|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 12:16:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3726
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 12:18:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3727
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 12:20:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3728
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 12:21:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3729
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 12:22:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3730
   RE: Julijske čveke 2008; 13. del
8.8.2009 12:58:28   
tims
Jeeeee, ratal mi je prilepit slikice na Otroku user posted image user posted image user posted image . Bravo jest.

Populis, hmmmmm men je to mal ko tko, no. Da plačaš še pred predstavitvijo in o datumu te naknadno obvestijouser posted image ... Ne vem, no. Mal mi smrdi vse skupaj.

Rebeca, ojoj, upam, da bo kolegica kmalu bolje in da bo normalno in ob pravem času rodilauser posted image .

Moja sodelavka je pa v nedeljo rodila. Je imela kar težave z zanositvijo, ko ji je uspelo so se ss vrstili en za drugim, pa maternično pregrado je imela, zdaj je končno po vseh mukah rodila, pa imajo kar probleme, ker mala noče jest. Ves čas spi in jo morjo budit, pa naredi samo kakšen požirek in konec. Poseldično je še vedno v P., ker mala ful zgublja na teži. So mi šle kar kocine pokonc ko sem slišala. Upam, da bo kmalu doma in da bo mala ugotovila radosti prehranjevanja.

Za bolančkane pa kup user posted image . Pa da bi kmalu vsem pogledali ti "zlobni" zobki ven.

Neposredna povezava do sporočila: 3731
8.8.2009 13:00:14   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

če pa ne vidita, da gledam, pa sem že opazla kako kdo koga po glavi tolče al pa za lase vleče user posted image user posted image  Pikeca navihana!

Si ju kar predstavljam, kako se na skrivaj špikatauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
8.8.2009 13:37:05   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: populis

HD;si se nacartala z Kali? Kolk te je bila pa vesela?

nacartala kolker se je pustila...vesela...nič kaj ekstrauser posted image

HD - tole me je pa spomnilo na nekaj kar sem zadnjič brala v eni ful fajni knjigi...hmmm naslov - ušel iz glave

je pisalo, da naj bi otrok vsa močna čustva prihranil za svoje starše...predvsem mamo...torej če te ni ob njem in se varuška (ali kdorkoli drug) pohvali kak je bil priden in vesel, potem pa pri tebi joka in tečnari in je neutolažljiv, hoče le po svoje povedati kako te ima rad in da te je pogrešal in hkrati da je kar malo užaljen ker si ga pustila.
podobno pa je seveda tudi z veseljem, smehom, razigranostjo...pri nobenem drugem ne bo tako močno to doživljal kot pri tebiuser posted image

sedaj se vedno ko je ana sitna spomnim na to in si rečem: "aha, lubica mi hoče povedat da je ni strah ob meni tako se obnašat in da hoče z mano delit vse...težke občutke in lepe...slaba tolažba vem, malo pa pomagauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3733
8.8.2009 13:40:18   
Netta

če pa ne vidita, da gledam, pa sem že opazla kako kdo koga po glavi tolče al pa za lase vleče user posted image user posted image Pikeca navihana!

tiste z večimi otroci - en nasvet prosim!!!

smo se zadnjič s prijatelji menili ( trije pari in vsi imamo enoletnike doma) ali pustit otroke ko se cufajo za stvari, da se sami zmenijo ali posegati vmes in jim govoriti da se to ne sme...ker naša je če ji je kateri kaj vzel dobila kar histerični napad, drug je pa le malo pojamral pa je blo.
ful ne vem kako ravnati v takih primerih, saj bi rada da je ana lepo vzgojena in da zna deliti stvari z drugimi, hkrati pa naj bi se tudi sama znala postaviti zase...nasvet prosim!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
8.8.2009 13:41:01   
Netta
tims in rebeca - za vajini kolegici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 13:49:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3736
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 13:54:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3737
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 13:58:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3738
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 14:00:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3739
8.8.2009 15:47:44   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

če pa ne vidita, da gledam, pa sem že opazla kako kdo koga po glavi tolče al pa za lase vleče user posted image user posted image Pikeca navihana!

smo se zadnjič s prijatelji menili ( trije pari in vsi imamo enoletnike doma) ali pustit otroke ko se cufajo za stvari, da se sami zmenijo ali posegati vmes in jim govoriti da se to ne sme...ker naša je če ji je kateri kaj vzel dobila kar histerični napad, drug je pa le malo pojamral pa je blo.
ful ne vem kako ravnati v takih primerih, saj bi rada da je ana lepo vzgojena in da zna deliti stvari z drugimi, hkrati pa naj bi se tudi sama znala postaviti zase...nasvet prosim!

Pri nas v družbi je tako da se otroci zmenijo med sabo. Ne skačemo za vsako stvar u luft. Dobro,če bi se začelo kakšno prerivanje, lasanje ipd, to ja. Drugače pa recimo tudi Nino doma navajam na to, da ne more dobit takoj vsega, kar ji pade na misel. Dostikrat se zgodi, da kakšne igrače povoha ne, potem pa ko jo jaz vzamem v roke, je pa to naenkrat njena najljubša in se začne jok, ker ji ne dam. Jah lej, zdej boš pa mal počakala, se bom jaz igrala z njo, ko sem bom pa nehala, jo boš pa dobila. Malo ponavadi trmari in joka, pa se ne dam motim. Ko se jaz igrače naveličam, ji lepo ponudim in jo vedno vzame vsa zadovoljna, da jo je dobila. Sej pol se ponavad z njo igra glih dobre dve minute. Skratka, tudi Timu ne dovolim, da bi ji dal igračo, če se on z njo igra, samo zato, ker začne jokat. Se mora navadit, da ne dobi takoj vsega.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
8.8.2009 20:10:04   
glugluglu
ALEKSANDER VSE NAJBOLJŠE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
8.8.2009 20:17:23   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

jaz mislim, da se enoletniki še ne morejo sami zmenit, lahko se sicer cufanje konča, seveda v tem primeru prevlada močnejši, samo, če pri teh letih ne posežeš vmes in ne poveš kaj je prav in kaj ne, potem kasneje ne bo vedel in bo prepozno.
Še velikokrat jim bo treba nakazati kaj se sme in kaj ne, ne samo enkrat za isto stvar, ampak večkrat in to je majmanj do tretjega leta, pa še kasneje je treba kdaj vmes poseči.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
8.8.2009 21:25:50   
glugluglu
oj kaj se pa danes dogaja, nikjer nobene, pa na temi otrok tudi še veliko slikic  manjkauser posted image , pa kmalu nas bodo tu zaklenili, no jaz na žalost nimam gsm-jev, da bi pozvala ostale, ki manjkajo.
Moram povedati, da sem jaz pozvala Blacky, da naloži slikce, sem prav vesela, da se je potem tako odločila, sem videla mojcek, metuljcek, da sta opaziliuser posted image .

Aha metuljcek, še to: ja sem žalostna, da Madonna odpadeuser posted image , pa tako sem se veselila, karte lahko vrnemo, upam, da ne bo kakšnih problemov.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 22:10:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3744
8.8.2009 22:15:17   
AAA
ojla,

sem si ogledala slikice na otroku. če bom uspela, jih bom dala drug teden gor al bo prepozno. v pon. Sicer smo pa spet na morju. Anže ima vročino tako da bomo šli mogoče že kaj prej domov

se tipkamo v pon.

Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 3745
8.8.2009 22:32:13   
ksenci
očitno vse uživate v čudovitem poletnem večeru. mojga še ni s tekme, tak da grem v postlo še en film pogledat. jutri pa gremo na izlet na gorensko. se še odločama kam ampak najvrjetneje na bled pol pa kopat v bohinj.
nočko!

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
8.8.2009 22:38:34   
Majuska
Hojla,

evo nas potepine ... danes smo se imeli prav luštno, čeprav smo zabluzili do konca user posted image   babi z moje strani nas je namreč povabila na kosilo, pa smo šli. Malček se je najedel zelenjavne juhe, krompirja in piščanca, nakar je postal ful zaspan. Tako da smo kar skupaj zalegli (jaz sem imela primanjkaj spanja again!) in smo spali več kot 2 uri!!! Tako da smo šli popoldne le še na tortice v GG v Rožno dolino, Aleksander je zabaval ves vrt s svojim vriskanjem user posted image

Upam da bomo jutri še nadoknadili. Hvala vsem za lepe želje, super ste - naš fant je zdaj tudi uradno malček in mami se počuti tako nekako, kot bi sama praznovala.

Evo še posledice tortic

user posted image

Punce, a gremo do 200 al gremo na Otroka? user posted image user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3747
8.8.2009 22:39:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

očitno vse uživate v čudovitem poletnem večeru. mojga še ni s tekme, tak da grem v postlo še en film pogledat. jutri pa gremo na izlet na gorensko. se še odločama kam ampak najvrjetneje na bled pol pa kopat v bohinj.
nočko!

A veš, da tudi jaz razmišljam o Bledu za jutri ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 22:42:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3749
   [Brisano sporočilo]
8.8.2009 22:45:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?