Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 14:49:47
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana Kako je lahko nekdo tako neumen, da ti pride v nedeljo ob 12.00 na obisk!¨!!!!!!! Midva z dragim, pa mava ravo kosilo pripravljeno!!! poznam take ja, potem pa še čakajo, da jim daš jest , jaz ponavadi (če je kak nenapovedan obisk) začnem ful tečnarit, da jih je malo sram, pa grejo domov - enii si pa ne pridejo gor mi smo šli pa danes k tašči na parcelo, pa sem mislala da bom umrla, sparina, ovinki, luknje, pritisk imam tak slab (ne vem, al je visok ali nizek ), ampak mi vse nekam tišči, kr skupi me vleče ..v glavnem za en k*** sem ...potem pa še tast najeda, da sem tečna . ja itaq, da sem, če se pa ful slabo počutim. Sem si kupila pa danes pivo cuba libre in je prav super - čeprav nisem nek pivec alkohola, ampak vsake toliko pa prav paše - zdej se pa pripravljam, da si eno kavo skuham.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 14:50:52
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: altaja Eva Ana: ja, eni pač nimajo občutka!!!!!! Men je pa slabo za pop . V celi nosečnosti nisem bruhala, dans pa sm. A mislte da je to kej narobe? Al pač preležim dan in čakam da mine? Mislim da tudi Oktavija in Barika bruhata, tak da je normalno. Edino, če bruhaš zaradi česa drugega, potem ni OK, npr. kakšne zastrupitve želodca, če si kaj takega jedla. Drugače pa, bodi vesela, da te samo na koncu matra . jaz bruham samo zjutraj, ko imam občutek, da je vse nekje v želodcu, potem mi pa pritiska ...isto, kot v začetku nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 14:53:52
|
|
|
|
barika
|
jaz pa še ne smem it rodit ... lahko komu RD odžerem , danes ati, v četrtek brat, potem od sestriča punca, pa tašča, tast, svak, sestrič, pa še en sestrič, moj (pa bi se še našel kdo).... jaooo, a niso mogl kak drug datum za delanje otrok najdit, vsi so se "cartal" v času božiča
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 15:03:01
|
|
|
|
eva Ana
|
tanik....ja, mislim kositi travo okoli hiše - to je meni full užitek in sprostitev polari.....vse sem rešla pomarančo in BC . Mi sestrična dela v pomaranči in sem si 2 kozarca svežega juica privoščla, tak da sva z dobili C vitamina! Obiskom pa kosila nisem ponudila! Naj bi se najavili ali pa prišli kasneje!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 15:10:36
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana Obiskom pa kosila nisem ponudila! Naj bi se najavili ali pa prišli kasneje! edino pravilno (joj sem žleht)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 15:17:20
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: polari Se mi pa zdi, kolikor sem vas razumela, da sem imela zadnjič že dva lažna popadka Uau! Kaka vesela novica . Kot menstrualna bolečina me je tiščalo, samo malo me strah, ker takrat, ko me fejst boli, gre meni tudi na bruhanje, pa trest me malo začne....tak da upam, da se to glih ne zgodilo takrat na dan D.... Meni tudi
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 15:22:00
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana Obiskom pa kosila nisem ponudila! Naj bi se najavili ali pa prišli kasneje! edino pravilno (joj sem žleht) Pa saj, če delaš kosilo npr. za 2, potem pa prideta še dva... saj sploh ni dost . Pa danes so taki časi, da se lepo pokliče in potem pride, ne pa kar na horuk... Barika, za tebe sem pa že mislila, da si šla rodit .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 15:24:58
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana Obiskom pa kosila nisem ponudila! Naj bi se najavili ali pa prišli kasneje! edino pravilno (joj sem žleht) Pa saj, če delaš kosilo npr. za 2, potem pa prideta še dva... saj sploh ni dost . Pa danes so taki časi, da se lepo pokliče in potem pride, ne pa kar na horuk... Barika, za tebe sem pa že mislila, da si šla rodit . enkrat sta tašča in tast prišla nenapovedano na obisk, pa je moj kuhal...si misliš kak šok... ženska je rekla: R. grema domov, tole pa ni več res, da morejo moški kuhat , ja pri njih je ona dobesedno dekla, ki se vsem podreja.jaz sem pa ena zaj*** baba, ki se ne pusti je*bat v glavo pa pri nas doma je enakopravnost ..mami dela nekaj, ati pa nekaj (npr. sesanje in pospravljanje je njegovo delo ) Tulpek, sem bila blizu tvojih koncev ... skor da bi šla rodit ja
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 16:46:53
|
|
|
|
baby blue
|
Mene je tudi včeraj nekaj čudno špikalo oziroma kot bi me trgalo v notranjosti kot pri M ampak je potem čez kakih 5 minutk minilo... Drugače se pa fajn počutim samo še vedno me vročina daje tako da čez dan kar ležim... Mi piše da je danes točno 35 teden in 35 dni samo še aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 16:58:43
|
|
|
|
eva Ana
|
Jaz še kr ne dojemam, da bom skoraj mamica in da bo to bitje, ki me tako fajn brca v trebuhu skoraj "zunaj"! Včasih me kr panika, kako bo to vse skupaj izgledalo, pol pa spet čist kontra in že vse vidim, kako bova midve z vse porihtale!!!! Jojjjjj komaj čakam!!!! Upam, da bo lepa jesen, da bomo lahko dost vozičkale!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 17:05:05
|
|
|
|
baby blue
|
eva Ana jst tudi še ne dojemam čisto... Pa res sem imela veliko srečo da sem imela do sedaj zelo mirno in zdravo nosečnost naj tako ostane do konca... Hitro je šlo mimo in kmalu bomo imele v naročjih in bomo slišale prvi otroški jok... Čustveno sem čisto vzhičena, preplašena, vesela, vznemirjena pa še kakšen občutek bi se našel...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 17:47:19
|
|
|
|
veselka
|
oj, moj lubi je končno šel, tko da imam lahko zdej moj komp tudi malo zase jaz še nisem imela CTG, ne vem kdaj ga bom. v petek imam pregled, celotni, pa še bris za streptokoka bo uzela, pol gre pa moja G na dopust, če gre pa tud sestra pa ne vem. ne vem kako bom potem rezultate za dobila js sm dala svoji zeleno luč, da lahko pride ven, sam sm očitno edina, ki je za to . ker tele medenične bolečine me bodo pobrale. sej se niti premikat ne morem več normalno. sem šla v trgovino dopoldne z lubetom, pa sm spet krče dobila. pa tale moja je živ grobijan. kot da jo ne briga, da je vedno manj placa... pač mami lahko trpi to raztegovanje trebuha
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 17:51:54
|
|
|
|
baby blue
|
CTG tudi jst ga še nisem imela... Jutri imam pregled in komaj čakam da spet vidim svojo deklino... Midva najini še nisva dala zelene luči... Naj še malo počaka da dedi in babi iz morja prideta Ne saj je prijetno ko te tako prijetno brca pod rebra in v mehur da sem skoz na WCju Bom pogrešala trebušček samo bo pa fletno spet spat na njem pa stiskat k sebi
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 19:13:53
|
|
|
|
Tanik
|
jaz pa sredo čakam ko imam pregled ja, še malo pa bomo cartale, kako je šel čas, najprej počasi potem pa je kar letel. mene tudi preletavajo vsi možni občutki,kako bo, a ga bom znala zrihtat, a bom vse zmogla,...potem si pa rečem, ja itak saj bom super mami katera mama pa še ni vse porihtala, a je tko punce zdaj še sušim eno rundo otroških cot, se jih je kar nabralo.še to zlikam in imam vse cotke oprane pa zlikane pa v omari, razen če še kaj novega kupim drug teden, ko grem malo na Madžarsko v otroški butik. se grem razvajat k staršem, pa upam da k frizerju.
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 19:20:45
|
|
|
|
Sarchi
|
Čer, uff danes kar lep dan, jzt pa zdej kr zbita. dopoldne zlikala vse cunjice, stanovanje pospravlala z potem opoldansko piknik kosilo....popoldne pa švrk do obale in kopanje v morju...joj voda je zakon, pol pa še ubijalska sadna kupa, zdej pa še pod tuša in ležeče. upam da bom dns kej spala, da nisem pretiravala z gibanjem in nič počivala in da ne bo še noč zato divja. Jutri imamo pregled, upam da je vse ok, vprašala bom še za bris za streptokok in tud mal potipala G če že kaj kaže da bi šu rad ven. še kak teden naj počaka pol pa ima zeleno luč . k jzt ne morem več, mene skoz neki boli in tišči in sm sitna in še sama sebi grem počas na živčke. tko da če bo treba še cel mesec čakat ne vem kako se bo končalo in če zdržim. ja kako že pravste, radosti nosečnosti. madonca vam rečem....jzt sm jih polna.
< Sporočilo je popravil Sarchi -- 9.8.2009 19:22:12 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 19:24:30
|
|
|
|
baby blue
|
Mene tudi tuš sedaj čaka smo ravno s sprehoda pol pa pred TV mal... Pol pa spat jutr pa na pregled...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 19:27:19
|
|
|
|
Nepoznana
|
Streptokok B: A moram ginekologinji kaj prej napovedati, da bi želela, da mi napravi test na streptokok? Js sem danes začela s 35 tednom, v četrtek pa imam pregled (35t 4dni). Bom prepozna, da me stestira? Ji pa do sedaj nisem nič omenjala, zato ne vem, al jo moram pred četrtkom kej poklicat in ji povedat kaj se mi plete po glavi
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 19:41:19
|
|
|
|
barika
|
punce, ki ste dale za hrambo popkovnične krvi v javno banko, kdaj ste dobile domov pošto? a ste dobile kar paket (verjetno je to kakšna škatla,ne ) ma, jaz tud komi čakam, da pride tale naš podnajemnik ven, me firbec matra, če bo kej bratu podoben
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 20:30:06
|
|
|
|
altaja
|
Slabost kmalu minila. Očitno sem pojedla nekaj kar mi ni pasalo in je pač moralo ven iz želodca. Važno da je zdaj ok. Zjutraj sem bila pa slabe volje zaradi počutja in sem mogla malce pojamrat. Sej drugač ni tko hudo in se da zdržat. Na momente mi pač malce prekipi. Saj zdej pa res ni več veliko...še 19 dni Prvi CTG pa je bil pri polnih 37t.
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 20:31:31
|
|
|
|
barika
|
prvi ctg pri moji ginekologinji je na dan PDP-ja.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 20:36:24
|
|
|
|
Sarchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana Streptokok B: A moram ginekologinji kaj prej napovedati, da bi želela, da mi napravi test na streptokok? Js sem danes začela s 35 tednom, v četrtek pa imam pregled (35t 4dni). Bom prepozna, da me stestira? Ji pa do sedaj nisem nič omenjala, zato ne vem, al jo moram pred četrtkom kej poklicat in ji povedat kaj se mi plete po glavi po mojem ni prepozno da rečeš na pregledu...bo glih ok, mislim da se od 35 tedna dalje bris dela, tko da ne boš nč zamudla. pr nas se ni treba nč napovedat, rečeš na pregledu da to želiš, če G že sam ne ponudi.
< Sporočilo je popravil Sarchi -- 9.8.2009 20:43:18 >
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 20:54:51
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Tulpek, sem bila blizu tvojih koncev ... skor da bi šla rodit ja Pazi, da ne boš (no, tvoj ) komu ukradel datum RD. Boš imela težko delo zadeti pravi dan. Js imam samo tri zasedene. V Ikeo grem pa konec tedna. Se še ne počutim, kot da bom šla kmalu rodit... upam, da me kaj ne preseneti.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 20:56:15
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana Jaz še kr ne dojemam, da bom skoraj mamica in da bo to bitje, ki me tako fajn brca v trebuhu skoraj "zunaj"! Včasih me kr panika, kako bo to vse skupaj izgledalo, pol pa spet čist kontra in že vse vidim, kako bova midve z vse porihtale!!!! Enako! Meni se zdi vse še tako daleč .
|
|
|
|
RE: Septembrke 2009 - part. III 9.8.2009 21:00:39
|
|
|
|
tulpek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika punce, ki ste dale za hrambo popkovnične krvi v javno banko, kdaj ste dobile domov pošto? a ste dobile kar paket (verjetno je to kakšna škatla,ne ) Js sem v četrtek poslala, v ponedeljek (mogoče torek) pa dobila paket in pismo. Je pa večja kuverta, takšna s tistimi zračnimi mehurčki, ki pokajo.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?