu, da Leji ni nič. Ja kaj ti naši čmrli vse ne ušpičijo. user posted image Pri nas ima Jan zeeelooo rad koš za smeti in morem prav pazit, da mi ne zmeče vsega i svašta not. user posted image Pa z balkona rad meče vse kar mu pride pod roke...

buhtlčk ja tudi naš Jan rad pleše zadnje cajte user posted image Tak pleše ko kak raver ali metalc. Miga z glavo sem in tja, pa rokice user posted image Prav smešen je. Ga bom posnela in dala posnetek sem gor.

Še enkrat punce hvala za vse vaše user posted image in besede. Zlate ste!!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
8.8.2009 23:41:48   
K_a_t_j_a
Še ena današna prigoda. Sem se Janu tako nasmejala user posted image danes.
Ko je kakal je listah po cajtngah in se delal kot da bere. user posted image user posted image To ima pa čist po atiju.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 8.8.2009 23:42:12 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
9.8.2009 7:49:21   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
nell men se tvoja ideja zdi super in nasploh se mi zdiš zelo prizadevna vzgojiteljica.user posted image Jaz bi ti Jana takoj dala v varstvo. user posted image Pa super za Tiborjeve besede user posted image . Kak lepo! Naš Jan pa sam neka baba govori, pa wow wow, pa at druga mu pa še ne gre.

Hvala katja - mah se mi zdi, da je zdej vse drugače k mam tud sama otroka - vedno pomislim, kako bi js odreagirala, če bi bil namesto drugih otrok v vrtcu on - se mi zdi, da sem pač postala bolj občutljiva s starševske plati.

Katja - vaš Jan že orng čeblja, ampak v svojem jezikuuser posted image - drgač je pa pravi govorec. Pa zgleda, da je zadnjič Tibor tud enih par nasvetov o čebljanju od Jana pobral - zdaj ma tud občansne momente, da kej v svojmu jeziku pove. Ponavad takrat k mamo krega.user posted image user posted image user posted image user posted image - tko da po eni strani še dobr, da ga ne razumem, drgač bi mu lahk še kej zamerilauser posted image user posted image user posted image user posted image

buhtlček - ja naš Tior tud pleše k navituser posted image user posted image user posted image user posted image - sem se nasmejala k si napisala na poročila, k je naš tud tak - sam da zasliš mal muske pa že miga, no ja včasih, sploh na kakih sprehodih, prsluhne kr svoji notranji glasbi, se zaustavi in mal zapleše, pol pa lahk greva naprejuser posted image user posted image user posted image

kaja - Tibor je tud začel plezat k nor - skos ga morm met na očeh - ravno zadnjič, k sva pršla domov od moje mame, je pokazal kok dobr obvlada naše stanovanje - midva z mojim se neki pogovarjava - pa naenkrat vse utihne - pogledava kje je mulc in ta je splezal na tv regal in se režal, nogo je pa že ciljal na police višje. Men so skor oke vn padle - pa ga vprašam, ja kako je pa teb zdej to ratal - in mi je mulo še pač enkrat pokazal, ker prej nisem gledala. Pa isto si podstavlja škatlo, da lahko spleže na knjižne police in take zadeve - tko da se igra kr nevarne igriceuser posted image

Js pa ravno zdajle mojo mami žicam, da pride za kaka dva dni na počitnice - pa bomo vidli, če bo uspelo. ta teden je še edina šansa - potem smo polno zasedeni do konc avgusta.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 3633
9.8.2009 8:59:36   
gajka
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image za lepši dan!

Teja in Taja (sandra123) - čestitke za 1. svečko (z malo zamude user posted image )!

Neža7 - pazi nase in na vajino pikico! user posted image A že vesta za spol?

Mi smo bili pa včeraj na Rašici. Smo šli malo k staršem od user posted image in smo si en malo bolj izletniški dan zorganizirali. Je bila pa tik pred odhodom od doma pri nas ena prav ''fina'' situacija. Hja, jaz obešam cote, moj se še ravno oblači, Rok pa sumljivo tiho v kopalnici... Mulo je s previjalne potegnil svojo kremo za ritko, jo odprl in naflozal povsod, kamor je dosegel (po sebi, po tleh, po predmetih na dosegu roke...)! user posted image Sva ga dala v bano, slekla in začela umivat. Ampak je pri tem takoj moral prešlatat še celo bano, pa pipo... In krema je obupno mastna in jo je blazno težko očistit! user posted image Kje so takrat tiste tetke iz TV reklam, ki samo malo pošpricajo, pa je vse tipi-topi? user posted image Smo pustili zadeve bolj na pol pospravljene, ker smo bili že itak zaradi tega ful pozni. Cunje sem samo namočila in jih danes perem, da vidim, kaj bo. Pa da vidimo, če katero od teh čudežnih čistil spravi to mastno kremo iz tkanine... user posted image

Drugače pa je tudi pri nas ena mala opica doma, ki spleza kamorkoli se da. user posted image Za govorjenje pa nima preveč volje in še nobene besede ne izgovori, samo ene in iste zloge, ki jih trajba že nekaj mesecev. user posted image

Pa ko nekatere že vsake toliko kahlice omenjate - a je tudi pri nakupu kahlice treba na kaj paziti oz. kakšne kahlice se priporočajo?

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.8.2009 9:03:25 >

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
9.8.2009 9:37:30   
Neža7
Zdravo punce user posted image

Hvala, hvala vsem user posted image zlate ste.

Katja...... Ne vem imena od sobene G, ker vsak danes je bila drugačna. Samo za svojo vem user posted image

Gajka...... Sem vprašala v četrtek in baje se ni videlo spol, ker je bilo za mojimi popkom in se je kar megla delala user posted image user posted image drugač je že z glavo dol in veselo brca nad popkom.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
9.8.2009 10:14:18   
sayuri
Jutro. Kako smo kaj? L&Z HB spita. Danes sta tko sitna (spet). pojma nimam, kaj jima je.

Vidim,d a ste se včeraj zvečer kar razpisale...grem najprej brat user posted image

Ena današnja

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
9.8.2009 10:21:15   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa ko nekatere že vsake toliko kahlice omenjate - a je tudi pri nakupu kahlice treba na kaj paziti oz. kakšne kahlice se priporočajo?

Mi smo imeli pri Filipu takšno, da se je spredaj držal

user posted image
Samo pri nas ni bila aktualna. Nekajkrat je sedel na njej in tudi pokakal se je vanjo. Ko je pa ugotovil, da se z njo da vstat ih hodit naokrog....potem se je pa nehalo...je bila samo še za igrat user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
9.8.2009 18:47:16   
gajka
Kje se vse skrivate? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
9.8.2009 20:10:09   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jutro. Kako smo kaj? L&Z HB spita. Danes sta tko sitna (spet). pojma nimam, kaj jima je.

Vidim,d a ste se včeraj zvečer kar razpisale...grem najprej brat user posted image

Ena današnja

user posted image

Kk sta luštna user posted image . Se mi zdi al je res Zoja bolj temne polti id Lovra? Naš je že full temen, se skoraj vsak ozre za njim in reče kak je luštn, ko je tak temn. Pa nekateri mislijo, da ga sončim, mislim haloooo user posted image user posted image Je pač po men. user posted image

Jan je bil tudi danes tak siten, zdajle je zaspal po eni uri norenja po postelji, pa še fajn me je zlasal.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
9.8.2009 20:20:08   
K_a_t_j_a
Nekaj slikic:

user posted image
Za rojstni dan je tudi Jan prvič jedel klobaso user posted image

user posted image
Med igro

user posted image
Dedijevo in omino darilo Janu za 1. rojstni dan

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
9.8.2009 23:37:12   
kaja02
ojla!!

mi smo danes praznoval rojstni dan in sem tko hin, da bom zdejle kr v postlo padla ( moj že itak spiuser posted image )

še slikce dodam, pa vse jutri beremuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
mi štirje,

še dobro, da so drugi slikal, ker drugače mene ni na nobeni sliki, še ko smo na morju bli, jst očitno nisem bla zravenuser posted image

Lahko noč!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3641
9.8.2009 23:41:41   
kaja02
katja__ mnjami je dobra klobasa, a ne?? luštne slike; pa Jan je res rjavuser posted image

sayuri- iiiiii smo cukri

gajka-user posted image  in user posted image  za Roka!! to je delu tudi moj brat z nivea kremo, in to večkrat, je imel navado jo odpret, pa si ušesa dobesedno zravnat z kremo, tako si jih je nafilu, potem pa je melnico raztrgu in si tisto vato nase pripopu, je zgledu kot en piščanc!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
10.8.2009 7:34:50   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Mah veš kaj, js sem mu kr eno navadno kahlo kupla, no tolk sem pogledala, da ma spodnji rob poln in da je z gumo obrobljen - tolk, da se mi mali s kahlo ne fura - sicer nisem komplicirala. Zdej na začetku moram itak zraven njega sedet, pa se kej igrat ipd. potem ni panike gor zdržat. Sicer je pa moja praksa že iz vrtca takšna, da smo dale otrokom kakšne kartonke al pa kakšne revije in so se kr zamotli - čeprav sem se pa ravno zdajle zamislila, ko otroci čičajo, kakajo in berejo cajtng - tole me pa na neki spominja - da ne bo pol kje dolgoročno vzeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa dobro jutro in kava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj sinko polovniko skrbi za mamino jutranjo kavo in prav je tako - pol vsaj še kaj naredim user posted image Tibor pa pol itak potegne še kako urco.

Čakam danes, da me pokliče ravnateljica, da vidim kdaj bom šla delat zdravniškega - ma po tihem upam, da že kr danes, da se čimprej rešim zadeve.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
10.8.2009 7:37:09   
sayuri
Jutro user posted image

Wiiiiiiiiiiiii ponedeljek. user posted image  ZAenkrat imam še rada ponedeljke. Ko se vse umiri od norečih vikendov user posted image

kaja02 prekrasne slikce. SPloh tista ta zadnja mi je všeč, kjer ste vsi gor. Upam,d a si se naspala in spočila. user posted image

Katja ja, Zara je ful temne polti. V primerjavi z Lovrom pa sploh user posted image . Je tudi po meni hvala bogu user posted image  user posted image .
gajka si me nasmejala s tole zgodbo s kremo user posted image . Čeprav vem,d a tebi ni bilo čist nič smešno. user posted image  AMpak, kaj vse ušpičijo tile naši enoletniki user posted image

nell še moj komentar glede tvojega prizadevanja za starše v vrtcu. Ful lepo in pohvalno. user posted image Krasna ideja. Vendar moraš vedet, da nikoli ne bo vsem staršem prav. Verjetno jim bo ideja ful všeč in bojo navdušeni. Potem se bo pa recimo zgodila, da kak teden ne boš imela časa gor kaj pripopat, pa se že lčahko pojavijo negodovanja. SIcer ne direkt k tebi, ampak starši med sabo. Saj veš, kako smo ljudje...ponudiš prst, pa ti celo roko zagrabi. Poskusi, pa boš videla. Ideja je ful dobra in jaz bi bila takšnega spremljanja dela v skupini ful vesela. SPloh, ker mi recimo Filipa hodijo iskat moji starši, zjutraj ga pelje pa mož. Tko grem v vrtec mogoče 2x na mesec in nisem na tekočem, kaj se dogaja. Saj veste, kako moški berejo oglasne deske user posted image  Smo že marsikaj spustili na račun tega nebranja. user posted image

Mi smo se včeraj potepali po Volčjem Potoku. Mmmmmmmmmmmmmm je bilo luštno user posted image  Ni bilo tko vroče, ni bilo veliko ljudi....no, tud rož ni bilo ful neki veliko user posted image , ampak vseeno...paše tkole malce možgančke spočit. user posted image  Blagor vsem, ki imate do tam blizu. JAz bi bila zihr vsak teden tam. user posted image

Nekaj sličic....več jih je pa na FBju user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
10.8.2009 8:06:06   
Zoja Miša
Ječi hvala, za prvo svečko ne bo, septembra pa, rabimo za vrtecuser posted image

Bellauser posted image user posted image user posted image

Nell, super idejauser posted image , joj, ko bi mi imeli tako vzgojiteljico!

Neža, pazi nase, razvajaj se pri mami in lupčaj Nežiko!

Krysia user posted image user posted image user posted image

Cebrca, nisem jezna, se mi je zdelo, da nimaš časa!

Buhtlček, lepo te je brati! A to ti vedno napišem, ne?user posted image
Mi tudi plešemo na vse mogoče, tudi na kavni avtomatuser posted image . Jemo bolj tako tako. Igramo se najraje z sesalcem. Škoda ga ne zna še pravilno uporabljatiuser posted image user posted image user posted image . Ponoči spimouser posted image . Čez dan pa vedno manj. Včeraj je bila samo jutranja runda, potem pa nič večuser posted image . Zvečer jo je zmanjkalo ob 19.30h, kar niti ni tako slabo, sem film v miru pogledalauser posted image . Bomo videli kako bo danes s spanjem.
V soboto smo bili na Peci, bilo ful dober. Kaja Lina uživala. Mi pa tudi.

Z zamudo čestitke Teja in Taja!user posted image user posted image user posted image

Kaja, maš pa res akcijo, tudi pri nas že pleza, samo vprašanje časa je, kdaj bo na miziuser posted image

Ja, glede kahlice, kdaj se začne to uvajati.user posted image Jaz še pomislila nisem, pa me je Buhtlček sedaj presenetilauser posted image

Sayuri, kot vedno luštne slikice! Glede srečanja, mani za enkrat gre sreda ali petek! In lahko se dobimo v Volčjem potoku?!

Kaja, Katja, super slike!!!!

Gajka, tole s kremo je moralo biti pa res dobro za videti, upam, da si kaj poslikalauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
10.8.2009 8:28:59   
Zoja Miša
Še eno vprašanje. Študirava o nakupu vozička marele. Prosim za kak predlog.

Pa še nekaj sem želela vprašati...pa se sedaj ne morem spomnitiuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
10.8.2009 8:58:22   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Pa še nekaj sem želela vprašati...pa se sedaj ne morem spomnitiuser posted image

Moji predlogi: http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=5&podskupina=55&artikel=578

user posted image

http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicek-electra-oranzen-i212.shtml 

TAkega imam jaz, samo da je dvojni - saj si ga videlauser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3647
10.8.2009 9:37:27   
Krysia
Dobro jutro, vidim, da ste se kar razpisale od sobote dopoldan, ko sem bila nazadnje tukaj gor ... lepo to ...

Danes imamo spet nekaj enoletnic: LINA (majči22), LANA (nyna84) ZALA (Češnjica) in GAJA (suzana73), vse najboljše za 1. rojstni dan. user posted image user posted image user posted image Čestitke tudi vsem mamicam! user posted image user posted image
Pa še arany praznuje rojstni dan - vse najboljše, če nas slučajno še kdaj prebereš!

Gajka, moja sestra je bla ista s kremo, samo da je ona sebe in celo posteljo namazala s praško pasto (ki je ogabne rjave barve user posted image ). Jasno, čuval jo je moj oči, ki je mirno bral časopis v sosednji sobi in se je še mamici pohvalil, da je otrok čisto priden, ker je že pol ure tiho user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša, jst sem nekje brala, da se kahlico uvaja po drugem letu user posted image Zdej pa ne vem ... vsekakor pa pravijo, da ni treba hitet. Jasno, da če otrok kaže očitno znake, kdaj bo lula al pa kakal, pol že lahko poskusiš s kahlico, najslabše bi pa blo, če bi jih silili ...

Mi smo se pa včeraj potepali - smo bli v Osilnici in je blo prav fino. NI blo velik ljudi, tm ob Kolpi smo si našli eno senčko in smo uživali ... voda je sicer mrzla, ampak moj mož se je vsen šel kopat ... z Rokom sva pa noge namakala, pa je blo glih tko fajn ...

Aja, v soboto smo v celem dnevu spali 40 minut, men se je na koncu že kr frcljalo od Rokove sitnobe ... Ne vem, očitno je bla res neka luna ...  ma zarad mene tud če so bli vesoljci, sma takih dnevov si res ne želim več ...

Danes popoldan grem v Trst po svoje sorodnike ... pol pa ta teden intenzivno treniram španščino user posted image pol bomo pa še vidli ... v Evropi bodo do konca meseca, sam mamo velik žlahte, tko grejo pol na morje z mojo teto, konec meseca bodo pa spet pri nas ... Po moje bo fajn, ampak tud naporno ... ampak sta tko fajn človeka, tko da bo predvsem zabavno ... sej ko smo bli mi v Argentini pri njih, je blo tud naporno (najboljš je blo, ko nas je blo 13 na večerji, pol sem pa prevajala ene tri pogovore naenkrat, govoril smo pa špansko, angleško, slovensko in hrvaško ... pa smo se vse zmenil user posted image ), sam grem takoj še enkrat, če mi kdo plača karto ... No, v glavnem, te dni vas bom bolj brala, v petek pa šibamo v rojstne kraje mojega očija ... joj, komi čakam, da vidim en kup ljudi, ki jih videvam glih enkrat na leto, ko se vsi zberejo dol ... pa lani me ni blo, ker sem bla v porodnišnici user posted image tko da ... mam velik za nadoknadit ... Skratka, jst upam, da mi bo ta teden ratal še kej napisat - se bom zlo potrudila ... (sam ne garantiram, da bo v slovenščini user posted image )
Erin, ne me dat med pogrešane, brez skrbi, I'll be back user posted image

Se tipkamo ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
10.8.2009 9:39:27   
gajka
Gajka, tole s kremo je moralo biti pa res dobro za videti, upam, da si kaj poslikalauser posted image

Uf, kje sem pa takrat na fotiča pomislila?!? user posted image
Sicer pa  Rok večkrat pomaga pri ''pospravljanju'' (zadnje čase obožuje WC papir):
user posted image

Sem malo razmišljala in se odločila, da marele ne bom kupovala (vsaj zaenkrat še ne user posted image ). Bi jo absolutno premalo uporabljala. Zakaj je sploh marela uporabna (razen, da se na manjše zloži in zasede manj prostora v prtljažniku)? user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 10.8.2009 9:40:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 3649
10.8.2009 9:42:26   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Gajka, moja sestra je bla ista s kremo, samo da je ona sebe in celo posteljo namazala s praško pasto (ki je ogabne rjave barve user posted image ). Jasno, čuval jo je moj oči, ki je mirno bral časopis v sosednji sobi in se je še mamici pohvalil, da je otrok čisto priden, ker je že pol ure tiho user posted image user posted image user posted image

Zanimiva tole s tišino. Ker Rok je tudi čisto potihnil, ko se je očitno s kremo ubadal. Ja, tišina je sumljiva! user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?