|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part. III
9.8.2009 14:49:47   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: eva Ana

Kako je lahko nekdo tako neumen, da ti pride v nedeljo ob 12.00 na obisk!¨!!!!!!!

Midva z dragim, pa mava ravo kosilo pripravljeno!!! user posted image user posted image user posted image

poznam take ja, potem pa še čakajo, da jim daš jestuser posted image user posted image , jaz ponavadi (če je kak nenapovedan obisk) začnem ful tečnarit, da jih je malo sram, pa grejo domov - enii si pa ne pridejo goruser posted image user posted image user posted image

mi smo šli pa danes k tašči na parcelo, pa sem mislala da bom umrla, sparina, ovinki, luknje, pritisk imam tak slab (ne vem, al je visok ali nizekuser posted image ), ampak mi vse nekam tišči, kr skupi me vleče ..v glavnem za en k*** sem ...potem pa še tast najeda, da sem tečnauser posted image . ja itaq, da sem, če se pa ful slabo počutim.user posted image user posted image
Sem si kupila pa danes pivo cuba libre in je prav super - čeprav nisem nek pivec alkohola, ampak vsake toliko pa prav pašeuser posted image - zdej se pa pripravljam, da si eno kavo skuham.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.8.2009 14:50:52   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Eva Ana: ja, eni pač nimajo občutka!!!!!!

Men je pa slabo za popuser posted image . V celi nosečnosti nisem bruhala, dans pa sm. A mislte da je to kej narobe? Al pač preležim dan in čakam da mine?

Mislim da tudi Oktavija in Barika bruhata, tak da je normalno. Edino, če bruhaš zaradi česa drugega, potem ni OK, npr. kakšne zastrupitve želodca, če si kaj takega jedla. Drugače pa, bodi vesela, da te samo na koncu matra user posted image .

jaz bruham samo zjutraj, ko imam občutek, da je vse nekje v želodcu, potem mi pa pritiska ...isto, kot v začetku nosečnosti.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.8.2009 14:53:52   
barika
jaz pa še ne smem it rodit ... lahko komu RD odžerem user posted image user posted image user posted image , danes ati, v četrtek brat, potem od sestriča punca, pa tašča, tast, svak, sestrič, pa še en sestrič, mojuser posted image (pa bi se še našel kdo)....  jaooo, a niso mogl kak drug datum za delanje otrok najdit, vsi so se "cartal" v času božičauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.8.2009 15:03:01   
eva Ana
tanik....ja, mislim kositi travo okoli hiše - to je meni full užitek in sprostitev user posted image

polari.....vse sem rešla pomarančo in BCuser posted image . Mi sestrična dela v pomaranči in sem si 2 kozarca svežega juica privoščla, tak da sva z user posted image
dobili C vitamina!

Obiskom pa kosila nisem ponudila! Naj bi se najavili ali pa prišli kasneje!user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
9.8.2009 15:10:36   
barika

Obiskom pa kosila nisem ponudila! Naj bi se najavili ali pa prišli kasneje!user posted image

edino pravilno (joj sem žleht) user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.8.2009 15:17:20   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: polari

Se mi pa zdi, kolikor sem vas razumela, da sem imela zadnjič že dva lažna popadka user posted image Uau! Kaka vesela novica user posted image user posted image . Kot menstrualna bolečina me je tiščalo, samo malo me strah, ker takrat, ko me fejst boli, gre meni tudi na bruhanje, pa trest me malo začne....tak da upam, da se to glih ne zgodilo takrat na dan D....user posted image

Meni tudi user posted image

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
9.8.2009 15:22:00   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: barika

user posted image user posted image user posted image
Pa saj, če delaš kosilo npr. za 2, potem pa prideta še dva... saj sploh ni dost user posted image .
Pa danes so taki časi, da se lepo pokliče in potem pride, ne pa kar na horuk...

Barika, za tebe sem pa že mislila, da si šla rodit user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.8.2009 15:24:58   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

user posted image user posted image user posted image
Pa saj, če delaš kosilo npr. za 2, potem pa prideta še dva... saj sploh ni dost user posted image .
Pa danes so taki časi, da se lepo pokliče in potem pride, ne pa kar na horuk...

Barika, za tebe sem pa že mislila, da si šla rodit user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image enkrat sta tašča in tast prišla nenapovedano na obisk, pa je moj kuhal...si misliš kak šok... ženska je rekla: R. grema domov, tole pa ni več res, da morejo moški kuhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja pri njih je ona dobesedno dekla, ki se vsem podreja.jaz sem pa ena zaj*** baba, ki se ne pusti je*bat v glavo pa pri nas doma je enakopravnost ..mami dela nekaj, ati pa nekaj (npr. sesanje in pospravljanje je njegovo delouser posted image )

Tulpek, sem bila blizu tvojih koncev ... skor da bi šla rodit jauser posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.8.2009 15:26:17   
barika
Tulpek, boš mogla še 1x v ikeouser posted image user posted image ..nov katalog http://80.72.1.225/2010/ikea_catalogue/AT/

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.8.2009 16:46:53   
baby blue
Mene je tudi včeraj nekaj čudno špikalo oziroma kot bi me trgalo v notranjosti kot pri M ampak je potem čez kakih 5 minutk minilo... Drugače se pa fajn počutim samo še vedno me vročina daje tako da čez dan kar ležim... user posted image

Mi piše da je danes točno 35 teden in 35 dni samo še user posted image user posted image user posted image aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
9.8.2009 16:58:43   
eva Ana
Jaz še kr ne dojemam, da bom skoraj mamica in da bo to bitje, ki me tako fajn brca v trebuhu skoraj "zunaj"!
Včasih me kr panika, kako bo to vse skupaj izgledalo, pol pa spet čist kontra in že vse vidim, kako bova midve z user posted image vse porihtale!!!!

Jojjjjj komaj čakam!!!!

Upam, da bo lepa jesen, da bomo lahko dost vozičkale!!!

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
9.8.2009 17:05:05   
baby blue
eva Ana jst tudi še ne dojemam čisto... Pa res sem imela veliko srečo da sem imela do sedaj zelo mirno in zdravo nosečnost naj tako ostane do konca... Hitro je šlo mimo in kmalu bomo imele user posted image v naročjih in bomo slišale prvi otroški jok...

Čustveno sem čisto vzhičena, preplašena, vesela, vznemirjena pa še kakšen občutek bi se našel... user posted image user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
9.8.2009 17:47:19   
veselka
oj,

moj lubi je končno šel, tko da imam lahko zdej moj komp tudi malo zase user posted image

jaz še nisem imela CTG, ne vem kdaj ga bom. v petek imam pregled, celotni, pa še bris za streptokoka bo uzela, pol gre pa moja G na dopust, če gre pa tud sestra pa ne vem. ne vem kako bom potem rezultate za dobila user posted image

js sm dala svoji user posted image zeleno luč, da lahko pride ven, sam sm očitno edina, ki je za to user posted image . ker tele medenične bolečine me bodo pobrale. sej se niti premikat ne morem več normalno. sem šla v trgovino dopoldne z lubetom, pa sm spet krče dobila. pa tale moja user posted image je živ grobijan. kot da jo ne briga, da je vedno manj placa... pač mami lahko trpi to raztegovanje trebuha user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

Neposredna povezava do sporočila: 1088
9.8.2009 17:51:54   
baby blue
CTG tudi jst ga še nisem imela... Jutri imam pregled in komaj čakam da spet vidim svojo deklino... user posted image user posted image

Midva najini še nisva dala zelene luči... Naj še malo počaka da dedi in babi iz morja prideta user posted image user posted image Ne saj je prijetno ko te tako prijetno brca pod rebra in v mehur da sem skoz na WCju user posted image user posted image Bom pogrešala trebušček samo bo pa fletno spet spat na njem pa stiskat user posted image k sebiuser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.8.2009 19:13:53   
Tanik
jaz pa sredo čakam ko imam pregled user posted image
ja, še malo pa bomo cartale, kako je šel čas, najprej počasi potem pa je kar letel. mene tudi preletavajo vsi možni občutki,kako bo, a ga bom znala zrihtat, a bom vse zmogla,...potem si pa rečem, ja itak saj bom super mami user posted image katera mama pa še ni vse porihtala, a je tko punce

zdaj še sušim eno rundo otroških cot, se jih je kar nabralo.še to zlikam in imam vse cotke oprane pa zlikane pa v omari, razen če še kaj novega kupim drug teden, ko grem malo na Madžarsko v otroški butik. se grem razvajat k staršem, pa upam da k frizerju.user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 1090
9.8.2009 19:20:45   
Sarchi
Čer,

uff danes kar lep dan, jzt pa zdej kr zbita. dopoldne zlikala vse cunjice, stanovanje pospravlala z user posted image potem opoldansko piknik kosilo....popoldne pa švrk do obale in kopanje v morju...joj voda je zakon, pol pa še ubijalska sadna kupa, zdej pa še pod tuša in ležeče.

upam da bom dns kej spala, da nisem pretiravala z gibanjem in nič počivala in da ne bo še noč zato divja.

Jutri imamo pregled, upam da je vse ok, vprašala bom še za bris za streptokok in tud mal potipala G če že kaj kaže da bi user posted image šu rad ven. še kak teden naj počaka pol pa ima zeleno luč user posted image . k jzt ne morem več, mene skoz neki boli in tišči in sm sitna in še sama sebi grem počas na živčke. tko da če bo treba še cel mesec čakat ne vem kako se bo končalo user posted image in če zdržim. ja kako že pravste, radosti nosečnosti. madonca vam rečem....jzt sm jih polna.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 9.8.2009 19:22:12 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1091
9.8.2009 19:24:30   
baby blue
Mene tudi tuš sedaj čaka smo ravno s sprehoda pol pa pred TV mal... Pol pa spat jutr pa na pregled...

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
9.8.2009 19:27:19   
Nepoznana
Streptokok B: A moram ginekologinji kaj prej napovedati, da bi želela, da mi napravi test na streptokok? Js sem danes začela s 35 tednom, v četrtek pa imam pregled (35t 4dni). Bom prepozna, da me stestira? Ji pa do sedaj nisem nič omenjala, zato ne vem, al jo moram pred četrtkom kej poklicat in ji povedat kaj se mi plete po glavi user posted image

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
9.8.2009 19:41:19   
barika
punce, ki ste dale za hrambo popkovnične krvi v javno banko, kdaj ste dobile domov pošto? a ste dobile kar paket (verjetno je to kakšna škatla,neuser posted image )

ma, jaz tud komi čakam, da pride tale naš podnajemnik ven, me firbec matra, če bo kej bratu podobenuser posted image

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
9.8.2009 20:30:06   
altaja
Slabost kmalu minila. Očitno sem pojedla nekaj kar mi ni pasalo in je pač moralo ven iz želodca. Važno da je zdaj ok. Zjutraj sem bila pa slabe volje zaradi počutja in sem mogla malce pojamrat. Sej drugač ni tko hudo in se da zdržat. Na momente mi pač malce prekipi. Saj zdej pa res ni več veliko...še 19 dni user posted image

Prvi CTG pa je bil pri polnih 37t.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
9.8.2009 20:31:31   
barika
prvi ctg pri moji ginekologinji je na dan PDP-ja.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
9.8.2009 20:36:24   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: Nepoznana

Streptokok B: A moram ginekologinji kaj prej napovedati, da bi želela, da mi napravi test na streptokok? Js sem danes začela s 35 tednom, v četrtek pa imam pregled (35t 4dni). Bom prepozna, da me stestira? Ji pa do sedaj nisem nič omenjala, zato ne vem, al jo moram pred četrtkom kej poklicat in ji povedat kaj se mi plete po glavi user posted image

po mojem ni prepozno da rečeš na pregledu...bo glih ok, mislim da se od 35 tedna dalje bris dela, tko da ne boš nč zamudla. pr nas se ni treba nč napovedat, rečeš na pregledu da to želiš, če G že sam ne ponudi.

< Sporočilo je popravil Sarchi -- 9.8.2009 20:43:18 >

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Nepoznana)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
9.8.2009 20:54:51   
tulpek

Tulpek, sem bila blizu tvojih koncev ... skor da bi šla rodit jauser posted image

user posted image user posted image user posted image Pazi, da ne boš (no, tvoj user posted image ) komu ukradel datum RD. Boš imela težko delo zadeti pravi dan. Js imam samo tri zasedene.

V Ikeo grem pa konec tedna. Se še ne počutim, kot da bom šla kmalu rodit... upam, da me kaj ne preseneti.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
9.8.2009 20:56:15   
tulpek

Jaz še kr ne dojemam, da bom skoraj mamica in da bo to bitje, ki me tako fajn brca v trebuhu skoraj "zunaj"!
Včasih me kr panika, kako bo to vse skupaj izgledalo, pol pa spet čist kontra in že vse vidim, kako bova midve z user posted image vse porihtale!!!!

Enako! Meni se zdi vse še tako daleč user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
9.8.2009 21:00:39   
tulpek

punce, ki ste dale za hrambo popkovnične krvi v javno banko, kdaj ste dobile domov pošto? a ste dobile kar paket (verjetno je to kakšna škatla,neuser posted image )

Js sem v četrtek poslala, v ponedeljek (mogoče torek) pa dobila paket in pismo. Je pa večja kuverta, takšna s tistimi zračnimi mehurčki, ki pokajo.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?