rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo hojla babuške! bli na Kumu in blo odlično. edino kar smo bli razočarani je bilo to, da smo misli, da mo kj dlje hodli. smo pa bli v 40 minutah gor hitri smo, ni kj! mali je tko zaspal po poti, in še gor je pol mal spal. midva sva tačas sendviče ruknala, pol se je pa ravno zbudil in smo malo pošetkali po vrhi in pol domov. eno vprašanje: moje menzice so točne ko švicarske ure. in tut včeraj je prišla. malo, ampak je bla. danes pa je ni več. wtf?! ima ktera kako idejo zakaj je ni več? vgnezditvena M, ko zanosiš Lahko bi bilo Rebeca - tudi Tia je bila pri 6. bolezni nenormalno sitna, za pop*, res! Pa tud sestra mi je rekla, da je njena mala tud bila, ko je to prebolevala. Je rekla, da je to bolj bolezen sitnobe in ne 6. bolezen Šalo na stran, čisto mogoče je res, da je od tega tečna. Sej bo minilo, tudi pri nas je. Je pa skoz bilo samo eeee in eee in pri meni na rokah in spet eeee... Skratka, nič ji ni pasalo, nič! Pa en kup da čimprej mine. Mojcek - kako je Živa? Še dobro, da ste šli k P. Zdaj pa ne vem, katera je pisala za prijateljico, ki je v bolnici...Rebeca menda, ne? Pošlji ji ogromno pestk, da bo vse ok Glugluglu - lepo, da si se spomnila na Blacky in jo obvestila. Kako sta kaj njena sončka? Lahko bi se kaj javila na novi temi, mi je kar žal no, ko se spomnim, da so ene punce odšle zaradi nekih brezveznih sporov.Škoda.